35611
-
#25942 http://www.youtube.com/watch?v=JjD6Dv7gGs8&NR=1
azta bedes kurvaélet...mondjuk ezt inkább abbahagyom, mert reggelig linkelhetném ezeket -
#25941 http://www.youtube.com/watch?v=jPlO2wwdprk
ja, bár inkább ilyeneket akarok ma látni...mindketőt elég csúcs, de főleg Ronaldoé...az egyetlen ember aki miatt sajnálom a Madridot.. -
#25940 Jó kis videó az tény. -
#25939 Ja, de azért szerintem ott van ez a vidi -
#25938 Jól összevágták. -
-
#25936 most néztem meg a United című filmet, idén jött ki, és a Busby Babes 58-as katasztrófájáról szól. csak ajánlani tudom minden Vörös Ördögnek, aki igazán tudni akarja mit is jelent a klubnak ez a tragédia. garantálom, hogy másként fog tekinteni mindenki a csapatra, és egyáltalán a Manchester Unitedre a film után.
(Bobby Charlton-t amúgy a Skins-es Cook játssza, ezért már megéri megnézni ) -
#25935 Én is! -
#25934 én szeretném Owent a kezdőben látni ma -
#25933 Na igen csak, hogy ha az az egy Berbatov vagy Owen, akkor létszám hátrány a gyors ellentámadásainknál. -
#25932 nem rossz az a 4-5-1,a schalke támadni fog,jól jön középen az az 5 középpályás -
#25931 hát igen, ahogyan Majkapapa is fogalmazott pl a tegnapi meccs előtt, minden benne van, lehet, hogy Vidic a kezdőkörben már pofán akarja mondjuk rúgni Rault és kiállítják, akkor pl nézhetünk egy nagyot...:D -
#25930 SAF Rutinos róka és nekünk van védelmünk nem úgy, mint az Internek, de a labda gömbölyű, a Schalke nem fogja feladni és elég egy kiállítás és már is pofára eshetünk, de nekünk áll a zászló ez tény. -
#25929 Annyira biztosra veszi itt mindenki, nehogy tényleg pofára esés legyen :) -
#25928 kíváncsi leszek azért a mai összeállításra, Rooney és Hernández hiányában. megint 4-5-1 felállás lesz Berbával az élen? mert akk tényleg ne kiabáljuk el a továbbjutást. -
#25927 A Schalke egy legendás MU-sikerből merít erőt -
#25926 Az Arsenal ellen azt kellett volna játszani, mint az első félidőben és akkor legalább egy pontot szerzünk szerintem. -
#25925 Még tovább se jutottunk -
#25924 az tuti, hogy ezt a Realt megvertük volna, a védelmünk is, de még támadószekciónk is okosabb szvsz. Barcánál más kérdés, mert amilyen keményen támadnak, olyan keményen tud a védelem beékelődni. igazából fingom sincs, hogy Messit ki fogja szabályosan megállítani, meg Javier mi a pöcsömet kezd majd Pique-ékkel szemben. a Barca sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt mutat, mi meg hiába játszunk jól a Chelsea ellen, még a Schalke ellen is, vasárnap úgy elvert az Arsenal(1 gólos eredménytől függetlenül), hogy öröm volt nézni.
de semmi nem lehetetlen, bízom abban, hogy megverjük őket. -
#25923 ez az h kb esélytelenként megyünk oda úgy h év elején senki nem várt minket oda. már ez is nagy érdem h oda jutottunk. -
#25922 28.-án lesz egy jó meccs! -
#25921 Egyébként ha valami miatt, akkor énis csak a sorsszerűség miatt bízom a győzelemben. Az Arsenal is megverte egy meccsen a Barcát, akkor talán mi is meg tudjuk. Igazából innentől kezdve érfelvágás nem lesz, mert ha ki is kapunk, akkor egy szerény és szimpatikus csapat és szimpatikus edző ellen kell fejet hajtanunk. -
#25920 +emberek nagyon nagy %-ka a barca-real ág győztesét várja a bl győztesnek. én nem nagyon emlékszek olyanra h h a legnagyobb esélyesnek mindig sikerült a nép akaratát teljesíteni :D:D:D +babona múltkori meccsen hallottam h 1évszámra végződő évekbe mindig piros mezes csapat nyerte a blt(01bayern,91 crevna belgrád,81 pool,71 ajax,61 benfica) :D -
#25919 azért én ennyire nem írnám le a MU-t mint most sokan. év elején én se hittem volna enniyre jól állunk majd.DE ez a csapat pont annyira egységben van és van annyi győzni akarás benne mint egy barcában, attól h nincs olyan keretünk igen is van esélyünk. szerintem a real védelménél a mi védelmünk 100szor jobb és a keretünk is százszor összeszokottabb+angliába lesz a meccs a Wembleybe ahol mi elég sokszor szoktunk játszani. ha sikerülne hétvégén eldöntetni a bajnokságot vagy a blackburn ellen eldönteni nyugodtan készülhetne a keret a bl döntőre.és tom h jön majd pár ember h 09be egy jobb kerettel kikaptunk a barcától, de szerintem ez a csapat attól a csapattól egységesebb.pl erre meddig nem kaptunk ki idén vagy bl-be mennyi gólt kaptunk. -
#25918 Az ilyen emberek miatt mint te,nem éri meg benézni se ide,pedig nem lenne nehéz a te "szinteden" irogatni... -
#25917 Utálom a Mu-t meg Fergiet is de azért sületlenségeket ne írjunk már. majd 30 éven át egy klubot vezetni ilyen sikeresen.. le a kalappal. -
mrroma #25916 NA!Szerintem, mondjon ki mit akar, de Guardiola=Ferguson=0.....es miert?
Guardi- a vilag legjobb csapata elere alt, ezt barki megcsinalta volna!!!
Fergi- CSAK!, a vilag leggazdagabb klub edzoje volt! Akkor mirol beszelunk? -
#25915 ez mindkettőre igaz sajnos :) -
#25914 Én is, főleg, hogy azt jó eséllyel elveszítjük...:D -
#25913 igazából én elcserélném ez a BL döntőt, egy győzelemért a hétvégén. -
#25912 Aztán remélem gyorsan ki is verted a fejedből XDD -
#25911 *tovább is kell jutni -
#25910 várj előbb még be is kell jutni :D jó oké, 2 gólos előny, meg hazai pálya, de azért ne kiabáljuk el :D -
#25909 Amint megtudtam hogy a barca döntős lett, pont ugyanez a gondolat jutott eszembe. :D -
#25908 nyerjétek meg a döntőt plz! -
#25907 Ha csak abban:D -
#25906 ezek a katalánok színészkedésben fognak megverni minket baszki. többször nem is nézek elklásszikót, csak felbasz. nem tudom mire ez a nagy felhajtás, de ennél akármelyik angol bajnoki izgalmasabb.
és számomra egyértelműsítette ez a 2 meccs, hogy Mourinho-t kívánom utoljára SAF utódjának. -
#25905 akkor is csak 5 percet fog hosszabbítani, ha épp győzelemre állnuk:) -
#25904 Addig lepénzelitek,ne félj :) -
#25903 Hétvégén a kedvenc bírótok vezeti a meccsünket, vagyis inkább neki vagytok a kedvencei:)