Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a véleményem nem fog változni, csak a kifejezés módja. utólag is elnézést mindenkitõl, akit ez bosszantott.
na keressünk valami streamet. imádkozzunk, hogy ne 4-4-2-t játsszunk...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
a Ligakupa nem szint, azzal nem érdemes foglalkozni egy Premier League meccsen. a Chelsea sem kapna négyet a Newcastle-tõl a bajnokságban... Solskjaer is igazi isten volt csereként, kezdõként viszont ritkán alkotott maradandót.
az, hogy mit unsz, a személyes problémád.
kíváncsi leszek, hogy a 4-4-2-t erõltetjük-e majd, vagy a három középsõ középpályás elé kirakjuk-e a szélre Machedát. én az utóbbi megoldást favorizálnám, ha az O'Shea-Anderson bal széllel állunk fel egy Premier League meccsen, az ugyanis siralmas...
Berbatov, Carrick és Evra most két hétig nem játszik meccset ezek szerint. ennek mi értelme van? bár a bolgár meg a francia végül is beállhat.
addig voltam ideges, amíg meg nem tudtam, hogy a Gazzetta nem írt ilyesmit.
Pad: Kuszczak, Evra, Smalling, Gibson, Berbatov, Hernandez, Bebe
remek... OWEN a kezdõben... áhh...
más oldalakon írnak egy lehetséges loan dealrõl, de megvételi opció nélkül.
ezért kérdeztem, hogy olvastad-e valami hiteles híroldalon, vagy csak a magyar fordításokat, esetleg a goal.com-ot találtad meg te is.
a La Gazzetta dello Sport szerint az angolok januárban fél évre kölcsönadják a Laziónak, amelynek a szezon végén opciós joga lesz a fiatal futballista szerzõdés-hosszabbítására.
Egyébként nem értem az opciót, mert aki egy kicsit is járatos az olasz fociban, az tudja hogy a Lazio (is) elég méretes anyagi gondokkal küzd, szóval nem valószínû hogy megveszik (hacsak el nem adják jó áron pl Zaratét). Ilyen hangnemet pedig akkor sem engednék meg magamnak, ha már valamit letettem volna az asztalra, de nem tettem, ahogy nagy valószínûséggel te sem, szóval ilyen utolsó senkiházi sudribunkó megnyilvánulások után hadd ne kelljen már tapsolsunk és eltûrnünk a gyalázkodásod. Helyezd már el magad a térképen..
Vegyél már vissza a tempóból,hangnembõl kicsit. Köszi!
ÉBRESZTÕ, A KURVA ÉLETBE!!! milyen YOUNG PLAYERS' CLUB? hihetetlen, bazmeg!!
magunkra gyújtjuk a házat. fél órája õrjöngök!!
remélem, a szerencsétlen, lassú, hasznavehetetlen Owennel viszont már MA ALÁÍRJUK a 10 éves szerzõdéshosszabbítást, hiszen olyan jól mutat Neville, Scholes és Giggs mellett a negyedik 40 évesként a pályán! bízom benne, hogy soha nem adjuk el, és még a League 1-ben is számítani fogunk rá...
el ke se rí tõ, amit mûvel a buzi vezetõségünk. élén
SIR ALEX FERGUSONNAL, aki épp most készül végleg megbukni a szememben.
24 év ide vagy oda.
menjetek
a
picsába!!
(ha ez igaz)
El sem tudom képzelni,mi jár ilyenkor a fejükben.
Szerintem jól játszott,mikor lehetõséget kapott.
Valenciát se verjük meg,ha õt nem cserélik be.
Glory, Glory Man. United!
FERGUSON!!! mi fasz van itt!?
mármint ki kezdene irreális bajnoki álmokat dédelgetni? sztem ha tartani tudja az elsõ 3 ezt a különbséget akk reális marad mindenkinek. tavaly is volt 4 pont különbség az elsõ 2 között, az Arsenal meg aki tök lemaradt a szezon közepén, egyszer csak 1-2 pontra lett tõlünk, szóval nincs ez eldõlve.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
persze elõbb hozzuk le a mai meccset, ami sztem naon nehéz lesz...
pont nem látom, mert nekem is meccsem van ma, minnyá indulok is
http://www.powerplaymanager.com/r57633
végül is a Chelsea veresége sem lenne rossz, csak akkor megint irreális bajnoki álmokat kezdenének dédelgetni sokan. ha viszont õk nyernének, az Arsenal leszakadna egy kicsit, talán a hitük is megremegne, hiszen kikaptak a nagy riválistól.
sajnos a Spurs és a City is otthon játszik, bõven verhetõ ellenfelekkel szemben, úgyhogy lehet rá számítani, hogy tovább másznak felfelé.
eddig 599 Premier League gólt kaptunk, és Gary Neville is 599-szer lépett pályára a csapatban... most már értitek 😊
egyébként a Sunderland kellemes ellenfél lehet. ha jó védelemmel állunk fel, és sikerül féken tartani Bentet, akkor nem szabad, hogy gond legyen. rajta kívül csupán 1 játékosuk lõtt gólt az idén, a bajnokság legkevesebb kapura lövésével bírnak. nekünk pedig itt lenne az ideje, hogy kicsit összekapjuk magunkat hátul, mert ennél több gólt csak egyszer kaptunk a bajnokság ilyen korai szakaszában...
VdS - Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra - Fletcher, Anderson - Nani, Carrick, Hernandez - Berbatov! elõre!
muszáj nyerni (mint mindig). ha megtesszük, holnap páholyból nézhetjük az Arsenal és a Chelsea összecsapását, szurkolhatunk a piros lapoknak, sérüléseknek, és annak, hogy lehetõség szerint nyerjen a Chelsea. feltéve, ha mi is nyerünk. akkor 4 pontra szakadna le az Ágyú, nekünk 3 egység lenne a hátrányunk.
nagyon király! tetszik! rögtön el is kezdek keresgélni a man utd tattoo-k között 😊
http://footballtattoodesigns.co.uk/footballtattoodesigns/enlarge2.asp?studioid=118&picid=
mit vártál, hogy majd Valenciában kezdünk 5 játékossal támadni, sziporkázni és 3-0-ra nyerni? a focit már rég nem gólra, hanem gyõzelemre játsszák. az 1-0 tökéletes eredmény a BL-ben, a legnagyobb rivális ellen. komolyan nem értem, hogy ezek után mit lehet elégedetlenkedni.
ráadásul fasza volt a kezdõcsapat is. végre.
inkább az, h idén ez a lagymatag szar játék amit játszunk, arra elég, h kínszenvedéssel nyerjünk 1 góllal meccseket, vagy x-elgessünk.
egy bajnoki címet is szereztünk ilyen hozzáállással a közelmúltban. Valenciában nem lehet villogni, mert kap az ember 3-4 gólt. nem szabad azt hinni, hogy Berbatov pl. elfelejtett volna focizni. mindenki végig nagyon koncentrált és megoldottuk.
tegnap ezt láthattuk.
gio-nak igaza van, h itt nem nagyon lehetett kikapni, mert akkor kakiba kerülhettünk volna.
park-ot még nem láttam ilyen gyengén játszani, mint tegnap
és végre télleg jó (jobb) volt a védekezés. eddig rengeteg gólt kaptunk (2-ket, 3-at)
azért nem mindegy, hogy néhány napja a Bolton rohant át a középpályánkon 90 perc alatt 37-szer, míg ma egy Valenciát tartottunk féken! hahó!
a Barcelona elleni BL-elõdöntõn az idegenbeli focink nagyon "gyenge" volt, mégis elértük a 0-0-t, otthon meg továbbjutottunk. BL-ben teljesen mindegy, hogy milyen a játék, itt nyerni kell, mert 6 meccsed van továbbjutni.
és az sem igaz, hogy kilátástalanul játszunk, tudod jól. a támadójátékunk nagyon jó az idén, több gólt lövünk, mint tavaly, csak a Chelsea ámokfutása miatt ez senkinek nem tûnik fel (a médiában). a védelmünk viszont tegnap nagyon rendben volt, jól szûrt Carrick és Fletcher (NEM Scholes meg O'Shea védekezett, nahát...), ott volt még Anderson (aki elfáradt, igaz, de jó volt). ez a 4-2-3-1 volt a taktikánk az elmúlt években szinte mindig, amikor sikeresek tudtunk lenni.
nem tudom, hogy egy ilyen gyõzelem után mit kell fanyalogni. nyertünk, hurrá!
1 helyen "változtatott" az Öreg az általam megadott kezdõhöz képest, én már Hernandezt is a kezdõbe raktam volna, Park helyett. a lényeg a gyõzelem! azért ez nagyon kellett...
a gólunk az szép volt. lehet hétvégén bedobnám a 2 srácot elõre...
eddig az idényben nani az aki elfogadhatót nyújt, a többiek olyanok, mint az aludt tejek
kurvára nem vagyok boldog amúgy még a gyõzelemtõl sem. ilyen játékkal p*csát törölni lehet esetleg.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem vagyunk ide valók, most elõször tényleg így is gondolom!
Parkot ,meg Andersont már lehoznám most. Remélem most nem akar 70-80. percig várni a cserékkel..
Glory, Glory Man. United!