Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COME ON!!!
az 1 ponttal elégedettnek kellene lennünk ma, egyszerûen elképesztõ, hogy hányszor hagyjuk helyzetbe kerülni õket. 11 lövésükbõl 8 eltalálta a kaput, 2 gól is lett...
Scholes kapott rögtön egy sárgát, ez nála annak a jele, hogy érdekli a meccs. középpályán elkezdtünk ütközni, bár ez még mindig kevés. a védelem meg...
NANI!! picsába...
DE!!! GÓÓÓÓÓÓL!!!!
hihetetlen, hogy pont Owen 😊 na jó, most mondhattok rám bármit, mert ezt 100%-osan benéztem.
és lehozza Fletchert Owen helyett... hááát, bazmeg, köszönjük, Fergie!
ki is kapcsolhatjátok a streamet, ez már csak rosszabb lesz ma.
Fletcher helyett Owen. a védekezni képtelen Scholes meg marad végig... áhh...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
tehát pl. nem merném feltenni minden vagyonomat arra, hogy nem leszünk bajnokok, hiába nem látok rá szinte semmi esélyt.
más kérdés, hogy ez a mai szenvedés azért elszomorító.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Múltkor még azt mondtad,lehetetlen... Vagy ha kikap a Chelsea,akkor nõ az esélyünk 10%-al,vagy h van ez?😄
Glory, Glory Man. United!
mi az anyámnak veszünk akk csatárokat, ha úgyis segg nyalás van-.-
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az eredmény ultragáz, hihetetlen, amit védekezés szinten elõadunk egyelõre.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
1:0...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Itt az SG-n nem is nagyon vannak jelen.
amúgy meg tényleg jó volt a City, a saját fegyverünkkel vertek meg, meg nekünk nem jött be semmi, azért egy két fejes simán bemehetett volna, de most nem ment, nem nagy ügy.
kicsit mintha optimistábban látnád már a bajnokságot. ez a jó szemlélet, jó irány 😉
valóban nem sebezhetetlen a chelsea, hiszen szedik össze a sérüléseket, ezért kénytelenek sturridge-okat és mcaekromokat játszatni. egyébként sztem egy essiennel erõsödött a chelsea a tavalyihoz képest. nagyon sokat jelent, h a vb-n sem játszott, rá tudott készülni a bajnokságra és kirobbanó formában van, nagyon jó játékos.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
kíváncsi vagyok, ma is Ádám haverom véd-e a Boltonban 😊 iskolatársam volt, rengeteget dumáltunk, óriási nézni, hogy õ az Arsenal ellen kapuskodik, én meg bámulom a tévében ugyanazt a ligát 😊)
én a bajnoki címre továbbra is 10% esélyt látok, de a fene tudja... nem sebezhetetlen a Chelsea... hinni hiszek benne, mint az állat, de nem igazán bízok abban, hogy össze is jöhet. annyira hosszú még a szezon...
a Spurs, City, Liverpool triótól viszont egyre kevésbé tartok. szerintem pl. a City nem fog nyerni a következõ fordulóban.
nem láttam a Ligakupa meccset, milyen volt pl. Obertan?