35611

• pilboy
    most rio-t tilthatják el, balotellit meg kitűntetheti az fa, hogy kiprovokálta ezt
  • Rash87
    Lassan ez olyan mint a valóvilág :D
  • Tyler1
    ne aggódjon senki, FA-nél már összeült a rendkívüli tanács, hogyan akadályozzák meg a bajnoki győzelmünket.

utolsó fordulóban a Chelsea éppen hogy csak, 1 ponttal, de megnyeri a PL-t :)

• hedonist
    Lassan mi is visszaellőzzük őket:D
  • Rash87
    Egyébként tavaly meg a Liverpool nem tudott a véghajrában kihozni legalább egy X-et a Chelseavel szemben,ami nekünk kedvezett volna,szóval most legalább jók voltak :)
  • Rash87
    Inkább a bíró ismét,majd év végén összeszámoljuk hogy hány Arsenal meccs ment el a különböző bírók miatt
  • Sabcsee
    vicces, h pont a Pool segít titeket a PL címhez...
  • Mayorpapa
    huh, az Arsenal majdnem megverte a Poolt, Kuyt a 90+12-ik percben egyenlített 11-ből
  • Cabell
    Bazki, Stoke-kal döntőzhettünk volna...:@
  • Tyler1
    ja hogy, Balotelli kezdte megint a hülyeségét...akk már értem
  • Tyler1
    mi volt a balhé meccs után? most látom képeken, hogy Rio támadja Mancinit, aztán fogják vissza. én kinyomtam már lefújás előtt.

• Cabell
    különben mégha nem is De Jong, azért egy Keane féle idegbeteg, de VEZETŐ karakter baromira hiányzik...aki viszi a hátán a csapatot, és ha valami de jonghoz, vagy ballackhoz hasonló mocsadék van az ellennél, akkor az szépen összeszarja magát..

Carricknek pedig a kétmeccses csillogása elég hamar végetért...
  • Tyler1
    nem a kiállítás törte meg a csapatot. mellesleg a piros annyin múlt, h Scholes el is találta a fasztudja kit, amúgy mindketten olyan szinten mentek nyújtott lábbal a labdára, hogy csak na.
    mondjuk ahogy a Cityben a "szerelés" szót értelmezik, az már megérne egy külön fejezet a szabálykönyvekben. talán De Jong tart a keretnek szorgalmi edzéseket, a sérülésokozás különböző fajtáiról.
  • Cabell
    scholes meg komolyan. fejben felnőni csak az tud, akinek megvan a potenciál az agyában. ő nem ezek közé az emberek közé tartozik..:d
  • hedonist
    biztosan csalnak a sorsolásnál:D na ez már mindennek a vége:)

amúgy ez hanyadik pirosa volt Scholesnak élete során?
  • Cabell
    ez igaz, de nem értem, hogy ahogy Hajdu B. mondta, az élmezőny legrutinosabb csapata vagyunk talán, és nem tudnk még mindig ezen túllépni, hogy egykét helyzet kimarad az elején, és akkor megáll a tudomány, és már megint ez az ötlettelen lélektelen játék...

• Tyler1
    nem is akartak ezek nyerni...

azért nevetséges volt ez az egész fa kupa, hogy véletlenül sorsoltak össze a Pool-al, Arsenal-al, City-vel, és még el is tiltják Rooneyt. apjuk faszát véletlen, az!
  • Cabell
    jó hát ez fos volt, ehhez már hozzászoktunk a szezon során, ha nyerünk ma is jó játékkal, az ment volna meglepetésszámba
  • SLICK
    úgy tűnik rajtatok megy el a mixem
  • Rash87
    Szánalmas az egész banda,az élen SAF-al. Nem kell cserélni,végül is minek???? Látszik h Scholes szart sem ér,erre leviszi Valenciát,ezt a szerencsétlent mert mindig játszatja 90 percig,megérdemli....
  • Pacal17
    hát, szerintem erről ennyit
  • SLICK
    nekem mindegy mennyivel csak nyerjetek :)
  • Rash87
    Szerintem 2. félidőre összeszedik magukat,s behúzzuk vagy 2-vel:) Vagyis nagyon remélem!
  • Cabell
    utálom, mikor olyanok az előjelek, és vhogy végig az a rossz érzésem, hogy ki fogunk kapni..:S
  • Tyler1
    Berba balfasz volt, de alapból szar ez az egycsatáros taktika. ő is akkor jó, ha van ékpárja.

úgyho' remélem, hogy gyűn a Csikó mosmáá, mer valakinek gólt kőne rúgni!
  • SLICK
    mennyi az esélye, hogy nyertek ma? :)
  • Rash87
    Barbatov nem hazudtolja meg magát most se, kapussal egy az egybe kihagyja,aztán 2 méterről fölé lövi :D
  • Rash87
    Starting : van der Sar; O’Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Scholes, Carrick, Park; Valencia Berbatov Nani

Subs: Owen, Anderson, Smalling, Chicharito, Fabio, Gibson, Kuszczak
  • Rash87
    Én leguútóbb azt olvastam,h nem hagyja el az Atl.Madridot.
  • Tyler1
    nem mai hír ez, azóta az Atlético, a United, meg De Gea is cáfolta a pletykát.
  • Magic Boy
    Van der Sar utódja: De Gea!

Bár még csak egy oldalon láttam és a forrás a Daily Mail.
  • Darthmushroom
    első meccsen jót röhögtem az inter védelmén cordoba egyik gólnál mire megfordult kb föld megfordult a tengely körül, a másik olasz védő nem tom a nevét így az meg kész katasztrófa volt :D
  • Magic Boy
    A Schalke jó csapat, de nekünk van védelmünk ellentétben az Interrel.
  • Rash87
    Én azért nem írnám le őket, bár tény,hogy könnyebb dolgunk lesz.
  • Darthmushroom
    idegenbe, visszavágó manchesterbe
  • Cabell
    Shalkéval az odavágó hol lesz?
  • Darthmushroom
    schalke vezet a félidőbe szóval most már szinte tuti h ők mennek tovább
  • JSbyMSI8800
  • MR ME
    a csajod?
  • pilboy
    egyébként most nem hülyítésként, de csajom mondta a 40. perc körül, h "majd a 'kukaradzsa' (borsócska) mindjárt lő egy gólt...
    meg is kapta érte a jutalmát