35611

• pilboy
    remélem beválik :)
  • DONGUBA
    legjobb az tulzas
  • Smithie
    A legjobb választás VdS pótlására!
    Iszonyat jól véd a kölyök!
  • Tyler1
    nálam VdS az abszolút első, a legmagabiztosabb embere volt ennek a csapatnak, olyan meccseken mentett bravúrosan, ahol a védelmünkön simán átjárt az ellenfél. és hogy ezt 40 évesen tette, az külön tiszteletreméltó.

és ha már kapus téma, ezt most találtam:
    de Gea 18m-ért aláírt
  • Smithie
    Csinálhattak volna több kategóriát,védő,csatár,stb.
    Számomra abszolúte a kis Chicharito az idény sztárja.
  • Tyler1

mondjuk Vidic-en meglepődtem.
  • Smithie
    Ferguson a legjobb menedzser, Vidics a legjobb játékos
  • bakkerman
    kiváncsi lennék ifivel állnátok ki mit szólna az FA. valszeg eltiltanák Rooneyt,meg SAF-ot
  • Tyler1
    persze, hogy adja, mivel azután lesz a PL trófeaátadás :)

amúgy nem állhatunk ki tartalékos kerettel, mert többen is izzították az FA-t, hogy az szabályellenes lenne-.-
    azért remélem, hogy a tartalékból pár reménységet felhoznak, kíváncsi lennék Pogbára, Morrisonra(leginkább rá), hogy élesben mit tudnak.
  • megaszala
    a kékkel önmagában még nem lenne baj, volt az évek során pár egész tűrhetően kinéző kék meze a csapatnak, a csíkok azok amik inkább elrondítják.
    szerencsére vasárnap még nem ebben játszunk, a bajnoki trófeát a vörösben fogjuk átvenni(azt hiszem gyorsan veszek is majd egyet amíg még galléros, félek, hogy jövőre ugrik és akkor nem tudok majd Cantonát játszani).
    örülök, hogy a digi ezt a meccset adja, féltem, hogy a tétnélküliség elijeszti őket.
  • Cabell
    segáz, jövőre akkor fos év lesz, jövő után fekete lesz megint, akkor jó lesz:D
  • Zenszkij
    A kék sose hozott cseresznyét...
  • pilboy
    nem hozzánk való a kék szín, de imádom a kéket ezért tetszik is :)
  • Tyler1
    nekem a színével van bajom. méér kék alap lesz megint?-.-
  • DONGUBA
    zsir a kek veszek egyet
  • rooney8
    hát nem tudom.. ez a csíkozás nem nagyon tetszik nekem :s
  • Magic Boy
    Alex Ferguson: A feleségem elhagyna, ha visszavonulnék

Manchester United: idegenben kékben a „vörös ördögök” - fotók az új mezről
  • rooney8
    mekkora forma ez a Rooney istenem :D:DD
  • Magic Boy
    [URL=http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110519-tiz-masodperc-alatt-kiutlek-rooney-osszebalhezott-egy-liverpoolszurkoloval.html]"Tíz másodperc alatt kiütlek" - Rooney összebalhézott egy Liverpool-szurkolóval[/URL]
  • Tyler1
    amúgy napokban twitteren beszóót neki vmi Pool-os k*csög, Wazza meg válaszul elhívta edzésre, hogy ott legyen nagy a szája, meg hogy úgy kiüti, mint a szart(linket hirtelen nem találom) :DDD óriási figura

(persze nem lennék meglepve, ha ebből is vizsgálat indulna)
  • Mayorpapa
    akkor már inkább (vörös) öööööörrrrrrrdöööööög!
  • rooney8
    isteeeen :DDDDD:DD
  • MR ME
    :DD
  • Tyler1
    na akkó link
  • Tyler1
    xDDDDDDDD ez hülye

• Tyler1
    sztem spanyolhonba megy, amúgy lehet, hogy helyt állna Angliában is, de én azt mondom, bal szélre 100x inkább Ashley Young.
  • ldobosi
    Igen azt én is olvastam.
  • pilboy
    dzsudzsit is szóba hozták velünk...
  • ldobosi
    Hát mondjuk én nem rá számítottam.
  • Tyler1
    ja, Capdevila twittelte ki Diego Lopezről, ha elsőre nem levágós :)
  • Tyler1

"Diego nem rég írt alá a Manchester Unitedhez. Így lesz a legjobb. Sok sikert, barátom."

csak poénkodott a b*zi :D
  • Golyo69
    :D:D király :d
  • rajkonnen92
    Kenny Dalglish és Sir Alex Ferguson besétálnak egy bárba. A csapos így szól: "Bocs Kenny, ide csak 18-on felüliek léphetnek be!"
    Ez nagyon tetszik :)
  • Tyler1
    jááá, akk marad a béjel
  • Fabio Capello
    Nope, negyeddöntőt vezetett ott.
  • Tyler1
    ha nem is a BL-t, az EL-t mindenképp megkaphatja, és meg is fogja szvsz.
  • Fabio Capello
    Még nem, elvileg a hét végén derül csak ki, de ezt írják, miért esélyes:

Kitűnő előjel például, hogy Kassait „pihentette” az UEFA játékvezetői bizottsága, az egykori olasz sztárbíró, Pierluigi Collina nevével fémjelzett testület sem a BL, sem pedig az Európa Liga elődöntőjében nem adott munkát a 35 éves magyarnak. Kassai február végén, az Inter–Bayern München összecsapáson tevékenykedett legutóbb a legrangosabb európai porondon, miközben a nagy riválisai közül a német Wolfgang Stark dirigált a Real Madrid–Barcelona elődöntő párharc botrányos első felvonásán, a belga Frank de Bleeckere a visszavágón. A másik ágon döntőbe jutó angoloknak a portugál Pedro Proenca és a spanyol Carlos Velasco Carballo vezetett, ők tehát már nem is álmodhatnak a fináléról.

Viszont ha ő vezeti a döntőt idén, akkor innentől jó nagyot lódulhat a karrierje, én reménykedem :)
  • Tyler1
    Fergie "csak" szóbeli figyelmeztetést kapott, a Chelsea meccs előtti bírói megjegyzéséért. meglepő, hogy se pénzbírság, se eltiltás(gyanítom, ha nem dőlt volna még el a bajnokság, más lenne a téma).
  • megaszala
    ha már magyar csapat sose fog BL döntő közelébe jutni így legalább bírói szinten reprezentálva leszünk. Puhl eljutott helyettünk a VB döntőbe, most Kassai a BL-be, jók vagyunk.
  • Tyler1
    nem tudom, manutdfanatics-on olvastam:D