Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
jó ki ne találd ám, h a Chelsea nekünk ajándékozta a CS-et.
akármennyire szart sem ér, akk is presztizs meccs, mivel a Chelsea és a Man Utd a PL jelenlegi 2 legerõsebb riválisa.

Scholes jól van középen, csinálja amit kell. nem kell a helyére senki. inkább Nanit kéne visszarántani a földre, mert megint a tavaly szezoneleji önzõ cselezõ formáját hozza. aztán mikor Valencia-Nani volt a 2 szélen, akk talán a legbikább támnadásokat nyomattuk, óriási veszteség most ez a bokatörés :/

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
az történt, hogy az nem volt tétmeccs, csupán a szezon utolsó edzõmeccse. mi komolyabban vettük, mint õk.

a taktikán valóban módosítani kellene. ezért kellett volna egy támadó középpályás, egy kreatív játékos a sorra, aki Scholes-hoz hasonlóan meg tudja játszani a társakat, húz valami váratlant.
Tyler1
sikeres volt Valencia mûtéte, úgyhogy nem lesz komolyabb baja, de tavasz elõtt már semmiképpen nem léphet pályára.

Tyler1
rosszul látod. nem a posztokkal van a baj, hanem a taktikával. a középpálya remekül elõre játsza a labdát, csak a kapu elõtt szarakodjuk el a dolgot. jól mutatja ezt a Rangers elleni labdabirtoklási fölényünk is.
egyszerûen képelenek vagyunk kihasználni a lehetõségeket. nincs CR aki 30ról megküldje a labdát aztán hello, nincs formában Rooney sem, aki lõtte a labdát ahol érte.
a taktikán kell módosítani. nem passzolgatni a 16oson belül, mert az nem megy.
Gibsont simán játszatnám már a nagyoknál, mert geci jó lövõje van a srácnak. Cleverly is jó LESZ, de még fiatal - nem fog ártani neki a kölcsönjáték. Fabio messze van még a tesótól is, a tesó meg keveset játszik, h alapember legyen.

Chelseat legyõztük már egyszer idén, geci jó játékkal. mi a fasz történt azóta nem tudom...

giornalista
a személyeskedést leszámítva, végre egy értelmes hozzászólás.

a probléma érmének két oldala van. az egyik az, hogy megszerezhetõ pontokat dobtunk el. a Fulham és az Everton ellen is nyert helyzetbõl hoztuk x-re a meccseket, ami komoly mentális, felkészítésbeli problémákra utal. a játékosok dekoncentráltak, vezetésnél percrõl percre egyre jobban lopják a focit, próbálják kihúzni a végéig. ezt a gyakorlatot meg kell szüntetni. ezt akkor találta ki az Öreg, amikor két hónapig nem kaptunk gólt a bajnokságban, és lehetett számítani a hátsó sorra. most egyáltalán nem vagyunk stabilak hátul, fõleg a rengeteg sérülésnek köszönhetõ rotálás miatt.

a középpályás védekezésünk az egész Everton-meccsen kuka volt, Scholes helyett nem tudott a teljesen középszerû, jó kiegészítõ ember O'Shea védekezni. az utolsó percekben a feltámadó Everton egy teljesen fáradt, mentálisan már nem a pályán lévõ társasággal találta szemben magát. hát persze, hogy felülkerekedtek és "beakarták" az egyenlítõ gólt. ezeket a problémákat fel kell ismernie a szakmai stábnak és valamit kezdeniük kell vele.

tehát 4 pontot már most elvesztettünk, pedig nagyon könnyû csapatok ellen kezdtük a szezont. kérdés, hogy mire lesz elég ez a mentális erõ az Emirates-ben, vagy akár már hétvégén, a Liverpool ellen. korábban igazi nyertes csapat voltunk, az utolsó percig volt esélyünk felállni a padlóról. most mintha megfordult volna a kocka, az utolsó percekre mindig elfelejtjük, hogy még tart a meccs.

kiesni pedig hogy eshettünk volna ki bárhonnan is szeptember közepére? 😊 ez nem a Blue Square South...

meglátjuk, hová vezet ez az út. a csapat elöregbítése, a fiatalok módszeres figyelmen kívül hagyása, az egyre rosszabb pedagógiai érzék az Öregtõl mind-mind riasztó már erre a szezonra nézve is. én speciel már az általad említett trió (City, Spurs, Liverpool) eredményeit figyelem a legjobban, tõlük kell elsõsorban tartanunk. a Spurs és a City kerete nagyon erõs, a Liverpoolban igazából én sem látok semmit.

de ki kell találni, hogy mi legyen például jövõre, hacsak nem akarunk még egy szezonnak a Giggs, Scholes, Neville trióval nekifutni. az Öreg mindenesetre azt nyilatkozta, hogy "majd az elkövetkezendõ években valamikor" fognak visszavonulni, tehát simán lehet, hogy még egy idényt akar tõlük. pedig Scholes már bevallotta, hogy tervei szerint az elõzõ lett volna neki az utolsó.

a Barcelonát meg a mûcsapatokat leszarom. értsétek már meg, hogy attól, hogy kurvára aggódok és sötéten látom a United jövõjét, nem vagyok ellendrukker... na mindegy, végül is nem kell megértenetek.
giornalista
egyrészt megköszönném, ha nem szólnál bele, hogy kinek szurkolok. attól, hogy aggódva figyelem a csapat sorsát, attól, hogy pesszimista vagyok a jövõt (és a jelent) illetõen, még nem hiszem, hogy más csapatot kellene keresnem.

mutathatnál egy fiatalt így a vita közben, akit mostanában beépített Fergie a csapatba. mert Fabio alig játszik (persze sokat sérült), Rafael fél éve bûnbak, Nani már 24 éves lesz, Anderson alig játszik még akkor is, ha felépült, Valenciát is 24 évesen épített be.

a szövegértéssel pedig komoly gondjaid vannak, mert a felét sem érted annak, amit leírtam (az Arsenalos kiemelt példád tökéletesen mutatja). azt sem érted, hogy én ugyanúgy szurkolok a Unitednek, mint eddig, meg mint bármilyen más drukker, csak máshogy látok dolgokat. sajnos be fog bizonyosodni az igazam, ha pedig nem, akkor együtt fogunk örülni neki.

már tavaly sem voltunk versenyképesek a Chelsea-vel, az õ hibáikból éltünk, az otthoni meccsünkön esélyünk sem volt a gyõzelemre (köszönhetõen például Gary Neville játszatásának). az 1 pont az az illúzió, ami tönkretette a nyarunkat, mert mindenki elhitte, hogy ha csak 1 pontra vagyunk a Chelsea-tõl, akkor nem kell jelentõsen erõsödnünk hozzájuk képest, majd lesz egy kicsivel több szerencsénk, aztán jól van...
giornalista
a csapatnak egyetlen kirívó hiányposztja volt, a kreatív, középsõ támadó középpályásé. van der Vaart ott volt, borzasztóan olcsón, nem kellett. helyette megvettük azt a túlkoros Bebét, 7.5 millió fontért (kétharmad Ronaldo áron!), aki korábban csak a portugál 3. osztályban játszott és az idén semmilyen hatással nem lesz a csapatra, mert egy év minimum el fog menni arra, hogy erõnlétileg, mentálisan felhozzuk.

attól, hogy nincs pénzünk, még lehet jól sáfárkodni az átigazolási piacon, meg lehet találni az olcsó és hasznos játékosokat. sem Hernandez, sem Smalling leigazolása nem volt hiba, de Bebe árából másnak kellett volna jönni. vagy Bebének, de sokkal olcsóbban.

és nem lett volna szabad elengedni Cleverleyt, rég neki kéne játszania a középpályán Scholes helyett (ha épp pihentetni akarjuk a most zseniálisan játszó nagy öreget).
Matthew Prosac
+ olyannyira nem estünk még ki sehonnan, hogy az egyetlen eddig elhódítható kupát meg is szereztük, még akkor is, ha a Community Shield lényegében lószart sem ér.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Giornalista! Ezt most csak neked:
Attól hogy nem vagyunk épp barcelonai magasságokban még jó csapatunk van. Otthon kétszer gyõztünk 3-0-ra, a két idegenbeli meccsünkön pedig 2-2 pontot vesztettünk, mert a végjátékban dekoncentráltak és balszerencsések voltunk. A Rangers beszorítottuk de ötlettelen volt a támadójákunk, ami egyrészt a középpálya sara volt, másrészt meg tudjuk hogy Rooney mostanság nem fog repdesni - "bizonyos" okok miatt -, Hernandeznek meg idõ kell. Az egyetlen dolog, amiért fúrom az Öreget, hogy Berbát annyira szereti.
Csak jelzem, hogy idén még továbbra is veretlenek vagyunk, nem estünk ki sehonnan és az elmúlt 3 évet figyelembevéve tökugyanúgy kezdtünk, mint szoktunk (tavaly 9 pont 4 forduló után végüls második hely, tavalyelõtt csak kettõt(!) nyertünk meg az elsõ 5 meccsünkbõl és bajnokok lettünk, még egy évvel korábban 4 forduló után 5 pont, végül bajnoki cím) - ezt már Rash kolega is említette.

"ebben az erõs mezõnyben a BL-helyünk sem biztos. a Chelsea, az Arsenal, a City, a Spurs, a Liverpool, az Everton, az Aston Villa, a Fulham mind-mind megelõzhet minket"
Persze, elviekben a Wigan és a Blackpool is megelõzhet. Gyakorlatilag továbbra is BIG4-ról beszélhetünk csak, maximum annyi különbséggel, hogy a Pool-t felválthatja a Man.City, ha... Nem tudom sikerült-e követni az eddig eredményeket de sem a City sem a Tottenham, sem a Pool (hajdehajjajde) nem nyújt félelmetes produkciót (elõzõ forduló megvan? ManCity - B'burn 1-1, West Ham - Tottenham 1-1, Birmingham - Pool 0-0). Az Everton 4 fordulót követõen nyeretlen, az Aston Villából elege lett Martin O'Neillnek, mert mindig eladják a jó játékosaikat (le is lépett) és soha nem érnek oda sehova, a Fulham legjobb helyezése pedig tudtommal egy 7. hely. De a keretüket átnyálazva nem ijedtem meg.
Továbbra is csak a Chelsea és az Arsenal jelent minõségi vetélytársat, rövid idõn belül ezekhez csatlakozik majd a City.

Szóval... Mirõl is beszélünk? Ja hogy nem nyerjük meg minden meccsünket díszlépésben 6-0-ára? Kérem szépen, át kell pártolni a Barcához, ott kevesebb csalódás ér mostanság. Na üdv!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

HunnernesKonge
<#eljen>
Tyler1
Arsenal és Chelsea 3 góllal megy az elsõ félidõben!
kb. ennyit mi is tudtunk volna rúgni, ha nem szarakodik az összes játékos a kapu elõtt...

Rash87
Nem,nem vagyok,de az egy dolog.

Tavaly ilyenkor 1 ponttal volt több,mint most.Akkor is sírt a sok okos,hogy Ronaldo elmegy,nem fog érni a csapat semmit. S mi lett? így is épp hogy megelõzött minket a Chelsea.Persze,szezon végén Rooney is lesérült,szóval ez annak is köszönhetõ volt,kis pech.

Tavaly elõtt meg azt hiszem,h 4 forduló után volt 4 pontunk,s bajnokok lettünk.
Most biztos beletiprok a lelki világodba,de akkor mi a faszért szurkolsz a Man. Utd-nek? De õszintén? Ekkora pesszimista embert sose láttam, vagy csak direkt csinálod.
Meg milyen 10. helyrõl beszélsz? Elárulnád? Úgy magyarázod a hülyeségedet,mintha minden meccset elvesztettünk volna idén.

Tény,h lehetne több játékost igazolni,de szerintem Chicarito megállja a helyét. Valencia szépen beépült a csapatba (bár most ki tudja mi lesz vele) A fiatalokat meg sorba építik be a csapatba, úgy hogy nem teljesen értelek.
Ha nem látsz ezekbe bele,s csak osztod a pesszimista hülyeségedet,szerintem szurkolj más csapatnak,de persze csak addig,még megy nekik,mert ha elvesztenek 1 meccset, akkor újabb csapatot kellesz keresned :\

"meg kell nézni az Arsenal példáját: õk a kicsibõl akartak sokat csinálni. nyertek is néhány trófeát Wenger alatt"

Mi nem nyertünk semmit az évek során? Vagy te ezeket honnan veszed? Ébredj már fel.

A német bajnokságot meg ne hasonlítsd már az angolhoz... ég és föld a kettõ.

Glory, Glory Man. United!

Zenszkij
Barcelonát az idén az életben nem verjük meg, hátha valaki szívességbõl kiveri nekünk a BL-bõl, de ezt nehezen képzelem el. A bajnokság még meglehet, de nagy riválisokat legalább egyszer meg kellene verni. Igazolni biztos nem fog az öreg, szerintem Mourinhot már rég ide kellett volna hozni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
arra nem gondoltál, h nem véletlenül volt 15 milliónk az igazolásokra? a csapat kurva nagy csõdben van, és hiába mondja Gill minden évben h szabad kezet kap Fergie...hát nem kap!
a legjobbat hozza ki így is az igazolásokból, mert fiatal és tehetséges játékosokat vesz.
megjegyzem, nézz körül a Chelsea-nél, vagy az Arsenalnál, h kiket igazoltak idén.

mondtuk már, ez nem Real és nem City.

Pacal17
Ne temessétek már a csapatot, majd belejönnek!

giornalista
az Öreg nagyon ritkán igazol a télen. ha a nyáron ennyire passzív volt, a télen sem fog semmit csinálni. sokkal nagyobb kockázat olyankor megvenni egy játékost, egybõl a mély vízbe kell dobni, stb. nem hiszem, hogy nagyon aktívak lennénk, persze hát hinni és bízni azt lehet...

az idei szezon legjobbja eddig holtversenyben Scholes és Berbatov. a tavalyi két legnagyobb kerékkötõ...
giornalista
miért? a játékkal te sem vagy elégedett, a szezonunkkal sem. gondolom Bebének sem örülsz jobban, mint VdV-nek tetted volna. és ha egy csapatnak szemmel láthatóan nem megy, ha a menedzser nem tudja megújítani, akkor ott mi mást lehetne tenni, mint váltani a kispadon? mi ebben a hülyeség szerinted?
giornalista
miért? mondj - nem sok! - 3 jó dolgot, ami a Uniteddel történt az elmúlt 12 hónapban. én 30 rosszat tudok mondani. és ez nem arról szól, hogy kinek hosszabb, hanem arról, hogy lefelé tartunk. csúszunk lefelé azon a bizonyos lejtõn.

és ebben az erõs mezõnyben a BL-helyünk sem biztos. a Chelsea, az Arsenal, a City, a Spurs, a Liverpool, az Everton, az Aston Villa, a Fulham mind-mind megelõzhet minket. a meglepetéscsapatokról pedig még nem is ejtettem szót. ha pedig nincs BL, gyakorlatilag szétesünk, hiszen a hiteleket nem lesz mibõl fizetni, csak játékoseladásból.

kibaszott Glazerek persze ha eltakarodnának... csak kinek van pénze 1.5 milliárd fontért (ennyiért válnának meg tõle, azt hiszem, így már nullszaldósan adnák át) megvenni ezt a csapatot? a mai futballviszonyok között csak túlköltekezéssel lehetünk versenyképesek.

meg kell nézni az Arsenal példáját: õk a kicsibõl akartak sokat csinálni. nyertek is néhány trófeát Wenger alatt, még fõleg a Highburybe (tényleg, amióta megvan az Emirates, nyertek már bármit is?), de sosem lettek az a szupercsapat, az BL-gyõzelemre esélyes gárda.

egyszóval, a sikeresség egyáltalán nem garantált. piaci körülmények között a United extranyereséges, évente több tízmillió font profitot tudunk termelni a játékoseladásokon felül, de ha folyamatosan a piaci viszonyokat figyelembe nem vevõ Cityvel és Chelsea-vel kell küzdenünk otthon, illetve az Interrel, a Milannal, a Reallal és a Barcelonával a nemzetközi porondon, az életben nem nyerünk semmit, amíg megoldást nem találnak erre a problémára.

meg kell nézni a német csapatokat, az õ eredményességüket a nemzetközi kupákban, az õ versenyképességüket a BL-ben, mondjuk egy 5 éves folyamatot vizsgálva.
Rash87
Te tiszta hülye vagy,már bocs 😊

giornalista
én már tavaly mondtam, persze le lettem hurrogva. nincs koncepció a csapatnál, és ahová ez az út vezet, az bizony a 10. hely, középszer és rövid úton csõd.

Fergusont év közben tilos elküldeni, de ha nem javulnak az eredmények, az év végén a nagy hármassal együtt meg kell válnunk tõlük. nem engedheti meg magának a United azt, hogy nosztalgikus érzésekbõl hagyja tönkremenni saját magát.

a csapat fásult, szürke, lassú és öreg. sajnos ugyanezek a jellemzõk igazak Fergie-re is. minden tiszteletem az övé, de ha alkalmatlan a csapat irányítására, akkor meg kell válni tõle. az elmúlt 1 évben kritikán aluli, amit mûvelt. a Ronaldo-pénzbõl nem erõsített, a tavalyi szezonból nem vont le megfelelõ következtetéseket, a nyári átigazolási piacon botrányos teljesítményt nyújtott, a csapat pedig kiábrándító az idei szezonban.
Luna73
Ne légy pesszimista!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

giornalista
semmi mást nem csinál mostanában, csak hibázik.

nemhogy jövõnk nincs, már jelenünk se. a hétvégén le fog gázolni minket az elmúlt 15 év leggyengébb Liverpoolja.
Rash87
Valencia: alighanem kettõs lábtörés
Létrehozva: 2010. szeptember 15. 17:37

A Manchester United hivatalosan még nem erõsítette meg, de az ecuadori csapatorvos szerint Antonio Valencia kettõs lábtörést szenvedett. A középpályás idényének bizonyosan lõttek, sõt a felépülés még annál is hosszabb idõt vehet igénybe.

Antonio Valencia a Rangers elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkõzésen szenvedett súlyos sérülést, és bár hivatalos megerõsítés egyelõre nincs, az ecuadori csapatorvos rossz hírekkel szolgált.

„Antoniónak a sípcsontja és a szárkapocscsontja is eltört, a mûtét elkerülhetetlen volt” – nyilatkozta Patricio Maldonado egy ecuadori honlapnak.

Az MU-nál nagy a titkolózás, csupán annyit lehet tudni, hogy szerdán megoperálták a játékost.

Sir Alex Ferguson kedd este azt jósolta, Valencia az idényben már nem lesz bevethetõ, és figyelembe véve, hogy alighanem kettõs lábtörést szenvedett, ez már most borítékolható.

A 24 éves szélsõt hordágyon, oxigénmaszkban kellett levinni a pályáról. Hogy pontosan hogyan történt a sérülés, nem egyértelmû.

Az egyik hipotézis szerint Valencia alá bicsaklott a bokája, míg a másik szerint a Rangers játékosa, Kirk Broadfoot zuhant rá, és akkor történt a baj.
(SH)

Uefa kupát meg csípjük nem kell fosni...

Tyler1
ha 4 forduló után megkell nevezni 1 játékost aki maximumot adja, az Dimitar Berbatov kéremszépen. 5x veszélyesebben játszik mint eddig bármikor is. és legalább kapufele rúgja a labdákat, nem mint a többi aki passzolgat még az 5ösnél is.

Mayorpapa
Hernendez jó vétel volt, elismerem, de sajna a mostani csapatban õ se nagyon tud villogni. Egy fecske nem csinál nyarat...Kéne még pár fecske 😊 Mondjuk télen vehetnénk párat 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hedonist
elírtam

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Manucho bocsi

hedonist
én emlékszem Manhuchora balos csatár Angólából, tavaly adtátok el Sociedadnak vagy Valladolidnak? neki nem jött be

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
Hernandez igen is jó vétel volt! Smalling szerintem nem fut be akkora karriert, csak egy erõs közepest, Bebére pedig vagy nem emlékszik majd senki 2 év múlva, vagy dicshimnuszokat zeng majd róla a sajtó. gyanítom inkább az elõbbi. költõi kérdés: emlékszik valaki Manucho-ra?...

Mayorpapa

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
Még én se írnám le õket,bár már rossz nézni,ahogy játszanak.
Semmi elképzelésük nincs,szóval valami nincs rendbe náluk.Pont tegnap átkapcsoltam,s láttam Barca utolsó gólját,nah õk tudatos focit játszanak,jó lenne,ha itt is lenne valamilyen javulás.

Liverpool ellen 7végén nem tudom,mit fogunk kezdeni,pedig õk sincsenek formában,de egy vereség ilyen mentalitással simán benne van.

Az meg h BL-re más a keret,mint a bajnokságban,ez már évek óta így van...

Mayorpapa
úgy látom, most már azok is kezdik elveszíteni a hitüket, akik eddig védték a csapatot és Fergiet. Amikor 1-2 forduló után valaki, asszem Giornalista kongatta a vészharangot, mindenki így-úgy, meg korai ez még, meg alig telt el pár forduló...csak a vak nem látta, hogy itt valami komoly baj van! Fennmaradtam éjszaka, és megnéztem a meccset a Digin felvételrõl - bár ne tettem volna... Fájt mindaz, amit láttam (fõleg Valencia sérülése), de inkább az az ötlettelen és céltalan futball, amit a srácok megint bemutattak. Lehet, hogy megérjük, hogy elõbb-utóbb kifütyülik õket a nézõk? Se Rooney, se Csicsó, se Owen, senki nem volt képes komoly helyzetbe kerülni 96 perc alatt! Azt mondta a kommentátor: sir Alex talán lebecsülte az ellenfelet, hogy a hétvégi bajnokihoz képest - ha jól számoltam - 8 (!!!!!) helyen változtatott. Ez mi? Bünti az Everton elleni 3-3 miatt? Vagy új taktika, játszanak az eddig mellõzöttek, hátha nekik jobban megy? Hát nem ment. Rá kell jönnie Ferginek, hogy ez a csapat így nem fog szárnyalni, kellenek új igazolások, és nem Smallingok, Bebék és Chicharitók, hanem Huntelaarok, van der Vaartok és Milnerek stb. Ez ment egy ideig, hogy tök ügyes, fiatal srácokat idehozunk, aztán majd itt nálunk sztár lesz belõlük, és viszik a csapatot. Persze én lennék a legboldogabb, ha már a hétvégén rám cáfolnának a fiúk, de már félve ülök le meccset nézni, pedig szívem csücske ez a csapat, de néha rossz nézni, ahogy játszanak. Na sebaj, majd csak beindul a szekér, én azért még mindig bizakodó vagyok, mást nem is tehetek ManU drukkerként! Hajrá fiúk!

MR ME
na fasza...ez a szezon nem sok jót kecsegtet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
<#shakehead><#rinya>
miért pont Valencia nem hiszem el 😞 komolyan egyre jobban kezdem elveszteni a szezonba vetett hitemet...

WuFraZselic
Bokatörést szenvedett kedden Antonio Valencia, a Manchester United labdarúgója a Glasgow Rangers elleni Bajnokok Ligája-mérkõzésen.

A gól nélküli találkozón az ecuadori csatár megpróbált labdával elfutni a jobb szélen, ám Kirk Broadfoot becsúszva szerelte, Valencia lába pedig a teste alá szorult. A futballista fájdalmasan elfeküdt a gyepen, a többiek - köztük Broadfoot is - jelezték, azonnal jöjjön orvos. A sérültet végül hordágyon vitték kórházba.

Sir Alex Ferguson, a MU menedzsere Alan Smith 2006-os, Liverpool elleni meccsen elszenvedett sérüléséhez hasonlította Valencia esetét, és azt mondta, a szélsõ nagy valószínûséggel kénytelen lesz kihagyni az idény hátralévõ részét.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
vagy biztos a fáradságra, annak ellenére, h szombaton csak Fletcher játszott a mai keretbõl 😄

Rash87
Bíró<#idiota>

Tyler1
kiváncsi leszek most milyen kifogást talál megint SAF, amiért megint lófasz csapatot küldött ki a pályára.

Cabell
mostépp leépülés van:S

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

rooney8
mi az isten folyik a csapatnál? ezt nem hiszem el 😞

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Cabell
loosergárda😞

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Jó,Valenica szerintem egész idényre off,nagyszerû. :@

Valami nincs rendbe ezzel a csapattal,semmi taktika,passzok 50%-a rossz,fejbe sincsenek ott,amit mutattak az elmúlt meccseken,nem sokat ért.

Tyler1
felhívnám mindenki figyelmét h 3 azaz HÁROM csatár sem tudott gólt rúgni. ez a meccs, meg úgy a szezon eddig bohózatba illõ.

a Valencia 4:0-ra verte a Puskaport. minket biztos megpicsáznak akármilyen szétszedett csapat lett az is.

MR ME
ezt kár volt végignézni, támadó játékunk nullával volt egyenlõ ma is, ebbõl így idén nemtom mi lesz, de ez kevés, nagyon nagyon kevés :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
énis alig várom h vége legyen már végre :S

Tyler1
ilyen mocskos unalmas bl meccset ritkán láttam komolyan-.-

Tyler1
fasza :S azt kell leoffolni aki pont focizott is...

MR ME
mostmár neki se lesz :/

Pacal17
Csak nekem tûnik úgy, hogy egyedül Valenciának van kedve focizni? Egyszerûen mindenhol ott van, minden labdáért sprintel. JÓ látni.