35611
-
#26182 ez ufficsále? :D -
#26181 +1 előny nálunk -
#26180 OMG Kassai lesz a bíró?:O hát akk ezt benyalták Buszkecestől együtt, ő nem szereti a színpadi drámákat :DDD -
#26179 csak az FA utál minket. -
#26178 és visszamenőleg törlik az összes idei meccsünk eredményeit -
pilboy #26177 sőőt! sztem játék nélkül odaadták volna a bl-t a barcának, és eltiltották volna az egész csapatot 2 évre a nemzetközi meccsektől :) -
#26176 Rooney tuti 2 év letöltendőt kapott volna -
#26175 Milyen véletlen :D -
ldobosi #26174 Busquetset nem tiltották el....
Ki gondolta volna :D -
ldobosi #26173 Új szerződést kapott Hargreaves?
Ez a cikk végén szerepel:
A Vörös Ördögök mindeközben még mindig harcolnak a Newcastle bal oldali védőjéért, José Enriquéért, akit a Liverpool, a Bayern München és az AC Milan is szívesen leigazolna.
Annak ellenére, hogy a 30 éves Evra nem régen hosszabbította meg szerződését a csapattal, a United állítólag megkérdezte a Szarkákat, meg akarnak-e gazdagodni abból, hogy eladják klasszis védőjüket.
Enrique öt évvel fiatalabb Evránál és úgy vélik az Old Traffordon, nagyot erősödhetne vele a csapat kerete.
express.co.uk -
#26172 Gill nyári tervei
„Szóval kétségtelen, hogy nagyon aktívak leszünk az átigazolási piacon néhány kulcsposztot illetően..."
hát ennek örülök, végre vannak konkrét elhatározások, és felvállalt tervek, nem csak alibi mellébeszélések -
#26171 GRAT A CSAPATNAK!!!!
MOSTMÁR CSAK A BL:D:D:D
-
#26170 Szó szerint :D
-
#26169 de azér végül csak kibaszott velem a csapat, már csak ők kellettek vna a mixemhez :DD -
Pares #26168 Gratulálok. -
#26167 you're absolutely right sir. igazából kevésbé basztuk el a szezont mint a többiek.
Giggsy meg még mások nyilatkozták, hogy ők végig csak mosolyogtak a kritikákon, hát ezt egyébként nehezen tudom elhinni, bár lehet, hogy az ő tapasztalataikkal folyamatosan sokkal hosszabb távlatokban figyelik a szezont, így a mélypontok sem tűntek olyan vészesnek, ki tudja.
mindenesetre az én részemről az összes negatív kritika és pesszimista komment megalapozott volt akkor, és tulajdonképpen a teljesítményünkkel azóta sem lettem sokkal elégedettebb, és az alapján ugyanúgy lehetne most is temetni a csapatot, ha közben a többiek nem produkáltak volna nálunk is hajmeresztőbb dolgokat időnként.
Ezt a szezont nagy valószínűséggel nagyobb különbséggel fogjuk nyerni mint tavaly a CFC, ami elég vicces, ha összevetjük a két szezon produkcióját.
-
#26166 hát lehet fos szezon volt,de nyáron már csak arra fog emlékezni anglia,meg SAF is,hogy bajnokok lettetek,kupában 4 közé jutottatok,és BL döntőben is voltatok. azért nem semmi ez az idény a MU-nak!! -
#26165 vicces ez a foci... :) egyszer tudunk áll leejtve játszani, egyszer meg kínkeservesen játszunk :D
és nem csak itt a nagy csapatoknál van így, mi is itt magyarországon, ma pl. csak szenvedtünk a pályán, máskor meg simán megy minden (másodikok vagyunk :P ) -
#26164 húú sorry, kicsit hosszúra sikerült, de ezzel kb. össze is foglaltam 2010/2011-et :) -
#26163 köszönjük:)
hát néha már én sem hittem el, hogy ezt behúzzuk. nagyon gyenge szezon volt ez, nem is mondhatjuk magunkénak teljesen, mert a Chelsea, vagy akár az Arsenal is lehetett volna bajnok simán - igazából mindegyik csapat saját magának baszta el az esélyeit, elszórták a pontjaikat, nem vették komolyan a bajnokságot, igaz ebből mi jöttünk ki jól( de ugye most is egy szar meccsen kiszenvedett 1 ponttal elégedettünk meg, eszünkben nem volt fölényesen megmutatni, hogy tényleg kiérdemeljük a kibaszott kupát). szóval nem volt ez annyira a miénk, mint pl. tavaly a Chelsea-é. ettől függetlenül nagy teljesítmény volt ez a szezon, BL döntő is megvan, nem panaszkodhatunk, a csapat talán erősebb, mint tavaly, vagy akár a tavalyelőtti, na tényleg le a kalappal. viszont nyáron várok egy komoly vérfrissítést, 1. muszáj lesz pótolni a fontos embereket, jó igazolásokkal(a középpálya mindenképp komoly változtatást igényel), ebben a keretben ennyi volt a max, jövőre esélytelen az esetleges címvédés, ha nem jönnek komolyabb emberek; 2. mert jó lenne igazán erősnek érezni már ez a csapatot, anélkül, hogy orrvérzésig hajtsanak egy szutyok gólért; 3. számítok mindegyik rivális erősítésére is, és remélem ezzel együtt ez a híg színvonal is változni fog. -
#26162 Grat nektek!
(meg kell jegyeznem, azért év közben is olvastam a topikot, vicces volt év elején az a sok pesszimista hozzászólás, hogy EL lesz év végén és társai, nem tudom ki/kik írták, de érdemes visszakeresni :DDD) -
#26161 mostmár mehet az eltiltás pár hónapig nem kell ezzel foglalkozni:D -
#26160 szívem azért megállt 1mp-re a tizinél :D
fos szezon volt, fos lesz jövőre is, de a lényeg, hogy mi állhatunk a dobogó tetején 19. alkalommal - és ezzel Anglia egyeduralkodója a Manchester United!!!!
-
ldobosi #26159 Ismét várható szerintem egy büntetés Rooneynak. A gólja után megint volt egy fuck off a kamera elött. -
#26158 hát elég elképesztő, szinte durva belegondolni, hogy ezt innen már nem lehet elrontani:D az utóbbi 10 év valószínűleg legalulteljesítettebb PL szezonjának a végén mi örülhetünk, ami most vicces, de később már nyilván nem fog az ilyen részletekre senki emlékezni.:) -
#26157 15 percig passzolgattak a hátvédek, nem maradtál le semmiről :DDDD -
#26156 ritka izgalmas volt az utolsó negyed óra :DDD
de megvan a bajnokság -
#26155 hát kár, hogy nem láttm a végét, mert a kreté stream átkapcsolt a német bajnokságra vagy kupára vagy mi volt az -
#26154 We are THE CHAMPIONS, my friends
-
ldobosi #26153 Hogy passzolgatnak :D:D:D -
#26152 Rooo -
hunbalee #26151 köcce -
ldobosi #26150 Itt van egy pár -
hunbalee #26149 nincs vmi normális stream? -
ldobosi #26148 Ez valami borzalom eddig.....
Valamit ki kell találni a szünetben. -
#26147 Miért nem lep meg?
Kuszczak meg elmehet az anyjába,Foster nem csinált ilyeneket,pedig az se volt semmi... -
#26146 asszem ez Kuss gyökér Csák utolsó meccse lesz vörös mezben. remélem vmi 3. osztályú csapatba kerül, a hülye fasz. -
#26145 ezt a kpust le kell hozni, már meg van törve, miatta fogunk még gólt kapni és akkor vége -
#26144 meg téged is levadászlak, az vmivel könnyebb lesz -
#26143 argh bazeg kuscsák ha nem egyenlítünk ki kimegyek manchesterbe és levadászom