35611

• WuFraZselic
    én is ebben bízom, hogy van esze, és marad
  • Tyler1
    remélem azért Sneijdernek több esze van annál, mint hogy a City-t válassza csak a pénzért. bár, a keretüket elnézve ebben nem vagyok olyan biztos(Dzeko, Silva, Tevez).
  • bakkerman
    nem azon csodálkoztam,hanem hogy a kolléga a TKP-nak jelölte meg,ott is az egyik legjobbnak :D amúgy jah,nincs vele semmi gond. Egyébként nem kell Busihoz,vagy Keitahoz hasonlítani,ők messze nem a legjobbak a posztjukon,Busquets mg fejlődhet.
  • Cabell
    Fletcher legalább olyan jó játékos mint Busquets vagy Keita hidd el nekem, egyedül azért tűnik ez hihetetlennek, mert...hát ahogy kinéz..:D

ha olyan fizimiskája lenne mint egy Ballacknak mondjuk, akkor semmi kétség nem lenne a klasszissága felől, részedről SEM!:)
  • bakkerman
    Az ügybe egyedül a Manchester City kavarhat bele, az arab tulajdonosok ugyanis könnyedén a United fölé licitálhatnak.

ezeket a barmokat eltiltanám minden sporttal kapcsolatos dologtól,rohadjanak meg
  • Tyler1
    A People című lap Sneijderhez közeli forrásokra hivatkozva állítja, a holland támadó a Manchester Unitedhez akar igazolni.

Nem lenne meglepő, ha Wesley Sneijder nyáron Angliába, Sir Alex Ferguson csapatába igazolna. Az Inter azonban megkérné a holland vb-ezüstérmes árát, s mintegy harmincötmillió fontot szeretne kapni a játékosért. Az ügybe egyedül a Manchester City kavarhat bele, az arab tulajdonosok ugyanis könnyedén a United fölé licitálhatnak.
  • Magic Boy
    Védekező középpályásként jó játékos.
  • bakkerman
    meg mióta az egyik legjobb? :D
  • Magic Boy
    Fletcher mióta támadó középpályás?
  • Smithie
    Nagyon bírom Fletchert,egyik legjobb támadó középpályás,remélem 100%-os lesz ha visszatér.
  • Darthmushroom
    Carricken csodálkoztam utóbbi pár meccsen talán az idegenbeli chelsea bl meccs óta elég jól játszik. szép passzok fontos szerelések stb.. kivétel ez alól talán a castle meccs a többin is elég jól játszott
  • Tyler1
    Fletch már elkezdett a tartalékkal játszani, múltkor 45 percet kapott is velük. lassan sztem már visszajöhet a padra, de kérdés, hogy mennyit vett ki belőle ez a sérülés.
  • Cabell
    Igen, most ha belegondolunk, valóban a középpálya az, ami sokkal-sokkal gyengébb az utóbbi évekhez képest. A csapatnak ez volt az a pontja 2008-ban, amire akkor azt lehetett mondani, hogy a csúcsformában lévő Carrick-kel és Scholes-szal a csúcsra volt járatva, és onnan már csak lefelé vezet az út...és sajnos így is lett. Ettől függetlenül ha Fletcher játszana, még újra formában lenne, de, mint hogy sérült, Carricket kell megpróbálni újraéleszteni, ami így-úgy sikerülget, de ő már sosem lesz életbiztosítás.
  • Tyler1
    hát igen, tavaly túlságosan 1 emberes csapat voltunk. de Valencia passzai sem találtak embert, ha Rooney nem volt pályán. idén majdnem hogy 2 csatárral erősödtünk, ha Berba formáját nézzük. a szarból kihúzott minket, amíg Rooney otthon puzzle-özte a kis életét :)
    de ha a védelmet nézzük, ott is erősödtünk tavalyhoz képest, Smalling is fontos ember volt Rio hiányában, az ikrek(de köztük is inkább Fabio) szilárdabb tagjai lettek a védelemnek.
  • Darthmushroom
    szerintem tavaly annyival jobb a keret h Vale nem volt kidőlve félévre. és kulcs ember volt abba h Roo annyi gólt lőtt mert nagy részt az ő beadásaira érkezett.meg Fletcher-t idén össze se lehet hasonlítani tavalyi önmagával.
  • Tyler1
    tavalyi még ennél is szarabb volt. azóta erősödtünk egy Hernándezzel, Valenciaval, Berbatov is idén volt a legjobb, Nani is a legjobb szezonját futja. igazából a kerettel nem sok bajom van, egyedül a középpályára kellene 1 ember, és nem is lenne gond sztem.
  • Darthmushroom
    a múltkori bl meccsen fogalmazták meg jól, h kb ugyanazt csináljuk mint tavaly az inter ők is csak szenvedtek szinte és még is bl-t meg bajnokságot nyertek... és igazán szép játék egyszer se volt náluk

am a keretbe nagyon igazad van mert szerintem reálisan ennyi se lenne benne. én ősszel azt mondtam h örülhetünk a bl-be csoportkörből továbbmegyünk a bajnokságba hogy meg meglesz az 1-3hely egyike.de mondjuk szép játékot nem is nagy várhatunk mert nincs olyan játékosunk, talán nani lenne de ő meg már sajnos belehal a szépségbe, és tudom h sokat tett idén a csapatért de én még mindig azt mondom h jobb lenne ha távozna.
  • Cabell
    igen, csak tavaly az még egy szopós BL meccs volt ráadásul...

az a baj, hogy évközben még jobban éreztem magam attól, ha ilyenkor összevissza szidtam a csapatot, de mostmár nem fogom, mivel mindannyian tudjuk, hogy ez a csapat sokkalta gyengébb mint az eddigi keretek az utóbbi 5 évben, ezt már nem kell bizonygatni, és méégis itt a lehetőség, hogy nyerjünk óriási trófeákat, akár szar játékkal...
  • Darthmushroom
    hát tavasszal ugyanazt nyomjuk mint tavaly, h bl meccs után 90% h botlunk....
  • Cabell
    Éppen ezt mondom, ilyen matematikai szemüvegen keresztül természetesen nincs is itt kérdés, de amikor a csapatodnak 4 fordulóval a vége előtt 6 pont az előnye, (ami papíron azt jelenti, hogy karnyújtásnyira a bajnoki cím) de tisztában vagy vele, hogy még van hátra 3 rohadt kemény meccs, akkor eleve görcsölsz, aztán az rivális a 89. percben ikszre áll az egyik olyan meccsén, ahol még reménykednél a botlásában, aztán egy elvileg szabálytalan góllal nyer, akkor még jobban görcsölsz, majd erre föl másnap a te csapatod kikap, és akkro még jövőhéten a riválissal kell játszania a kedvenc csapatodnak, akik az előző évben ugyancsak elég érdekes körülmények között nyertek ott.

Hát szerintem akárki leszopná magát odavissza...

különösen úgy, hogyha a kedvenc csapatod (ahogyan a mi esetünkben ez így van) már tavaly is átesett egykét ilyen "nagy héten", amikor a lehető legrosszabb eshetőség jött be, ami akkor matematikailag lehetséges volt...
  • hedonist
    pontosan ugyanannyi szerepe volt ennek a hétvégének, mint a többinek, az összes meccs, amit a két csapat elszórakozott, vagy épp mély hullámvölgyben volt a mi esetünkben, ugyanúgy 0 pontot ért, és a szerencsésen megnyertek 3-at, pusztán az időrend ami miatt ez kritikusabb. Ha az első fordulókban nyerünk így, ahol amúgy vesztettünk és most meg nem, akkor ugyanannyi pontunk lenne, de már nem beszélnénk róla, igaz? A vége felé mindenki kiélezetebb és ezzel nincs is semmi baj...
  • Cabell
    picit túlértékelitek az emberi diplomáciát...vagyis nemtudom, túl sokat vártok egy szurkoló népségtől ilyen helyzetben...mind a két oldalról lehet ideológiákat gyártani, az tény, hogy ha ti lesztek a bajnokok, akkor abban komoly szerepe volt ennek a hétvégének, és emiatt szerintem érthetően frusztrált itt mindenki..nemtudom, ti hogy fogadnátok az ilyesmit
  • Oziris666
    Úgy beszélsz mintha vmi csóró klub lennétek:)
    mert akkor még megérteném eme vádakat...
  • Krisz018

VS

• Tyler1
    nem is neked szántam, majd ha neked akarok írogatni, akk jelzem előre. ja, és intelligenciáról is akkor beszélj, ha majd nem küldenek haza minden második topikból :)
  • hedonist
    érdekes a többi Mu szurkolóval nincsenek ilyen vitáim, bár ezt nem nevezném vitának... ahhoz kell a másik fél intelligenciája is:) na forrj a levedben tovább, és irogasd az összeesküvéselméleteidet...
  • Tyler1
    engedtessék már meg, hogy én itt hadd beszélhessek baromságokat. még mindig jobb itt, mint átjárni a rivális topikba baromságot ugatni, igaz mr. City topik? de azt hiszem nem csak oda jártál "nagy igazságokat" mondani, úgyhogy inkább halkan örülj :) bye bye
  • Kocka08
    Ide se éri meg bejönni beszélgetni,ahogy és amiket irkáltok a Chelsea-röl az már durván primitív, tisztelet a kivételnek.
    Grat jó szurkoló vagy, te megmondod a tutit.
  • hedonist
    biztosan:D

ne gondolkodj, ha nem megy.
  • Tyler1
    mondom, tök véletlen hogy alig 1 hónap alatt visszajöttök a 2. helyre, mert olyan kurva jó csapat vagytok idén. aztán ha nem megy simán a győzelem, akk pár millió csurran-cseppen a játékvezetőknek, elvégre ők is civil emberek, valamiből meg kell élni.
  • milan0911
    Ezt a pesszimista hozzáállást....
    Még így is mi vagyunk a legjobbak, ezt a pontok mutatják..
    Nem értem miért veszik sokan olyan biztosra hogy elbukjunk a bajnokságot, 3 pont előnyünk van, és az Old Traffordon lesz a cselszki meccs, ahol idén 1 döntetlenen kívül csak nyertünk.Meg kell b@szni a cselszkit vagy minimum döntetlen azt hellószia.
  • Oziris666
    Az elején meg ti voltatok nagyon sok ponttal lemaradva!Utána elszorakoztuk az elönyt most meg ti csináljátok ugyanezt több mint 10pont elönnyel...

Amugy ez a szezon vicc csak úgy mellékesen egyik csapat se érdemel bajnoki címet ilyen szezon után...
  • Cabell
    faszom, egyszerűen nem hiszem el, a chelsea meccs után tegnap mi más lehetett volna, mint, hogy mi kikapunk?

elmennek ők is a faszba, elmegy a csapat is a faszba, már megint fél órán át ez a szörnyű ötlettelen borzalmas fos játék, és az a legidegesítőbb hogy hiába szidjuk őket, mert szar játékkal is kurvára kellett volna ma itt a pont.

Ferguson beszélt róla, hogy az az elképesztő, hogy az emberek úgy állnak ezekhez a meccsekhez, hogy el fogjuk őket veszíteni.
    Hát tényleg elképesztő, csak épp ezért áll így hozzá mindenki, mert ezt sikerült produkálni idáig...és mindenki jól gondolta:@

ezek után mi más lehetne, mint, hogy a chelsea ellen is kikapunk majd valahogyan rém idegesítő módon.

• ldobosi
    Nem a cselszi nyeri meg hanem mi adjuk el ezzel a fos szar játékkal. Jövő héten meg kell verni őket nincs mese.
  • Tyler1
    megérdemelt győzelem volt ez az Arsenalnak, mert pályán nem voltunk, de érthetetlen hogy ilyenkor kezdenek így játszani, mikor már esélytelenek mindenre, mi meg most adjuk el a bajnokságot.

tényleg befog jönni, hogy 1 ponttal nyeri meg megint ábrámovics a bajnokságot. a 6. helyről...tök véletlenül, mi?
  • Cabell
    érdekes, még nem láttam 0 középpályással játszó csapatot, de végülis oké...
  • Cabell
    fasza, jön a tőlünk ilyenkor elvárható ötlettelen, elképzeléstelen játék, légyszi mutassatok már valami újat...
  • bakkerman
    vagy kikapnak most,fergie tanácstalan lesz,kikapnak a chelsea ellen is,és a chelsea bajnok lesz. az arsenal meg szokásához híven megver egy nagy csapatot,utána meg jövőhéten beikszel egy stoke ellen XD
  • Oziris666
    és a barca ellen is...
    de pesszimista vagy
  • hedonist
    És most fog elkezdeni játszani a Utd. mint egész évben