35611

• Cabell
    Mikor néztem az összefoglalót, pont azt néztem, hogy ugye csak valami "what"-ot mondott, és nem "fuck"-ot? Mert ha az utóbbi, akkor az FA biztosan kitalál majd valamit. No, erre tessék.

Azon fogok csak meglepődni, hogyha mondjuk csak egy meccsel megússza, és nem 4 meccses eltiltást kap, vagy, valami hasonlót.

De amúgy meg őt sem értem, mi a retekért kell már megint kísértenie az ördögöt...
  • pilboy
    saf eltiltása után sem sikerült megtörni minket... ezért vmit tenni kell!!!
  • MR ME
    szánalmas már komolyan mondom...
  • Tyler1
    FA eljárást indít Rooney ellen, amiért a kamerába káromkodott a 3. gólöröménél. a meccset követően egyébként bocsánatot kért a kirohanásáért. na, ki gondolta volna, hogy az FA megint minket baszogat :)
  • pilboy
    ez bejött :)
  • ldobosi
    WHU 2 - 4 MU
  • ldobosi
    Így van ;)
  • Rash87
    Ami nem rossz,akárki akármit mondd :)
  • ldobosi
    0-0 lett a szarzenál meccs. Szal most 7 pont a különbség viszont ők 1 meccsel kevesebbet játszottak. Tehát minimum 4 pont előnyünk van velük szemben.
  • Tyler1
    hát mégsem. így 2 ponttal növeltük az előnyt, de ezzel még semmi nem dőlt el szvsz, Spurs meccstől függ majd mennyire kell fosni az Ars és Chls elleni, egymás utáni derbiktől.
  • Tyler1
    behúzzák hazai pályán a Blackburn ellen.
  • pilboy
    megtorpant a chelsea!
    sztem ebben közrejátszott az is, h 20 perc alatt (nem sokkal az ő kezdésük előtt) rúgtunk 4-et... ez sztem kicsit demoralizálhatta őket. és abban bízok, h az arsenal is kicsit elbizonytalanodik
  • Darthmushroom
    igen a végén azt énekelték, de am többször is szokták csak legenda lett Ronaldo a MUba
  • pilboy
    de hányadszorra játsza már el ezt az elb@szott 4-5-1-es taktikát idegenbeli meccsen gyengébb csapat ellen
    (chelsea ellen bevált azt' ennyi)
  • Tyler1
    2:0-ig WHU-nak adtam volna a meccset, azért nem semmi volt az a védelem. akaraterőnket baszhattuk volna, ha nincs Rooney. de így sztem jogos a győzelmünk, és újabb lecke, h mit ne erőltessen az öreg.
  • Pacal17
    hatalmas meccs volt!

(egyébként a végén tényleg Viva Ronaldo-t éneketék?)
  • ldobosi
    Ez igen ez szép volt!
  • pilboy
    szar felállás...
  • pilboy
    egy hosszabb összefoglalót szívesen látnék :)
  • Rash87
    Mindent gondoltam a 2. félidőre,nah ezt pont nem :D Miért nem tudtak így játszani az első 60 percben,nem értem,de nagyot alkottak !!
  • Tyler1
    nem igaz, hogy ez a Hernández semmit nem csinál, és mégis mindig gólt rúg :D Berbatov még rúgjon egyet mááá.
  • Matthew Prosac
    Hihetetlen srácok! Első félidő után úgy gondoltam, hogy 1 pontot sem érdemlünk. Egész egyszerűen le voltunk focizva. Most meg? :DDD Porainkból feltámadva :) Jó lenne ha az utolsó fordulókat hasonló forgatókönyv mellett tudnánk le, és akkor a végére még mondhatnánk is, hogy megérdemelt a bajnoki cím - már ha meglesz.
  • pilboy
    nembaj, livescore-ozni szoktam, azért nemtom :)
    de most már megném
  • Darthmushroom
    nézz már rá egy nemzetisportra vagy sporthíradóra ott van kezdő
  • MR ME
    na ezt azért nem gondoltam volna az első félidő után :D
  • pilboy
    csikánóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D
  • ldobosi
    Ott a 4.!!!!!!!!!!!!!!!!! Hernandez!!!
  • Matthew Prosac
    Borsóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :DDDDD
  • pilboy
    ha csak most lendül formába rooney, akkor semmi probléma, hiszen a legjobbkor lenne
    nem véletlen nyilatkozta, h vale visszatérésének ő örült legjobban, bár még mindig nem tudom a kezdő11-et
  • pilboy
    lol
  • McFrost
    Rooney
  • pilboy
    rooooooooooooooooooooooooooneeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • Matthew Prosac
    kár hogy nem lőttünk még egyet. volt rá két sansz :C
  • Darthmushroom
    úristen micsoda meccs...:D Rooneyt meg ezért kell imádnunk mert úgy tud mester3st rúgni h előtte semmit nem csinált :D
  • MR ME
    hahaha így is kell :D
    márcsak meg kéne tartani
  • ldobosi
    Ezaz Roooooney!!!!!!!!!!! Mester 3as!!
  • andris7
    nice!
  • Matthew Prosac
    fuckin' good match! csak most már maradjon ennyi :D
  • Matthew Prosac
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! 2-3!!!!!!!!!!!!
  • pilboy