35611

• Murder3
    A United szétfutja a schalkét.
    eddig Nauer miatt nem volt gól:)
  • Magic Boy
    Jobbak vagyunk csak maradjon is így a meccs végéig.

Neuer terja meccsben a Schalke 04-et.

Reméljük ezzel azt mutatja be a Manchester United szurkolóinak, hogy nem kell aggódniuk, mert remekül fogja pótolni Van der Sar-t.
  • Magic Boy
    Szerintem is jó a kezdő, de lehet jobb lett volna Nanival kezdeni, hogy ő lefárassza a védőket és amikor Giggs bejön akkor sokkal jobban boldogult volna, mint így.

Ezek szerint sajnos Papadopoulos vállalta a játékot ellenünk.
  • Rash87
    Ez mindig így kezdődik ...:D
  • Cabell
    tetszik a kezdőnk végülis...
  • Rash87
    Erről nem is tudtam :\
  • Tyler1
    sérült, azért nem volt már padon az Everton ellen sem.
  • Rash87
    Berbatovval mi lett?
  • Tyler1
    Schalke 04: Neuer, Uchida, Matip, Metzelder, Sarpei, Farfan, Papadopoulos, Jurado, Baumjohann, Raul, Edu.
    Subs: Schober, Escudero, Plestan, Kluge, Charisteas, Karimi, Draxler.

Man Utd: Van der Sar, Fabio Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Hernandez.
    Subs: Kuszczak, Anderson, Smalling, Nani, Scholes, Rafael Da Silva, Evans.

Referee: Carlos Velasco Carballo (Madrid)
  • Murder3
    Én egy 3-0al kiegyeznék:D

reálisan 2-1 lehetne a schalkénak kapott gól nélkül nem látom esélyt h kihúzzák és azt se gondolom hogy megtudnák szórni a manchestert.

1-0 ki kéne húznia a sclahkénak ezt kapott gól nélkül mert máskülönben nagyon nehéz lesz majd a visszavágó.
  • MR ME
    énis bízom benne h nyerünk, de idegenben lőtt gól mindenképp kell
  • Tyler1
    tippem, hogy Javier betalál(ma is) :D

amúgy hamarosan lépek kocsmába, megadom a módját, úgyhogy remélem nem kell mérgemben szétvernem a sörös üveget a pultos fején
  • Pacal17
    0-1 (nekünk)
  • rajkonnen92
    eggyel nyerünk szerintem :)
  • pilboy
    1-1
  • Rash87
    Tippek? :)
  • Rash87
    TV2 adja,csak már nem írtam ki.
  • bakkerman
    Ránnyik lehet tud valamit,nagyon megy a szájkarate
  • Magic Boy
    Ma BL meccsünk van és pang a topik.

Ébresztő.

Pár link a hangolódáshoz:

Rangnick: Az MU-t is oda-vissza meg akarjuk verni

Ralf Rangnick beszólt egész Manchesternek

Raul: Előbb a MU, aztán jöjjön a Barca

Rooney fantasztikus, de most más fontos

Ferguson: Vigyáznunk kell
  • hedonist
    Félig nekünk köszönhető, Sturridge gólja miatt:D
  • Rash87
    1-el közelebb a bajnoki címhez:D

Egyébként nem mintha a többi csapat jobban megérdemelné,s nem az lehet bajnok,aki egész évbe veretlen :)
  • Cabell
    Ez igaz lenne akkor, hogyha úgy készülnénk bajnokok lenni, mint 2 éve mondjuk...akkor én is azt mondanám, hogy a francba is...mindenkit meg kell verni...de ha most bajnokok leszünk sem feltétlen érdemeljük meg, más kérdés, hogy más sem érdemelné meg jobban...
    Így mindenesetre jól jön ez még...:D
  • sanyiute
    jeeee 2-1 szopott az Arsenal:D
  • andris7
    Vagy mégsem... 2-1! :D
  • Tyler1
    itt már nincs mit segíteni. vagy mi nyerjük meg, vagy mi basszuk el a bajnokságot.
    játszunk mindkettővel, ott fog eldőlni minden szvsz.
  • Cabell
    faszom, ezek kihagytak a gól előtt 1 percel egy büntetőt...úgy tűnik nem akarnak segíteni nekünk a riválisok ellenfelei...:\
  • Cabell
    baszki, a félidő után egyből egyenlítettek, ez nem jó...:S
  • giornalista
    igen, elképesztő, miket hagytak ki az 1. félidőben, zseniálisan kontráztak. de a fű miatt igazából a Chelsea-nek állt végig a meccs, nagyon nehéz csúszós talajon kibekkelni egy meccset.

a Bolton viszont jól csinálja eddig, az Arsenal meg sehol nincs, mezőnyben szép a tilitoli, de a kapu előtt határozatlanok. kíváncsi vagyok, a félidőben helyre tudja-e rakni őket Wenger. ha ma nyernek, akkor az azért komoly lökést adhatna nekik, bízzunk benne, hogy maximum az egy pontra lesznek jók.

a vereségüknek azért örülnék még jobban, mert akkor végre nem veretlenül állnának ki ellenünk (tőlünk kaptak ki utoljára), és ez tovább tépázhatná az önbizalmukat. egy Emirates-ben aratott győzelemmel gyakorlatilag bajnokok lennénk.
  • pilboy
    igen, én is néztem... :/
  • Cabell
    basszameg, most nézem, WHU tehetett volna nekünk egy szivességet, annyi helyzetünk volt, hogy még...
  • JSbyMSI8800
    igen ebbe van valami...miután Nain-t lehozták mennyivel jobb lett már Valencia játéka, látszott hogy több tere volt és higgadtabban oldotta meg a szituációkat mint Nani.
  • giornalista
    na, most látom, hogy közben ide is megérkeztek a reális gondolatok :) üdva a klubban. igen, 3 irgalmatlanul kemény meccs jön, nagyon rossz eloszlásban ráadásul.
  • giornalista
    ennyi. Nani azért a magáét hozzátette, 9/18, sokkal többet tőle nem várhatunk. azt leszámítva, hogy válasszon néha jobb megoldásokat.
  • Cabell
    hát Valencia tény, hogy egy nagy kincs...nem is tudom, hogy láttam-e tőle lapos, kifejezetten gyenge produkciót bármikor is, mióta itt játszik.

Olyan hihetetlenül kiegyensúlyozott, megbízható, precíz játéka van, amire bármikor lehet támaszkodni.

• Tyler1
    nem mondtam, hogy ő a felelős, de a csapat rossz teljesítményének sincs semmi köze az önfejűségéhez. legtöbb esetben ő adja fel a támadásokat, 1-2 szép cselért, vagy színészi alakításért.

ezzel szemben Valencia, még akkor is tiszta lehetőséget keres, ha 10 méterre van a kaputól, és nem lövi el csak azért is, pedig látja hogy 4 ember zárja a kaput előtte. a hatékonysága kb. 70-30% Nanival szemben.
  • rooney8
    mostanában nekem is eléggé elment a kedvem nani játékát nézni... SNEIJDER kell ide :D
  • Cabell
    nemtudom, Nanival most is vannak problémák és lesznek is, ameddig itt játszik, de szerintem a gyenge teljesítményekért nem ő a felelős, inkább az a tény, hogy egy erőn felül teljesítő keretünk van, ami egyszerűen nem tud olyan ütőképes lenni...
  • Tyler1
    meccs iróniája, hogy 80 percig azt erőltetjük, aminek semmi értelme, ívelgetni az evertoni falba, és mégis így születik a győztes gól.

és lám mennyivel hatékonyabb egy Valencia, mint egy Nani, mert 10000%, hogy ő el lőtte volna a picsába, ki a stadionból.
  • Cabell
    na megvan, márcsak 3 kiba...nehéz meccs van hátra
  • Cabell
    ezzaz! csak most ezt ne basszuk már el, mert mondom, lesz itt még bőven botlásesélyes meccs..