35611

• Pacal17
    nem kell
  • Tyler1
    +1
    még ingyen se!
  • Rash87
    Csak őt ne :\
  • Magic Boy
    Én Sneijder-nek sokkal jobban örülnék.
  • ldobosi
    Ribery érkezik?
  • Magic Boy
    Ferguson vérátömlesztésre készül a Manhester United-nál
  • Tyler1
    ahogy Fergie-t ismerem, ezek közül egyik sem. talán de Gea-ra van esély, többire nem sok.
    én még mindig Ochoa-ra szavazok, ha Javier vhogy mégis rávenné az öreget, hogy elhozza, akk szobrot ültetnék neki a kertben.
  • ldobosi
    Kapusküzdelem, avagy ki lép van der Sar örökébe az MU-nál?
  • ldobosi
    Jöhet!
  • Magic Boy
    Jó kapus.
    Guillermo Ochoa Worlds Best Goalkeeper

Guillermo Ochoa - Superman

• pett3rson
    Így összefoglaló alapján nagyon ott van a srác, jó választás lenne, ha ilyen szintet tud hozni PL-ben is. Szerintem gumiból van a karja és azért ér oda ilyen széles lövésekre is :D nagyon jó videó :)
  • ldobosi
    8 milliós ajánlat Adamért
  • hedonist
    kissé késői az időzítés:D
  • pilboy
    csika 2 gólt vágott paraguaynak
  • rooney8
    hmm nem rossz a csávó, jöhet :D
  • Del Bosque
    Őt én is mindig megvettem, de Kompany helyett inkább Fellaini-t :)
  • WuFraZselic
    FM-ben mindig vele és Kompanyval kezdtem a bevásárlást :D
  • sanyiute
    uccsó védése bazz:O
  • Tyler1
    "Javier Hernandez Sir Alex Ferguson figyelmébe ajánlotta honfitársát, Guillermo Ochoa-t, mint Edwin van der Sar lehetséges utódját.
    A 25 éves mexikói kapus a hírek szerint szívesen Angliába költözne, de az, hogy Sir Alex Ferguson megfogadja-e Chicharito tanácsát még a jövő kérdése marad."

Dél-Amerikába nagy sztár a srác, és kb. akkora tehetség, mint itt Európában a Akinfejev, vagy Neuer. vele kurvajól járnák, sőt azt mondom a legjobban, mert még anyagi tekintetben is kedvezőbb mexikói klubtól szerződtetni, mint egy európai elittől.

• pilboy
    én a helyében tuti abbahagynám
  • Tyler1
    hát neki itt véget is ér a Unitedes pályafutása(vagy lehet az egész is, ha csak nem megy el vmelyik kis bajnokság, kis csapatába).
  • ldobosi
    Hargreaves ismét megsérült

Owen Hargreaves az utóbbi napokban végre edzett és reménykedett, hogy ismét szerepelhet a Manchester Unitedben, ám a játékos ismét sérülést szenvedett. Egy fejelést közben váll sérülést szenvedett és a röntgen felvétel után kiderült, ínszalag sérülése van a 30 éves középpályásnak, ami miatt újabb négy hétre harcképtelenné vált.

Hargo idén csupán hat percet szerepelt a Vörös Ördögök színeiben, miután meglepetésre kezdőként bekerült a Wolves elleni bajnoki találkozóra, ám a mérkőzés elején le kellett cserélni sérülése kiújulása miatt.

Hargreaves 2007-ben érkezett a Bayern Münchentől 17 millió font ellenében, azóta csupán 39 találkozón szerepelt.

Daily Mail

Komolyan mondom ez már egy vicc.... :D
  • Rash87
    Köszi mindkettőtöknek!:)
  • Matthew Prosac
    A United menedzsere 3 millió fontot adna Angelo Henriquezért.

A fiatal csatár az Universidad de Chile csapatában játszik jelenleg és felkeltette Ferguson, valamint a United játékosmegfigyelőinek figyelmét, akik a dél-amerikai U17-es bajnokságban követték a játékos teljesítményét.

A United menedzsere mindenképp szeretné megszerezni a tehetséget, akiért európai top csapatok sorakoznak. Ferguson ugyanazt a brazil céget kéri fel, hogy segítsenek az átigazolásban, akik a Da Silva ikrek szeződésében is segítettek.

Ez a lépés is azt erősíti, Ferguson szeretné megerősíteni a klub akadémiáját annak érdekében, hogy onnan kerüljenek ki későbbiek során az utódok, akár már Paul Scholes, Ryan Giggs, vagy az előző hónapban visszavonult Gary Neville helyére.

manutdfanatics.hu
  • Tyler1
    valószínű ez lesz.
    de ennyi pénz nem is kellene. mi a ló nyakának? Costa értéke kb. 11m, Rodwell-é 14m, Defour-é 12m. ha ebből csak az első kettő jönne mondjuk +10m értékben, akk is csak 45milliónál járunk, úgy, hogy van 1 irányítónk, meg egy biztos védekező közepünk. ha még egy kapust vesznek max. 20misiért(többet sztem egyik sem ér), az is még csak 65 milla, és kb. a legnagyobb lyukak be vannak foltozva.

Rash kollégának pedig HBD
  • pilboy
    most nézem (pedig nem szoktam, most is csak véletlen pillantottam rá), h boldog születésnapot!!!
  • pilboy
    attól, h van (évek óta azt mondják, h van) saf nem fogja elkölteni...
  • Rash87
    Szép lenne...
  • ldobosi
    165 millió van átigazolásokra?
  • ldobosi
    De Rossi hátat fordítana a Rómának
  • MR ME
    ja szépen bevarta a pipába :D
  • WuFraZselic
    azért Wes meglepően jól lő szabadot :DDD
  • Tyler1
    nem azért, de ezek a profi kluboknál kb. u6-os feladatok :D ha nem találnának bele egy ládába 11 méterről, még a Diósgyőrben se lenne helyük xD

gondolom ez volt a célja a videónak, a ruházatuk meg árulkodóan nem nagy rákészülésre enged következtetni(értsd: marketingfoci) :)
  • hedonist
    nem mertem ezt leírni, de igen, valszeg én is. bár szögiből talán 3/3 berúgom üreskapura.
  • rooney8
    nem is olyan technikásak ezek a nagy játékosok, amennyi feladatot teljesítettek annyit én is tudtam volna :DD
  • JSbyMSI8800
    lehet
  • hedonist
    az igaz, de neki úgy is illene:)
  • JSbyMSI8800
    szerintem az a utcai cipő meg farmer nem túl előnyös
  • pilboy
    végre lehetne egy bal lábasunk giggs után...
  • MR ME
    nem rossz a srác