35611

• Tyler1
    mondjuk baljós foszlányokat látok magam előtt, ahogy Vidic szokásos kamikáze módszerrel állít meg egy támadást, és over :)
    de be is szarok, ha vmi kamu büntetővel nyernek a döntőben, ha már ilyen szépen fű alatt eljutottak odáig.
  • Tyler1
    hát Messit kéne vhogy likvidálni, és nem lenne gond. elnézve a mai meccset, nem írnám le magunkat. támadásban mi is tudunk okosan játszani.
  • Neoncsoves
    remélem kiejtitek a Barcát a döntőben :)
  • Rash87
    Kiállítást nem láttam(de biztos jogos volt... pff),de megmertem volna esküdni meccs előtt,hogy úgy hoznak ki vmit,hogy Barcának jó legyen :)
  • Magic Boy
    Alakul a Manchester United Barcelona álomdöntő, mert a Barcelóna 2-0-ra (Messi duplázott) nyert Madridban.
  • Magic Boy
    Raúl az MU mezében pacsizott Fergusonnal - képgaléria
  • Magic Boy
    Ferguson: Ilyen jól még senki sem védett ellenünk
  • Magic Boy
    „Neuer, a fal”, „Szent Manuel” - a Schalke kapusát csodálja Európa
  • MR ME
    hát elég sima győzelem volt, azért ezt nem gondoltam volna, asszem h döntőbejutás el is dőlt szerencsére
  • Rash87
    Ezzel az a baj,hogy mikor a Chelsea ellen voltunk BL-be,akkor is sztem rohadt jól játszottunk,s azt hittem jön a fordulat,s elkezdünk szépen focizni a köv. mérkőzéseken is,erre kiestünk a City ellen az FA-ból,aztán játszottunk egy szörnyű 0-0-t a Newcastle ellen. Ha ebből indulok ki,akkor a héten a bajnokságban kikapunk a Arsenal ellen is,bár ne így legyen... De nagyjából ez szokott lenni.
  • pilboy
    teljesen elégedett vok az egész csapattal
    persze a helyzetkihasználással én sem... megnéztem még utána az összefoglalót: az első félidőben 9 helyzetünkből születhetett volna simán gól, de vagy mi b@sztuk el, vagy 6 alkalommal (!!!) neuer védett óriásit
  • Cabell
    Hát igen, reméljük ezzel most nem csak 1-2 napig kamilláztatnak minket, mint múltkor, hanem megőrzik ezt a jó formát
  • Tyler1
    én ezen a meccsen nem keresek csomót. ahhoz képest, hogy milyen volt a múlthét, ez a mai játék engem bőven kiszolgált: támadtunk, saját játékunkat játszottuk, nem adtuk át komolyabb periódusra a meccset a Schalkénak. oké, a helyzet kihasználás nem 100%, de azért kellett ahhoz a stathoz a Neuer kódnevű gépállat is. ha valahogy kikontráznak egy gólt is, sztem nem sokáig tarthatták volna az előnyt, fejben ma helyén volt a brigád.
    kérdés, hogy múlt héten mi a hell volt velük
  • Cabell
    Egyébként picit komolyra fordítva a szót, ezen a meccsen, ha a második félidőben egyszer ritmust vált a Schalke és valahogy találnak mákkal egy gólt, egy szót sem szólhatunk.
    Ennyi helyzetet egyszerűen nem szabad kihagyni, ahogy mondtam, ilyen szinten már 1-2 komolyabb helyzet kihagyás is simán megbosszulja magát, mi pedig legalább 9-et 10-et szúrtunk el.
    Oké, hogy ebből a 9-ből 10-ből csak 1-2 volt tényleg ajtóablak, de örülhetünk, hogy ennek ellenére is behúztuk, általában az ilyeneknek más szokott lenni a vége..
  • Cabell
    ez a de gea tényleg elég jó, fifában sem lehet neki gólt rúgni...:D
  • Rash87
    Kell egy "apa" jellegű figura,aki összetartja a csapatot :D
  • Tyler1
    Lehmann?:D
  • Rash87
    Oda már nagyon öreg!
  • Effe88

• Tyler1
    (és fülöppel mi lesz?:S:S:S:D:D:D) --> Arsenal?
  • Effe88
    majd meglássuk akkor nyáron:)
    az biztos hogy bármelyik csapathoz is került valószínűleg eléggé jól jár majd az a csapat:D:D
    (és fülöppel mi lesz?:S:S:S:D:D:D)
  • Tyler1
    Fergie látta a meccset, Neuer is, mi kell még?:D ha szintet akar lépni, akk eljön germániából, és ez a meccs kiváló volt a helyzetfelmérésre mindkét oldalról ;)

persze Fergie-n múlik, de azt figyelembe kell venni, hogy de Gea, meg Patrício nem mutatott ellenünk semmit, pedig ez a legjobb módja egy játékos tesztelésének.
  • Rash87
    Jól játszottunk,bár nem értem,mert ha akartak volna,még 2-3at lőhettek volna. De így is jó. Plusz,megtettem őket,s nyertek,megtört a jég :D:D
    Egyébként én még megvárnám azt a visszavágót,mielőtt döntőről beszélünk :) Én azért egy Realnak jobban örülnék,Ronaldo miatt :)
  • Effe88
    Neuer nállatok???:D:D
    Bayernbe megy;)
    jó lesz nektek lindegaard:D:D vagy fülöp úgy is eladja az ispwich:D:D
  • Tyler1
    fasza, 2 gólról lemaradtam, de lényeg, hogy megvan a meccs. ez már döntő, ha csak szezonban először nem csinál vmi óriási baromságot a csapat az OT-n :) nagyon jól játszottunk, grat a csapatnak, Neuer meg 1 lépéssel közelebb került hozzánk szvsz.

holnap hajrá Real!!!
  • JSbyMSI8800
    Nauer-t kellett csak megtörni és ennyi... utána már a második:)
  • Cabell
    hát a döntő megvan, én holnap meg szurkolok a barcának, és szerintem mindenki, aki a jó focit szereti, és egy szimpatikus ellenféllel akar játszani a döntőben
  • DONGUBA
    ennyi dontoben a csapat
  • Tomy Lee
    Ez az,még vagy 3-at nekik,így tovább
  • rooney8
    ojeee:DD
  • Golyo69
    nah ez a játék :D:D 0-2 :D:D
  • Murder3
    a fáradtság az nagyon jó lehet sajnos a Munak:S
    de itt még meglehet az hogy lesz 1-2 helyzete a schalkénak ami bemegy és aztán meg a Mu főhet a saját levében.
    Ha Nauer továbbra is iylen jól fog védeni illetve a Mu ah nem tud gólt szerezni.

• pilboy
    3-mal kéne menni legalább.
    ha ez ellen a schalke ellen nem megyünk tovább, akkor bajnokságot sem érdemlünk, nemhogy bl-döntőt
  • Cabell
    de tényleg, lehet, hogxy most a pénztárcába kéne nyúlni
  • HunnernesKonge
    Odatolni a félidőben Neuer orra alá a zsíros szerződést, mert ha nem, akkor ez X lesz maximum :D
  • rooney8
    neuert kivenni a kapuból :D
  • Rash87
    Valaki árulja már el,hogy mi a faszom kell,hogy belőjük azt a szar labdát a kapuba?? Kész vicc...
  • Cabell
    elképsztő mennyi minden maradt ki...ilyen kiélezett helyzetben 2-3 helyzet is simán megbosszulja magát, (múltkor City, de még sok ilyen) nemhogy 10-15
  • Golyo69
    Ez a Neuer egy állat! de msotmár 1-2 bemehetne..hihetetlen miket megfog..ha nem ő állna a kapuba már simán 0-3.....
    Glory MU!
    Mi meg jól játszunk!
  • HunnernesKonge
    Neuert jövőre nálunk akarom látni