Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
f1 meg a meccs már direkt van mindig egy idõpontban<#wow3><#falbav>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
"Patrice Evra a nyáron tovább akar állni a Manchester Unitedtõl, és minden vágya, hogy a Real Madridban futballozzon – állítja egy unitedes forrás. A francia hátvéd eredetileg már 2011 januárjában távozni akart, ám belátta, a legjobb üzletet az idény végeztével tudja nyélbe ütni. "

<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

giornalista
1. arra mindig van szükség, hogy szem elõtt legyünk a fontos nemzetközi piacokon.

2. a lényeget senki sem vitatta, bár õszintén szólva nem emlékszem olyan nyilatkozatra, mely szerint a nyáron nem vennénk senkit... az meg szerintem nem mindegy, hogy egy 8. csatárt veszünk, vagy egy 5. szélsõt. de én vagyok a hülye, hogy ki mertelek javítani...
Tyler1
persze a klubnak pont arra van szüksége, h Rooney Amerikába promózza azt. több mez meg hogy fogyna? vesznek az amcsi dokik is vagy nem értem, mind1. de a klubnál is nagyon jó orvosok vannak, viszont bokaficammal - vagy mit találtak ki - senkit nem küldenek el a tengerentúlra.

csatár/szélsõ - ez megint kurva fontos tényezõ, a lényeg mellett.

giornalista
szezont a fazonnal. Rooney most valóban sérült, amit megcáfolt, az egy korábbi sérülése volt. az, hogy Amerikába utazik, akár a klubnak is jól jöhet, ha terjeszti egy picit magát, ismét cikkeznek a Unitedrõl, több mezünk fogyhat, stb. másrészt ott tényleg értenek a sportorvosláshoz, a klubnál pedig a jelek szerint nagyon nem...

Bebe pedig nem csatár, hanem szélsõ, legalábbis legjobb tudomásom szerint.
Tyler1
aha nyáron sem vettünk senkit, aztán egyszer csak 2 csatár kopogott az ajtóban 😄

közben Rooney Amerikába utazott, h ott "edzzen", mert ezt természetesen nem lehet Manchesterben megoldani. ez az egész ügy annyira ferde már, körbeutazza a világot, közben eszméletlen összeget kap a klubtól, meg olyan sérüléssel kezelik, amit õ maga cáfolt még meg.

giornalista
egy Arsenal-topikban levezették, hogy az 1. és a 3. hely között kb. 8 millió font különbség van Angliában. ezért a 8 millió fontért sajnos nem éri meg elkölteni 30-40-et a játékospiacon 😞 a 3. helyben meg nagyon hisz az Öreg, a BL-t nem merné kockáztatni.
rajkonnen92
pedig szerintem a középpálya közepére rá férne egy erõsítés. semmi szervezõ játékunk nincs.

Glory Man United Go Kimi Go

bakkerman
nyugi,majd elviszi a City 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Matthew Prosac
O'Shea bmeg 😄
Te érted is hogy mit írsz vagy csak írod? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
OFF:

Tnapi BL
Nevetséges színjáték Ronaldótól - videó!
Ezen most felnevettem 😄😄

Rash87
Ebbe pedig semmi elfogultság nincs/nem volt...
Rooney dolgot elismerem,meg még Nani,de többiek egyáltalán nem,szóval rosszul látod.

giornalista
meg fõleg O'Shea. aki pont az elszállás szöges ellentéte. reciproka.
Tyler1
nem kedvenc csapat miatt, csak semmi reális alapja nincs ennek az állításnak. Rooney-t aláírom, h kicsit elszállt az utóbbi idõkben, na de a többi...?
számomra az a Nani nyilatkozat sem mérvadó, mivel ismerjük eléggé a sportfirkászokat (elég csak a Macheda-Rooney esetre gondolni). és hogy ehhez Evra, és Fletcher hogy kapcsolódik azt meg végképp nem vágom 😊

természetes a reakciótok ugyanígy védeném a kedvenc csapatom játékosait😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
igazoljuk már le könyörgööööm!!!

annyit fognak szarakodni vele is, hogy végül elviszi egy rivális, vagy a Madrid...

Rash87
Nagy a köd arra,biztos nem látsz😄

giornalista
LOL. O'Shea, mint elszállt labdarúgó 😊) meg Fletcher... meg a többi 😊) ja, persze...
pl Gibbson, Evans (be lettek téve fiatalon ott rinyáltak tavaly a Bayern ellen) Fletcher, O Shea, Evra, Rooney, Nani majdhogynem az egész banda...😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

giornalista
Nani és Fletcher sem játszhat szombaton, mindenesetre a Wolves ellen így is simán kell nyernünk. Park balra, Bebe jobbra, aztán mehet a durranás. csak a 4-4-2, Scholes-Carrick középpálya aggaszt picit.
Tyler1
..:Összefoglaló:..

Obertan gólja<#worship>

rajkonnen92
és nem csak gyors volt, hanem a középre tett labdái életveszélyesek és halálpontosak..

Darthmushroom
hát az

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Pacal17
eszméletlen, 89. percben milyen sebességgel fut.

rajkonnen92
szivesen elnézném ha nálunk szaladgálna ott a bal szélen😄

Darthmushroom
na örülök sikerült végre Obertanak gólt lõnie. am ez a Bale h játszik a Spursbe mintha a fiatal Giggs lenne és még pont walsei is

Tyler1
végén csak kihoztak egy szép meccset belõle. Naninak remélem nincs komoly baja, mert nem hiányik, h pont õ sérüljön le.
Berba meg -fav, már tényleg csak az hiányott neki, h a gólvonalról bassza el a helyetét.

Pacal17
Obertan <#eljen><#pias>

Tyler1
gól és a 85. perc között nem érdemes United meccset nézni :/

Pacal17
kicsit unalmas a meccs, érdemes nézni közben a Spurs meccsét is. Eszméletletlen mit alkotnak.

Pacal17
Hm, ez eddig nem mûködött, de köszi 😊

Tyler1
nálam fasza

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pacal17
The sop adress is not valid

MR ME
sopcast: Channel - 82153
ez megy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
200kbs felett nem találok streamet ami nem az inter-spurs meccset adja.

Pacal17
valaki normális sztrímet nem tud?

giornalista
fasza a kezdõ!
Darthmushroom
végre! kíváncsi vagyok így mit fog mutatni

Pacal17
Nem tetszik nekem ez a 4-5-1

Remélem a pályán 4-3-3 alakban mutatkozik majd meg 😄

Tyler1
Obertan kezdõ<#eljen>

Tyler1
GLORY MAN UTD!!!!!!!

Magic Boy
A kezdõnk: VDS- Rafael, Smalling, Vidic, Evra - Obrertan, Fletcher, Scholes Carrick, Nani - Berbatov

Adja amúgy valami a meccset vagy marad a stream?

Darthmushroom
hát igen. én nem is értetem hogy lehet h nyáron senki nem csapott le rá. pedig õ akárhova elmehetne preimerligába és a padozást is kibírná 1-2évig amíg tanulna

giornalista
el kell rohannom itthonról. ha valaki talál sopcast streamet, ami jó, kérem írja be ide, mert nem lesz idõm keresgélni...
Magic Boy
Alex Smithies tényleg a 3. osztályú Huddersfield Town játékosa jelenleg még, bár azt csodálom, hogy még egy nagy csapat se csapott le rá.
Az elõnye (a mellett, hogy õ lenne a legolcsóbb), hogy õ leülne a padra, amíg VDS marad.

giornalista
valamiért borzasztó lassú az uefa.com, pedig már van kezdõ.