35611
-
#25542 elmegy az fa a faszba, ha van bizottság amelyik kibaszottul ellenünk van évek óta és ott fricskáz ahol lehet, akkor azok ők.
amúgy meg rooney is elmegy a faszba, ha a hülyesége miatt nem leszünk bajnokok és esünk ki a city ellen -
pilboy #25541 így még nagyobb értéke van a győzelemnek, mert nem jöhetnek azzal, h egy jogos tizi... :)
bár abban a helyzetben a nagyobb többség inkább tizit adott volna, mint szabadrúgást -
#25540 hát sztem éppen ezért..mivel ő nem marad sokáig egy klubbnál..nálunk meg sztem nem úgy tervezik hogy 1-2 évente új edző...de majd meglátjuk :D -
#25539 miért? sztem elképzelhető, az már más kérdés h vajon innen is tovább menne 1-2 év múlva vagy elkötelezné magát, bár 2-ra kevés az esély sztem -
#25538 Két év múlva Mourinho veheti át a skót mester helyét
Két év múlva már nem Sir Alex Ferguson lesz a Manchester United menedzsere, miután az akkor 71 éves szakember befejezi az edzősködést - igaz, ezt egyelőre még nem a skót mester, hanem különböző sajtóorgánumok állítják.
Véletlen egybeesés, hogy éppen akkor jár le Mourinho szerződése a Real Madridnál, így elképzelhető, hogy ő váltja majd "Fergie-t" a Vörös Ördögöknél. A Gazzetta dello Sportnak a napokban adott interjújában Ferguson egyébként nyakra-főre dicsérte portugál kollégáját.
- Jose nagyon jó barátom, és gyakran beszél nekem arról, hogy szívesen visszatérne Angliába - mondta Sir Alex. - Nálunk sokkal szabadabb egy edző, mint például Spanyolországban, és bármi előfordulhat, ha a MU kispadja szabaddá válik. Mellette egyébként Rafa Benitez és Leonardo is alkalmas lenne erre a feladatra, de még más edzőket is említhetnék.
nb1.hu
LOL :D
sztem ez ami biztos nem lesz :D -
#25537 ott a pont -
#25536 A visszajátszások alapján szerintem is max. szabadrúgás. -
#25535 maradjunk annyiban, hogy max szabadrúgást vettek el a Chelseatől, nem büntetőt -
#25534 lehet máshogy íródott volna a chelsea történelme,ha annó egy sikertelen szezon után nem küldik el/nem megy el Mourinho. -
#25533 Ne aggódj fogunk, de remélem majd akkor, amikor arra méltő edzőnk lesz végre és játékosaink. -
#25532 szerencstélen Chelseat mindig "megtalálják" a láma bírók a BL-ben :DD ezért nem fognak BL-t nyerni sose -
#25531 -
#25530 S milyen igaz... -
pilboy #25529 ...a Chelsea játékosai hatalmas reklamáció közepette követeltek büntetőt Patrice Evra Ramires elleni belépője után. Az eset után Carlo Ancelotti láthatóan mérges volt, de Ferguson csak annyit mondott, hogy „Ha ez bírói tévedés volt, akkor ez az első a javunkra itt az elmúlt 7 évben.”
LOL
ennyi :D -
#25528 pont azért nem fújta be a bíró a tizit szvsz, túl sok volt a színészkedés -
pilboy #25527 grat a csapatnak! azért veszélyes eredmény ez az 1-0, hiszen (szinte) bármilyen hazai vereséggel kieshetünk. persze ilyenre gondolni sem szabad, de nem lesz sétagalopp a vv
érdekes, h nem angol bíró fújta a meccset és rögtön sikerült nyerni.
sárgák jogosak voltak (érdekes, h most ki merték osztani nekik, bár essientől és torrestől még hiányoltam 1-1-et), bár vds-ét nem értettem
az utóbbi 3 alkalomnak ez megfelelő bosszúja volt, h nem kapták meg a jogos tizit a végén -
#25526 Érdekes mikor C.Ronaldo még nálatok volt, akkor semmit nem szóltatok a színészkedésére... Jövő héten meg majd álmodhattok a színházatokban! :) -
#25525 a bíró meg igen, most velünk volt, az elmúlt 3 alkalommal veletek, persze ettől nyilván nem érzed most jobban magad, de én határozottan igen:D -
#25524 szerintem picit ingerült vagy, vagy nem tudom, de tegnap jól játszottunk, a gól utám legalábbis biztosan. -
#25523 Hát sima dőntetlen meccs volt egy vak bírói stábbal:)
Jól játszottatok?!?Nagyon nem erőltettetek semmit.Hát ahogy az egész szezonban semmi extra de nyertek mindig 1 gólocskával, inkább azt mondanám h profin vagy rutinból...
-
#25522 ki is kellet volna állítani...mert 2 szer szinészkedett:S:S és csak egy sárgát kapott...szánalmas az az ember...
de grat a csapatnak :D otthon egy 2-1 és simaliba:D -
#25521 éssss megvaan :D -
#25520 győzelem megvan az a lényeg. am meg a 11sről annyit h amit múltkor atkinson elvett ez a spori visszaadta -
#25519 Evra bazmeg kurvanagy vicc mostanában, olyan faszságokat csinál, mint egy amatőr. megint elmehetett volna rajta a meccs-.-
na de azért gratula, kemény meccs volt, otthon sztem simán hozzuk a vv-t. -
#25518 Tény,hogy amit Evra csinált,simán kaphattak volna egy 11est,de amit az a kis buzi Torres csinál mindig,színészkedéseivel együtt,az vicc. Liverpoolban is ugyan ezt csinálta,szánalmas egy ember. -
#25517 na hát nagyon örülök, most mondhatnám, hogy "visszakaptunk valamit a múltkori vereség után", meg a Drogba lesgól után, meg stb, de inkább örüljünk, egy tizit megúsztunk, plusz volt egykét Bayerni erény, de alapvetően jóval jobban játszottunk, és megérdemeltük ezt. -
#25516 na csak kihúztuk vhogy -
#25515 na köszi bíró -
#25514 abrapapa meg ott üldögél hátul azzal a dögös orosz bulával:d -
#25513 akkor őis elmegy a faszomba:D -
pilboy #25512 asszem vége rafael szezonjának -
#25511 szarér sérülsz meg gyerek -
#25510 akkor 3 liter pezsgőt behűtenék a vv-ra :D -
#25509 hát nemtom...én ettől az egész BL dologtól félek, félek, hogy eljutunk a döntőig és ott mégrosszabb lesz kiszopni, ha a reallal kerülünk össze -
#25508 azért szebb lenne egy 0:2-vel várni a visszavágót :D -
#25507 mondjuk ne 4 góllal fordítsanak :D -
#25506 Mi mákunk volt :D
De még 0-2 lehet:P -
#25505 mosmáá az sem lenne nagy vész ha fordítanának, mert az idegenbeli gól megvan. -
#25504 bazeg mivolt itt a végén:D
nemisláttam hogy ez hogynemmentbe:d -
#25503 eddig jó, csak aztán nehogy az legyen mint a bajnokin...
félidő végén mi maradt ki nekik :O