35611
-
#25462 Mikor néztem az összefoglalót, pont azt néztem, hogy ugye csak valami "what"-ot mondott, és nem "fuck"-ot? Mert ha az utóbbi, akkor az FA biztosan kitalál majd valamit. No, erre tessék.
Azon fogok csak meglepődni, hogyha mondjuk csak egy meccsel megússza, és nem 4 meccses eltiltást kap, vagy, valami hasonlót.
De amúgy meg őt sem értem, mi a retekért kell már megint kísértenie az ördögöt... -
pilboy #25461 saf eltiltása után sem sikerült megtörni minket... ezért vmit tenni kell!!! -
#25460 szánalmas már komolyan mondom... -
#25459 FA eljárást indít Rooney ellen, amiért a kamerába káromkodott a 3. gólöröménél. a meccset követően egyébként bocsánatot kért a kirohanásáért. na, ki gondolta volna, hogy az FA megint minket baszogat :) -
pilboy #25458 ez bejött :) -
ldobosi #25457 WHU 2 - 4 MU -
ldobosi #25456 Így van ;) -
#25455 Ami nem rossz,akárki akármit mondd :) -
ldobosi #25454 0-0 lett a szarzenál meccs. Szal most 7 pont a különbség viszont ők 1 meccsel kevesebbet játszottak. Tehát minimum 4 pont előnyünk van velük szemben. -
#25453 hát mégsem. így 2 ponttal növeltük az előnyt, de ezzel még semmi nem dőlt el szvsz, Spurs meccstől függ majd mennyire kell fosni az Ars és Chls elleni, egymás utáni derbiktől. -
#25452 behúzzák hazai pályán a Blackburn ellen. -
pilboy #25451 megtorpant a chelsea!
sztem ebben közrejátszott az is, h 20 perc alatt (nem sokkal az ő kezdésük előtt) rúgtunk 4-et... ez sztem kicsit demoralizálhatta őket. és abban bízok, h az arsenal is kicsit elbizonytalanodik -
#25450 igen a végén azt énekelték, de am többször is szokták csak legenda lett Ronaldo a MUba -
pilboy #25449 de hányadszorra játsza már el ezt az elb@szott 4-5-1-es taktikát idegenbeli meccsen gyengébb csapat ellen
(chelsea ellen bevált azt' ennyi) -
#25448 2:0-ig WHU-nak adtam volna a meccset, azért nem semmi volt az a védelem. akaraterőnket baszhattuk volna, ha nincs Rooney. de így sztem jogos a győzelmünk, és újabb lecke, h mit ne erőltessen az öreg. -
#25447 hatalmas meccs volt!
(egyébként a végén tényleg Viva Ronaldo-t éneketék?) -
ldobosi #25446 Ez igen ez szép volt! -
pilboy #25445 szar felállás... -
pilboy #25444 egy hosszabb összefoglalót szívesen látnék :) -
#25443 Mindent gondoltam a 2. félidőre,nah ezt pont nem :D Miért nem tudtak így játszani az első 60 percben,nem értem,de nagyot alkottak !! -
#25442 nem igaz, hogy ez a Hernández semmit nem csinál, és mégis mindig gólt rúg :D Berbatov még rúgjon egyet mááá. -
#25441 Hihetetlen srácok! Első félidő után úgy gondoltam, hogy 1 pontot sem érdemlünk. Egész egyszerűen le voltunk focizva. Most meg? :DDD Porainkból feltámadva :) Jó lenne ha az utolsó fordulókat hasonló forgatókönyv mellett tudnánk le, és akkor a végére még mondhatnánk is, hogy megérdemelt a bajnoki cím - már ha meglesz. -
pilboy #25440 nembaj, livescore-ozni szoktam, azért nemtom :)
de most már megném -
#25439 nézz már rá egy nemzetisportra vagy sporthíradóra ott van kezdő -
#25438 na ezt azért nem gondoltam volna az első félidő után :D -
pilboy #25437 csikánóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D -
ldobosi #25436 Ott a 4.!!!!!!!!!!!!!!!!! Hernandez!!! -
#25435 Borsóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :DDDDD -
pilboy #25434 ha csak most lendül formába rooney, akkor semmi probléma, hiszen a legjobbkor lenne
nem véletlen nyilatkozta, h vale visszatérésének ő örült legjobban, bár még mindig nem tudom a kezdő11-et -
pilboy #25433 lol -
#25432 Rooney -
pilboy #25431 rooooooooooooooooooooooooooneeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
-
#25430 kár hogy nem lőttünk még egyet. volt rá két sansz :C -
#25429 úristen micsoda meccs...:D Rooneyt meg ezért kell imádnunk mert úgy tud mester3st rúgni h előtte semmit nem csinált :D -
#25428 hahaha így is kell :D
márcsak meg kéne tartani -
ldobosi #25427 Ezaz Roooooney!!!!!!!!!!! Mester 3as!! -
andris7 #25426 nice! -
#25425 fuckin' good match! csak most már maradjon ennyi :D -
#25424 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! 2-3!!!!!!!!!!!! -
pilboy #25423 yeeeees