Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
ha lenne is mibõl, szted a Real hol engedné el? 😊 elõbb adná oda a fél csapatot, meg az utánpótlást, mint CR-t.

új CR-t kell nevelni nincs mese 😊
napokban olvastam, h megint portugál fiatlra állt rá SAF és a vezetõség(nevét ne kérdezzétek).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
adom! 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Cabell
Hát hogyne. Azért vagyunk mélyponton, mert a klubnak spórolni kell, mint a gép, de azért visszavásárolnánk Ronaldót?😊

Messit is vele, ha lúd, legyen gömbölyû!

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hápog nagyon, és sztem nem lenne már a régi...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Zenszkij
Hát visszatér! És ezzel a klub reménye is....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Roni legalább Rooney megtanítja rendesen kurvázni..

rooney8
téli átigazolási idõszakban:

Szenzáció! Újra a MU-nál az aranylabdás Ronaldo!

címlappal a nemzeti sport 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
hát eskü ha komoly lenne, még én is támogatnám anyagilag!!!!! (igaz egy egy darabig gürizhetnék még a kisujjáért is xD)

Szerintem is amúgy. De gondoltam jó kis téma lesz belõle 😄

Magic Boy
Háp háp<#nyes>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Bebe szerdán debütálhat a nagyban.

hedonist
szeretnéd😄 32 évesen befûz, lefut, bevág, és elpusztíthatatlan!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
ilyenért csak akkor adnak piroslapot, ha teljesen egyértelmû hogy 1vs1 mehetett volna kapura vele. itt meg elég valószínû hogy van der Sar felszedte volna, mert hosszú volt az indítás. nem volt egyértelmûen megállapítható hogy gólhelyzet következett volna, ez a helyzet.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
jó hát mindenki tudja, h gólhelyzetben lévõ játékosnál van ez. csak gyakran azonosítják a szöktetéses szabálytalansággal mikor az uccsó ember bassza fel a gólratörõ játékost.

lesre futás sincs, mivel olyat a vadászok csinálnak, fociban semmi értelme 😊 mégis ezt mondjuk.

giornalista
teljesen lényegtelen, hogy volt-e még mögötte valami. ez az utolsó emberes szabály a magyar futballközvetítések legnagyobb tévedése. nem létezik. amúgy sem lehet utolsó ember, hiszen pl. ott van még a kapus...
bigapó
láttam már karón varjút, úgyhogy még mindig tartom a szerencsét....

The Matrix has you...

Tyler1
de gólhelyzet sehol nem volt, mivel belegurították VdS kezébe. úgyhogy utolsóember ide v oda, pirosat ezért senki nem adott volna.

giornalista
õ tényleg remek lenne.
giornalista
nincs olyan, hogy "utolsó emberként szabálytalankodott". ezt nem tudom, honnan veszed. amire te gondolhatsz, az a "gólhelyzetben kilépõ játékos", amire ez nem állt meg, hiszen nem érte el a labdát a támadó.
bigapó
talán, mert utolsó emberként szabálytalankodott...másnál ez már piros, ennél a birónál még nem, úgyhogy szerencsénk volt.

The Matrix has you...

Tyler1
januárban Palacios?

tudnék neki örülni.

Tyler1
tessék 2. félidõben nem is rúgtak gólt, az Arsenal majd megveri õket, és összeomlanak morálisan, sõt ki is esnek 😊

giornalista
közben látom, 4-0 lett. gondolom csalódottak 😊)
Matthew Prosac
igazából tényleg 2, max 3 nagy ziccerük volt (Campbell és G.T-Flecher helyzete), de összességében közük nem volt a meccshez, a kékek azt csináltak amit csak akartak. Ha kiegyenlített volna B'pool akkor 5-10 percben belül ismét vezetett volna a Chelsea

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

giornalista
végül is... 2005-ben, vagy mikor, 100%-osan az Arsenalnak állt a zászló, mégis el tudták rontani. ez a mai gyõzelem azért erõt adhat, végre komoly csapat ellen játszottunk és nyerni is tudtunk. a többiben is egyetértek, valahogy fel kellene készíteni a játékosokat ezekre a helyzetekre, nem lenne szabad, hogy lankadjon a figyelem. a Liverpool 2 helyzetét mi hoztuk össze...

meglátjuk, mire lesz elég ez az év.
Tyler1
láttam én már remek szezonindulásból éppen csak dobogót, meg láttam szar szezonindulásból szép nagy elsõ helyet 😊
jelen esetben nekünk az a dolgunk, h kövessük a Chelsea meg az Arsenalt, aztán majd ha hibáznak akk jövünk mi.

arra kéne nagyon drasztikus változást hozni, h több ilyen többszörös vezetést ne dobjunk el. mert inkább picsázzon el akárki, de ne legyünk bohócok. ha ma x-elünk, akk megint rajtunk röhög a fél világ.

Forza Italia
ezek melyik meccset nézik???😄
Mert a Black-nek 2 kaput találó lövése volt max😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

giornalista
BBC: From Neil, Leeds, via text: "If it wasn't for Petr Cechs brilliance it would be 4-4 now."

nincs idegem nézni a meccset, de ez azért tréfás... tényleg ennyi helyzetet hagy ki a Blackpool? akkor õk legalább nem szarták össze magukat a Bridge-n.
giornalista
való igaz, hogy nehéz meccse még nem volt a Chelsea-nek, mindenesetre frusztráló, hogy miközben mi folyamatosan szórjuk el az 1-2 gólos elõnyöket, tõlük még egy 10-0 sem lenne igazi meglepetés.

a mai meccsen is elõjött a szokásos hiba, csak szerencsére elõbb, ezért volt esélyünk felállni a végén. Berbáról nincs mit mondani, Rooney és Fletcher viszont borzalmasak voltak ma. Scholes ámokfutása nem ért váratlanul, a bíró viszont kifejezetten jó volt, alig 1-2 "ezt-azt" nézett el. Nani ellen adhatott volna egy lapot egyszer.

borzasztóan jó játékra vagyunk képesek, ez már több idei meccsünkön is kiderült. a támadójátékunk pazar, ötletes, leszámítva a Rangers elleni C-csapatét, ha jól számolom, 5 meccs alatt 14 gólt rámoltunk a bajnokságban, ami tökéletes, ha ezt hoznánk a késõbbiekben, bõven 100 fölött termelnénk (persze ez csak játék a számokkal, ezt nem lehet elvárni). az igazi probléma sajnos a középpályás védekezésünk megoldatlansága.

Scholes erre a szerepre alkalmatlan, Flethcer pedig kínosan borzasztó. jó volna egy megbízható Carrick vagy egy Hargreaves. a folyamatosan más felállásban szereplõ védelem (amelyben ma ugye ott volt JOS és Evans is, egyikük sem az a világklasszis szint) meg össze-vissza szopatható, nem lenne szabad ennyiszer hátraengedni az ellenfeleket. ha rendbe rakjuk a védekezõ játékunkat, rendben leszünk az idén.

ja, és a 4-4-2-t el kéne felejteni, mert egy támadóbb szellemû csapat szétfutja a középpályánkat. a Liverpool ma a szünetig nem akart támadni, utána viszont áttelepült hozzánk, és nem nagyon tudtunk mit kezdeni velük. Rooney ma emberhátrány volt, de róla tudjuk, hogy mire képes.

VdS 0

O'Shea 5
Vidic 7
Evans 5
Evra 6

Nani 7
Scholes 6
Fletcher 4 (tanulj meg sorfalat alkotni!)
Giggs 5

Rooney 4
Berbatov 9
giornalista
ez baromság. semmi köze nem volt a piroshoz. miért lett volna az?
giornalista
évek óta ezt csinálja.
Tyler1
jóhát most egy B'Poolnak az Arsenal is 6ot vert. majd 2 hét múlva kiderül mit tudnak komolyabb ellenféllel szemben 😊
bár jövõhéten is a Cityvel játszanak, hátha õk is tudnak majd szart keverni nekik.

Matthew Prosac
hát azért én szívesebben néznék 6-0-ás Mu sikereket, mind kiszenvedett 1-0-ás vagy 3-2-es gyõzelmeket. Az is biztos, hogy a Chelsea szurkolóinak idén nem volt még infarktusuk.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
10 gólért is csak 3 pont jár. novemberre Drogbáék már fingani se tudnak majd, nekünk meg akkor indul be a Rooney-Berba ill. Csikó-Bebe szuperatombrutál támadóblokádunk 😄

Matthew Prosac
vagy Puffin-on 😊

Chelsea idén lehet gólcsúcsot dönt, ha így folytatják. Nem tudom ki fogja õket megállítani...Ancelotti lehet babon élteti a játékosokat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
fárasztás 😄 tudod milyen fárasztó 4x elszaladni a kapuig meg vissza? xD

Matthew Prosac
4-0. Szerintem elb*szták ezt a beetetõs taktikát egy picit 😄

Matthew Prosac
...a 'pool viszont arra utal, hogy gyengék, mint egy Pool 😄D

Tyler1
majd figyelj, ez csak a csali. 2. félidõben kivégzik a Chelseat, a nevükben a Black arra utal, h alattomosak mint a feketevipera 😄

Matthew Prosac
a Chelseanek már megvan a 3 rúgott gólja, de hol lesznek itt a blackpooli találatok ? 😄DDD

Berbatov 2. gólja szép volt, ritka az ilyen gól annak ellenére, hogy nem bírom a képét😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
hát ha már 3mat begyötör a Stamfordon, akk tud még egy 4. gyõztes is rúgni ;D

Matthew Prosac
egy 3-3 kielégítene 😊

Tyler1
legalább az Arsenalt beértük, mostmár csak a Chelseanek kívánok egy pofára esést az újonctól 😊

Matthew Prosac
inkább elõször otthon kellene újra "betalálnia" hogy lehiggadjon az asszony. akkor majd õ is megnyugszik és minden mehet úgy mint tavaly.

Rash87
De féltem a végétõl,de meglett...
Torres meg elmehet az anyjába vissza...kis **** 😄

Ám nem hittem h egyszer ezt mondom,de most Berbara van szüksége a csapatnak<#eljen> Rooneynak meg... valami pihenésre,mert nem sokat mutat.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
ja tavaly letett, idén eddig még pontos passza sem volt. nem ártana egy kis üdülés neki, körbe kúrná a karibi kurvákat, aztán visszajöhetne azért amiért fizetik.