35611
-
#25782 mondjuk baljós foszlányokat látok magam előtt, ahogy Vidic szokásos kamikáze módszerrel állít meg egy támadást, és over :)
de be is szarok, ha vmi kamu büntetővel nyernek a döntőben, ha már ilyen szépen fű alatt eljutottak odáig. -
#25781 hát Messit kéne vhogy likvidálni, és nem lenne gond. elnézve a mai meccset, nem írnám le magunkat. támadásban mi is tudunk okosan játszani. -
Neoncsoves #25780 remélem kiejtitek a Barcát a döntőben :) -
#25779 Kiállítást nem láttam(de biztos jogos volt... pff),de megmertem volna esküdni meccs előtt,hogy úgy hoznak ki vmit,hogy Barcának jó legyen :) -
#25778 Alakul a Manchester United Barcelona álomdöntő, mert a Barcelóna 2-0-ra (Messi duplázott) nyert Madridban. -
#25777 Raúl az MU mezében pacsizott Fergusonnal - képgaléria -
#25776 Ferguson: Ilyen jól még senki sem védett ellenünk -
#25775 „Neuer, a fal”, „Szent Manuel” - a Schalke kapusát csodálja Európa -
#25774 hát elég sima győzelem volt, azért ezt nem gondoltam volna, asszem h döntőbejutás el is dőlt szerencsére -
#25773 Ezzel az a baj,hogy mikor a Chelsea ellen voltunk BL-be,akkor is sztem rohadt jól játszottunk,s azt hittem jön a fordulat,s elkezdünk szépen focizni a köv. mérkőzéseken is,erre kiestünk a City ellen az FA-ból,aztán játszottunk egy szörnyű 0-0-t a Newcastle ellen. Ha ebből indulok ki,akkor a héten a bajnokságban kikapunk a Arsenal ellen is,bár ne így legyen... De nagyjából ez szokott lenni. -
pilboy #25772 teljesen elégedett vok az egész csapattal
persze a helyzetkihasználással én sem... megnéztem még utána az összefoglalót: az első félidőben 9 helyzetünkből születhetett volna simán gól, de vagy mi b@sztuk el, vagy 6 alkalommal (!!!) neuer védett óriásit -
#25771 Hát igen, reméljük ezzel most nem csak 1-2 napig kamilláztatnak minket, mint múltkor, hanem megőrzik ezt a jó formát -
#25770 én ezen a meccsen nem keresek csomót. ahhoz képest, hogy milyen volt a múlthét, ez a mai játék engem bőven kiszolgált: támadtunk, saját játékunkat játszottuk, nem adtuk át komolyabb periódusra a meccset a Schalkénak. oké, a helyzet kihasználás nem 100%, de azért kellett ahhoz a stathoz a Neuer kódnevű gépállat is. ha valahogy kikontráznak egy gólt is, sztem nem sokáig tarthatták volna az előnyt, fejben ma helyén volt a brigád.
kérdés, hogy múlt héten mi a hell volt velük -
#25769 Egyébként picit komolyra fordítva a szót, ezen a meccsen, ha a második félidőben egyszer ritmust vált a Schalke és valahogy találnak mákkal egy gólt, egy szót sem szólhatunk.
Ennyi helyzetet egyszerűen nem szabad kihagyni, ahogy mondtam, ilyen szinten már 1-2 komolyabb helyzet kihagyás is simán megbosszulja magát, mi pedig legalább 9-et 10-et szúrtunk el.
Oké, hogy ebből a 9-ből 10-ből csak 1-2 volt tényleg ajtóablak, de örülhetünk, hogy ennek ellenére is behúztuk, általában az ilyeneknek más szokott lenni a vége.. -
#25768 ez a de gea tényleg elég jó, fifában sem lehet neki gólt rúgni...:D -
#25767 Kell egy "apa" jellegű figura,aki összetartja a csapatot :D -
#25766 Lehmann?:D -
#25765 Oda már nagyon öreg! -
-
#25763 (és fülöppel mi lesz?:S:S:S:D:D:D) --> Arsenal? -
#25762 majd meglássuk akkor nyáron:)
az biztos hogy bármelyik csapathoz is került valószínűleg eléggé jól jár majd az a csapat:D:D
(és fülöppel mi lesz?:S:S:S:D:D:D) -
#25761 Fergie látta a meccset, Neuer is, mi kell még?:D ha szintet akar lépni, akk eljön germániából, és ez a meccs kiváló volt a helyzetfelmérésre mindkét oldalról ;)
persze Fergie-n múlik, de azt figyelembe kell venni, hogy de Gea, meg Patrício nem mutatott ellenünk semmit, pedig ez a legjobb módja egy játékos tesztelésének.
-
#25760 Jól játszottunk,bár nem értem,mert ha akartak volna,még 2-3at lőhettek volna. De így is jó. Plusz,megtettem őket,s nyertek,megtört a jég :D:D
Egyébként én még megvárnám azt a visszavágót,mielőtt döntőről beszélünk :) Én azért egy Realnak jobban örülnék,Ronaldo miatt :) -
#25759 Neuer nállatok???:D:D
Bayernbe megy;)
jó lesz nektek lindegaard:D:D vagy fülöp úgy is eladja az ispwich:D:D -
#25758 fasza, 2 gólról lemaradtam, de lényeg, hogy megvan a meccs. ez már döntő, ha csak szezonban először nem csinál vmi óriási baromságot a csapat az OT-n :) nagyon jól játszottunk, grat a csapatnak, Neuer meg 1 lépéssel közelebb került hozzánk szvsz.
holnap hajrá Real!!! -
#25757 Nauer-t kellett csak megtörni és ennyi... utána már a második:) -
#25756 hát a döntő megvan, én holnap meg szurkolok a barcának, és szerintem mindenki, aki a jó focit szereti, és egy szimpatikus ellenféllel akar játszani a döntőben -
#25755 ennyi dontoben a csapat -
Tomy Lee #25754 Ez az,még vagy 3-at nekik,így tovább -
#25753 ojeee:DD -
#25752 nah ez a játék :D:D 0-2 :D:D
-
#25751 a fáradtság az nagyon jó lehet sajnos a Munak:S
de itt még meglehet az hogy lesz 1-2 helyzete a schalkénak ami bemegy és aztán meg a Mu főhet a saját levében.
Ha Nauer továbbra is iylen jól fog védeni illetve a Mu ah nem tud gólt szerezni.
-
pilboy #25750 3-mal kéne menni legalább.
ha ez ellen a schalke ellen nem megyünk tovább, akkor bajnokságot sem érdemlünk, nemhogy bl-döntőt -
#25749 de tényleg, lehet, hogxy most a pénztárcába kéne nyúlni -
#25748 Odatolni a félidőben Neuer orra alá a zsíros szerződést, mert ha nem, akkor ez X lesz maximum :D -
#25747 neuert kivenni a kapuból :D -
#25746 Valaki árulja már el,hogy mi a faszom kell,hogy belőjük azt a szar labdát a kapuba?? Kész vicc... -
#25745 elképsztő mennyi minden maradt ki...ilyen kiélezett helyzetben 2-3 helyzet is simán megbosszulja magát, (múltkor City, de még sok ilyen) nemhogy 10-15 -
#25744 Ez a Neuer egy állat! de msotmár 1-2 bemehetne..hihetetlen miket megfog..ha nem ő állna a kapuba már simán 0-3.....
Glory MU!
Mi meg jól játszunk! -
#25743 Neuert jövőre nálunk akarom látni