Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chelsea
Man City
MU
8-9 Liverpool
De Torres úgy is elfog igazolni nyáron a Pool-tól . Azt olvastam vmelyik nap,h M.City is vinné,s hát nekik több esélyük lesz leszerzõdtetni. Egyébként szépen feljöttek a bajnokságban a 2. helyre.
Glory, Glory Man. United!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
tetszett a szezon elején pl. az a kapuzárási pánik, amitõl elkezdett olyanokat csinálni a pályán mint Ronaldo 😊 aztán azóta leeresztett.
az a baj, h a mostani csapat túl cicázza a helyzeteit. annyira tökéletesre akarják megoldani, h azt a mai fociban már nem lehet.
megcsinálják a helyzetet, de nem használják ki.
de leginkább a mostani taktikánkat utálom, h a szélen gyakran a hátvéd megy fel beadni, és nemhogy Naniék behúzodnának, inkább ott maradnak ketten 3 méterre egymástól, aminek semmi értelme, mert vagy elszalad vmelyik és beadja, vagy nem és meg is van a lyuk a védelemben.
ma nagyon kell szurkolni a Blackpoolnak. a Spurs és a City eredményeit kell figyelni, meg a Liverpoolét, ha ma nyernek. ha ma sem, akkor ezt a szezont is nélkülük futjuk le, szerintem. ha viszont nyernek, akkor feljönnek ránk 4 pontra, ami már lõtávolságon belül van. nagyon nehéz és kínszenvedéssel teli év lesz az idei.
Fergusonnak tanulnia kell a hibából, amit folyamatosan elkövet. 2-0 után nem állunk vissza. ezt a tanulságot le kellett volna vonni már az Everotn-meccs után (persze ott 3-1 volt), mert alapvetõen azt látom, hogy ha akarunk játszani, akkor jól játszunk, esélyesek vagyunk, viszont amint visszaállunk, elfogy a talaj, a levegõ, a lendület, az akarás, a lelkesedés, és a fejünkre nõ egy kibaszott West Brom is.
lefociztuk idegenben az Evertont, jók voltunk otthon a Liverpool ellen, szétfociztuk otthon a WBA-t. ellenben: a Bolton ellen futottunk az eredmény után, Sunderlandben meg a világ legunalmasabb focimeccsét játszottuk. utóbbi meccs után nyilatkozta az Öreg, hogy elégedett az 1 ponttal.
nyilvánvaló, hogy azért is mentünk oda. nem mert kockáztatni, nem hagyta játszani a csapatot. nem a formánk ingadozó, hanem az edzõi utasítások.
néhány éve elfogytunk tavaszra (amikor a Milan 3-0-ra vert minket idegenben), az Öreg azóta folyamatosan spórol a csapat erejével. az idén a ló túloldalára estünk sajnos, októberben nem lehet májusra spórolni. fõleg, hogy tavaly sem jött ez be igazán, mert pont az év végére fogytunk el.
nehéz szeretni ezt a tegnapi csapatot, mert sokkal több van benne annál, amit nyújt, remélem, hogy most jön valami gyõzelmi sorozat, mert nagyon kellenének a pontok. a City és a Spurs csak kacarászik rajtunk, ha ez így megy tovább, tényleg nem lesz jövõre BL.
na ez a gáz, mikor 20 év után még egy Giggs sérülés gondot okoz a csapatnak. árnyéka régi önmagának, de jelenleg még õt sem tudjuk pótolni.
- a nyáron baszta el: ennyire nem rossz a keretünk. nem a legjobb, nem a legideálisabb, de ennél több van benne. õsszel baszta el.
- nincs befejezõ csatárunk: van! ott van Hernandez, Macheda Rooney mellett. klasszisnak meg ott van Berbatov. a csatársorunk engem kielégít.
- kimaradt ziccerek: egy Man Unitednek mindig tonnányi helyzete volt, és azokkal okosan sáfárkodott, belõtte õket, megnyerte a meccseket és a bajnokságot. mindig is ráerõltettük az akaratunkat az ellenfélre, és megcsináltuk a helyzeteket.
- 30 fölötti emberek: igen, de ma csak Giggs kezdett (meg VdS, de nála mindegy a kor), és õ is kifejezetten jó volt! ez a mai meccs nem az öregek kudarca!
- utánpótlás: az éppen van, de az Öreg nem ad nekik lehetõséget.
a szponzoros résszel végül is egyet lehet érteni, a nyomás nagy rajtuk. de ma 25 percig csaknem tökéletesen alakult a délután. a helyzetek persze kimaradtak. viszont utána leültünk, már megint, és ez hozta fel a WBA-t. ez edzõi hiba. ennek kevés köze van a vezetõséghez. ha van is, akkor azt a csapat és Ferguson direkt csinálják, ami viszont méltatlan lenne hozzájuk, és nekem úgy tûnik, hogy SAF valójában asszisztál a Glazerék ténykedéséhez.
Rooney-n kivül nincs bejefezõ csatárunk, mert soha nem arra edzették a csatárokat. most, h erõltetve kell ezt játszaniuk, persze h benne vannak ilyen ziccer kihagyások.
és hogy mennyire hat az adósság a játékra? annyira hat, h 30 fölötti emberek kell játszatnunk, mert nincs lóvé igényes utánpótlásra. mert ez a Scholes, Giggs páros kifingja magát annyira küzd, de sajnos már rég nem úgy játszanak, ami egy Unitedben elvárható lenne. a szponzorok meg megint csak baszogatják a csapatot, hopp plusz egy teher minden meccsre. hát ez nem úgy van ám, h na akkor ma nyerünk mert én azt mondtam.
motivációs és mentális gondok vannak, meg az, hogy Fergie azt hiszi, olyan jók vagyunk, hogy visszaállhatunk hazai pályán egy WBA ellen 2-0 után. nem vagyunk olyan jók. buták vagyunk, hogy nem végeztük ki õket. ez teljesen egyértelmû taktikai hiba. viszont Ferguson soha nem tudott megújulni, megváltozni, és az idén is ez lesz a legnagyobb bajunk.
az, hogy 2-2 után nem voltunk képesek pressingelni, világos volt. a WABA erõre kapott, mi már nem tudtunk újra felpörögni. kéz a kézben adták le a 2 pontot az edzõi stáb és a játékosok - ismét. semmi újat nem láttunk ma, csak még súlyosabban jött elõ az egész.
ez a Premier League 2010-ben! a nagy négyesbõl 3 már sehol nincs a 4.-hez képest. ez nagyobb szégyen, mint hogy mi 2 gólos elõnybõl ikszelünk sorra.
na de legalább jókat röhögök a csapaton 😄 jövõre csõdeljárás után kiesünk, akk is jót röhögök majd, de leszarom csak azért is Glory Man United 😄D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem tudunk, nem merünk és nem akarunk nagyon elõremenni, ebben a sorrendben. a WBA most jobb csapat, mint 60 perccel ezelõtt, mi meg rosszabbak vagyunk. ez nem Football Manager, ahol a jobb csapat ilyenkor nyer.
lehet, hogy ma nyertünk volna 4-0-ra. lehet, hogy még így is nyerünk 3-2-re mondjuk. nem számít. mert 8 forduló alatt ha négyszer eljátsszuk ezt az elõny leadósdit, az nem véletlen. amögött tudás rejlik, illetve nem tudás. hiába nyernénk ma, a Spurs ellen, vagy akárki ellen, megint hülyék lennénk.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
közben beállt Rooney és Scholes. mindkettõnek örülök, de nem hiszek már semmiben. ez a hajó elment. ismét.
forduló után 5-6. helyen állunk majd. lassan megragad rajtunk az árcédula.
van, aki még szóba hozza a bajnoki címet?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de persze megint le kellett állni 2-0 után. sajnos nem vagyunk elég jók ahhoz, hogy spóroljunk, ez sokadjára derül ki.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
elnézést kérek a WBA-tól, hogy amatõrnek hívtam õket. õk csak rosszul fociztak az elején. az amatõr csapat pirosban játszik.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a kérdés az, hogy miután leadjuk a 2 gólos elõnyt, hány-kettõre tudunk nyerni végül 😊
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ennyi
nincs mit veszteniük, jöhetnek elõre.
most pedig meglátjuk, beáraz-e minket a WBA, édes istenem... gólokat kell lõni!!