35611
-
Zenszkij #34689 azért akárhogy is nézzük, a Pool pocokra lett verve :D -
#34688 Szarul is fogunk játszani, amíg ilyen felállásokat talál ki a holland. De legalább eredményes. Bár a szerencse jó pár forduló óta kíséri a csapatot, ha még az 1 v 2 gólos vezetésnél rúg egyet a Pool, szvsz más eredménnyel végződhetett volna a meccs. -
#34687 tök átlagos kapus, megannyi jobb kapus van az angol bajnokságban, például brad johnes -
#34686 DG amit idén művel az már nem emberi... -
#34685 Lovren :D ezert a jatekosert adtak 20 misit::D -
#34684 DE GEA GOD!!!!!
-
#34683 Egy igen, de pl. Skritelnek vagy h írják is járt volna 1 sárga -
pilboy #34682 idén talán először kedvez nekünk egy bírói döntés
egyébként ismét szarul játszunk. valamit ki kellene találni a letámadás ellen, mert látható, h egyenlőre nincs ellenszerünk -
#34681 Pirost én is várok valamelyik oldalról -
pilboy #34680 -
#34679 Meglepődnék, ez a Pool egy hulladék. Nulla a védelem, nem csak a védő 4-es, egyiksem tud védekezni. Ez sima lesz nektek. -
#34678 csak a szokásos hozzáfűzni valóm van: ezt a meccset se nyerjük meg és biztosan nem 11 játékossal fejezzük be! -
#34677 Nagyon buta érv mellette, tized annyi tudása sincs, mint Falcaonak, és ilyen meccsre pont, hogy technikai előny kellene. Ezt meg mi sem szemlélteti jobban, hogy Wilson megjátszhatatlan volt végig, sőt momentuma nem volt 47 perc alatt. Sokra megy a csapat az állítólagos gyorsaságával... -
#34676 LvG azt mondta a sebesség miatt döntött mellette -
#34675 Wilson kezdő, Falcao a padon... -
#34674 Megvannak a "hozzávalók", de picit kések vele! Addig ha még akartok valamit, írjátok, mert utána így leülnöm ezzel kapcsolatban nem lesz időm sajnos! -
#34673 hétvégén semmit nem számít csak a csirkéket verjük meg OTTHON!!
-
#34672 Hétvégére összedobom! Köszi az ötleteket srácok! -
#34671 Egy full egyszerű, letisztult banner bőven elég. Kevesebb néha több, lásd Real topik. Amit nem kell évente változtatni, nem kell a játékosokkal tökölni, örök érvényű.
Pl. valami ilyen. Esetleg háttérben egy jó kép az OT-ról (pölö). -
#34670 +1
bajnoki címeink dátuma alul mint a manutdfanaticson, csak hha valaki betéved tudja hova jön :) (még mielőtt valaki bejönne trollkodni, ha az változik az akkor is minimális változtatás) -
#34669 +AttiGT-vel értek egyet, valami háttér főleg ehelyett a fehér helyett mindenképp mert nem látszanak a fórum ikonok.
am bannerba nem ajánlok játékos képet mert azt lehet évente kell cserélni a mezek miatt, max olyat tudnék elképzelni ha már játékosokkal h legendákkal. pl Chartlon,Best,Cantona,Becks,Roo stb.. szóval minden korszakokból 1-2 és akkor nem kell cserélgetni évente. -
#34668 háttért lehet mókolni? -
#34667 Nem volt időm szinte soha, mostanság, dobok össze valami perfekt bannert! Más ötlet, hogy mit javítsak? -
#34666 írni kell a házigazdának, hogy csináljon valamit. -
#34665 +++ -
#34664 am mi lesz a topiccal? elég csúnya így.. :/ -
#34663 én a 4.el is -
pilboy #34662 én már ezzel a 3. hellyel is kiegyeznék -
Paranoia #34661
-
#34660 idén biztosan nem fogunk! :D -
pilboy #34659 nyertünk már így bajnokságot :D -
#34658 na arra a statisztikára én is kíváncsi lennék. de a 3 pont nagyon jól jött mert szinte mindenki bukott a fordulóban, csak engem még nagyon zavar h lassan fél szezon lement és semmi játékunk/stílusunk nincs, csak van egy felállás és mindenki azt csinál benne amit akar. -
pilboy #34657 lényeg a 3 pont, de..
szívesen megnéznék egy statisztikát az eladott labdáinkról (mcnair, rojo, fellaini) -
#34656 eskü leírom minden meccs előtt mostmár, eddig bejött :D
amúgy utoljára Fergi idejében grindoltunk ki eredményeket, abramovic zsoldos csapata is ugyan ezt csinálja idén amúgy.. -
#34655 Ilyen gyenge játékkal és ennyi hibával nagy szerencse, hogy győzni tudtunk. De legalább megvan a 3 pont. -
#34654 Egész jó volt a helyzetkihasználás... :D -
#34653 ezt a mait tuti nem nyerjük meg, amint lement Smalling a pályáról totál 0 lett a védelmünk, Fellaini is hatalmas 0. Játszott 2-3 meccsen keresztül jól, de iszonyú gyenge csapatok ellen és fel lett fújva, pedig szerintem gyenge játékos -
#34652 hihetetlen h ma is van sérülés.. -
#34651 FA KUPA:
Accrington/Yeovil idegenben, gondolom szokás szerint január elején. -
#34650 2 meccs az semmi, főleg az h fizikálisan 100%os az nem jelenti azt h formában van. személy szerint én se a szentek ellen kezdeném el a kezdőben játszatását.