35611

• MR ME
    nah Rooney visszahozta a meccset :)
  • ldobosi
    Ezaz Rooney bazdmeg!
  • hedonist
    picsába 2-2 :D
  • MR ME
    ez a gól legalább szép volt Rooney-tól
    2:1
  • pilboy
    2-1?
  • pilboy
    nem értem az idei idegenbeli meccseinket...
  • Pacal17
    Giggs bal back? Vicc?
  • Tyler1
    hát ha még lenne sérült, de hát pont ez az, hogy most mindenki meggyógyult, Vidic is visszatért, Owen is, Park is, Anderson is a padon van, ő pl. kapásból többet ért volna, mint Gibson.
    de Giggs, hogy mi a faszt keres elöl Rooney mögött, azt a kutya se tudja, mikor 3 csatár is a padon van.
  • MR ME
    ezt a kezdőt énse értettem, oké h sok sérűlt, de miért nem játszunk 2 catárral? vagy Giggs csatár lenne? na mind1 sztem is elment ez a meccs, de láttunk már csodákat a csapattól, félidőben gondolom lesz csere is, azért még bizakodom h legalább egy x-et kihozunk belőle
  • pilboy
    akkor asszem jó lenne rámenni az fa kupára
  • Tyler1
    hát ennek a WHU-nak nem lövünk ma 3-mat az biztos, ez elment, de lehet, hogy a bajnokság is. mondjuk ekkora balfaszul összerakott kezdőt se láttam még, de sztem ez már Fergie-nek a fétise, h mind1 milyen szar, csak változatos legyen...
  • Rash87
    Pedig pont ilyenért,már nem tudom ki ellen,kapott már pirosat,itt is jogos lett volna neki,ha már ekkora hülye... a csapat is egy nagy nulla ismét,semmi elképzelés,nem is mozognak,állnak egy helyben,szégyen.
  • pilboy
    kezdő11-et plíz
  • MR ME
    Vidic is komplett idióta, megköszönhetjük h nem állították ki egyből
  • pilboy
    az elsőt már meg is tudtam nézni a neten... teljesen jogos volt :/ ilyen hülyeséget evrától...
  • pilboy
    milyen büntetők voltak??? :O
  • Pacal17
    beszarok
  • hedonist
    2 tizi 25 percen belül?:O
  • MR ME
    2:0 oda
    csodás...
  • pilboy
    mi történt a tizinél? (nem tudom nézni a meccset :( )
  • Rash87
    sop://broker.sopcast.com:3912/108936

Ez nálam mindig működött,s jó a minősége is.
  • Rash87
    Stream
  • rajkonnen92
    Valaki tud működő streamet a mai meccshez?
  • ldobosi
    Beindult a nyári vásár a futballista-piacon
  • pilboy
    köszi szépen :DDD
    őszintén szólva azért scholes-ról el tudok képzelni ilyen hülyeségeket, főleg amiket mostanában is csinál meccseken (felesleges szabálytalanságok), bár a nyakrándulás "durva" :D
  • Tyler1
    na jó, de Angliában született, ott nőtt fel, ott focizik. ezek után miért válassza Ghánát, mikor ahhoz a származásán kívül semmi köze?
    meg aztán amilyen nulla ez a válogatott, itt még Welbeck is lehet meghatározó :)
  • Rash87
    "A középpályán nincs ekkora probléma, bár Darren Fletcher vírusos megbetegedése utáni visszatérése sem valószínű, ugyanis egyik edzésen bizarr sérülést szenvedett. Három társával a carringtoni központ szélére szaladtak, hogy könnyítsenek magukon gyorsan, miközben Paul Scholes szokásos módon 60-70 méterről próbálta eltalálni őket. Annyira jól sikerült az egyik kísérlet, hogy Fletcher nyaka megrándult a hátulról fejen találó labdától. Így a holnapi találkozót mindenképp kihagyja."

Ha ezek után se esett le elsőre,akkor :DD
  • pilboy
    most jutott eszembe, h április 1. van :D
  • pilboy
    Hihetetlen ez a sérüléshullám! Ismét elfogyott az összes védőnk, középpályás sincs sok...
    ezek után óriási lökést adhatna egy esetleges hétvégi győzelem, de én nagyon kételkedem még a pontszerzésben is.
    ahhoz képest, h 1. helyen vagyunk, nem tartom magunkat bajnoki esélyesnek... :/ (és ezt most leginkább a sérüléshullám mondatja velem)
  • Cabell
    Szerintem Welbeck igen hülye, hogy az angolokat választotta.

Főleg úgy, hogy nálánál nagyobb nevek sem sűrűn kapnak lehetőséget, főleg úgy, hogy amit csapategység terén mutatott ez a válogatott a VB-n, az botrány volt, főleg, hogy kb sosem lesz itt meghatározó játékos, míg a Ghánaiban az lehetett volna.

Bár a fején is látszik, hogy nem egy értelmiségi..:D
  • Cabell
    nemtudom mi a retket képzelnek ezek a büdös gyökér gecik
  • Effe88
    nem mert csak padozna
  • rooney8
    simán :D aztán kiszorítani valencia-t :P
  • Magic Boy
    Örülnétek neki, ha leigazolnánk Gera Zoli-t?
  • rooney8
    én is :D:D
  • Effe88
    hirtelen úgy olvastam hogy de Gerát vinné a Manchester:D:D:S
  • Tyler1
    bazzz, jól bekajáltam, hogy meccs nap van:D ne szopassá csütörtökön, hogy hajrázol, mikor szombaton lesz a meccs xD

meg mi az, hogy digi plusz? faszom, nagy nehezen lett digisportom, erre most csinálnak még egy társcsatornát, hogy kurvára ne tudjam nézni a meccseket? mert tuti biztos, hogy az összes bl, meg pl meccsünk azon fog menni...
  • Magic Boy
    De Geát venné a Manchester United Van der Sar helyére

Nem szeretem a pletykákat, de a The Times nem nagyon szokott pletykákat írni.

• girimó
    digi sport plusz adja a West ham-Manchester united mérközést.Jó szurkolást mindenkinek.Hajrá Mu.
  • rooney8
    húú annak de örülnék :D