35611

• Tyler1
    na emberek, kicsit hangolódjunk rá az estére :)

Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Hernandez.
    Subs: Kuszczak, Brown, Berbatov, Smalling, Scholes, Valencia, Gibson.

Chelsea: Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Anelka, Torres, Malouda.
    Subs: Turnbull, Benayoun, Drogba, Mikel, Zhirkov, Ferreira, Kalou.

Referee: Olegario Bartolo Benquerenca (Leiria)
  • Magic Boy
    Nagyon jó kis összeállítás.
  • bakkerman
    na így már én is értem :)
  • Tyler1
    találtam magyart, faszán össze lett vágva :)

• Magic Boy
    Origós beharangozó:
    Ancelotti nem fél a kirúgástól, Ferguson megérti a Chelsea-t
  • Magic Boy
    A Chelsea a szezon (és Ancelotti?) megmentésére készül

Zidane fiát vinné a Manchester United

Van Basten: Rooney a legjobb

Fergie tart a Chelsea-től

Manchester United - Chelsea: Beharangozó
  • pilboy
    loál
    nagy
  • Cabell
    ugyanis a saját szurkolójuk miért ne írhatna oda?:)
  • Cabell
    akármikor merek valami nemolyan pozitívat írni egy másik topicba, mindig azt az egyetlen intelligens reakciót kapom, hogy "te meg minek írsz ide, húzzál a mu topikba", és már kicsit televolt vele a tököm:)
  • milan0911
    de van:)

http://www.youtube.com/watch?v=hh7RfPLKXVs

A zene különösen epic.
  • hunbalee
    nincs vmi fajin promo a holnapi meccsről ??
  • Tyler1
    mert Sneijder úgy van túlértékelve, mint a huzat. Charlie Adam kb. tizedéért van saccolva, aztán lehet hogy többre mennék vele, mint Sneijderrel. Fergie se madár, hogy ilyenekbe belemenjen.

másik, hogy én nem emlékszem olyan nyilatkozatra, mi szerint Nani nem érzi itt jól magát. a csapat meg sokat köszönhet neki idén is, hogy csak úgy el csere-berélje.
  • Rash87
    Sztem is rossz ötlet lenne.
  • Magic Boy
    Miért is nem?

Nani előbb utóbb (inkább előbb) megy, ahogy már nyilatkozta is, hogy nem érzi nálunk jól magát.

Hasonló szintű tehetséget simán tudunk igazolni.

Akkor meg hol a probléma?
  • Tyler1
    Sneijdert adnák Naniért

ezt nem preferálom, akármennyire is kellene egy ilyen játékos a csapatba.
  • bakkerman
    én is rá kérdeztem már egyszer,de leugatott :)
  • Rash87
    "Szivárvány"
  • pilboy
    off:
    nem értem az aláírásodat
  • Cabell
    Különben arról van csak szó, hogy a szezonnak ahhoz a pontjához érkeztünk, mikor már a szar győzelmek is fontosak akár, és beleférnek az erőnfelüli győzelmek is.

Mikor a szezon felénél sem voltunk még, elég ilyesztő volt látni, hogy már akkor is bravúrral hozzuk szinte a 3 pontokat, az tény..:D
  • Cabell
    épp ezt akartam linkelni, hát elmegy a faszomba komolyan, legalább ne a szezon véghajrájában nyilatkozna ilyeneket
  • ldobosi
    Nekem se volt szimpatikus ez a nyilatkozata..... egy legendától nem ilyet várnék :/
  • Tyler1
    ez a Schmeichel se normális már

utóbbi időben csak savazza a csapatot, meg a játékosokat-.-
  • Rash87
    Mi ez a sok pozitív gondolat? Nem megszokott:D
  • Cabell
    EZZAZZ!!

tyű, az FA-nál most nagyon mérgesek lehetnek, ez eddig meddő fricska volt a részükről, még a City meccsben reménykedhetnek.

fú, nagyon örülök:)
  • Tyler1
    szép győzelem, Berba góljának örülök, Vale és Nani pedig a tökéletes szélsőket testesítették meg ma.

ezt a magabiztosságot őrizzük meg, és akk már nem lehet gond a végéig. elkezdtem érezni a 99-es tripla szagát gyerekek
  • Mayorpapa
    Megvan a meccs, lehet hangolni a BL visszavágóra. A Fulham meg ha így folytatja, jövőre nem találkozik velünk, legfeljebb valamelyik kupában...Remélem Gera dobbant onnan év végén...
  • rajkonnen92
    eddig jó a meccs és jól is játszik a csapat. :)
  • MR ME
    és szépen is játszunk végre
  • Mayorpapa
    ma rögtön kezdő is lett a Tomasz Búcsúmeccs?
    Amúgy már 2-0-ra vezetünk. Úgy látszik, Rooney kiesését sem érezzük meg, mert akkor Berba lő gólt, ha meg ők se, akkor Borsócska...ezért leszünk idén BAJNOKOK!
  • banok
    nálunk a Digisport Plus adja.
  • banok
    16.00 Manchester United-Fulham
    tv: Digisport hu/ro/sk
    streamek :
  • hedonist
    hülye francia öregasszony:D
  • Tyler1
    nekem nem volt bajom vele, igaz, hogy nem volt még VDS szint, de olyan óriási hibákra sem sokra emlékszem tőle. néha bizonytalan, meg nem annyira pontos lábbal, de ezek mind kiküszöbölhető problémák, folyamatos játék mellett.
    nem is lett volna gondom, ha köv. szezonban első számúvá teszik, mert állandó foglalkoztatással jó kapus válhatna belőle.
  • Rash87
    Távozik a Manchester United kapusa
  • Cabell
    Továbbra sem érdemes nagyon filózni ezen, ennél érdekesebb dolgok is voltak már.

Itt nem sportszerető, okos bácsikák elmélkednek a dolgok felől, hanem a sportélet legkorruptabb, legundorítóbb személyei, és ez igaz az UEFA-ra is, és mindegyik hasonló testületre.

• Cabell
    oké, ebben igazad van, de azért inkább legyünk bajnokok, így vagy úgy. Ennek a keretnek akárhogyan ajándék egy bajnoki cím
  • pilboy
    ez az egy kérdés mindent elmond erről az egészről:
    "Mire jutna az angol bajnokság, ha ezentúl minden egyes káromkodás eltiltást érne?"
    fa:
  • Rash87
    Angliában még április 1-je van; vélemény

Sporthíradón se olvastam még ilyen cikket,de érdekes,s milyen igaz:)
  • Magic Boy
    Ha csak Rooney miatt lennénk bajnokok vagy Liga kupa győztesek, akkor nem is baj, ha nem leszünk azok, mert az a csapat, amelyik csak egy játékosra épül nem érdemel semmilyen kupát.
  • Tyler1
    sztem nagyobb odafigyelést kap a 2 meccs, ami nem biztos, hogy rossz. megint Rooney függő csapat lettünk, nem ártana, ha néha nélküle is összeállna a csapat, és tudnának meccseket nyerni.