35611
-
#25382 nem kell -
#25381 +1
még ingyen se! -
#25380 Csak őt ne :\ -
#25379 Én Sneijder-nek sokkal jobban örülnék. -
ldobosi #25378 Ribery érkezik? -
#25377 Ferguson vérátömlesztésre készül a Manhester United-nál -
#25376 ahogy Fergie-t ismerem, ezek közül egyik sem. talán de Gea-ra van esély, többire nem sok.
én még mindig Ochoa-ra szavazok, ha Javier vhogy mégis rávenné az öreget, hogy elhozza, akk szobrot ültetnék neki a kertben. -
ldobosi #25375 Kapusküzdelem, avagy ki lép van der Sar örökébe az MU-nál? -
ldobosi #25374 Jöhet! -
#25373 Jó kapus.
Guillermo Ochoa Worlds Best Goalkeeper
Guillermo Ochoa - Superman
-
pett3rson #25372 Így összefoglaló alapján nagyon ott van a srác, jó választás lenne, ha ilyen szintet tud hozni PL-ben is. Szerintem gumiból van a karja és azért ér oda ilyen széles lövésekre is :D nagyon jó videó :) -
ldobosi #25371 8 milliós ajánlat Adamért -
#25370 kissé késői az időzítés:D -
pilboy #25369 csika 2 gólt vágott paraguaynak -
#25368 hmm nem rossz a csávó, jöhet :D -
#25367 Őt én is mindig megvettem, de Kompany helyett inkább Fellaini-t :) -
#25366 FM-ben mindig vele és Kompanyval kezdtem a bevásárlást :D -
sanyiute #25365 uccsó védése bazz:O -
#25364 "Javier Hernandez Sir Alex Ferguson figyelmébe ajánlotta honfitársát, Guillermo Ochoa-t, mint Edwin van der Sar lehetséges utódját.
A 25 éves mexikói kapus a hírek szerint szívesen Angliába költözne, de az, hogy Sir Alex Ferguson megfogadja-e Chicharito tanácsát még a jövő kérdése marad."
Dél-Amerikába nagy sztár a srác, és kb. akkora tehetség, mint itt Európában a Akinfejev, vagy Neuer. vele kurvajól járnák, sőt azt mondom a legjobban, mert még anyagi tekintetben is kedvezőbb mexikói klubtól szerződtetni, mint egy európai elittől.
-
pilboy #25363 én a helyében tuti abbahagynám -
#25362 hát neki itt véget is ér a Unitedes pályafutása(vagy lehet az egész is, ha csak nem megy el vmelyik kis bajnokság, kis csapatába). -
ldobosi #25361 Hargreaves ismét megsérült
Owen Hargreaves az utóbbi napokban végre edzett és reménykedett, hogy ismét szerepelhet a Manchester Unitedben, ám a játékos ismét sérülést szenvedett. Egy fejelést közben váll sérülést szenvedett és a röntgen felvétel után kiderült, ínszalag sérülése van a 30 éves középpályásnak, ami miatt újabb négy hétre harcképtelenné vált.
Hargo idén csupán hat percet szerepelt a Vörös Ördögök színeiben, miután meglepetésre kezdőként bekerült a Wolves elleni bajnoki találkozóra, ám a mérkőzés elején le kellett cserélni sérülése kiújulása miatt.
Hargreaves 2007-ben érkezett a Bayern Münchentől 17 millió font ellenében, azóta csupán 39 találkozón szerepelt.
Daily Mail
Komolyan mondom ez már egy vicc.... :D -
#25360 Köszi mindkettőtöknek!:) -
#25359 A United menedzsere 3 millió fontot adna Angelo Henriquezért.
A fiatal csatár az Universidad de Chile csapatában játszik jelenleg és felkeltette Ferguson, valamint a United játékosmegfigyelőinek figyelmét, akik a dél-amerikai U17-es bajnokságban követték a játékos teljesítményét.
A United menedzsere mindenképp szeretné megszerezni a tehetséget, akiért európai top csapatok sorakoznak. Ferguson ugyanazt a brazil céget kéri fel, hogy segítsenek az átigazolásban, akik a Da Silva ikrek szeződésében is segítettek.
Ez a lépés is azt erősíti, Ferguson szeretné megerősíteni a klub akadémiáját annak érdekében, hogy onnan kerüljenek ki későbbiek során az utódok, akár már Paul Scholes, Ryan Giggs, vagy az előző hónapban visszavonult Gary Neville helyére.
manutdfanatics.hu -
#25358 valószínű ez lesz.
de ennyi pénz nem is kellene. mi a ló nyakának? Costa értéke kb. 11m, Rodwell-é 14m, Defour-é 12m. ha ebből csak az első kettő jönne mondjuk +10m értékben, akk is csak 45milliónál járunk, úgy, hogy van 1 irányítónk, meg egy biztos védekező közepünk. ha még egy kapust vesznek max. 20misiért(többet sztem egyik sem ér), az is még csak 65 milla, és kb. a legnagyobb lyukak be vannak foltozva.
Rash kollégának pedig HBD -
pilboy #25357 most nézem (pedig nem szoktam, most is csak véletlen pillantottam rá), h boldog születésnapot!!! -
pilboy #25356 attól, h van (évek óta azt mondják, h van) saf nem fogja elkölteni... -
#25355 Szép lenne... -
ldobosi #25354 165 millió van átigazolásokra? -
ldobosi #25353 De Rossi hátat fordítana a Rómának -
#25352 ja szépen bevarta a pipába :D -
#25351 azért Wes meglepően jól lő szabadot :DDD -
#25350 nem azért, de ezek a profi kluboknál kb. u6-os feladatok :D ha nem találnának bele egy ládába 11 méterről, még a Diósgyőrben se lenne helyük xD
gondolom ez volt a célja a videónak, a ruházatuk meg árulkodóan nem nagy rákészülésre enged következtetni(értsd: marketingfoci) :) -
#25349 nem mertem ezt leírni, de igen, valszeg én is. bár szögiből talán 3/3 berúgom üreskapura. -
#25348 nem is olyan technikásak ezek a nagy játékosok, amennyi feladatot teljesítettek annyit én is tudtam volna :DD -
#25347 lehet -
#25346 az igaz, de neki úgy is illene:) -
#25345 szerintem az a utcai cipő meg farmer nem túl előnyös -
pilboy #25344 végre lehetne egy bal lábasunk giggs után... -
#25343 nem rossz a srác