35611

• Darthmushroom
    ugyanaz a kezdő a Spurs ellen mint a Newcastle ellen, 2 éve nem volt ilyen.
  • Darthmushroom
    nem kell készpénznek venni az érkezését.
  • pilboy
    nekem is tetszett a tegnapi magabiztos játék
    annyiban azért lehetne javítani, h ha eljutnak a kapunkig, akkor gyakran túl nagy helyzet alakul ki
  • Tyler1
    Egyre jobban érzi a játékot Falcao, sokat melózik a pálya bármely részén, rendre visszamegy labdát szerezni, és ma 2 gólban is fontos szerepe volt. És úgy néz ki VG is megtalálta azt a taktikát, ahol tökéletesen tud együtt működni Rooney, Mata, RvP, és Falcao.
    Ha visszatér Blind és DM, akkor szinte tökéletes támadószekciónk lesz, csak a védelmet kell felhozni.
  • pilboy
    a tabella 2 utolsó helyezettjétől 1 pontot sikerült rabolnunk
  • Tyler1
    Rooney ismét visszavont kp, Mata mögött, így továbbra sem értem mi lesz majd, ha jön egy Strootman. Jelenleg Rooney a box to box.
  • Tyler1
    Viszont DM közben újra lesérült :/
  • pilboy
    aztaaa
    van 3 védőcserénk! rég volt rá lehetőség
  • Tyler1
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!
  • Darthmushroom
    am KELLEMES ÜNNEPEKET :D
  • Darthmushroom
    Sok United drukker már nem kedveli mert nem arányos a fizuja a teljesítményével. valamilyen szinten egyet értek velük mert az a régi tűz nincs meg benne, de szerintem így is hihetetlenek szokott küzdeni a csapatért.
  • Darthmushroom
    de én még mindig azt mondom h nem kell "félnünk" nem hiszem h a Róma pont télen adná el az egyik legjobbját, mikor még a bajnoki címre is van esélyük. max ha behisztizik a holland akkor lehet esély a télen.
  • Darthmushroom
    Mata eredetileg támadó középpályás, középső középpályásnak nem jó mert nem tud védekezni.
    Falcaoba nem vagyok biztos h maradni fog, max ha tényleg jó tele/tavasza lesz (10 vagy több gól) és bizonyítja h tud még komoly szinten játszani a komoly sérülése után
  • Magic Boy
    Strootman klasszikus box to box, ami nálunk jelenleg nem igen van (talán Fellaini, de Srootman még fél sérülten is jobb), tehát hiány poszt.
  • Tyler1
    Mata hétvégén is irányítóként játszott, ez az eredeti posztja. Ha meg Falcao beindul, akkor 100%, hogy ők maradnak RvP-vel csatárposzton, Rooneyt pedig visszavonják. A maradék 1 posztra lesznek 6-an? De ha Mata helyén Rooney játszik majd, és Carrick szűr, akkor is 1 hely marad. Oda Blind, Herrera, v Fellaini bőven elég.

Védelem teljesen más szitu, mert ott eleve gyenge játékosok vannak.
  • Darthmushroom
    am LvG szerelme a srác ha lesz lehetőség valamikor akkor biztos megveszi a klub. mint már írtam én simán kinézem h elvágyódó Sneijdernek is menedéket add a klub. nyáron Blind se véletlenül került ide,mivel nagy kedvence LvGnek. szinte minden edzőnek vannak kis kedvencei akiket "rángatnak" mindenhova maguk után. Mou elsőnek jött a Chelseabe a fél Portot magával hozta, de akár mondatom úgy mint előbb h szerelme. pl. Ferginek Berba nagy szerelme volt és megvettük rekord összegért úgy h gyakorlatilag semmi értelme nem volt mert megvoltunk elől bőven.
  • Darthmushroom
    ezekből a felsoroltakból utóbbi kettő nem vehető annak, mert Mata sem épp egy középső középpályás., Roo aztán meg végképp nem a félév alatt lejátszott 1-2 meccsével. meg szerintem hihetetlen gyengék vagyunk így is a középpályán, főleg ha Carricknek védőt kell játszania.
    meg ugyanígy nézve védő se kéne mert annyian vagyunk a fiatalokkal együtt oda mint a szemét: Evans,Jones,Smalling,Rojo,Rafael,Shaw,Blackett,McNair +akár Valencia, Young.
  • Tyler1
    De ha azt nézzük hány emberünk van kp-ra: Blind, Herrera, Fella, Carrick, Mata, mostanában már Rooney is. Szerintem sokkal inkább a védelmet kéne fejleszteni, mert technikailag a kp nem gyenge, csak sok a sérült. Ehhez egy olyan játékos jönne, aki sokkal sérülésrizikósabb, mint a mostaniak?
  • Darthmushroom
    őszintén, ha tud úgy játszani mint a sérülése előtt akkor mindenkit. amennyi sérültünk van folyamat középen meg hátul el is fér. mellékesen Fletch+Ando úgy is kuka már.

bár én nem hiszek a hírnek, majd elhiszem ha aláír. és arra szerintem nyáron van esély csak.
  • Tyler1
    Ő kit szorítana ki a kp-ról?
  • Magic Boy
    Nincs karácsony Kevin nélkül!

Állítólag már csak az aláírások hiányoznak Kevin Strootman szerződéséről.

Szerintem óriási fogás lenne még így rizikóval (hogy mit tud a sérülése után ) is!
  • pilboy
    a cseréket én sem teljesen értettem
    az eredmény meg csalódás, h ekkora esélyt kaptunk a nem jogos kiállítással
  • Smithie
    Jo meccs volt, most neztem meg... 4-be legyunk benne, nekem meg mindig csak ennyi az elvarasom, kevesek vagyunk jelenleg egy mc-ch-hez, talan az agyusokat megelozzuk iden...
  • attiGT
    ez a másik, ma nagyon nem voltam megelégedve a kezdő összeállításával meg a cserékkel. fletchert csak legeslegvégső esetben játszatnám, ha közel akarunk maradni a cselszi/shitty pároshoz.
  • Tyler1
    Azért VG 2 cserével olyan sakkmattot adott a saját csapatának, mint a huzat...döntetlen állásnál...emberelőnyben.
  • ReszegKoldus
    ingyen még azt is elfogadtam volna :D
  • attiGT
    Ha ezt a meccset megnyerjük vendégem mindenki egy iPhone 6ra. Azért merek ilyet kijelenteni, mert BIZTOSAN NEM nyerünk.
  • Tyler1
    United team to play Aston Villa: David De Gea, Phil Jones, Michael Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Juan Mata, Wayne Rooney, Ashley Young, Robin van Persie, Falcao

Ez megint mi te jó isten De végre kezdő Falcao
  • pilboy
    +1
  • Darthmushroom
    tudtommal nincs olyan rossz formában, mondjuk stat alapján rosszabb éve van mint tavaly. de nem meglepő ha nincs mindig fizu :D
  • Tyler1
    Az oké, csak lehet én nem látom értelmét ide hozni egy kiöregedő, top formájában már régóta nem játszó játékost, még csak nem is hiányposztra. De még ha az is lenne, kétlem hogy ez a Sneijder akármit hozzátudna tenni a kvalitás emeléséhez, bármelyik fiatalunkat többre tartom jelenleg.
  • Darthmushroom
    a második része igaz, ezért 80-90% h valakinek elfogják adni.
  • Tyler1
    Az elmúlt 4 év minden átigazolási időszakában hír volt, hogy Sneijder érkezik, sőt volt mikor már alá is írt, meg orvosin volt, meg házat nézett stb. Engem az lepne meg, ha valamikor nem hoznák szóba velünk.
  • Darthmushroom
    Egyre több a pletyka h Sneijder érkezik a télen,bár nem lenne meglepő. Galatának kisebb anyagi gondjaik vannak, ezért meg a holland elégedetlen mivel kifizetésével vannak/voltak már gondok.
  • Zenszkij
    Miért nem vesszük meg mi Reust?
  • Darthmushroom
    ja csak helyette vinné Reust meg hasonlókat..
  • Blum
    Ott van a cikkben:

"Az ok egyszerű, Florentino Pérez tartani akarja jó szokását, miszerint minden átigazolási időszakban szerződtet legalább egy sztárt – ennyi klasszist pedig még a Real Madrid sem tud „eltartani”."
  • Jim Morrison
    még többet kapnának érte.
  • attiGT
    magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért adnák el azt a világsztár játékosukat, akit nemrég vettek meg rekord összegért?
  • rooney8
    inkabb cr :D