Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
ésottvan 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
álló helyzetbõl lezser bólintás 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
Barbapapa <#eljen>
Még a végén megkedvelem ezt az embert 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
Berba!!!! 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
Berbaaaa

MR ME
nani bazmeg :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
Nani mit hagyott ki 😮O

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
az túlzás h szép, de nincs más 😞

rooney8
akkor marad vmilyen sopcastos cucc, azoknak legalább szép a képe 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
Konchesky-nek lesz bõven dolga Nanival 😉

MR ME
nálam se sajnos, még keresgélek össze vissza :S

rooney8
csak nálam nem mûködik a digisport hu stream? :S

DONGUBA
Erdekes csicsarito a padra se fert oda...hmhmmmmmm

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
2:1

banok
Manchester United-Liverpool streamek itt
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1

Tyler1
sportklub mutv-n szokták adni az ismétlést magyarul vmikor a hétközepe felé.

MR ME
nagyobb magyar torrent oldalakról talán...de nem jellemzõ

és digisportosan is le lehet?
tehát h magyar legyen a kommentár?
MR ME
streameket itt találsz
le lehet tölteni utána torrentrõl általában

hy! majd tudnátok küldeni linkeket a mai meccsre?
vagy olyan nem létezik h le tudom tölteni az egész mecset utána?
köszi
giornalista
"“He’s wasting his time there,” said Ferguson. “I understand Michael’s frustration, he’s exactly right. But it’s because Berbatov started the season so well, then the international break came, it’s difficult. We’ve got this Carling Cup game on Wednesday and he’ll start that. He’ll get enough football, Michael."

még egy jó hír: Owen fog kezdeni a Ligakupa meccsen, csak hogy végre jó kedve legyen, és érezze, hogy nálunk játéklehetõséghez juthat. 30 évesen. remélem, Macheda és Hernandez megértõbbek, mint én... a Reserve egyébként tele van olyan játékosokkal (Petrucci, Eikram, De Laet), akiknek végre lehetõséget kellene adni, nagy tehetségnek tartották õket korábban. remélem, láthatjuk õket, mert ezzel pl. Scholes is rápihenhetne a jövõ hétvégi bajnokira.
giornalista
ja, és Scholes-ról annyit, hogy õ egy idõzített bomba. a szezont a csapat legjobbjaként kezdte, de már nagyjából 5 éve nincs azon a szinten, amit most nyújt. na most vagy megtáltosodott, megfiatalodott, vagy pedig a jó nyári alapozás és pihenés miatt még bírja erõvel, de egyszer csak nem fogja, szürke lesz, rosszabb esetben még ki is állítják.

Scholes-t és Giggs-t szinte soha nem cseréli le az Öreg, erre érdemes odafigyelni, tehát ha bent ragadnak a kezdõben, és rossz formába kerülnek, annak sokszorosan isszuk a levét.
giornalista
Bebe lábában ott van a tudás, de semmi másban nincs. nagyon sokat kell neki tanulnia ahhoz, hogy az erõsségünk legyen. az érte kiadott pénzösszeg meg minõsíthetetlenül sok, Queiroz és a haverjai jól megszedték magukat ebbõl az üzletbõl.

a gyereket ingyen igazolta le tavasszal az új csapata... szerintem adott idõ alatt ekkorát még senki nem nyert játékoson.

sokan visszasírják a csapathoz Queirozt, de én ezek után jobban szeretném, ha nem tûnne fel többet nálunk. ahol csak járt, megbukott, ha õ lenne Fergie utódja...... abba bele sem merek gondolni.
giornalista
te meg még néhány itteni topiktárs szemében a "drukker" és az "optimista" kifejezések összenõttek. majd egyszer megtanulod különválasztani õket, remélem.

másrészt olyan dolgokat adsz a számba, amiket soha nem mondtam, ez jól mutatja azt, hogy csak vagdalkozol... olyat pl., hogy kiesünk, soha nem mondtam. nálam magasan van a léc a csapat eredményességét illetõen, nekem egy olyan év, amelyben nem vagyunk bajnokok, kudarccal ér fel. a tavalyi év tehát kudarc volt, és a nyáron nem tettünk szinte semmit a hiba javítása érdekében.

de attól, hogy kudarcot vallottunk, még ez a csapatunk, ezt imádom én is. de nem értek egyet nagyon sok mindennel, ami most a klubnál történik.

érdekes, hogy meccsek után szinte mindenki így gondolja, aztán hét közepére megint elõjön az eufória, hogy "még nincs veszve semmi", meg a hasonló hozzászólások... matematikailag nincs, de sajnos nem vagyunk versenyképesek.

és akit EZ nem zavar, na AZ nem United-drukker... és ugyanúgy lehet neki javasolni a Cityt, mint új csapatot, mert náluk aztán tényleg nincsenek elvárások és 34 éve nem nyertek semmit 😊)
DONGUBA
Van vmi igazsag abban amit ir.Bebe telleg nem uti meg a szintet nalunk.
Scholes se olyan jo csak kijott neki a lepes par meccs utan beleszurkul majd mert mar oreg.
Igazolnunk telleg kellett volna MINIMUM egy iranyitot.
Gibsonnak is voltak jo meccsei de nem fog kiderulni mit is tud igazabol amig nem tud folyamatosan jatszani.Andersonban van potencial de jo lenne ot is tobbet jatszatni es nem pl vedekezo kozeppalyaskent.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rockynhooo
nekem fogalmam sincs a srácról. csak annyi ,hogy olvasgattam róla hogy utca foci így úgy amúgy.. és kíváncsi vagyok mit nyújt majd nálatok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
<#eljen>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

DONGUBA
Nekem nem tunik egy hudejo jatekosnak sajna

Tyler1
csak a tartalékban.

Rockynhooo
A Bebe már lépett pályára?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Darthmushroom
de 99 bl döntõ sors döntõ volt az életembe 😄 addig csak nézegetem a focit azóta imádom 😛

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zenszkij
Csak nem 99-ben lettél MU drukker 😊..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
nem értem ezt a "szar" hozzáállást pár embertõl... szánalmas akkor szurkoljon másnak.. Én 11éve MU szurkoló vagyok és nem is tagadom, jobban rosszban kiálltam mellettük és ez így is marad, most rosszul kezdtük az szezont és????? ha valaki tudná mi is igazán a MU kultusza akkor tudná h ebbõl a szarból is ki fogunk valahogy mászni.. mert a MU azért MU mert mindig ki tudott jönni a szarból akárhogy kezdte a szezont vagy meccset.. meg kezdjük ott h mi van ha idén nem leszünk bajnokok??? volt már olyan h nem voltunk bajnokok 2szer egymás utána. majd leszünk megint. meg attól h így kezdtük az évet meg rangerssel x-tünk a bl-be attól még simán nyerhetünk bajnokságot meg bl-t is.. akinek nem tetszik a mostani MU húzzon más csapathoz szurkolni vagy álljon ki mellette most is vagy ne legyen MU szurkoló...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12
<#eljen>

Tyler1
érdekes h ezt pont te írod, aki mióta ebbe a topikba irogatsz még értelmes hozzászólást nem tudtál produkálni.
a jelenelgei ciklusod most 15.-e óta megy, amikor is leírtad h Fergie szar, a csapat szar, kiesünk, Scholes-on kivül mindenki szar, Bebe szar(annak ellenére h sztem életedben nem is láttad még), Gibson szar, Anderson a király, szarok vagyunk mert nem 100 millióból igazoltunk, a Chelsea szánalomból vesztett ellenünk, stb...
soroljam még vagy te is átlátod a helyzetet?
egyértelmûen nem tudod megítélni sem a sportot, sem a csapatot relatív módon. az egyetlen szisztematikus baromságod, h ha nem vagyunk bajnokok, akk szart sem érünk. na hát ez nem szurkolás. írták már egy párszor, én is leírom, h szeretettel vár téged a Real Madrid és Man City topik.
és valószínûbbnek tartom, h én több Arsenal és Man Utd meccset láttam 1 év alatt mint te egész életedben 😊 de ha gondolod ide hívok egy kedves fórumtársat az Arsenal topikból és majd õ megmondja h mennyire van Fabregasra építve a csapat.

no offenze, de vicces, h az oktat engem, akinek értelmes, reális értékelése még nem volt sem meccsek, sem a csapat, sem a futball iránt.

és ezennel én is befejeztem, majd esetleg más folytatja veled ezt a meddõ vitát, ami sztem felesleges, mert a kutya sem fog téged a hülyeségedben meggyõzni, és tisztább képet kialakítani az egész sportról 😊

giornalista
hadd számoljam össze... egy, kettõ, három, négy... négy. igen. ennyi baromságot írtál ebben a hsz-edben. három sor alatt. meglehetõsen sûrû lett ez így, úgyhogy ha nem haragszol, erre nem válaszolok, mert nagyon, de nagyon nem érdemes. azért egy-két Arsenal-meccset megnézhetnél néha, meg Unitedet is, és fura összefüggésekre lelnél 😄
Tyler1
ha te 2 perces videó alapján megállapítod, h milyen játékot mutat a pályán, akk neked a Real Madrid élén a helyed.

akk semennyire nem kreatív, mert az Arsenal sem Fabregas köré épít csapatot, meg mi sem Sholes köré. de Scholes nem is irányító közép, de Gibson sem, és nem is lesz.

giornalista
http://www.youtube.com/watch?v=AaFPBQ9UVUE - Bebe. látszik, hogy a labdával ügyes, de a 90 perc alatt ezek szerint összesen 5-6 értékelhetõ, látványos momentuma volt. remélem, erõsödik és fejben is felkerül a pályára. én rá nagyon mérges leszek egészen addig, amíg erõsségévé nem válik a nagy csapatnak, vagy ha túl nem tudunk adni rajta nyereséggel.

Gibsont majd az idõ eldönti. én úgy látom, hogy a jó lövõtechnikáján kívül semmilyen olyan jó tulajdonsága nincs, ami meghatározóvá tehetné a Unitedben. amikor láttam játszani, nem nagyon mutatta annak a jelét, hogy jó irányító lenne, most így hirtelen nem tudok tõle például gólpasszt felidézni, de ez nem jelenti azt, hogy ne is adott volna soha. persze leírni semmiképpen sem akarom, hiszen Fletcher sokkal rosszabbnak tûnt, mára mégis klasszis a posztján.

Andersonban több kreativitást érzek. az elsõ szezonja kifejezetten jó volt. elsõ szezonnak tökéletes. utána azonban visszaesett, meg meg is sérült. ha összekapja magát, erõsségünk lehet.

a kreatív egy focistánál azt jelenti, hogy mennyire Fabregas. vagy Scholes. mit lát meg és mit tud abból megvalósítani. képes-e meccseket eldönteni, képes-e a semmibõl gólpasszt adni. lehet-e, érdemes-e köré építeni egy csapatot.
Tyler1
akk te lehet a Mel Gibsonra gondoltál, de a unitedites Darron Gibson a legnagyobb reménysége a csapatnak 😊
az h nem passzol jól hülyeség, az meg h nem kreatív nem tudom mit jelent egy focistánál, mert nem színészek, de az biztos h a labdákat remekül játsza meg.
én 1000x rá szavazok inkább mint Anderre, aki még 3 év után sem tudta kezdõbe játszani magát, annak ellenére h többe került mint Csikó meg Bebe együttvéve.
Bebe meghogy levegõben nulla-e nem tudom, de mondj egy jól fejelõ játékost a tartalékból? megjegyzem Rooney 3 éve még felsem ugrált a labdákért hanem inkább arrébb tette az embereket.

giornalista
gyors, jól ad be, viszont a pályán nagyon gyámoltalan és elveszett... nem hiszem, hogy az idén látjuk a felnõttcsapatban. levegõben nulla.
giornalista
Andersonban én is hiszek, remélem, miután felépült, megmutathatja, hogy mit tud a középpályán. Gibson azonban tévedés, neki pont az nincs meg, ami Scholest naggyá tette: az esze a futballhoz. nagyon jól lõ, de csapatot nem lehet rá építeni, nem kreatív, nem passzol jól. nem találja fel magát, nem húz váratlant, nem ad olyan labdákat, mint amilyeneket Scholes. õ egy jó DMC lehet, ha nem találunk nála jobbat.
Tyler1
nagyon remélem h kitalált vmi okosat SAF, nehogy az OT-n szopassanak pont a Pooliak 😄

közben Bebe már debütált a tartalékoknál, ahol szélsõ támadót játszott, egész komoly ívelésekkel, néha a kapura veszélyes beadásai is voltak 😮
jó lesz ez a srác emberek!

(és fuck megint nem nyertem dedikált Valencia mezt xD)

MR ME
majd a poolt lealázzuk <#idiota>

Tyler1
leginkább Gibson, de Anderson is játszható mint támadó és labdaszerzõ közép.

Gibson pl

giornalista
na, kíváncsivá teszel! ki az a játékos az utánpótlásban, aki jövõre kész játékosként Scholes helyére léphet?
Tyler1
kb. a jelnlegi csapatot Kiscsikó ezzel a képpel leírja 😄 csak a jóisten segíthet rajtunk...

Tyler1
szezon végéig biztos. úgyhogy felesleges lett volna helyére venni akárkit is. ha meg visszavonul, akk is bõven van az utánpótlásban ember a helyére.

giornalista
nem kell Scholes helyére senki? miért, szerinted meddig fog õ még nálunk játszani?