Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
baaasszus... megállt bennem a levegõ. nagyon nem érdemlünk vereséget ma.
giornalista
de jó is az, amikor elkezdünk játszani!!
még macheda is be fog találni 😛
giornalista
Scholes 😊 ilyenkor azért legalább a kaput eltalálhatná (ha már ennyi ideje volt megnézni a kaput). mindenesetre legalább lõtt.

COME ON!!!
giornalista
ha ezen a meccsen nem kapunk ki, akkor valamit azért végre láthattunk az igazi Manchester Unitedbõl. kétszer álltunk fel vesztes helyzetbõl ahelyett, hogy mi adtunk volna le 1-2 gólos elõnyöket.

az 1 ponttal elégedettnek kellene lennünk ma, egyszerûen elképesztõ, hogy hányszor hagyjuk helyzetbe kerülni õket. 11 lövésükbõl 8 eltalálta a kaput, 2 gól is lett...
giornalista
valahogy azt érzem a csapaton, hogy MINDIG AZ KELL, hogy valaki felébressze õket. kaptunk egy gólt, ébredeztünk, Owen megoldotta, és elkezdtünk küzdeni, hajtani.

Scholes kapott rögtön egy sárgát, ez nála annak a jele, hogy érdekli a meccs. középpályán elkezdtünk ütközni, bár ez még mindig kevés. a védelem meg...

NANI!! picsába...
nani jól tolja azért 😊
giornalista
csak nem gól?

DE!!! GÓÓÓÓÓÓL!!!!

hihetetlen, hogy pont Owen 😊 na jó, most mondhattok rám bármit, mert ezt 100%-osan benéztem.
na végre!!!!
Cabell
😄😄 hehe

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

ájjj de gyengék vagyunk :S még 5 méterrõl sem tudunk passzolni :S
Cabell
aztakurva...

giornalista
elkeserítõ a mutatott produkció. már a Liverpool ellen sem tudott szûrni a középpálya, ma sem tanult meg.

és lehozza Fletchert Owen helyett... hááát, bazmeg, köszönjük, Fergie!

ki is kapcsolhatjátok a streamet, ez már csak rosszabb lesz ma.

Fletcher helyett Owen. a védekezni képtelen Scholes meg marad végig... áhh...
Pacal17
Vezet a Bolton <#eljen>

giornalista
megy ez...
Cabell
bazeg de levagyunk épülve már megint

giornalista
a szezon elején írtam (egy másik topikba) a 10%-ot. ennyi esélyünk mindenképpen van, de azért ez jól mutatja, hogy mekkora esélyt látok arra, hogy sikerüljön is.

tehát pl. nem merném feltenni minden vagyonomat arra, hogy nem leszünk bajnokok, hiába nem látok rá szinte semmi esélyt.

más kérdés, hogy ez a mai szenvedés azért elszomorító.
Tyler1
nehogymáá még egy tetves gólt ne tudjon rúgni a csapat...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Továbbra is?
Múltkor még azt mondtad,lehetetlen... Vagy ha kikap a Chelsea,akkor nõ az esélyünk 10%-al,vagy h van ez?😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Rooneyt a fasznak erõltetik ha nem megy neki. utálom ezt bazmeg, tavaly Berbának kellett minden meccsen játszani, de 90 percig csak szaladgált, most Rooney kb. összes labda érintése eladogatás volt...
mi az anyámnak veszünk akk csatárokat, ha úgyis segg nyalás van-.-

giornalista
na ez az, Rooney! majd legközelebb bemegy.
giornalista
10% esélyünk mindenképpen van. a Chelsea-nek 75, az Arsenalnak 15.
Cabell
te 10%ot látsz? én maximum 0,10et.😄

giornalista
Rooney-tól kéne valami futballistára emlékeztetõ megmozdulás. ha ma sem megy neki, néhány hétre pihentetnünk kellene. nem fegyelmezõ szándékkal, hanem azért, hogy rendbe szedje a magánéletét, mert úgy tûnik, zaklatott otthoni helyzettel nem fog menni neki, akkor meg inkább Hernandez bontogassa a szárnyait.
MR ME
ez legalább szép volt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Nani megindult félpályáról... 😄

giornalista
szereztünk belõle egy gólt... 😊 lehet, többször kéne megpróbálni!

Evans szedje össze magát!
giornalista
csak úgy a próba kedvéért, szerezhetnénk egy labdát a középpályán. nézzük meg, mi történne akkor...
giornalista
a szokásos YES TV képminõsége botrányos, ezért most marad a digi. a sopcastot szoktam ilyenkor izzítani.

az eredmény ultragáz, hihetetlen, amit védekezés szinten elõadunk egyelõre.
hedonist
jobb, mint a románt😄 amugy hasznlj sopcastot ahhoz vannak jo angol streamek

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

giornalista
közben már látom, hogy a digisporté nem. csak a franc egye meg, ki akarja a szar magyar kommentárt hallgatni :S
giornalista
minden streamen ilyen fakó a kép? olyan, mintha vmi retro felvétel lenne.
MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hedonist
banok oldalán lévõ elvileg magyar stream sem jó sajnos, F1 megy ott.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Darthmushroom
álom kezdés ...
1:0...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
puff, 1:0 oda

Darthmushroom
én nem az sg-n gondoltam de mind1 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

rooney8
hát ja :s legalább az oldalukon lehetne nézni...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
de ki van már a faszom ezzel a meccs elötti folyamatos baszakodásokkal, KURVA ANYÁD DIGISPORT!!!!

rooney8
vkinek van mûködõ digi stream? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
vkinek vmi mûködõ angol stream?

Tyler1
be kell húzni!!!!!

MR ME
mingyá meccs

hedonist
Hát nem tudom kikrõl beszélsz, de én sokkal több MUs divatdrukkert ismerek, mint Chelseast😊

Itt az SG-n nem is nagyon vannak jelen.

amúgy meg tényleg jó volt a City, a saját fegyverünkkel vertek meg, meg nekünk nem jött be semmi, azért egy két fejes simán bemehetett volna, de most nem ment, nem nagy ügy.

lám-lám mibõl lesz a cserebogár... 😊
kicsit mintha optimistábban látnád már a bajnokságot. ez a jó szemlélet, jó irány 😉
valóban nem sebezhetetlen a chelsea, hiszen szedik össze a sérüléseket, ezért kénytelenek sturridge-okat és mcaekromokat játszatni. egyébként sztem egy essiennel erõsödött a chelsea a tavalyihoz képest. nagyon sokat jelent, h a vb-n sem játszott, rá tudott készülni a bajnokságra és kirobbanó formában van, nagyon jó játékos.

http://www.powerplaymanager.com/r57633

giornalista
ettõl fosok én is nagyon... de csak nem már!

kíváncsi vagyok, ma is Ádám haverom véd-e a Boltonban 😊 iskolatársam volt, rengeteget dumáltunk, óriási nézni, hogy õ az Arsenal ellen kapuskodik, én meg bámulom a tévében ugyanazt a ligát 😊)
giornalista
hát, ha ma is nyertek volna, az kétségtelenül nagyon elkeserítõ lett volna. az Arsenal és a Spurs vereségével, illetve a Liverpool újabb pontvesztésével ez a szombat nagyon jól alakult számunkra.

én a bajnoki címre továbbra is 10% esélyt látok, de a fene tudja... nem sebezhetetlen a Chelsea... hinni hiszek benne, mint az állat, de nem igazán bízok abban, hogy össze is jöhet. annyira hosszú még a szezon...

a Spurs, City, Liverpool triótól viszont egyre kevésbé tartok. szerintem pl. a City nem fog nyerni a következõ fordulóban.
giornalista
ráadásul nem tudjuk, hogy mivel motiválja õket az Öreg. lehet, hogy apró lehetõségekkel akarja felkészíteni õket arra, hogy jövõre átvegyék a stafétabotot - feltéve, hogy alkalmasnak találtatnak rá.

nem láttam a Ligakupa meccset, milyen volt pl. Obertan?
giornalista
az angolok is leszarják, a menedzserek, a drukkerek is. Liverpoolban 22 ezer nézõ volt, annak is a negyede szerintem vendég.
rooney8
semmi 😉