35611
-
#25422 nah Rooney visszahozta a meccset :) -
ldobosi #25421 Ezaz Rooney bazdmeg! -
#25420 picsába 2-2 :D -
#25419 ez a gól legalább szép volt Rooney-tól
2:1 -
pilboy #25418 2-1?
-
pilboy #25417 nem értem az idei idegenbeli meccseinket... -
#25416 Giggs bal back? Vicc? -
#25415 hát ha még lenne sérült, de hát pont ez az, hogy most mindenki meggyógyult, Vidic is visszatért, Owen is, Park is, Anderson is a padon van, ő pl. kapásból többet ért volna, mint Gibson.
de Giggs, hogy mi a faszt keres elöl Rooney mögött, azt a kutya se tudja, mikor 3 csatár is a padon van.
-
#25414 ezt a kezdőt énse értettem, oké h sok sérűlt, de miért nem játszunk 2 catárral? vagy Giggs csatár lenne? na mind1 sztem is elment ez a meccs, de láttunk már csodákat a csapattól, félidőben gondolom lesz csere is, azért még bizakodom h legalább egy x-et kihozunk belőle -
pilboy #25413 akkor asszem jó lenne rámenni az fa kupára -
#25412 hát ennek a WHU-nak nem lövünk ma 3-mat az biztos, ez elment, de lehet, hogy a bajnokság is. mondjuk ekkora balfaszul összerakott kezdőt se láttam még, de sztem ez már Fergie-nek a fétise, h mind1 milyen szar, csak változatos legyen... -
#25411 Pedig pont ilyenért,már nem tudom ki ellen,kapott már pirosat,itt is jogos lett volna neki,ha már ekkora hülye... a csapat is egy nagy nulla ismét,semmi elképzelés,nem is mozognak,állnak egy helyben,szégyen. -
pilboy #25410 kezdő11-et plíz -
#25409 Vidic is komplett idióta, megköszönhetjük h nem állították ki egyből -
pilboy #25408 az elsőt már meg is tudtam nézni a neten... teljesen jogos volt :/ ilyen hülyeséget evrától... -
pilboy #25407 milyen büntetők voltak??? :O -
#25406 beszarok -
#25405 2 tizi 25 percen belül?:O -
#25404 2:0 oda
csodás... -
pilboy #25403 mi történt a tizinél? (nem tudom nézni a meccset :( ) -
#25402 sop://broker.sopcast.com:3912/108936
Ez nálam mindig működött,s jó a minősége is. -
#25401 Stream -
#25400 Valaki tud működő streamet a mai meccshez? -
ldobosi #25399 Beindult a nyári vásár a futballista-piacon -
pilboy #25398 köszi szépen :DDD
őszintén szólva azért scholes-ról el tudok képzelni ilyen hülyeségeket, főleg amiket mostanában is csinál meccseken (felesleges szabálytalanságok), bár a nyakrándulás "durva" :D -
#25397 na jó, de Angliában született, ott nőtt fel, ott focizik. ezek után miért válassza Ghánát, mikor ahhoz a származásán kívül semmi köze?
meg aztán amilyen nulla ez a válogatott, itt még Welbeck is lehet meghatározó :) -
#25396 "A középpályán nincs ekkora probléma, bár Darren Fletcher vírusos megbetegedése utáni visszatérése sem valószínű, ugyanis egyik edzésen bizarr sérülést szenvedett. Három társával a carringtoni központ szélére szaladtak, hogy könnyítsenek magukon gyorsan, miközben Paul Scholes szokásos módon 60-70 méterről próbálta eltalálni őket. Annyira jól sikerült az egyik kísérlet, hogy Fletcher nyaka megrándult a hátulról fejen találó labdától. Így a holnapi találkozót mindenképp kihagyja."
Ha ezek után se esett le elsőre,akkor :DD -
pilboy #25395 most jutott eszembe, h április 1. van :D -
pilboy #25394 Hihetetlen ez a sérüléshullám! Ismét elfogyott az összes védőnk, középpályás sincs sok...
ezek után óriási lökést adhatna egy esetleges hétvégi győzelem, de én nagyon kételkedem még a pontszerzésben is.
ahhoz képest, h 1. helyen vagyunk, nem tartom magunkat bajnoki esélyesnek... :/ (és ezt most leginkább a sérüléshullám mondatja velem) -
#25393 Szerintem Welbeck igen hülye, hogy az angolokat választotta.
Főleg úgy, hogy nálánál nagyobb nevek sem sűrűn kapnak lehetőséget, főleg úgy, hogy amit csapategység terén mutatott ez a válogatott a VB-n, az botrány volt, főleg, hogy kb sosem lesz itt meghatározó játékos, míg a Ghánaiban az lehetett volna.
Bár a fején is látszik, hogy nem egy értelmiségi..:D -
#25392 nemtudom mi a retket képzelnek ezek a büdös gyökér gecik -
#25391 nem mert csak padozna
-
#25390 simán :D aztán kiszorítani valencia-t :P -
#25389 Örülnétek neki, ha leigazolnánk Gera Zoli-t? -
#25388 én is :D:D -
#25387 hirtelen úgy olvastam hogy de Gerát vinné a Manchester:D:D:S -
#25386 bazzz, jól bekajáltam, hogy meccs nap van:D ne szopassá csütörtökön, hogy hajrázol, mikor szombaton lesz a meccs xD
meg mi az, hogy digi plusz? faszom, nagy nehezen lett digisportom, erre most csinálnak még egy társcsatornát, hogy kurvára ne tudjam nézni a meccseket? mert tuti biztos, hogy az összes bl, meg pl meccsünk azon fog menni... -
#25385 De Geát venné a Manchester United Van der Sar helyére
Nem szeretem a pletykákat, de a The Times nem nagyon szokott pletykákat írni.
-
girimó #25384 digi sport plusz adja a West ham-Manchester united mérközést.Jó szurkolást mindenkinek.Hajrá Mu. -
#25383 húú annak de örülnék :D