Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Rooney ha még pályára lép egyátalán 😊
remélem nem volt az a bokakifordulás annyira súlyos, mert akkor bukfencezek a Temzéig ha megsérült...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
amúgy Fábio milyet odatekert ballal Chicanak, az bemehetett volna

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
na lefogadom,h Rooney vagy Chicarito betalál a köv félidõben.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
pázmeg mit csinálunk idén nem hiszem el. eddig se volt a csapat egy gólratörõ alakulat, de tavaly még Rooney berúgta az elvártakat. idén meg csak ugatunk a kapu elõtt, de senki se harap.
nem hittem, h valaha ezt fogom mondani de BERBATOVOT A PÁLYÁRA!!!!!

Rash87
Ez se lesz 4-0,örülök ha 1 gólt találnak.

Ám remélem Rooney-nak nincs komoly baja...

Glory, Glory Man. United!

Pacal17
Õ is itt játszik, és amúgysem rossz kapus 😄

MR ME
vkinek vmi nézhetõ angol streamje ha van akkor dobjon már meg vele plz :S
lehetõleg sopcast-os

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hedonist
csak a kapust ne értem:o

Tyler1
kezdõnk faszának tûnik. fõleg Rooney - Chicha párossal. GLORY MAN UTD!

Pacal17
😄DD

MR ME
ezt énakartam <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
az mind1 hol, de mégiscsak jobb mint állandóan attóé rettegni h elmegy e ez a szar :S

Tyler1
Anglia, Manchester, Sir Matt Busby Way M16 0RA Old Trafford

itt nézheted élõben, csak siess és vigyél sok pénzt 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hy. hol lehet ma nézni a meccset élõbe? (link v vmi, nem tudom 😄)
Rash87
Ha egy napon leszünk a Barca-val mindig,ne nagyon reménykedj,meg hát Tv2... 😄

Én tippem túl optimista,4-0 😊

Glory, Glory Man. United!

MR ME
jogos, bár a bl-t még talán néha nézhetjük tv-ben is 😄

2:0 a tippem nekem is

2-1 nekünk

Tyler1
megint? mintha ez újdonság lenne 😄
én min 3 gólos különbséget elvárok a szombati után(a mi javunkra)!

Matthew Prosac
2-0 ide

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
"Rio is back from a long injury layoff and is ready to face Rangers in the Champions League. Rooney is also set to return"

este lehet megint streamezni :/
na kikapunk e? 😄

egyébként még a neville-rafael összehasonlításhoz annyit, sokan a rutint emelték ki neville mellett... erre mit csinált tegnap?? a 92. percben 2-3-nál nem adja haza a labdát, hanem elõre ívelte a senki földjére, majd ugyanazon az oldalon (õ oldalán) jött is a beadás
fletcher meg lenyilatkozza, h ebbõl tanulnunk kell... dehát nem profi csapat vagyunk? nem tudjuk, h egy meccs addig tart, amíg le nem fújja a spori? azt sem tudjuk, h bárki, bárhol, bármikor kaphat 2 gólt egy perc alatt? (pl.: 99-es bl-döntõ)
értetlenül állok az idegenbeli pontvesztéseink elõtt.

azt hozzá teszem, h a 2. félidei teljesítményünkkel én elégedett voltam, leszámítva 5-10 percet 1-2-nél, amikor magunkra húztuk õket

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hedonist
megnéztem, van bizony😊

Matthew Prosac
99%, hogy neki van olasz útlevele 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
😄 hát biztos árnyaltabban mûködik ez az egész, most juttt eszembe, h mi di Santot is 18-19 évesen vettük, lehet,h úgy trükköznek,h reserve team be veszik aztán felhozzák😊)

Matthew Prosac
jó kérdés. mondom van ilyen, hogy a klub hivatkozhat "kivételes tehetségre", és akkor az FA mérlegel, hogy elfogadja-e vagy sem ezt az indokot. talán így. néha kivételeznek.
kérdés, hogy mekkora borítékot kapnak 😄

hedonist
ja és ez vonatkozik minden dél-amerikaira és az "tengerentúli" nemzetre?

hedonist
jah... dinnyónak amúgy spanyol van.

ÉS ti, hogyan szereztétek meg Andersont(8 brazil meccs) meg a két da Silvát?

Matthew Prosac
gondolom az volt a szándék ezzel a kikötéssel, hogy csak jó játékosok kaphassanak munkavállalásit, mert aki válogatott (és az utóbbi két évben 75%-ban az volt), az már jelent valamit. Van ám még egy olyan kikötés is, hogy idézem:
Furthermore, the country the player is coming from must be in the top 70 of Fifa’s rankings. (!!!)

Ez van. Nem én hoztam a szabályokat, tény hogy elég nagy hülyeség, mert így egy csomó brazil fiatal tehetség nem igazolhat Angliába, csak akkor, ha esetleg van EU-s útlevele, vagy csak miután befutott. Amúgy a Primera Divisionban is van/volt (?) az a bizonyos szabály, hogy a keretben hány nem-EU-s játékos lehet (régebben 3 volt, most nem tudom), ezt ilyenekkel játszották ki, hogy Higuainnak pl van francia útlevele (még jó, mivel ott született), ahogy Ronaldinhonak olasz. Így már nem számítanak EU-n kívülinek. A francia bajnokságban játszó afrikaiak 60-70%-nak szintén van francia útleve, ez is érthetõ (történelmi) okokból.
Ha jól emlékszem, akkor a legtöbb idõt Angliában kell eltölteni, hogy megkapd az állampolgárságot, míg pl egy argentín játékos 2 szezon után megkaphatja a spanyolt. Asszem.

Tyler1
Ferguson: Eldobtuk magunktól a gyõzelmet

"Egy teljesen kényelmes helyzetbõl sikerült két pontot eldobnunk magunktól, ilyen egyszerû" - mondta Sir Alex a Sky Sports-nak.
"Ilyen volt a legutóbbi két idegenbeli mérkõzésünk. Két perccel a lefújás elõtt kaptunk gólt a Fulham ellen és most is ugyanez történt."

"Könnyelmûek voltunk, megvolt rá az esélyünk, hogy földbe döngöljük az Evertont, de nem tettük. Rengeteg helyzetet puskáztunk el. A mérkõzés legnagyobb részében elégedett voltam a mutatott játékunkkal. Idõnként egészen jó játékot mutattunk be - ezzel nem is lehet vitatkozni, viszont saját magunkat fosztottuk meg két nagyon értékes bajnoki ponttól."

"Berbatov volt a legjobb játékosunk, azt gondolom helyenként briliáns dolgokat láthattunk tõle, de ez mind semmibe veszett az eladott gyõzelmünknek köszönhetõen" - tette hozzá.
Õ egy nagyszerû játékos. Talán az elõzõ szezonban nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, amit elõzetesen vártak tõle, többször élt át nehéz idõket, de már akkor is volt, mikor megmutatta, miért igazoltuk le és a ebbõl a mai napon is láthattunk némi ízelítõt."

Szomorúsága mellett Sir Alex azért jó híreket is megosztott a nagyérdemûvel, ugyanis bejelentette, hogy Rio Ferdinand kezdõként fog pályára lépni a Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.

Darthmushroom
én nem róla beszéltem -.-

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

giornalista
egy non-eu játékos esetében független, hogy az EU-ból jön-e vagy sem. a németeknél pl. teljesen más szabályozás van.

18 évnél fiatalabb brazil játékos pedig nem igazolhat külföldre.
hedonist
és Neymart ha sikerult vona megvenni akkor csak azért, mert 18?

hedonist
rafinha szted hol játszik/játszott, ha nem az euban?

Matt: ja ezt értem, de volt õ is válogatott igaz kemény 1 meccse van ami nem elég, de már rég eu ban van, amúgy nem értem ezt a szabalyt, mi köze van az angol munkavállalásihoz,h válogatott vagy sem.

Matthew Prosac
mondom, a fél csapat elért már mindent. ezzel nem fog tudni mit kezdeni az öreg, kellenek az új játékosok, akik harapnak minden trófeáért.

giornalista
megoldást kell találni a csapat motivációs gondjaira. a 70. perctõl kezdve folyamatosan egyre lejjebb ültünk. nem csoda, hogy a végén amikor a szépítõ gólnál erõre kapott az Everton, egy dekoncentrált csapattal találta szemben magát és azt lazán bedarálta.

nincsenek jól szinten tartva a fiúk, és ez eddig nem volt jellemzõ rájuk. ezzel a problémával kellene kezdenie valamit az Öregnek.
Matthew Prosac
Ramires 17x válogatott, ráadásul 2009-ben válogatták be elõször, tehát megfelel az "elmúlt 2 év kritériumának". Ennyi.

Darthmushroom
de ramires már eu.ban játszott + volt válogatott. ha hamarabb akartátok volna még braziliából nem kapott volna mivel akkor még válogatott se volt. pl hernandez év elején nem kapott volna munkavállasít de viszont már a télen többször volt válogatott és azért kapott

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
Akkor Ramires hogyan igazolt most hozzánk? Rafinha is németországba játszott tehát Európában így könnyebb a helyzete, nem értem miért ne kaphatna engedélyt.

Matthew Prosac
ezt nem értem. mi az hogy elõre el kell intézni? te is tudod hogy szól a szabály. méltányosságból is csak akkor adják meg valakinek, ha a klub "extranagy tehetségre" hivatkozik a leigazolásakor és az FA ezt elfogadja.
anno mi is le akartuk igazolni Maicon-t, jött is volna, csak a munkavállalási engedély volt a probléma

hedonist
hát kva nagy pillanat😄 max nekünk, de én nem kárörvendek, ez egy elég szerencsétlen végjáték volt fõleg a 3.ik Everton gól, amúgy a bátor támadó hozzáállásuk miatt megérdemelték a liverpooliak, a védelmük bizonytalankodásai miatt meg inkább nem.

Cabell
Amúgy mióta aktívan nézek MU meccseket, azaz 2006 óta, ilyen nem történt. Mármint, hogy 2 gólos elõnybõl pontot vesztettünk volna. Egyszer sem. Tehát ez egy nagy pillanat.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
topik már top10-be xD

Cabell
http://www.skysports.com/video/clips/0,23791,12602_6370522,00.html

úgy birom ilyenkor mikor a riporterek ilyen elcsukló, töredezõ szomorkás hangon beszélnek, mintha legalábbis nagy drukker lenne..😄

hedonist
nekünk nincs adósságunk kb 1 éve már.

hedonist
Miért ne kaphatna munkavállalásit? csak elõre el kell intézni.

Tyler1
ja és megkérdezném Obertannal mivan? vagy itt az a trend h a tehetséges fiatalokat hagyjuk elmenni a faszba? már rég RÉG RÉÉÉÉÉG alapember lehetne, amilyen potenciál van a srácban, de 1 kezemen megszámolhatnám hányszor játszott szerencsétlen.

Tyler1
kerettel nincs baj, de mintha a City-t látnám annyira nem érzik egymást a játékosok. az összes támadást elbasszák a kapu elõtt, a védelem meg néha olyan bizonytalan mintha egymásra várna a 4 védõ.

ez egy jó keret szar taktikával.

giornalista
sajnos nekünk törleszteni kell az adósságokat, miközben a Chelsea vígan beleverheti magát újabbakba. ezzel nem tudunk versenyezni sajnos. vagy arra várunk, hogy jöjjön ide is egy arab milliárdos és egy közepesen undorító pénztemetõ legyünk, vagy büszkén kihúzzuk ezt a néhány évet trófea nélkül, mire végre kitalálnak majd valami szabályozást ezekre a pénzügyekre.

a probléma az, hogy nekünk nagyon kevés idõnk van. a törlesztések miatt egyszerûen életbevágó, hogy BL-helyen végezzünk, a csapatunk pedig vészesen öregszik, és mivel nem gondolkodtunk elõre, nem sikerült lecserélni a játékosállományt szépen, fokozatosan. ehelyett egyszerre kell majd 4 meghatározó embert pótolnunk, ami óriási feladat elé fogja állítani a szakmai és a pénzügyi stábot is.
Cabell
Igen, ez mindig baj volt, én sem értettem soha, hogy nálunknál jóval gyengébb csapatoknak is miért adjuk át TELJESEN a területet akár csak egy gólos elõnyben is, kockáztatva ezzel mindent, míg más nagy csapatok a vezetés birtokában méginkább dominálnak és uralják a játékot.

Valószínûleg energiatakarékosság céljából találhatta ezt ki, vagy nem tudom...

De a fõ gond az, hogy egy bivalyerõs, világverõ keret rengeteget gyengült, és egyszerûen ez már nem egy olyan ütõképes gárda, mint volt, és nem alkalmas arra, hogy egy ilyen bivalyerõs Chelsea-t komolyabban megszorongasson, akár még rövidtávon is.

És ennek az egésznek az oka a rohadt money...