Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
ha Anderson és Fletcher Scholes mögött játszanak középen, akkor mûködhet. ha Andersont kirakta a bal szélre, O'Shea elé, akkor szenvedni fogunk. a brazil még soha nem játszott jól ML pozícióban.
Matthew Prosac
akármilyen szögbõl nézem ezt a kezdõt, továbbra is vészjósló ez a középpálya + erõsebb csatársort is el tudnék képzelni. bajt érzek..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

giornalista
20 percet késik a meccsünk. ha jól értettem, csõtörés volt az öltözõben.
Matthew Prosac
ez így viszont korrekt.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

giornalista
egyébként meg tudom érteni, visszaolvasta tényleg idegesítõek a kirohanásaim. visszafogom õket, ígérem, majd nem ide fogok kiönteni a dühömet, ha valami nagyon felpiszkál.

a véleményem nem fog változni, csak a kifejezés módja. utólag is elnézést mindenkitõl, akit ez bosszantott.
Matthew Prosac
pedig jól mondta: unjuk már. hozzátenném: nagyon unjuk.

giornalista
majd egyszer leszoksz arról, hogy megmondd, hogy mit csináljak? 😊) meg fogom köszöni (tényleg). remek közhelyeket pufogtatsz, csak nem mondasz velük semmit. megvan a véleményem a kezdõrõl, akkor miért ne írhatnám le egy FÓRUM topikba? stb.

na keressünk valami streamet. imádkozzunk, hogy ne 4-4-2-t játsszunk...
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Darthmushroom
de ha szar is ízetlen akkor ne nézd a meccset..-.- nem kötelezõ. ferguson az edzõ õ tudja mit csinál. most így próbálja ki a csapatott akkor így próbálja, attól h itt õrjöngsz nem változik semmi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

giornalista
Owen lassú. ez vele a nagy baj. csereként beállva tud hasznos lenni.

a Ligakupa nem szint, azzal nem érdemes foglalkozni egy Premier League meccsen. a Chelsea sem kapna négyet a Newcastle-tõl a bajnokságban... Solskjaer is igazi isten volt csereként, kezdõként viszont ritkán alkotott maradandót.

az, hogy mit unsz, a személyes problémád.

kíváncsi leszek, hogy a 4-4-2-t erõltetjük-e majd, vagy a három középsõ középpályás elé kirakjuk-e a szélre Machedát. én az utóbbi megoldást favorizálnám, ha az O'Shea-Anderson bal széllel állunk fel egy Premier League meccsen, az ugyanis siralmas...

Berbatov, Carrick és Evra most két hétig nem játszik meccset ezek szerint. ennek mi értelme van? bár a bolgár meg a francia végül is beállhat.
Darthmushroom
most ezzel most mi a rák bajod van h Owen a kezdõbe? te nézel Mu meccset?? ligakupába legjobb játékosunk volt utolsó bajnokin meg pontot mentett nekünk. igen nem olyan gyors mint régen de attól a kaput nagyon is jól érzi és gólveszélyes. nem tom te most menstruálsz vagy mitõl kapod fel mindenre így a vizet..-.- szerintem inkább magadba õrjöng ne a fórumot tömd tele hülyeségeiddel h most épp mi bajod van, mert már unjunk

giornalista
te nem olvasol, csak írsz? a goal.com lehozta, a La Gazzetta dello Sportra hivatkozva. ezt elhittem. aztán kiderült, hogy a Gazzetta nem írt róla semmit. addigra persze a magyar sajtó már lefordította a goal.com hírét.

addig voltam ideges, amíg meg nem tudtam, hogy a Gazzetta nem írt ilyesmit.
giornalista
Van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, O'Shea - Nani, Fletcher, Scholes, Anderson - Owen, Macheda

Pad: Kuszczak, Evra, Smalling, Gibson, Berbatov, Hernandez, Bebe

remek... OWEN a kezdõben... áhh...
Matthew Prosac
ha nem hiszel nekik, akkor meg mit hõbörögsz <#wilting><#falbav>

giornalista
jó, hadd ne kelljen már a SportGézának hinnem, akik a goal.com-ról fordították a cikket, akik meg egy olyan újságra hivatkoznak, ahol az õ cikkük megjelenésekor egyetlen hír sem szerepelt ezzel kapcsolatban.

más oldalakon írnak egy lehetséges loan dealrõl, de megvételi opció nélkül.

ezért kérdeztem, hogy olvastad-e valami hiteles híroldalon, vagy csak a magyar fordításokat, esetleg a goal.com-ot találtad meg te is.
Matthew Prosac
ott van a Sanyi féle linkben:
a La Gazzetta dello Sport szerint az angolok januárban fél évre kölcsönadják a Laziónak, amelynek a szezon végén opciós joga lesz a fiatal futballista szerzõdés-hosszabbítására.

Egyébként nem értem az opciót, mert aki egy kicsit is járatos az olasz fociban, az tudja hogy a Lazio (is) elég méretes anyagi gondokkal küzd, szóval nem valószínû hogy megveszik (hacsak el nem adják jó áron pl Zaratét). Ilyen hangnemet pedig akkor sem engednék meg magamnak, ha már valamit letettem volna az asztalra, de nem tettem, ahogy nagy valószínûséggel te sem, szóval ilyen utolsó senkiházi sudribunkó megnyilvánulások után hadd ne kelljen már tapsolsunk és eltûrnünk a gyalázkodásod. Helyezd már el magad a térképen..

giornalista
ha opcióval megy, akkor semmi okom visszavenni a hangnembõl, mert az egy orbitális faszság lenne. ezt egyébként kitaláltad, vagy olvastad is valahol? hivatalos honlap, nyilatkozat, stb.
Matthew Prosac
fél évre lesz kölcsönadva (opcióval), mert nálunk úgy sem fog beférni a kezdõbe (Rooney,Hernandez,Berbatov,Owen), ott meg lehet hogy több játéklehetõséghez jut, bár ebben sem vagyok biztos.
Vegyél már vissza a tempóból,hangnembõl kicsit. Köszi!

giornalista
sehol nem írja senki, hogy megvehetné a Lazio a végén. ha ez így van, akkor annyira nincs nagy vész.
giornalista
más kérdés, hogy a Gazzettában sehol sem találtam meg ezt a hírt. ha most fölöslegesen baszta el a délutánomat a goal.com, akkor nekik jár az elektromos sün!
giornalista
agyatlan, balfasz, faszszopó vezetõség!!

ÉBRESZTÕ, A KURVA ÉLETBE!!! milyen YOUNG PLAYERS' CLUB? hihetetlen, bazmeg!!

magunkra gyújtjuk a házat. fél órája õrjöngök!!

remélem, a szerencsétlen, lassú, hasznavehetetlen Owennel viszont már MA ALÁÍRJUK a 10 éves szerzõdéshosszabbítást, hiszen olyan jól mutat Neville, Scholes és Giggs mellett a negyedik 40 évesként a pályán! bízom benne, hogy soha nem adjuk el, és még a League 1-ben is számítani fogunk rá...

el ke se rí tõ, amit mûvel a buzi vezetõségünk. élén

SIR ALEX FERGUSONNAL, aki épp most készül végleg megbukni a szememben.

24 év ide vagy oda.
giornalista
hihetetlen, bazmeg!! az Öregnek teljesen vége, kész, felemésztette az összes létezõ agyát! már Cleverley-nél gyanakodtam, Neville-nél lett valószínû, ez pedig mindennek a teteje!

menjetek
a
picsába!!
(ha ez igaz)
Rash87
Ez már tényleg szánalmas... amit csinálnak.
El sem tudom képzelni,mi jár ilyenkor a fejükben.
Szerintem jól játszott,mikor lehetõséget kapott.
Valenciát se verjük meg,ha õt nem cserélik be.

Glory, Glory Man. United!

giornalista
gratulálok az igazán balfasz szakmai stábnak, hogy sikerült elkótyavetyélni Machedát!

FERGUSON!!! mi fasz van itt!?
Tyler1
igaz, azt hittem még 4 pontra vagyunk.

mármint ki kezdene irreális bajnoki álmokat dédelgetni? sztem ha tartani tudja az elsõ 3 ezt a különbséget akk reális marad mindenkinek. tavaly is volt 4 pont különbség az elsõ 2 között, az Arsenal meg aki tök lemaradt a szezon közepén, egyszer csak 1-2 pontra lett tõlünk, szóval nincs ez eldõlve.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

sztem épp ezért lenne a legjobb az x a londoni meccsen, mert közelítenénk is és távolítanánk is 😊
persze elõbb hozzuk le a mai meccset, ami sztem naon nehéz lesz...
pont nem látom, mert nekem is meccsem van ma, minnyá indulok is

http://www.powerplaymanager.com/r57633

giornalista
hát, 1 pontra csak akkor lehetünk lemaradva a Chelsea mögött, ha mi nyerünk, õk meg csak ikszelnek, ugyanis 3 ponttal vagyunk lemaradva mögöttük.

végül is a Chelsea veresége sem lenne rossz, csak akkor megint irreális bajnoki álmokat kezdenének dédelgetni sokan. ha viszont õk nyernének, az Arsenal leszakadna egy kicsit, talán a hitük is megremegne, hiszen kikaptak a nagy riválistól.

sajnos a Spurs és a City is otthon játszik, bõven verhetõ ellenfelekkel szemben, úgyhogy lehet rá számítani, hogy tovább másznak felfelé.
Tyler1
pont hogy az Arsenal nyerjen, h még meglegyenek fogva a kékek. az lenne a 3. vereségük zsinórban, ami már elég fusztráló. mi még úgy is az Ars elõtt lennénk, viszont 1 pontra csak a Chls mögött.

giornalista
ma két 600-as mérföldkõhöz érkezhetünk, remélem, egyikre sem kerül sor.

eddig 599 Premier League gólt kaptunk, és Gary Neville is 599-szer lépett pályára a csapatban... most már értitek 😊

egyébként a Sunderland kellemes ellenfél lehet. ha jó védelemmel állunk fel, és sikerül féken tartani Bentet, akkor nem szabad, hogy gond legyen. rajta kívül csupán 1 játékosuk lõtt gólt az idén, a bajnokság legkevesebb kapura lövésével bírnak. nekünk pedig itt lenne az ideje, hogy kicsit összekapjuk magunkat hátul, mert ennél több gólt csak egyszer kaptunk a bajnokság ilyen korai szakaszában...

VdS - Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra - Fletcher, Anderson - Nani, Carrick, Hernandez - Berbatov! elõre!

muszáj nyerni (mint mindig). ha megtesszük, holnap páholyból nézhetjük az Arsenal és a Chelsea összecsapását, szurkolhatunk a piros lapoknak, sérüléseknek, és annak, hogy lehetõség szerint nyerjen a Chelsea. feltéve, ha mi is nyerünk. akkor 4 pontra szakadna le az Ágyú, nekünk 3 egység lenne a hátrányunk.
Darthmushroom
én délután néztem meg egy csomót 😄

<#eljen><#wow1>
nagyon király! tetszik! rögtön el is kezdek keresgélni a man utd tattoo-k között 😊

Darthmushroom
kicsit adja:
http://footballtattoodesigns.co.uk/footballtattoodesigns/enlarge2.asp?studioid=118&picid=

giornalista
jó, hát ha valakit a tények meg az erõviszonyok nem érdekelnek, az aztán tényleg gondolhat bármit...

mit vártál, hogy majd Valenciában kezdünk 5 játékossal támadni, sziporkázni és 3-0-ra nyerni? a focit már rég nem gólra, hanem gyõzelemre játsszák. az 1-0 tökéletes eredmény a BL-ben, a legnagyobb rivális ellen. komolyan nem értem, hogy ezek után mit lehet elégedetlenkedni.

ráadásul fasza volt a kezdõcsapat is. végre.
Tyler1
engem az nem érdekel, h spanyolországban hányszuor nyertünk v nem. az csak egy fasz statisztika, a himaláján se nyertünk még, nem izgat.
inkább az, h idén ez a lagymatag szar játék amit játszunk, arra elég, h kínszenvedéssel nyerjünk 1 góllal meccseket, vagy x-elgessünk.

giornalista
a Unitedet mindig is jellemezte a tegnapihoz hasonló magabiztosság. gyenge játékkal is veszélyesek voltunk, ellenünk soha nem lehetett ikszre játszani, mert kikapott az ellenfél.

egy bajnoki címet is szereztünk ilyen hozzáállással a közelmúltban. Valenciában nem lehet villogni, mert kap az ember 3-4 gólt. nem szabad azt hinni, hogy Berbatov pl. elfelejtett volna focizni. mindenki végig nagyon koncentrált és megoldottuk.
azt szokták mondani, h egy klasszis csapatot az különböztet meg egy nagyon jó csapattól, h képes gyengébb játékkal is (néhány helyzettel) meccset nyerni...
tegnap ezt láthattuk.
gio-nak igaza van, h itt nem nagyon lehetett kikapni, mert akkor kakiba kerülhettünk volna.
park-ot még nem láttam ilyen gyengén játszani, mint tegnap
és végre télleg jó (jobb) volt a védekezés. eddig rengeteg gólt kaptunk (2-ket, 3-at)

giornalista
nézd, tegnap egyvalamit nem tehettünk volna: hogy vereséget szenvedjünk. ha két meccs után 1 pontunk lett volna úgy, hogy a többiek 6-4-et szereznek, nagyon távol került volna tõlünk a továbbjutás. biztonsági játékra mentünk, a 0-0-al megelégedtünk volna, de megvoltak a helyzeteink a gyõzelemhez, és végül sikerült is megoldani. óriási pozitívum ez a meccs, nekem épp a hitem adta vissza egy kicsit.

azért nem mindegy, hogy néhány napja a Bolton rohant át a középpályánkon 90 perc alatt 37-szer, míg ma egy Valenciát tartottunk féken! hahó!
giornalista
mi van? 😊 kit érdekel, hogy hogy játszunk, ha nyerünk a Valencia ellen? még egyszer mondom, eddig összesen egyszer nyertünk Spanyolországban, pedig 18-szor próbáltuk meg korábban!

a Barcelona elleni BL-elõdöntõn az idegenbeli focink nagyon "gyenge" volt, mégis elértük a 0-0-t, otthon meg továbbjutottunk. BL-ben teljesen mindegy, hogy milyen a játék, itt nyerni kell, mert 6 meccsed van továbbjutni.

és az sem igaz, hogy kilátástalanul játszunk, tudod jól. a támadójátékunk nagyon jó az idén, több gólt lövünk, mint tavaly, csak a Chelsea ámokfutása miatt ez senkinek nem tûnik fel (a médiában). a védelmünk viszont tegnap nagyon rendben volt, jól szûrt Carrick és Fletcher (NEM Scholes meg O'Shea védekezett, nahát...), ott volt még Anderson (aki elfáradt, igaz, de jó volt). ez a 4-2-3-1 volt a taktikánk az elmúlt években szinte mindig, amikor sikeresek tudtunk lenni.

nem tudom, hogy egy ilyen gyõzelem után mit kell fanyalogni. nyertünk, hurrá!
giornalista
miért? hogy esélyünk se legyen gyõzelemre, mint a Bolton ellen? 4-4-2-ben nincs rendes középpályás védekezésünk, nem tudom, miért nem lehet felfogni.

1 helyen "változtatott" az Öreg az általam megadott kezdõhöz képest, én már Hernandezt is a kezdõbe raktam volna, Park helyett. a lényeg a gyõzelem! azért ez nagyon kellett...
nagyon unalmas meccs volt :S a 2. félidõ elsõ 20 percét át is aludtam (nagyon ritkán alszom el man. utd meccsen)
a gólunk az szép volt. lehet hétvégén bedobnám a 2 srácot elõre...
eddig az idényben nani az aki elfogadhatót nyújt, a többiek olyanok, mint az aludt tejek

Tyler1
3 pont megvan, de az összes meccsünket csak szenvedjük. ezt vmi borzalom nézni. vmit csináljunk már könyörgöm, az se érdekel ha a komplett mezõnyt lecseréljük az u18-ra, de legalább tudnám h változtatni akarnak ezen.

kurvára nem vagyok boldog amúgy még a gyõzelemtõl sem. ilyen játékkal p*csát törölni lehet esetleg.

MR ME
ez viszont szép volt!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
na ezt már húzzuk ki 0:1 nekem tökéletes

Atti12
CHICHAAAA

Pacal17
Egy hármas csere nem ártana

Pacal17
Egyszerûen csak unalmas meccs. Elõfordul

Tyler1
ez olyan messze van a bl színvonaltól, hogy a török Puskapor is beakaszt nekünk de nagyon.
nem vagyunk ide valók, most elõször tényleg így is gondolom!

Rash87
Jó szarok vagyunk ismét.
Parkot ,meg Andersont már lehoznám most. Remélem most nem akar 70-80. percig várni a cserékkel..

Glory, Glory Man. United!

tud adni valaki egy jó angol linket?