35611
-
#25582 na emberek, kicsit hangolódjunk rá az estére :)
Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Hernandez.
Subs: Kuszczak, Brown, Berbatov, Smalling, Scholes, Valencia, Gibson.
Chelsea: Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Anelka, Torres, Malouda.
Subs: Turnbull, Benayoun, Drogba, Mikel, Zhirkov, Ferreira, Kalou.
Referee: Olegario Bartolo Benquerenca (Leiria) -
#25581 Nagyon jó kis összeállítás. -
#25580 na így már én is értem :) -
#25579 találtam magyart, faszán össze lett vágva :)
-
#25578 Origós beharangozó:
Ancelotti nem fél a kirúgástól, Ferguson megérti a Chelsea-t -
#25577 A Chelsea a szezon (és Ancelotti?) megmentésére készül
Zidane fiát vinné a Manchester United
Van Basten: Rooney a legjobb
Fergie tart a Chelsea-től
Manchester United - Chelsea: Beharangozó -
pilboy #25576 loál
nagy -
#25575 ugyanis a saját szurkolójuk miért ne írhatna oda?:) -
#25574 akármikor merek valami nemolyan pozitívat írni egy másik topicba, mindig azt az egyetlen intelligens reakciót kapom, hogy "te meg minek írsz ide, húzzál a mu topikba", és már kicsit televolt vele a tököm:) -
milan0911 #25573 de van:)
http://www.youtube.com/watch?v=hh7RfPLKXVs
A zene különösen epic. -
hunbalee #25572 nincs vmi fajin promo a holnapi meccsről ?? -
#25571 mert Sneijder úgy van túlértékelve, mint a huzat. Charlie Adam kb. tizedéért van saccolva, aztán lehet hogy többre mennék vele, mint Sneijderrel. Fergie se madár, hogy ilyenekbe belemenjen.
másik, hogy én nem emlékszem olyan nyilatkozatra, mi szerint Nani nem érzi itt jól magát. a csapat meg sokat köszönhet neki idén is, hogy csak úgy el csere-berélje. -
#25570 Sztem is rossz ötlet lenne. -
#25569 Miért is nem?
Nani előbb utóbb (inkább előbb) megy, ahogy már nyilatkozta is, hogy nem érzi nálunk jól magát.
Hasonló szintű tehetséget simán tudunk igazolni.
Akkor meg hol a probléma? -
#25568 Sneijdert adnák Naniért
ezt nem preferálom, akármennyire is kellene egy ilyen játékos a csapatba. -
#25567 én is rá kérdeztem már egyszer,de leugatott :) -
#25566 "Szivárvány" -
pilboy #25565 off:
nem értem az aláírásodat -
#25564 Különben arról van csak szó, hogy a szezonnak ahhoz a pontjához érkeztünk, mikor már a szar győzelmek is fontosak akár, és beleférnek az erőnfelüli győzelmek is.
Mikor a szezon felénél sem voltunk még, elég ilyesztő volt látni, hogy már akkor is bravúrral hozzuk szinte a 3 pontokat, az tény..:D -
#25563 épp ezt akartam linkelni, hát elmegy a faszomba komolyan, legalább ne a szezon véghajrájában nyilatkozna ilyeneket -
ldobosi #25562 Nekem se volt szimpatikus ez a nyilatkozata..... egy legendától nem ilyet várnék :/ -
#25561 ez a Schmeichel se normális már
utóbbi időben csak savazza a csapatot, meg a játékosokat-.- -
#25560 Mi ez a sok pozitív gondolat? Nem megszokott:D -
#25559 EZZAZZ!!
tyű, az FA-nál most nagyon mérgesek lehetnek, ez eddig meddő fricska volt a részükről, még a City meccsben reménykedhetnek.
fú, nagyon örülök:) -
#25558 szép győzelem, Berba góljának örülök, Vale és Nani pedig a tökéletes szélsőket testesítették meg ma.
ezt a magabiztosságot őrizzük meg, és akk már nem lehet gond a végéig. elkezdtem érezni a 99-es tripla szagát gyerekek -
#25557 Megvan a meccs, lehet hangolni a BL visszavágóra. A Fulham meg ha így folytatja, jövőre nem találkozik velünk, legfeljebb valamelyik kupában...Remélem Gera dobbant onnan év végén... -
#25556 eddig jó a meccs és jól is játszik a csapat. :) -
#25555 és szépen is játszunk végre -
#25554 ma rögtön kezdő is lett a Tomasz Búcsúmeccs?
Amúgy már 2-0-ra vezetünk. Úgy látszik, Rooney kiesését sem érezzük meg, mert akkor Berba lő gólt, ha meg ők se, akkor Borsócska...ezért leszünk idén BAJNOKOK! -
#25553 nálunk a Digisport Plus adja. -
#25552 16.00 Manchester United-Fulham
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek : -
#25551 hülye francia öregasszony:D -
#25550 nekem nem volt bajom vele, igaz, hogy nem volt még VDS szint, de olyan óriási hibákra sem sokra emlékszem tőle. néha bizonytalan, meg nem annyira pontos lábbal, de ezek mind kiküszöbölhető problémák, folyamatos játék mellett.
nem is lett volna gondom, ha köv. szezonban első számúvá teszik, mert állandó foglalkoztatással jó kapus válhatna belőle. -
#25549 Távozik a Manchester United kapusa -
#25548 Továbbra sem érdemes nagyon filózni ezen, ennél érdekesebb dolgok is voltak már.
Itt nem sportszerető, okos bácsikák elmélkednek a dolgok felől, hanem a sportélet legkorruptabb, legundorítóbb személyei, és ez igaz az UEFA-ra is, és mindegyik hasonló testületre.
-
#25547 oké, ebben igazad van, de azért inkább legyünk bajnokok, így vagy úgy. Ennek a keretnek akárhogyan ajándék egy bajnoki cím -
pilboy #25546 ez az egy kérdés mindent elmond erről az egészről:
"Mire jutna az angol bajnokság, ha ezentúl minden egyes káromkodás eltiltást érne?"
fa: -
#25545 Angliában még április 1-je van; vélemény
Sporthíradón se olvastam még ilyen cikket,de érdekes,s milyen igaz:) -
#25544 Ha csak Rooney miatt lennénk bajnokok vagy Liga kupa győztesek, akkor nem is baj, ha nem leszünk azok, mert az a csapat, amelyik csak egy játékosra épül nem érdemel semmilyen kupát. -
#25543 sztem nagyobb odafigyelést kap a 2 meccs, ami nem biztos, hogy rossz. megint Rooney függő csapat lettünk, nem ártana, ha néha nélküle is összeállna a csapat, és tudnának meccseket nyerni.