35611
-
#25702 csak belőtték bazze kezdtem szétverni a monitort :/ -
#25701 Azért Nani idén elég sokat segített nekünk, szerintem nem őt kell itt elsősorban elővenni -
#25700 Nani-Sneijder csere egyre inkább kezd nekem is szöget ütni a fejemben, mert amit megint csinál a portugál, az már nevetséges. jöjjön Young, v Costa a helyére, aztán Nani meg próbálgassa a bicikliket ahol akarja.
hát már úgy felbasz, hogy nem igaz-.- -
#25699 félidő 0-0, pedig tessék, itt van a helyzet, ezt a meccset nyerni kéne mindenképp, mert a többi is necces lesz... -
#25698 helyzetkihasználás toppon van megint :/ -
#25697 Nem mintha utóbbi 2 meccset nézzük,nem voltak nullán... -
#25696 tudom, én most csak az 1 Ars meccsre koncentráltam, amit mindenképpen nyerni kéne, mert Chelsea ellen már hulla lesz a csapat.
holnaptól kezdve indul az erőltetett menet, 3-4 nap pihenőidőkkel, ami jövőhétre már biztos lenullázza az erőnlétet. -
#25695 Hát azért BL is van nektek... -
#25694 ha hétvégén marad így minden, akk jövőhéten szinte célba érhetnénk, ha a Spurs x-elne a Chls-vel, mi meg megvernénk az Arsenalt.
akk 1 pontra lennénk a bajnoki címtől, de ha a Chls is kikapna, akk már jövőhéten bajnokok lennénk. -
#25693 az a vicces, hogy ezeken a meccseken még annyira simán elbukhatjuk a bajnoki címet...tulajdonképpen innen a Blackpool az, ami nem csak papíron, hanem úgy tényleg kötelez, a többi simán bukóesélyes.
Chelsea nagyon fog ellenünk küzdeni, mindent egylapra feltéve, és ha esetleg győznének - márpedig amennyi szerencsénk ellenük, meg bírói segítségünk volt a bajnokságban... - akkor az Arsenal ellenit sem köszönnénk meg az Emiratesben..
és akkor Blackburn, Everton, ahol szintén komoly dolognak számít győzni... -
pilboy #25692 34. forduló:
man utd-everton
bolton-arsenal
chelsea-west ham
35. forduló:
chelsea-tottenham
arsenal-man utd
36. forduló:
stoke-arsenal
man utd-chelsea
37. forduló:
blackburn-man utd
chelsea-newcastle
arsenal-aston villa
38. forduló:
man utd-blackpool
everton-chelsea
fulham-arsenal
nagyon bízok a hazai pályánkban. sőt én abban is bízok, h ezeken a meccseken veretlenek maradunk. mert csak így lehetünk bajnokok
everton, blackpool, blackburn elleni meccseket hozni kéne, meg a másik 2 meccsen min. x-et -
#25691 Igen, az a baj, hogy 2009-ben sem tudtam volna az Arsenal elleni elődöntők után elképzelni, hogy olyan kamujátékot mutatunk majd a Barca ellen, aztán mégis simán megcsinálták, és az élet ment szépen tovább. (mondjuk arról azóta is tartom, hogy bunda volt, de mind1.)
Az a baj, hogy ha kiverjük a Cityt, azt mondtam volna, hogy akár triplázhatunk is, így viszont nem hiszem, hogy duplázni fogunk.
Viszont hamár a döntőbe kerülünk, személy szerint inkább kapnék egy hármast a Barcától, mint a Realtól... -
#25690 hát sajnos izgalmas. mikor már kezdett egész szépen talpra állni a csapat, és olyan játékot játszani, amivel igenis lehetett volna triplázni, akkor jön 2 olyan meccs, h az összes morált a nullára küldi.
na de mind1, 2 héten belül eldől, hogy ki a bajnok, BL-re meg ezek után nem is merek saccolni. -
#25689 Tottenham - Arsenal 3-3 (2-3)
Chelsea - Birmingham 3-1 (2-0)
Izgalmas lesz a végjáték. -
#25688 Mondom én,már 2-3 :D -
#25687 Az a 3 pont inkább 4. -
#25686 hát emberek, rábasztunk mint az egerek 40-ben. Ars 3 pontra, és lesz 1 meccsünk az Emirates-ben... -
#25685 Háát az Arsenal se lesz X,bár már adták le 4 gólos meccset:D -
#25684 Chelsea sztem ma nyer,Ars X-re hozza,hogy legyen izgalmas:) -
#25683 most nézem, hogy ha az Ars nem nyer, de a Chelsea igen, akk már ők lesznek 6 pontra. még a végén tényleg bejön a #25660, főleg, hogy mindkét csapattal játszunk még. -
#25682 Lassan ám kezdem elhinni :D -
pilboy #25681 én meg rád fogom, h nem nyertünk -
#25680 Mondjuk az elgondolkoztató,hogy City ellen is megtettem a MU-t + Newcastle ellen is,de betudom véletlennek ismét -
#25679 Tényleg így van.Pedig ellenetek BLben jól játszottak,összeszedettek voltak,azóta meg... -
#25678 ilyen szar meccset játszani a MU-t rég láttam.. nem sértegetésből mondom.. ez hihetetlen, h mennyire leesett a PL színvonala, anno ez egy nagy összecsapás volt.. és ez amúgy kritika a nagycsapatoknak, beleértve minket is az élen! -
#25677 Szerintem inkább ti mentetek el még egy ponttal mint hogy ők hozzanak kettőt. -
#25676 hát emberek ez van. én elégedett vagyok ezzel az 1 ponttal, mert a N'Castle pont az a csapat, aki ellen kurva nehéz nyerni. látszott is, hogy a védekezés, és emberfogás nagyon össze lett rakva náluk.
gáz, hogy holnap az Arsenal 2 pontot hozhat rajtunk. -
#25675 Ebből a 45 percből annyi következtetést vontam le,hogy remélem a Schalke kiver minket a Bl-ből,mert ha nem,akkor a döntőben rossz lesz nézni,ahogy kapni fogjuk a gólokat sorozatban,3asával. -
#25674 Javiernek vmi hízókúra nem ártana, mert úgy basszák el a labdától, mint egy kisgyereket. nagyon fasza, ahogy a gólvonalról be tudja gurítani a labdát a kapuba, de 5-ös kívül, már sokszor tehetetlen. -
#25673 Newcastle United - Manchester United
Kezdőcsapatok:
Manchester United: Van der Sar - O'Shea, Smalling, Vidics, Evra - Nani, Carrick, Anderson, Giggs - Rooney - J. Hernández
cserepad: Kuszczak, J. Evans, Fabio, Gibson, Pak, Valencia, Owen
Newcastle United: Krul - Simpson, Williamson, Coloccini, José Enrique - Barton, Guthrie, Tioté, J. Gutiérrez - Lovenkrands, Ameobi
cserepad: O. Söderberg, Perch, R. Taylor, S. Taylor, Ireland, Ranger, Kuqi -
Balázs 17 #25672 és mennyi idő alatt sikerült megtalálnod? -
#25671 Sziasztok. Találtam egy Manchester Unitedes oldalt: www.ManUnited.hu
Akinek van kedve jöjjön! :) -
#25670 senki se mondta h ez nem egy rémálom -
#25669 nani? berba? álomcsapat?
vicces... :D -
#25668 akkor ez statisztikacsapat, nem álom.
ezekből talán VdS, Vidic, Nasri, meg Bale akiknek keresnivalójuk lenne egy álomcsapatban. többi posztra simán vannak jobbak. -
#25667 ezen nincs mit csodálkozni minden évbe az év csapatába a két csatár akik a góllövön elől vannak. -
#25666 hát ez elég fos egy álomcsapat. Tevez is csak azért van ott, amiért Berba, mert a góllövőlista elején van. -
#25665 Mást is eltudtam volna képzelni helyére. Oké,hogy lövöldözi a gólokat,vagyis lövöldözte...de mikor kellene,akkor még a gólvonalról is kihagyja. -
#25664 21bajnoki gólját :D -
#25663 A Premier League álomcsapata
Berbatov mit keres ott:D