35611

• bakkerman
    grat,én nektek szurkoltam,kettős győzelemmel továbbjutni a Chelsea ellen,nagyon szép! És most még Övrebo-ra se foghatják :)
  • pilboy
    na ez megint bejött :D

teljesen megérdemelten jutottunk tovább! valóban mázli ez a drogba-nélkülözés, de ez legyen az ő bajuk
    azért nani kiugrásánál dukált volna még egy piros lap :)

kérdés:
    miért van az, h angol bírókkal mindig kikapunk mostanság a kékektől, míg nemzetközi meccsen még nem kaptunk ki tőlük??? (moszkva és ez a 2 meccs) :D
  • Tyler1
    Carrick vmit elkapott fejben, mert megint kiválóan játszott. jó lenne ha visszahozná azt a jó 3 évvel ezelőtti önmagát.
  • Cabell
    egyébként óriásit játszott a csapat tényleg, épp akartam írni, hogy a meccs embere Vidic, de mekkorát játszott már Giggs, Rooney, Carrick, Chicarito...fantasztikus teljesítmény
  • Cabell
    hát igen, szemmel láthatólag úgy áll hozzá, hogy kell, hogy menjen ez a Torresnek, aztán ezért semmisem drága. Valóban mázli, Drogba nélkül ez a Chelsea félkarú materiál..
  • Cabell
    ráadásul szinte pont az a keret, néhány játékos, aki akkor óriásit játszott, Vale, Nani, most jó őket így látni:)
  • Golyo69
    hát igen..
  • Cabell
    Grat a srácoknak, a tavalyi tragédia után nagyon megérdemelték ezt!
  • Tyler1
    megköszönhetjük azért CA-nak, hogy szarik arra, hogy Drogba játéka ég és föld a másik 2 csatáréhoz képest, és simán padoztatja :D lehet, hogy húzósabb meccs lett volna, ha kezdőben van.
  • Golyo69
    VIDIC naon jó volt most hátul..Giggs egy isten :D
    Rooney is szépen játszott...Borsóka is jól nyomta...és egyszóval mindeki....GLORY GLORY MAN UTD :D
  • rooney8
    ÉS MEGVAAAAN!!! szép volt fiúúk :))
  • Rash87
    Kibaszott nagyot játszott az egész csapat,minden elismerésem!!!!!
  • Golyo69
    GRAT A CSAPATNAK!!
  • Tyler1
    megvan gyerekek!!!! nagy volt a csapat, és hát fél lábbal a döntőben vagyunk :D

GLORY MAN UTD!!!!!
  • rooney8
    kis meccs :DD
  • Golyo69
    2-1 :D:D:Ddd
  • Tyler1
    ennnyiiiiiiiiiiiii :DDDDDD
  • Golyo69
    nah piros :D:D ideje volt már..sok volt a szabálytalanság.....még 1 és no problem :D mármint még 1 gól D:
  • SaphireDraco
    nice! thx :)
  • rooney8
    válogass :D
  • SaphireDraco
    Valaki valami onlie közvetítést nem tud?
  • Tyler1
    kellene még 1 gyors gól, aztán kakukk a kékeknek :) gyanítom, h Drogba bejön, aztán letámadnak mint a picsa.
  • Rash87
    Drogbától félek....de remélem esélye se lesz.
  • Cabell
    Hát Giggs tényleg nem holmi kék táplálék!:)

Két necces gól együtt ért egyet simán:D

tetszik ez a letámadás, néhány éve hiányolom már ezt, bár nem tudom fogjuk-e ezt a tempót sokáig bírni. Mindenesetre a második félidőben valamikor várom Antoniót, hogy picit mi is emeljünk az iramon..
  • Rash87
    Háh,már 2 gólt hozott:D
  • Golyo69
    :D:D jaja Giggs még mindig egy állat :D:D
  • Tyler1
    vááá mekkora, majdnem kiugrottam az ablakon :DDD Giggs megint odabasz, nem eszi őt meg senki!!!
  • rooney8
    OTTVAAAAAAAAN :DD
  • Golyo69
    1-0......kb ugyanaz mint az előb 5-10 cm.....az semmi..nehéz kiszúrni :D:D:Dde megadták aza a lényeg :D:D
  • rooney8
    lesvolt :S
  • Golyo69
    kurva sok az eladott labadánk.....kéne egy gól ami kicsit megnyugtatná a srácokat..minnél hamarabb....

VDS az isten:D mit mentett megint mikor becsúszott :D
  • pilboy
    egyébként berbát kezdetném chica helyett
  • pilboy
    csak ne kapjunk gólt!!! :)
    múltkor bejött, úgyhogy ismét megosztom veletek: csajom azt mondta, nyerünk, nyugi! :)
    ámen
  • Tyler1
    Giggstől fosnak :) amúgy múltkor is faszán játszott.

még nem estünk ki soha úgy, hogy előnyből vártuk a visszavágót, nehogy ma szopjunk ráadásul hazai pályán! 2:1-re tippelek
  • Rash87
    Lehet ha Giggs múltkor nincs,még 1 gólt se rúgunk :)
  • Cabell
    én tőle nem tartok annyira, rutinos gyerek ő, tudja mit kell csinálnia.

Carrick ha jó formában lenne, az tényleg üdvös lenne, dehát ez igen lutri.

Giggset félek inkább, hogy megeszik Essienék...
  • Tyler1
    múltkor Nani padozott, sztem hasonló taktikán vagyunk megint. jó lenne ha Carrick megint olyan formát mutatna, mint az odavágón.

én O'Sheatől fosok, sztem őt megeszik :S
  • Cabell
    ha nem jutunk tovább én egyértelműen erre fogom majd fogni, csak szólok előre mindenkinek, hogy itt fogok ordítani, hogy MONDTAM HOGY MI EZ A KÖZÉPPÁLYA...:D
  • Cabell
    tejóég...ez a középpálya valami vicc?

Ezt a Lampard-Essien-gizdagyerek középpálya szétszedi, kellenek ide imák bőven...

és Antonio miért van a padon...:'(
  • Rash87
    Félek!