Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
igazából ezzel nem érdemes vitatkozni. te a saját hülyeségedet magyarázod bele Rooney távozási szándékába, mert tényleg hitelesebb az, h õ nem akar 3-4. helyen végezni, mint h a sorozatos botrányai miatt akarna a családjával tiszta lapott, új csapatnál.
egyébként Mancini, Wenger, Ancelotti, és Mourinho is azt nyilatkozta, esélyét nem látja, h Rooney távozzon a klubtól.

de örülünk, h te a jövõbe látsz és látod az eredményeinket a következõ évekre, így legalább nem kell annyira izgulnunk. de tök mind1 mit tesz Fergie, vagy a csapat, mert te úgy is megtalálod mindenen a csomót.
Úgyhogy itt pár törzsszurkolóval mi maradunk 3-4-5-6. helyen is United szurkolók, a többieknek meg viszontlátásra. minden csapatnál vannak mélypontotk, néha nagyon mélyek, aki ezt nem tudja tolerálni az nem is szurkoló.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
akármennyire is nem tetszik, az árcédula közvetetten meghatározza egy keret minõségét. ráadásul meg sem értetted (már megint), amit írtam. nem azért akar elmenni, mert "nem vagyunk mindig elsõk", hanem azért, mert a következõ években a 3-4. helyért fogunk küzdeni. és egy aranylabdára is esélyes játékosnak ez édeskevés. egy mai topjátékosnak nem vonzó az a perspektíva, amit a Man United kínálni képes. egy ideje már a B-mezõnybõl próbáljuk kihalászni azokat a játékosokat, akikkel érdemes lehet foglalkozni (Macheda, Diouf, Obertan, Bebe, Gibson, Hernandez), egy Chelsea, City, Real vagy Barca nyújtotta lehetõségekkel nem tudunk versenyezni.

az pedig, hogy Spanyolországban majd békén hagyják, butaság. ott még durvábban nyomulnak a bulvárlapok. valaki kitalálta ezt a hülyeséget, néhányan meg visszamondják, és ennyi.

nincs pénzünk nagy neveket szerzõdtetni és megtartani, ez pedig érthetõen nem vonzó egy Rooney-nak. jó példa a Liverpool: hozzájuk hasonló spirálba kerülhetünk. reméljük, ha ez megtörténik, ugyanolyan hamar lelépnek a Glazerek, mint tõlük Hiccksék.
Tyler1
miért fontos egyátalán, hogy hány milliós játékosokból áll a keret? ott a Real a 869 milliós keretével, milyen sokra ment eddig.
az meg, h Rooney azért akar elmenni, mert nem vagyunk mindig az elsõk, hülyeség! azért objektívan nézd már a focit. vagy te azt hitted, h a Uniteden kívül senki nem nyerhet bl-t, meg bajnokságot?
Rooney pont azért akar elmenni amit Matt is leírt, Angliában csak baszogatják/baszogatni fogják, szembesülne mindig a botlásaival, ezért családdal együtt tovább állnak. erre lapát a Fergievel meglévõ feszkójuk.

nagy szerencséd van, h nem Pool drukker vagy, mert akk már agyvérzéssel kezelnének, ha ennyitõl kiakadsz már most.

giornalista
azért egy kicsit a nyilvánvaló mögé is nézhetnél. ha elmegy Rooney, nem lesz a keretünkben 20 millió fontnál értékesebb játékos. esetleg Nani, ha folytatja a fejlõdését.

Rooney azért akar lelépni, mert tisztában van vele, hogy karrierje legszebb éveit nálunk nem a trófeák halmozásával, hanem azzal töltené, hogy 20-22 bajnoki gólt vállalva belõ minket a BL-csoportkörbe. nem hiszem el, hogy még most sem, a fizetési mérleg után sem látjátok azt a perspektívát, ami elõttünk van. mondhat akármit a vezetõség, nincs pénzünk játékosokat venni, Rooney vételárából sem hiszem, hogy költekeznénk a piacon, inkább örülnének a Glazerek, hogy megoldódott az idei hiteltörlesztés.

feloszlatni soha nem fognak minket, de közepesen tehetséges fiatalokkal, öreg klasszisokkal és elvágyódó sztárokkal még azt a szintet sem fogjuk tudni hozni, mint az Arsenal. miért igazolna ma hozzánk egy mai Cristiano Ronaldo vagy egy Wayne Rooney? szemmel láthatóan gyengébb a keretünk, mint az európai topcsapatokéi, és a változásra sincs reális esély az adósságok miatt.
Darthmushroom
nagyon igaz a levél tartalma

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
szurkolók nyílt levele Rooneyhoz

aranyos és kicsit naív, de vannak benne igazságok is.

Murder3
megy a Milánba XD

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Rash87
Én is Real-t tartom esélyesnek. Bár remélem nem oda megy,mert a Real-al szimpatizálok,de így változna 😊

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
United után csak a Real lehet a lépcsõ, de hát a fasz kivan, h õk meg belõlünk élnek.
menne inkább a Poolhoz, Torres meg jöhetne érte cserébe.

Matthew Prosac
mindenesetre elég nagy szemétség lenne Rooney-tól, ha 5 milláért kivásárolná magát, aztán menne isten hírével. annyival õ is tartozik a klubnak, hogy legalább jó pénzt lássunk belõle. ha neg elmegy, akkor sztem 95%, hogy spanyolország lesz a végállomás. Baxtatják eleget a szigetországban, szerintem ezért is akar elkotródni onnan. gondolom megígérte a nõjének, hogy "új életet kezdenek", tiszta lappal, távol az angol (bulvár)lapok rosszindulatától, egy olyan helyen, ahol nem juttatják eszébe minden nap a botlását..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
A többi persze,hogy hülyeség.
De hogy elmegy,szerintem biztos. Akinek a fejében ez megfordul,az el fog,ha nem is most,akkor nyáron.

Tyler1
annyi a hivatalos, h Fergie megerõsítette Rooney szándékát. DE OKTÓBER VAN! januárig még akármi történhet!
aztán a többi hülyeség, h 5 millióért kivásárolja magát, aztán átmegy a Cityhez, mert Tevez azt mondta, h ott finom a leves, engem nem érdekel sõt csak nevetek rajta.
ha meg elmegy akk c'est la vie! nem hiszem, h a klubot Rooney nélkül feloszlatják...

Rash87
Ha már a hivatalos oldalon is fenn van,sõt SAF nyilatkozik a helyzetrõl 1 videóban...

Tyler1
nem tudom mit aggódtok. volt élet Beckham, Nistelrooy, Criss után, lesz Rooney után is. játékosok jönnek mennek, de a United az United marad.

tök semmitérõ hírektõl pesszimistáskodtok, amit vmelyik hülyes sportfirkász kiszínezett. egyátalán nem biztos, h Rooney elmegy.
tényleg itt már minden szarért temeti mindenki a csapatot.

... lófasz lesz ez az united:S Rooney meg mehet Realba Roni után..

Rash87
Tyler1

giornalista
attól függ, hogy mi a távozás kiváltó oka. könnyen lehet, hogy kifejezetten Angliában szeretne maradni. ha már a nyáron eldöntötte, hogy le akar lépni, akkor nem a bulvármédia tett be neki, hanem SAF és a viszonylagos pénztelenség a csapatnál. ebbõl a szarból könnyen kihúzhatja a City és a Chelsea, elõbbi esetében még költöznie sem kell.

ha oda megy, lelke rajta, nem fogom megutálni, feltéve, ha tisztességesen távozik, úgy, mint mondjuk Ronaldo.
Voyager5
Van eleg problema most korulotte. Ha a Cityhez igazolna akkor csak novelne a sajat gondjait.
Ha mindenkepp menni akar, akkor neki elkene hagynia a szigetorszagot, es mas bajnoksagot kene valasztania. (Serie-A, Liga BBVA)
WuFraZselic
csupán azért, mert Rooneyból nem nézem ki, hogy több pénzért igazol el, pláne a város másik felébe 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

giornalista
sokan ezt mondták a Chelsea-re. miért menne bárki oda? bla-bla. aztán láss csodát... a City már második, két pontra vannak a Chelsea-tõl, miért ne igazolna oda bárki? jövõre szinte biztos a BL-hely, a fizetések óriásiak...

ezzel az UEFA-s koppintással meg érdemes vigyázni. ha a bevételekhez kötik a kiadásokat, a City tulajdonosa lazán köthet a saját cégével egy 120 millió fontos mezszponzori szerzõdést, aztán ennyi.
giornalista
nagyon röviden - így van. én is pont erre jöttem rá, az, hogy nem játszhatott, olaj volt a tûzre. Rooney-ról tudni lehet, hogy mindig játszani akar. imádja a klubot, ahol szerepel, a válogatottat, és a pályán akar lenni. a rossz tanácsok miatt nehezen viselte a mellõzést.

és is közrejátszik, hogy mind pénzügyileg, mind versenyképességünket illetõen süllyedõ hajó vagyunk. Rooney pár nap múlva lesz 25 éves, és lehet, hogy nem úgy képzeli karrierje legszebb éveit, hogy minden évben a biztos 3-4. helyre lõje a klubcsapatát, hanem bajnokságokat akar nyerni, BL-t, stb.
giornalista
Sir Alex eplains

na, ezt érdemes végigolvasni.
WuFraZselic
a citynek így is csökkentenie kell a fizetéseit, vagy kapnak a pofájukra az UEFAtól + Rooney biztos nem menne a kirakatcsapathoz. én nehezen tudnám elképzelni a serie a-ba (mint ahogy bármelyik angol játékost is), talán a Real lehet a befutó (ott szükség is van vérbeli csatárrsa - bár ilyen szempontból a Chelsea is lehetne a befutó)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
igen, de ezek szerint õ már nyáron távozni akart, ezért nem írta alá a szerzõdést, és nem a keveselt pénz miatt. nos ez sokat elárul, például, h a kialakult helyzet csak olaj volt, egy már meglévõ tûzre.
innentõl kezdve áldásom rá, ha menni akar, menjen.

giornalista
ez is egy "attól függ" kérdés. elképzelhetõ, hogy nem kapna elég pénzt nálunk. a Glazer-ügy miatt nem tudunk olyan fizetéseket adni, mint a Chelsea, Milan, Inter, stb., a Cityrõl nem is beszélve. ha a sok pénz miatt váltana csapatot, akkor igencsak szóba jöhet a City, ha kap mondjuk egy 250 ezer fontos ajánlatot hetente. ezzel még a spanyol bankcsapatok sem tudnak versenyezni.

ha a bulvárlapok elõl menekül, akkor Spanyolország jöhet számításba, bár az is baromság, ugyebár.
giornalista
állítólag már a nyáron is el akart menni, legalábbis Ferguson most ezt mondta, és én az õ pártján állok ebben az ügyben. lehet, hogy már korábban megromlott a viszonyuk, és õsszel ez csak még rosszabb lett. Fergie-vel nem könnyû összeveszni, õ a játékosok magánéletébe is beleássa magát, ráadásul Rooney itt van már vagy 6 éve, megnyert mindent, és lehet, hogy nem klublegenda, hanem sok helyen sikeres futballista akar lenni.

a kérdés csak az, hogy le tud-e lépni tisztességesen, vagy sarat hagy maga mögött, mint Tevez.
giornalista
baromság. a játékosoknak nem érdekük nem nyerni. a Glazerék nincsenek olyan helyzetben, mint a Liverpool extulajai, hogy ne tudják fizetni az adósságot. fizetik, hiszen jól mûködik a klubunk.

a játékosaink nem United-drukkerek (nagy részük legalábbis), hanem egyszerû zsoldosok, nem az a dolguk, hogy a klub jövõjével foglalkozzanak, hanem az, hogy megnyerjék a meccseket. rossz edzõi utasítások és óriási egyéni hibák miatt veszítjük el a pontokat.
giornalista
"idén se nyernénk semmit" - azért néhány éve folyamatosan nyerünk valamit, de az biztos, hogy nem lennénk újra élcsapat. az idei évet egyébként Rooney nélkül hoztuk eddig ennyire, tehát annyira nem eshetnénk vissza, de valahogy nem úgy megy a csapatnak az idén, ahogy egy BL-indulótól az elvárható lenne.
giornalista
én is így gondoltam volna, de ma bebizonyosodott, hogy tényleg el akar menni. ez a tegnapi nap fényében nem meglepõ, de egy hete még én sem gondoltam volna.
Voyager5
Matthew Prosac
a City az utolsó utáni csapat, ahova Roo menne

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Rooney a Manchester Cityhez igazol?!

milyen jó a kép... látom ez már minden napos story lesz 😄

Rash87
Ez nekem is megfordult már a fejemben,de szerintem nem lenne reális 😊 Mondjuk a mai világban bármi megtörténhet...

Tyler1
leszarják Glazerék a klubot, azzal nem üldöznénk el õket, csak tovább növelnénk az adósságot. meg azt nem is tehetnénk meg Anglia egyik legnagyobb klubjával, mert ott forradalom törne ki az biztos.

Glazerék azért nem akarnak kiszállni, mert abból nekik nem lenne pénz, mivel az új tulaj a banknak fizetne, nem a Glazer családnak. viszont nekik még így is maradna kb. 200 milla adósság, ami már nem lenne terhelve, vagyis õket csõdölhetné be a bank.

Egy kis témázás!
Már kezdem azt hinni hogy direkt nem akar nyerni a csapat 😄 Lehet hogy így akarják elüldözni a Glézereket? Szerintetek lehet benne valami? 😄 Nekem megfordult a fejemben az is hogy feláldozzák a klubbot azért hogy kénytelenek legyenek majd eladni.

Cabell
Nem értem, miért akarna elmenni...az, hogy most ilyen fos helyze van, nem azért van, mert a MU-ban játszik, hanem azért, mert volt egy fos VB-je, és egy jó éjszakája egy másik lánykával, a terhes felesége helyett.

Ha el akar menni mégis, az azért lesz, mert az újságok a végén még elhitetik vele, hogy tényleg így van...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

na zsír ha még eladjuk roo-t akkor leszünk jó nagy szarba igy is jol szarul kezdtük az évet de ha eladjuk akkor vége idén se nyerünk semmit mert a bejövõ összeget se a potlására költenék hanem menne az adóság törlesztésére

Tyler1
madrid és a barcelona meg elvileg senkit nem fog venni télen. szóval ki ütik egymást a kacsahírek emberek, ne vicceljetek már. hát erre verik a pöcsüket az összes sportmagazinnál, mert tudnak mibõl kacsákat tenyészteni.

Darthmushroom
am szerintem ha tényleg elakarják adni Roo-t akkor szerintem a Real a nagy esélyes benzema+pénz miatt. city-t én esélytelennek tartom mivel Roo szerintem azért ekkora árulást nem követne el akármekkora fizut kapna+meg akármennyi pénzt a klub.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
és erre lehet fogadni 😄DDD beteg angolok 😄
megrakom az Evertont, olyat kaszálok vele, h én veszem meg a Glazeréktól a klubot xDD

Rash87

Tyler1
jaj hagyjuk már ezt a Rooney sztorit. biztos elfogjuk adni, mikor Berbatovot 2 év alatt nem adtuk annak ellenére, h szart sem csinált. pontosan tudja mindenki, h Rooneynak a legszarabb, és amíg ekkora teherrel kell pályára lépnie, nem is fog jól játszani.
ha minden köcsög újság leállna a baszogatásával, és nem õ lenne a minden napi téma a sportrovatokban, akk könnyebben tudna visszaállni.

persze október közepén már mindenki eladná, aztán jövõhéten meg rúgna 3 gólt, akk mindenki nyalná a seggét-.-

giornalista
durva ez a Rooney-sztori, már a Guardian is lehozta. a baj az, hogy teljesen mindegy, mennyi pénzt kapunk érte, télen úgysem fog vásárolni az Öreg, a nyárra meg elfogy a vételár, elmegy a törlesztésekre.
Tyler1
sõt, veretlenek leszünk azt figyeld majd meg 😛😄

Zenszkij
Idén még nem kaptunk ki... Hol itt a gond? 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

giornalista
kimaradt az Arsenal.
Tyler1
majd milyen jó lesz mikor a Poolal a feljutásért fogunk küzdeni a 2.osztályban xD

nem, amúgy jól látod a tabellát, csak fejjel lefelé kell nézni 😄

remélem is 😄

Rash87
Rosszul látod <#vigyor5>