Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látom évvégi tabellát magam elött:S:S
Chelsea
Man City
MU

8-9 Liverpool

Rash87
Támogatom az ötletet 😊

De Torres úgy is elfog igazolni nyáron a Pool-tól . Azt olvastam vmelyik nap,h M.City is vinné,s hát nekik több esélyük lesz leszerzõdtetni. Egyébként szépen feljöttek a bajnokságban a 2. helyre.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
akkor viszont Torres-Bebe cserét ajánlok nekik 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Örülhetsz,ha a Pool jövõre nem a másodosztályban fog játszani 😊

Pacal17
Én is remélem hogy helyreáll a PL rendje.

Tyler1
ja és én a Poolnak szurkolok, mert nehogymár õk a kiesõ hyelen flangásszanak. majd fogom utálni õket, ha majd visszaállnak az eredeti szintjükre 😊

Tyler1
Giggsel nekem semmi bajom. jelenleg nem is lehet, mivel mondom 20 év után is fontos tagja a keretnek. de hát nem tudjuk letagadni a korát, és ez látszik rajta.
tetszett a szezon elején pl. az a kapuzárási pánik, amitõl elkezdett olyanokat csinálni a pályán mint Ronaldo 😊 aztán azóta leeresztett.

az a baj, h a mostani csapat túl cicázza a helyzeteit. annyira tökéletesre akarják megoldani, h azt a mai fociban már nem lehet.
megcsinálják a helyzetet, de nem használják ki.
de leginkább a mostani taktikánkat utálom, h a szélen gyakran a hátvéd megy fel beadni, és nemhogy Naniék behúzodnának, inkább ott maradnak ketten 3 méterre egymástól, aminek semmi értelme, mert vagy elszalad vmelyik és beadja, vagy nem és meg is van a lyuk a védelemben.

giornalista
tegnap szerintem nem is volt rossz. ha egyszerre csak 1 öreg mezõnyjátékosunk van, az még akár hasznos is lehet. de ha Neville, Scholes és Giggs egyszerre kezdõ, akkor felesleges bármiben is bízni.

ma nagyon kell szurkolni a Blackpoolnak. a Spurs és a City eredményeit kell figyelni, meg a Liverpoolét, ha ma nyernek. ha ma sem, akkor ezt a szezont is nélkülük futjuk le, szerintem. ha viszont nyernek, akkor feljönnek ránk 4 pontra, ami már lõtávolságon belül van. nagyon nehéz és kínszenvedéssel teli év lesz az idei.

Fergusonnak tanulnia kell a hibából, amit folyamatosan elkövet. 2-0 után nem állunk vissza. ezt a tanulságot le kellett volna vonni már az Everotn-meccs után (persze ott 3-1 volt), mert alapvetõen azt látom, hogy ha akarunk játszani, akkor jól játszunk, esélyesek vagyunk, viszont amint visszaállunk, elfogy a talaj, a levegõ, a lendület, az akarás, a lelkesedés, és a fejünkre nõ egy kibaszott West Brom is.

lefociztuk idegenben az Evertont, jók voltunk otthon a Liverpool ellen, szétfociztuk otthon a WBA-t. ellenben: a Bolton ellen futottunk az eredmény után, Sunderlandben meg a világ legunalmasabb focimeccsét játszottuk. utóbbi meccs után nyilatkozta az Öreg, hogy elégedett az 1 ponttal.

nyilvánvaló, hogy azért is mentünk oda. nem mert kockáztatni, nem hagyta játszani a csapatot. nem a formánk ingadozó, hanem az edzõi utasítások.

néhány éve elfogytunk tavaszra (amikor a Milan 3-0-ra vert minket idegenben), az Öreg azóta folyamatosan spórol a csapat erejével. az idén a ló túloldalára estünk sajnos, októberben nem lehet májusra spórolni. fõleg, hogy tavaly sem jött ez be igazán, mert pont az év végére fogytunk el.

nehéz szeretni ezt a tegnapi csapatot, mert sokkal több van benne annál, amit nyújt, remélem, hogy most jön valami gyõzelmi sorozat, mert nagyon kellenének a pontok. a City és a Spurs csak kacarászik rajtunk, ha ez így megy tovább, tényleg nem lesz jövõre BL.
Tyler1
Giggs off!
na ez a gáz, mikor 20 év után még egy Giggs sérülés gondot okoz a csapatnak. árnyéka régi önmagának, de jelenleg még õt sem tudjuk pótolni.

Rash87
Chelsea is X-elt... Nem tudom,mennyi esély kell nekünk,hogy pontokat nyerjünk,s felzárkózunk. Elõzõ fordulóban is lehetett volna,az elõtt is,s most is. S mindig elbasszuk ilyen meccseken.

giornalista
az a baj, hogy amit írsz, az logikus, de a mai meccsre nem igaz egy sora sem. tételesen cáfolom, amiket írtál, sorrendben.

- a nyáron baszta el: ennyire nem rossz a keretünk. nem a legjobb, nem a legideálisabb, de ennél több van benne. õsszel baszta el.
- nincs befejezõ csatárunk: van! ott van Hernandez, Macheda Rooney mellett. klasszisnak meg ott van Berbatov. a csatársorunk engem kielégít.
- kimaradt ziccerek: egy Man Unitednek mindig tonnányi helyzete volt, és azokkal okosan sáfárkodott, belõtte õket, megnyerte a meccseket és a bajnokságot. mindig is ráerõltettük az akaratunkat az ellenfélre, és megcsináltuk a helyzeteket.
- 30 fölötti emberek: igen, de ma csak Giggs kezdett (meg VdS, de nála mindegy a kor), és õ is kifejezetten jó volt! ez a mai meccs nem az öregek kudarca!
- utánpótlás: az éppen van, de az Öreg nem ad nekik lehetõséget.

a szponzoros résszel végül is egyet lehet érteni, a nyomás nagy rajtuk. de ma 25 percig csaknem tökéletesen alakult a délután. a helyzetek persze kimaradtak. viszont utána leültünk, már megint, és ez hozta fel a WBA-t. ez edzõi hiba. ennek kevés köze van a vezetõséghez. ha van is, akkor azt a csapat és Ferguson direkt csinálják, ami viszont méltatlan lenne hozzájuk, és nekem úgy tûnik, hogy SAF valójában asszisztál a Glazerék ténykedéséhez.
Tyler1
ez benne van sajnos. egy gödörbõl nem fogunk egy meccs alatt kiszállni. mondhatnám, h Fergie ezt nyáron baszta el, de kötött kézzel nehéz jó csapatot felépíteni.
Rooney-n kivül nincs bejefezõ csatárunk, mert soha nem arra edzették a csatárokat. most, h erõltetve kell ezt játszaniuk, persze h benne vannak ilyen ziccer kihagyások.
és hogy mennyire hat az adósság a játékra? annyira hat, h 30 fölötti emberek kell játszatnunk, mert nincs lóvé igényes utánpótlásra. mert ez a Scholes, Giggs páros kifingja magát annyira küzd, de sajnos már rég nem úgy játszanak, ami egy Unitedben elvárható lenne. a szponzorok meg megint csak baszogatják a csapatot, hopp plusz egy teher minden meccsre. hát ez nem úgy van ám, h na akkor ma nyerünk mert én azt mondtam.

Rash87
Szívembõl szóltál! 😄

giornalista
ne viccelj már. mitõl lenne ez a "klub" hibája? Ferguson követte el negyedszer ugyanazt a hibát az idén, és a csapat volt az, amelyik 25 perc alatt kihagyott 10 ziccert! teljesen mindegy, hogy a Glazerék mit mûvelnek az adósságokkal, ez a focipályára nem kerül ki. a játékosok megkapják a fizetésüket, ezzel sosem volt gond.

motivációs és mentális gondok vannak, meg az, hogy Fergie azt hiszi, olyan jók vagyunk, hogy visszaállhatunk hazai pályán egy WBA ellen 2-0 után. nem vagyunk olyan jók. buták vagyunk, hogy nem végeztük ki õket. ez teljesen egyértelmû taktikai hiba. viszont Ferguson soha nem tudott megújulni, megváltozni, és az idén is ez lesz a legnagyobb bajunk.

az, hogy 2-2 után nem voltunk képesek pressingelni, világos volt. a WABA erõre kapott, mi már nem tudtunk újra felpörögni. kéz a kézben adták le a 2 pontot az edzõi stáb és a játékosok - ismét. semmi újat nem láttunk ma, csak még súlyosabban jött elõ az egész.
Tyler1
azt az egyet sajnálom, h a Chelsea így fog bajnokságot nyerni. Ars is hullámzó játékot mutat, Pool...õket hagyjuk, City talán az aki beleszólhat, de õk is jóval gyengébbek.

ez a Premier League 2010-ben! a nagy négyesbõl 3 már sehol nincs a 4.-hez képest. ez nagyobb szégyen, mint hogy mi 2 gólos elõnybõl ikszelünk sorra.

Tyler1
elért minket is, ami tavaly elérte a Poolt. bajnokságot nem nyerünk szóval én arra már nem is számítok. ez nem Fergie hibája, és nem a csapaté hanem a klubbé.

na de legalább jókat röhögök a csapaton 😄 jövõre csõdeljárás után kiesünk, akk is jót röhögök majd, de leszarom csak azért is Glory Man United 😄D

giornalista
a 4. helyért kell izgulnia annak, akinek van kedve hozzá.
hehe így nem lesz bajnokságnyerés😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Erre nem tudok mit mondani 😄
Szép volt,ismét.<#levele>

MR ME
jó kis meccs volt, ismét hoztuk a formánkat, legalább nem kell izgúlni a bajnoki címért 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
a világon nincs még egy olyan együgyû és buta csapat, mint a miénk. és ez igaz Fergusonra is.
giornalista
ezeket a bohócokat tényleg nehéz komolyan venni. ettõl függetlenül ez a mai meccs még az eddigieknél is elkeserítõbb.
MR ME
kb dettó 😄 ez van, lesz ez még így se, mindig vannak hullámvölgyek...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
mi leültünk, õk feljöttek. mi mentálisan már leépültünk addigra, nem vettük komolyan a meccset (a 10. perc óta nem vesszük, csak 2-0-ig legalább támadtunk), õket feltüzelte a gól. a WBA elkezdett hinni, mi meg féltjük az 1 pontunkat. õk ma nem veszíthetnek semmit, mert nem pontért jöttek ide. teljesen más a felállás, mint a meccs elején. kivégezhettük volna õket, ehelyett most õk tartják a nyakunkon a kést.

nem tudunk, nem merünk és nem akarunk nagyon elõremenni, ebben a sorrendben. a WBA most jobb csapat, mint 60 perccel ezelõtt, mi meg rosszabbak vagyunk. ez nem Football Manager, ahol a jobb csapat ilyenkor nyer.
Tyler1
ideges? az elsõ 3 alkalommal az voltam, mostmár jobbakat röhögök egy United meccsen, mint a Benny Hill shown 😄DD

giornalista
ha idegesek vagytok az eredmény alakulása miatt, akkor elmondom, hogy hogyan legyetek úrrá ezen az érzésen, hogyan ne érdekeljen igazán. én egészen lenyugodtam most.

lehet, hogy ma nyertünk volna 4-0-ra. lehet, hogy még így is nyerünk 3-2-re mondjuk. nem számít. mert 8 forduló alatt ha négyszer eljátsszuk ezt az elõny leadósdit, az nem véletlen. amögött tudás rejlik, illetve nem tudás. hiába nyernénk ma, a Spurs ellen, vagy akárki ellen, megint hülyék lennénk.
Tyler1
ezt is kihagyják xD

Cabell
Azt nem értem, hogy attól, hogy feljött a westbrom, miért törvényszerû, hogy nem tudunk rúgni többet? 55. percben kaptuk az 1enlítõt...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

giornalista
ez a mai nap méltatlan a Manchester Unitedhez. amíg nem lesz mentálisan rendesen felkészítve a csapat, felesleges bármiben is bízni. ma tökéletesen látszik a különbség köztünk és az egyetlen bajnokesélyes, a Chelsea között. aki nem látja ezt a különbséget, azt így látatlanban is leostobázom, és még finom voltam.
giornalista
a nagy cserét már meghúzta az Öreg. Giggs helyére berakta Gibsont, ezzel Anderson került balra, akinek az a pozíció soha nem feküdt. persze középen sem volt valami jó.

közben beállt Rooney és Scholes. mindkettõnek örülök, de nem hiszek már semmiben. ez a hajó elment. ismét.

forduló után 5-6. helyen állunk majd. lassan megragad rajtunk az árcédula.
MR ME
na majd Rooney megmutatja!

MR ME
h le ne izzadjon a cserejátékos, nem kell kimosni a mezét, az is kevesebb költség <#idiota>

Tyler1
mi meg megint majd a 85. percben cserélünk 😄DD

giornalista
BL-hely riválisunk, a Spurs már vezet ott, ahol mi ugyancsak bohócot csináltunk magunkból.

van, aki még szóba hozza a bajnoki címet?
Saar elég szar ma...ritka hiba, ideje lenne fiatalítani a kaput😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

giornalista
nagyobb esélyünk van a vereségre jelen pillanatban, mint arra, hogy gyõzzünk. felfoghatatlan, amit mûvelünk a pályán. emlékeztek még, hogy kezdtük a meccset? kihagytunk 8 helyzetet, belõttünk kettõt. azóta...

de persze megint le kellett állni 2-0 után. sajnos nem vagyunk elég jók ahhoz, hogy spóroljunk, ez sokadjára derül ki.
Tyler1
gyerekek elvan adósodva a klub, Glaerék meg nem szállnak ki, EKÕÕ ADNI A MECCSET NINCS MESE<#nyes>

Cabell
NANEEE MÁR MEGINT????:d:d:d:d:d:d

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

giornalista
örülök, hogy ebben a percben is ez a legnagyobb problémád. a világ leghülyébb csapata vagyunk jelenleg.

elnézést kérek a WBA-tól, hogy amatõrnek hívtam õket. õk csak rosszul fociztak az elején. az amatõr csapat pirosban játszik.
rooney8
igazi drukker vagy (N)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
ha ezt nem direkt csinálják akk Csizmás Kandúr legyek. VdS ilyet életében nem csinált sztem, de a Unitednél fõleg nem.

giornalista
giornalista ma 16:31 | privát | válasz erre | #23374
a kérdés az, hogy miután leadjuk a 2 gólos elõnyt, hány-kettõre tudunk nyerni végül 😊
giornalista
szánalmas Manchester United.
MR ME
má VDS is hibázik, komolyan csak röhögni tudok ezen az egészen, ismét 2:0ról 2:2....ez már komédia

giornalista
na. akkor most kezdjük elölrõl.
MR ME
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ennyi

giornalista
ha ez a meccs nem lesz sima a végére, hát... azt nehéz lesz feldolgozni. a saját butaságunkba bukhatunk bele már megint. de bízzunk. persze most Everton van megint, a WBA elkezdett veszélyes lenni...

nincs mit veszteniük, jöhetnek elõre.
giornalista
végig sérült volt, az amerikai orvosa összeveszett a klubbal és ezért nyilatkozta ezt a klubról.

most pedig meglátjuk, beáraz-e minket a WBA, édes istenem... gólokat kell lõni!!
Rash87
Amúgy Hargreaves-el mi van? Vmelyik nap,azt olvastam,hogy ma játszani fog,aztán másnap meg azt,hogy ismét lesérült a semmmitõl...😄

Rash87
Végre mutatunk valami 😊 Bár jobb helyzetkihasználással már félidõben mehetnénk 4-el simán.