Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
na azért. köcsög goal.com!
Rash87
MU: Kiko Macheda nem megy a Lazióba
Létrehozva: 2010. október 6. 18:41

Federico Macheda nem akar visszatérni egykori klubjához, ehelyett minden erõvel azért kíván harcolni, hogy legyen jövõje a Manchester Unitednél. Pedig néhány napja még azt írta a szigetországi média, hogy Kiko januárban kölcsönbe kerül a Lazióhoz…

-SH-

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Cleverley januárban visszatérhet, miután a Wigan kurvára nem játszatja, és sérüléssel is bajlódik.
Welbecket sem túráztatják túl, faszért kérik kölcsön akkor. ennyi lehetõséget mi is biztosítanánk neki, de itt normálisan is edzene.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
húha messze még a január a sok hülyeséghez emberek.
😊

hedonist
Javi Martinez vkp, de amugy jo pléja😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Darthmushroom
állítólag a bilbao irányítójáért javi martinezért is érdeklõdünk. + Anders Lindegaard kapusért megint

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
most meg Forlán visszavásárlásáról szólnak a pletykák😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

9csöves9
utóbbi😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

giornalista
azóta átírták a hírt De Rossira, valóban, de eredetileg Tottit írták 😊)

(vagy pedig az AS Roma topik lakója csinált hülyét mindenkibõl 😊)
Tyler1
biztos h Totti az és nem De Rossi? én õt olvastam. végülis mind1 mert így is hápog, de nem is tudna ebben a taktikában mit csinálni szegény.

hedonist
Owennel micsoda párost alkotnának!

Rash87
Meg minek kellene egy közel 35 éves támadó?!

PFFF Totti soha nem jönne el a Rómától

giornalista
már a sajtó is velünk viccel: egy nevesincs lap szerint 26 millió fontos ajánlatot készülünk tenni Francesco Tottiért 😊)))
Tyler1
Miután Wayne Rooney felesége megbocsátotta az angol focista hûtlenkedését, úgy döntöttek, mindent megtesznek azért, hogy megmentsék házasságukat. Wayne Rooney és neje ezért múlt éjjel repülõre ült, és Prágába utazott, még közös gyermeküket is otthon hagyták - adta hírül a Daily Mail.

remélem Prágában magára talál, mert kurvára hiányzik a tavalyi formája a csapatból.

hedonist
azert kozben volt 3 olyan kihagyott helyzetunk:S fogtam a fejem. jo volt az arsenal, de kb csak mi iranyitottunk, azt vettem eszre,h sokszor direkt beallnak a sracok vedekezni,h legyen esely kontrara. amugy ezzel az eroltetett 442 vel igazad van sztem.

Tyler1
amúgy biztos a piszkos Pool intézte el, h szarok legyünk ha már õk is azok, nehogy véletlenül megelõzzük õket a bajnokik számában<#hehe>

Tyler1
figyelj, van egy ötletem! nem könnyû vele pénzt szerezni, de többet fizet mint a tippmix - lottózzál 😄 a csapatot meg ne keverd bele az ilyen ügyekbe, lehet h pont miattad átkozták meg õket... 😄

Rash87
Én csak eredmény láttán írtam,hogy sima. Pedig akartam nézni a meccset,de nem jön be itt a digi :| Tény,h felálláson változtatnunk kellene,csak másik dolog,h mikor fogja belátni,hogy ez így rossz.

Ám lehet MU megint miattam botlott,mert megtettem õket ismét tippmixen,s milyen véletlen,h megint nem nyertek<#idiota> Pedig 1 olyan is volt a szelvényen,hogy hendi 0-1-el a Chelsea :\ Ha csak ezen fog elmenni,lemegyek,de szájba verem Fergussont 😄

Tyler1
nem volt az olyan sima. 1:0-ig simán jók lehettek volna x-re, ha hajlandó vki be is rúgni egy gólt.
amúgy tipikus 4-4-2, se Wenger se SAF nem veszi észre, h ez egy szar, és nem 1990-et írunk...
ha fele úgy irányítanánk a közepet mint a Chls, akk nem x-elnénk mi sem a Sunderlandel.

Rash87
Chelsea simán nyert :\\

giornalista
végül is igen. de egy Chelsea-gyõzelem sem esne rosszul. én már nem hiszek a bajnoki címben 😞

illetve nem tudom, hogy mit érzek vele kapcsolatban. hinni talán hiszek benne, de semmi esélyt nem látok rá. van egy haverom, õ már úgy számol, hogy a 4. helyre érjünk oda. az a realitás, de õt ez is motiválja. engem nem, én nem tudok erre átváltani még... nekem minden eredményünk úgy fáj, mintha bajnokesélyesek lennénk, miközben mindig azt mondom, hogy valójában nem vagyunk azok.

melyik mentális intézetbe utaltok be? :S
Tyler1
Ars - Chls remélem x lesz, az lenne a legjobb nekünk.

giornalista
nem tudom, tegnap én lehetõséget adtam volna neki. nincs Giggs, nincs Valencia, Park Valenciában leszerepelt, és még most sem ad neki lehetõséget... szerintem neki annyi, csak az a baj, hogy nincs helyette más...
Pacal17
Obertant amúgy mi a retekért nem játszatjuk?

hedonist
stay till death😄

Tyler1
az a baj, h mindenki Fergiet ítéli, pedig sztem sokkal összetettebb ez a dolog a klubbal.
pl. a Glazerek új szerzõdés taktikája lehet, h eléggé megosztja a csapatot ami eredményezhet szar játékot. Vagy megint történt vmi a háztájékon, amit nem nem látunk innen, de vmi feszkót okoz a csapatban.
Fergie rendre olyanokat nyilatkozik, h az már félelmetes. Most is megdícsérte a védelmet, h milyen faszán helyt álltak. Mintha szándékosan térnének ki az olyan kérdések elõl, h "mi az anyátokat csináltatok megint?".

giornalista
egy kis körkérdés: ha így menne tovább a szezon (értsd: kilátástalan játék, értelmetlen kezdõcsapatok, eredménytelenség), akkor meddig várnátok az edzõváltással? lenne olyan pillanat, amikor azt mondanátok, hogy küldjék el Sir Alexet, vagy a múltjára és a korábbi eredményekre való tekintettel ez soha nem merülne fel?
DONGUBA
Vagom merre igen csepeli volnek.
1984 ota lakok-laktam ott most lakosodok at erzsebetre😊
Laktam Reggel utca-Zrinyi utca-Beke ter

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

giornalista
Királyerdõben, Damjanich utca mellett. te is helybéli vagy? 😊)
Mi most váltunk majd Napokra digi tv-re így több adásom remélhetõleg jobbis meg gyorsabb netem lesz😊20mbitel ha 2év hûséget írunk alá akkor Legjobb TV és Legjobb net 3000FT 1évig utána meg a normál árak ami 7500FTtv és a net

DONGUBA
csepeli vagy?merre laksz?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

giornalista
hát, azért elég sokan átváltottak, 1200 forint a havidíj, nem túl nagy összeg, de így sokkal kényelmesebb.

azzal, hogy a kis társaságoknak eladják a jogokat, a nagyokra is nyomást tudnak gyakorolni, hiszen akit érdekel az angol foci, az Csepelen most nem T-Online-os lesz, hanem Net-TV-s.
MR ME
akkor remélhetõleg nálunk is elérhetõ lesz majd, mert már kezdem unni a szarakodást 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
akk ez megint nem jött be a Diginek. kibasztak x millót a jogokra, azt hitték ettõl majd mindenki rájuk vált, aztán a nagy lóf*szt, senki nem váltott át ezért, és inkább eladták a kábeleseknek a DS-t 😄

giornalista
én sem nagy cégnél vagyok, Net-TV Kft., Csepel. már kiküldték a kártyát, úgyhogy hamarosan nálunk is lehet majd fogni.
Tyler1
supraktv - sima vidéki kisszolgáltató.

giornalista
na! melyik szolgáltató?
Tyler1
nyomkodom a KÁBELtévémet, egyszercsak bejön a DigiSport 😮 ez nem tudom hogyan van, mindenesetre végre nem gépen kell streamelgetnem jeee.

giornalista
ma meg fog elõzni minket a City, és ha nagyon rossz napja lesz a Chelsea-nek, az Arsenal is. a Spurs legyõzte egyik nagy riválisát, és a nyomunkba eredt. eközben a menedzser "satisfied" az 1 ponttal 😞

az idei szezon nagyon kínos lesz...
giornalista
most ez komoly? Sir Alex, ez szánalmas magyarázkodás!
1. a védelmünk egy kalap szar volt, Edwin volt egyedül jó. a középpálya ismét nem szûrt, hátul úgy-ahogy megoldottuk, de nem rajtunk múlt, hogy nem kaptunk gólt!
2. had a battle for a point!? ez elõrelépés? ez óriási visszalépés! vagy ez a Liverpool, hogy most 1 pontért küzdünk Sunderlandben?
3. O'Shea szerinte jó volt? gondolom, akkor néhány hétig megint kezdeni fog 😞 10-es skálán 4-est érdemelt, levegõben abszolút nulla volt, a földön meg soha nem tudott labdákat megjátszani. elkeserítõ, amit az Öreg mondott 😞

"We always view it as dropped points when we draw a game," said Sir Alex. "But we threw the other games away; today we had to battle for a point.

"Sunderland had more chances in the match and I have to say we were fantastic defensively. That's the area in which we have been throwing games away this season so I'm pleased with that."

"We freshened up the team as best as we could, following the European trip. Michael Carrick was a natural one to rest - it was his first game back on Wednesday - but we asked Rio how he felt yesterday and he said he felt great. He was absolutely brilliant today. I thought the whole back four did well. John O'Shea also did a great job against their threat in the air. And young Rafael carried on from Wednesday with a terrific performance."
giornalista
nem jó a párhuzam Raúllal. Raúl a Real Madrid ikonja volt már huszonéves korában, Owenre ez a sors Liverpoolban várt volna, de õ inkább eligazolt. küzdenie mindig is volt miért, õ nem kiégett, hanem fizikailag felmorzsolódott. rengeteg sérülése volt, és hát egy összetört új autó sem lesz jobb, ha a baleset után újra összerakják, mint újkorában...

Owennek bõven van miért küzdenie, hiszen be akar kerülni a válogatottba. ahhoz játszania kell, na de ha csak ennyit hoz, akkor az angol élvonalba egyszerûen nem férhet be.

kivéve nálunk, ahol a menedzser az öreg játékosokat favorizálja a fiatalokkal szemben.

tegnap az elsõ két cserénk teljesen felesleges volt. már a kezdõcsapat kihirdetésénél lehetett látni, hogy óriási baromság Owent favorizálni Berbatov helyett, és Hernandez is jobban mozgott, mint a kezdõként egyelõre súlytalan Macheda. ezen kívül ott volt még O'Shea is, akit az elsõ félidõben annyiszor szopattak meg a támadók, hogy már kínos volt nézni. az õ példája is mutatja, hogy mennyire el van tévedve Sir Alex a csapat összeállításával kapcsolatban.

kilátástalan, szürke játékot mutattunk az elsõ félidõben, nagyjából egy Stoke is hozott volna ennyit, ha 1 pontért jön. jó hír, hogy gólt végre nem kaptunk idegenbeli bajnokin, na de most meg a támadófocink lett teljesen nulla. úgy, hogy igazából tegnap sem védekeztünk jól, csupán össze-vissza ellõtték a legnagyobb helyzeteiket is a Sunderland támadói.

meg kell említeni, hogy 17 meccs alatt ez a 2. clean sheetjük volt ellenünk. pontosan ennyire gyenge ez a mai United.
giornalista
biztos, hogy nem lesz bajnok. matematikai okokból még elõfordulhat, de nekünk a dobogó a célunk az idén, mert azzal instant BL-helyen végeznénk.
szerintem a Real Madridban se volt rossz, amikor bejött csereként mindig gólt lõtt szinte és pont õt zavarták el😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha Liverpoolba maradt volna már a Király lenne...:S

Owenrõl meg annyit, hogy már szinte mindent elért amit akart kivéve a BL gyõzelmet, és a VB címet Angliával, de pl ha én Aranylabdás lennék örülnék neki...és õ már nagyon fiatalon befutott játékos volt talán ennek illetve a sérüléseknek köszönhetõen égett ki picit, úgy mint kb Raúl...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

idén ez a United nem hinném, hogy bajnok lesz...realitás alapján mondom ezt, de azért a szukolóik attól még bizakodhatnak

giornalista
Rooney-t egyikünk sem tenné be most a csapatba. idõ kell neki ahhoz, hogy összeszedje magát, megint a futballra koncentrálhasson. ha most folyamatosan játszatnánk, és nem menne neki a foci, újabb terhet raknánk a vállára, amit hetekig cipelne.

Nani meg az egyetlen üde színfolt, ma õ sem volt az igazi. majd legközelebb a kezdõcsapattal kéne kezdeni, hátha lesz valami...
Matthew Prosac
viszont még mindig nagyon akkurátusan rágózik.. ezt sosem felejtik el meccsenként 2 percig mutatni folyamatosan.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
amúgy SAF-ot eltiltanám egy 2 hétre, csakhogy saját módszerével próbáljam belátásra bírni. Rooney eltiltja a faszba, mert szarul játszik(ÉS NEM AZÉRT MERT SÉRÜLT), de õ meg ugyanazzal a szar taktikával játszatja a csapatot meccsek óta...