35611
-
#25502 fúú a vége meleg volt......rúhni kéne a 2.ik félidőeben egyet és nyugodtabb lennék :D:D(mint gondolom több millió MU szurkoló :D ) -
#25501 Úristen Giggs hány éves már, és még mindig hülyére sz**atja ezeket a srácokat. -
#25500 ...meríts erőt a szóból -
andris7 #25499 Carrick nagyon jó ma, VÉGRE -
#25498 gyönyörű volt, és eddig is kurvajóvolt, nemértettem, mi bajotok volt vele:) -
pilboy #25497 yesssssssssssss -
#25496 mekkora játák volt...0-1 :D:D rooney -
#25495 Park szépen megcsinálta majdnem ott a SZÉLEN:D -
#25494 A meccset nézd ne a kiírt felállást:D -
#25493 és íme, Ramires és Giggs a szélen, Park középen :) -
#25492 Vida a kapitány?:O -
#25491 0-2 ·· -
pilboy #25490 csajom mondja, h nyerünk; sztem 1-1 lesz -
#25489 CSÖND te most ellenség vagy:D -
#25488 Miért te láttad valaha Parkot belül játszani? mindig szélen van, ráadásul már jóideje Giggs meg belül mióta már nem tud úgy futni, mint régen, Ramires meg mindig belülről játszik. De nézd meg azt amit tegnap betettél a Spurs topikba, a Madridi felállász maga a gyászjelentés:D -
#25487 pedig mindenhol ezek a felállások vannak jelölve :) -
#25486 Nemtom melyik oldalról van ez, de állandóan faszságokat raknak össze. lefogadom,h Park lesz a szélső és Giggs a belső kp, nálunk meg,h Ramires nem lesz szélen az tuti.. :D -
#25485 kezdők:
-
#25484 szerintem x-re fog a united hajazni, 0-0 se lenne nagyon rossz, de 1-1 nek jobban örülnék, hát még ha nyernénk -
#25483 20.45 Chelsea-Manchester United tv: Digisport, ORF1, STV2
streamek: -
#25482 Szerintem győzünk 1-0-ra! -
#25481 tippek mára? én 1:1-nek bőven örülnék :) nyerni sztem nem fogunk ma sem a Stamfordon. -
#25480 Torrest és Ancelottit védi Ferguson
Ferguson kontra Ancelotti: kinek a szájából esik ki a sajt? -
#25479 nem olyan biztos az, itt már tényleg lehet bármi, ha 5-öt végnak a San Siroban... tudom,h gyenge most az Inter, de akkor is! Na kiváncsi leszek a mai meccsre:) ja és Hajrá Sahktar!:D -
#25478 Nagyon kíváncsi leszek,most megtudjuk mennyire vagyunk jók:) -
#25477 inter-schalke 2:5
aki nyeri ezt a párosítást(mármint a miénket), az döntős szvsz. -
ldobosi #25476 A játékos-szakszervezet támadja a Rooneyt eltiltó FA-t
2011. április 5. kedd
Szerző: szatke
Gordon Taylor, az angol Professzionális Labdarúgók Szövetségének (PFA) elnöke bírálta az FA-t a Wayne Rooneyra trágárságért kiszabott kétmérkőzéses eltiltás miatt.
A West Ham elleni mérkőzésen a kamerába káromkodó Rooney kedd estig fellebbezhet a döntés ellen.
„Hallgatólagos megállapodás szerint elnézték eddig, hogy a pályán sokkal szabadabb szájúak a játékosok. Akkor lett probléma a káromkodásból, ha a játékvezető vagy asszisztensei ellen irányult. Normális esetben nem szankcionálják azt, ha a frusztráció vagy az öröm kitöréséről van szó. Amennyiben a jövőben szankcionálni kívánják az ilyen eseteket, akkor viszont járjanak el pártatlanul és következetesen” – tudatta közleményben Taylor, aki „veszélyes precedensnek” nevezte a – mondjuk ki, hipokritának tűnő – döntést.
Forrás: nso.hu -
#25475 nincs semmi bajom Rooneyval,sőt,kedvelem mint játékost,de azt kell hogy mondjam,agyilag nincs a toppon... -
#25474 Firefox? :D
Egyébként nem Rooney-n fog múlni az a két meccs.Nélküle is hozni kellene. -
#25473 az FA csak kapva kap a játékoson, De Rooney akkor is egy ostoba fasz, és no offens, mert hatalmas köszi neki, hogy megmentette azt a meccset.
De akkor is: ostoba fasz. Kurva szépen játszik, mesterhármast lő, megfordítja a meccset, majd eltiltatja magát két meccsre, hogy se a bajnokság, se az FA kupa ne legyen meg.
komolyan. az ilyenre két betüt mondok, hogy F és azt, hogy F. -
#25472 Redknapp az esetről: "Nem tudom miért tette ezt. Nem emlékszem, hogy Bobby Charlton csinált volna ilyet, mikor 30 méterről a felső sarokba lőtte a labdát. Vajon miért dühösek a világra ezek a fiatal játékosok? Fogalmam nincs. Hetente százezer fontokat keresnek.
Tisztelem, mint játékost, de nagyon ostoba, amiért ezt csinálta, nem kellett volna."
ezzel bizony egyetértek, de azért az FA is már jó dolgában nem tudja melyik csapatot, és játékost szivassa. -
ldobosi #25471 Az is gyönyörű..... -
#25470 bocsánat utánanéztem, 3 meccset kapott. -
#25469 nem, ő asszem 5 meccseset kapott a BL-ből, ami kicsit durvább. -
ldobosi #25468 Drogba kapott 2 meccses eltiltást?
Ilyenért 2 meccset ki kell hagynia hát ezek normálisak?! -
#25467 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nevetséges! -
pilboy #25466 menjenek a qrva anyjukba!!! -
pilboy #25465 rooney fiatalabb korában minden meccs után kaphatott volna büntetést...
(nem ő az egyetlen) -
#25464 Drogbának, Barca elleni bl elődöntő után káromkodott a kamerába, ugyan az a sztori.. -
ldobosi #25463 Volt ott what is meg fuck off is. Ha ilyenért eltiltást kap azzal saját magát égeti le az FA. Adtak már büntetést valakinek aki káromkodott? Nekem ilyen nem jut eszembe.