Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
<#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man. United!
2. a lényeget senki sem vitatta, bár õszintén szólva nem emlékszem olyan nyilatkozatra, mely szerint a nyáron nem vennénk senkit... az meg szerintem nem mindegy, hogy egy 8. csatárt veszünk, vagy egy 5. szélsõt. de én vagyok a hülye, hogy ki mertelek javítani...
csatár/szélsõ - ez megint kurva fontos tényezõ, a lényeg mellett.
Bebe pedig nem csatár, hanem szélsõ, legalábbis legjobb tudomásom szerint.
közben Rooney Amerikába utazott, h ott "edzzen", mert ezt természetesen nem lehet Manchesterben megoldani. ez az egész ügy annyira ferde már, körbeutazza a világot, közben eszméletlen összeget kap a klubtól, meg olyan sérüléssel kezelik, amit õ maga cáfolt még meg.
Glory Man United Go Kimi Go
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Te érted is hogy mit írsz vagy csak írod? 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Rooney dolgot elismerem,meg még Nani,de többiek egyáltalán nem,szóval rosszul látod.
számomra az a Nani nyilatkozat sem mérvadó, mivel ismerjük eléggé a sportfirkászokat (elég csak a Macheda-Rooney esetre gondolni). és hogy ehhez Evra, és Fletcher hogy kapcsolódik azt meg végképp nem vágom 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
annyit fognak szarakodni vele is, hogy végül elviszi egy rivális, vagy a Madrid...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Glory Man United Go Kimi Go
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Berba meg -fav, már tényleg csak az hiányott neki, h a gólvonalról bassza el a helyetét.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ez megy
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Adja amúgy valami a meccset vagy marad a stream?
Az elõnye (a mellett, hogy õ lenne a legolcsóbb), hogy õ leülne a padra, amíg VDS marad.