Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
komolyan mondom, inkább buknánk el nagy csatákban, mint ez. egyszerûen nézhetetlen.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
erre nem tudom már mit mondani. átkell adni a stafétát, ez van.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Rossz nézni meccsek óta ezt a játékot,amit csinálnak.
SAF is,elsõ félidõt elbaszta,kérdem én,miért??? Kurva fontos volt megint megkavarni a csapatot. Nani-t meg nem is játszatnám,addig,amíg meg nem tanulja azt a szót,hogy csapatjáték. Elsõ 1-2 évben el lehetett nézni neki a gyökér önzõségeit,de most már ilyeneket nem engedhet meg a csapat.

Glory, Glory Man. United!

giornalista
szöglet nekik a végén...
MR ME
szomorú nézni ezt a csapatot idén 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
eddig mindent. maradhatna is így.

ha otthon minden meccsünket megnyerjük, idegenben meg mindet ikszre hozzuk, az 76 pont, dobogó 😊)
Számomra érthetetlen miert nem tamadtok le, siman engedik a jatekosok hogy a 16-os vonalaig hozzak a labdat.

REAL MADRID

Matthew Prosac
ezt megúsztuk

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

giornalista
BERBAAAAA, a picsába!! ez de közel volt ...
Na majd Bebe eldonti a meccset 😄

REAL MADRID

Matthew Prosac
jön Bébé

giornalista
is, meg jó erõben is volt. ma sérülten játszik 90 percet, meg ma már fogja az ellenfél. nincs helye labdákat adni.

Nani!! legalább egy lövés... én már aláírnám azt az ikszet 😞
DONGUBA
Amugy errol ennyit hogy scholes igy meg ugy jo.....kijott eki a lepes az elso par meccsen es azota fos.....anderson is egy fos

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

giornalista
szerintem nem, de nem veszünk össze 😊

közben újabb kezdõjátékos a pályán.
Matthew Prosac
Ez hülyeség már bocs.

giornalista
jól mutatja, hogy egy csapat mennyire harcol, mennyire ütközik, hogy hány szabálytalanságot követ el a meccsen. mi eddig négyet követtünk el. négy darabot.
giornalista
felhoztam a jó kis házi bort, hátha így elviselhetõbb lesz a meccs.

ha ezek miatt leszek alkoholista, soha nem bocsájtja meg a párom 😊
Matthew Prosac
úgy tûnik feléledtünk

giornalista
de szép volt pedig 😊 Nani jól csinálta.

és tegyük hozzá, hogy bepattant Berbatovról. tavaly ez sem jutott volna a hálóba. nagyon örülök, hogy végre megfordult a szerencséje.
Matthew Prosac
ejj, meg nem adott gól les miatt :C
persze jogos

giornalista
és Owen helyett. nna. lássuk, mire megy a bolgár.
Matthew Prosac
ott jön Berba. helyes!

Rash87
Van esély rá,h bejön.
Bár talán félidõben összerázza a csapatot SAF,s cserélnek is vagy kettõt. Másképp nem tudom elképzelni,hogy mi itt gólt lövünk,csak azt,h kapunk.

giornalista
1616: Looks like Dimitar Berbatov is going to make an entrance for Manchester United at the Stadium of Light.

oké, de miért kell egy cserét elpazarolni erre? remélem, Owen helyett jön, és nem Machedát kapja le...

a pazarlást úgy értem, hogy így kellett volna kezdeni.
Matthew Prosac
nekem hozna egy 1000-est ha Sunderland rúgja az elsõ gólt.
elfogult vagyok de nem vak :C

Rash87
Én meg nem vagyok boldog 😊 Elmehetne gyepet gondozni,vagy valami,csak ne legyen kezdõ. De azért vicc,hogy a Sunderland játszik úgy,ahogy nekünk kellene.Értelmes támadásunk nem volt 45 perc alatt.
Lenne még neten pénzem,feltenném az összeset a sunderlandre 😄

Matthew Prosac
Berbatovot tényleg be kell cserélni Macheda helyére, különben nem lesz 3 kaput eltaláló lövésünk se..

giornalista
te ezt mondanád? 😊 mondjuk 0-0-nál nincs "where is the passion, lads!?", de az kéne most nekik, mert ez a lusta, lomha futball nem vezet majd rúgott gólhoz. nem értem a mai kezdõt, a mai taktikát, a mai célunkat. azért ennél még a legrosszabb napjainkon is többet kellene mutatnunk.
Matthew Prosac
"all we need is one goal, you can do it"...

giornalista
az ellenfél boldog, ha játszik nálunk Owen. Berbatov legrosszabb napjait is alulmúlja, csak õ tavaly sérülten játszotta végig az egész évet.
Rash87
Owen? Nézed is a meccset?
Semmit se csinál. Mikor elõl kéne lenni,középpályán sétál,mikor kicsit hátrébb,200 méteres lesen álldogál,vicc az az ember. Végén is,45 perc alatt másodszor eljutunk kapu elé,az meg onnan kirúgja,szánalmas az az ember. Fájdalmas nézni ezt a meccset is.

giornalista
szürke, kilátástalan támadójáték. vezéregyéniség és elképzelés nélkül ennyire futotta. szünetbeli értékelés, amilyen FM módra (ennyire unatkozom):

VdS 10

Rafael 5
Ferdinand 5
Vidic 5
JOS 3

Fletcher 3
Scholes 3
Anderson 3

Nani 4
Macheda 2
Owen 2
giornalista
így jár az, aki a cserejátékosaiból állítja össze a kezdõt. Owen-Berbatov, O'Shea-Evra, csak hogy legyen valami esélyünk. egy Scholes-Gibson is beleférne, bár beljebb nem lennénk.
giornalista
középpálya nélkül akarunk futballmeccset nyerni. sajnos ez nagyon ritkán sikerül, és csak a legjobbaknak. az Aranycsapatnak például, de nekik is 50 éve.
giornalista
sajnos az lesz.

Owen és O'Shea a két leggyengébb játékosunk. Owen nem képes arra, amire Berbatov, hogy a középpályára visszajöjjön egy labdáért. õ nem ezt tudja, õ a helyzeteket lövi be. Berbatov meg megcsinálja a helyzetet. Anderson is rossz, meg egyébként mindenki, a középpályánk átjáróház...
Matthew Prosac
sunderland kapufa. ebbõl vereség lesz

szerintem ebbe a MU-ba Owen lehetõ legjobb csere csatárposztra és úgy vélem kezdõbe is (amíg így játszik Rooney ahogy)

Tyler1
a taktika buta. ezt még én is átlátom, nemhogy egy mendezser v edzõ. a támadosk 90%-a szélen történik, középre nem játszuk akk se, ha inkább VdS-ig kell visszajátszani a labdát.
ez CR távozása óta így van, nincs olyan emberünk aki normális támadóközepet tudna játszani.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
ez eddig nagyon nulla.
giornalista
bután játszunk. ijesztõen bután.
giornalista
csináljunk már valami hasznosat, ez így borzasztó. lassúak vagyunk elöl, határozatlanok hátul. senki sem tudja, hogy mi a dolga. ugyanúgy fel fogjuk hozni a Sunderlandet, mint múlt héten a Boltont. megérzik, hogy megverhetnek minket.
giornalista
úgy tûnik, ez a felállás sem hozta meg a várva várt áttörést a védelemben. nagyon hiányolom Carricket.
giornalista
védelem... 😞
kapus... 😊
Matthew Prosac
hatalmas Sunderland helyzet volt..

giornalista
középpálya szétesett, O'Shea eddig borzasztó. megzabálta a megkerülõs cselt, állva nem tud kifejelni egy beívelést... más kérdés, hogy hol volt Rafael a beadás elõtt.

végre elõre jöttünk!
giornalista
na, hát 8 perc már eltelt. nem mintha azt vártam volna, hogy ekkorra már gólokkal vezetünk, de egyelõre még jelét sem adtuk annak, hogy fel tudnánk építeni egy támadást... 😞
Matthew Prosac
esetleg Rafael sokat felrohangál a jobboldalt és akkor Fletcher behúzódik eggyel. még ez lehetséges.

giornalista
remélem, nem így képzeli, bár én is tartok tõle. Nani sokkal hasznosabb jobb oldalon, mint a bal oldalon, Fletcher sokkal jobb középen, mint jobb oldalon... ha Scholes mellett csak Anderson védekezik középen, nagyon ki fogunk nyílni.
Matthew Prosac
szerintem az öreg úgy képzeli, hogy Nani balon, Fletcher jobbon (sic), Scholes támadó-, Anderson védekezõ (sic) szerepkörrel a kp-n. A Sunderland 5 középpályással játszik, szóval elég gyorsan átjátszhatnak minket középen - megint.

Darthmushroom
így korrekt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC