Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
még egy adalék a "Rooney azért hosszabbított, hogy jó pénzért adhassuk el" elmélethez. fõzés közben jutott eszembe.

amióta aláírt Wayne, Evra és O'Shea is jelentõs fizetésemelést kapott, és ugyanez a sors vár azokra a játékosokra, akiknek 2 éven belül lejár a kontraktusuk, és hosszabbítani akarunk velük. fejetlen üzletpolitikára vallana, ha azért hagytuk volna, hogy nagyon drága hosszútávú szerzõdések szülessenek, hogy mondjuk néhány tízmillió fonttal többért adhassuk el Wayne-t.
rooney8
majd meglátjuk
ma is mindenki azt hitte, hogy chelsea országos vendég, aztán a pool kivégezte õket 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Úgy legyen 😄
De most a csapat játékára utalva nem érzem bennük,h Cityt el tudnák verni.

Glory, Glory Man. United!

rooney8
ha ez a megérzés annyira jön be mint amiket mixen szoktál rakni, akkor semmi probléma 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Mért érzem úgy,h következõ fordulóban ez a elõny el is fog menni 😊

Tyler1
most meghallgatták az imáimat, de ha ez mindig így lenne, akk már mi vezetnénk a bajnokságot 15 pont elõnnyel 😄

giornalista
hát, ez most bejött 😊)
Matthew Prosac
<#worship>
következõleg csak annyit írj, hogy "dejó lenne megnyerni a lottó ötöst", aztán suit up és irány a lottózó 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Forduló nyertesei vagyunk,ez is ritka 😄

rajkonnen92
ez a mi fordulónk volt😄

Glory Man United Go Kimi Go

Rash87
Labdabirtoklás 38% - 62%
Az bõ 😄

Rash87
Még jó h megtettem Arsenalt meg Chelseat mixen <#idiota><#idiota>

Tyler1
annál is jobban 😄
fordulónk lehet a mostani.

Rash87
Nem is tudtam,h szerdán játszunk (Y) Az jóó lesz 😊

Atti12
jólállunk 😄

Tyler1
na NCastle nyert, mostmár Poolnak hatalmas szurkolás, mert ha nem nyernek, akk szerdára már olyan 8 pontos elõnyük lesz mint a picsa.

Tyler1
Nani nem játszik a City ellen<#falbav>
sok eséllyel indulunk ott is.

Rash87
Max. egy X-et bemákolnak 😄 De nem hinném,h fordítanak. Ritka rossz játékot játszanak.

giornalista
egyébként én ma õszintén hiszek a WBA pontszerzésében. többször is bizonyítottak már az idén.
giornalista
van még 12 percük... hátha tényleg nem... de a múlt héten is a hosszabbításban nyertek.
Rash87
Ez az Arsenal nem fog fordítani! Ránézésre legalábbis.

giornalista
megint túl hamar szerez vezetést az egyik rivális ellenfele. miért nem lehetett ezt szünet után 1 perccel... 😞
giornalista
ebben a forgaótkönyvben egyáltalán nem hiszek, mert ez egyedül a klubnak lenne jó. ha Rooney le akarna lépni, miért kötné magát hozzánk? csak azért, hogy kereshessünk rajta? nekem ez nem áll össze. többek között Hargo is volt kezelésen az USA-ban, nem hiszem, hogy ebbõl messzemenõ következtetéseket lehet levonni. nem is bánom, hogy nem a kétbalkezes orvosi stábunk foglalkozik vele.

Dubaj mondjuk durva volt... de én bízok Rooney-ban, fogjuk mi még isteníteni.

a tegnap meccset még nem láttam, de lehet, nem is fogom megnézni. Bebe tényleg rettenetes volt? az legalább örömteli, hogy végre hoztunk egy meccset az utolsó pillanatban...

kulcsjátékosaink tudtak pihenni: Berbatov, Rafael, Fletcher, Carrick, Scholes, Nani mind-mind bevethetõek lesznek (ha utóbbi felépül), teljesen más lesz a csapat, remélhetõleg...
bigapó
nem azt mondtam, hogy nem lehet hibázniuk vagy ilyesmi, csak azért ennyi technikai háttérrel nem így kéne oldalra rúgni pl egy 16-oson belül adódó helyzet után. mindegy, emberek vagyunk 😊

The Matrix has you...

Tyler1
remélem a Pool holnap kezdi el az igazi felzárkózást és gyaláz egy 3:0-át az Anfielden a Chls-nek.

(Newcastle is hozhatná a régi szép idõket)

rooney8
én is focizok (csapatba) és néha én is úgy tudom eltalálni a labdát, hogy sírni tudnék 😄 jó oké, azért kicsit más egy MU játékos mint én, de normál esetbe én se rúgok sután 😄

rooney8
hát az a 2. Park gól ki lett centizve rendesen 😄

bigapó
állítólag az plusz ha minden meccsen izgulsz, jobban koncentrálsz meg ilyesmi, nem tudom, túl sokat nem sportoltam versenyszerûen, de amiket néha mûvelnek az hajmeresztõ...

The Matrix has you...

Rash87
Én se értettem ezeket sose. Stresszre nem fognám,hisz nem elsõ mérkõzésük.

bigapó
néha megdöbbenek, hogy évek (évtizedek) óta profi szinten játszó játékosok mennyire sután tudják elrúgni a labdát..mintha 5 évesek lennének. Erre még nem tudtam rájönni, hogy az izgalom (stressz) vagy mi más okozhatja az ilyen mozdulatokat?

The Matrix has you...

Rash87
Nagyon egyértelmû volt akkor is.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
jelek szerint igen. az irdatlan nagy fizetést meg azért kapja, amiért aláírta ezt a szerzõdést. amúgy ezek után én nem is bánom, h elmegy. a klubra nézve szégyen amit csinált.
csak így viszont az 50 millás ígéret igazolásokra is kamu, és lehet még az eladásából befolyt összeget sem játékos(ok)-ra költjük. így viszont elég szar lenne a helyzet.

Akkor ezek szerint tényleg azért hosszabbított, hogy ne 2 Ft-ért adják el?

REAL MADRID

MR ME
el fog igazolni a gecibe, ennyi...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
hát már mindenkinek kezd tiszta lenni a kép, mellõzik õt a csapatból, aminek egyetlen oka lehet...

Rash87
Kezdem egyre jobban megutálni ám...

rajkonnen92
ma elég gyenge teljesítményt nyújtott a csapat. azért az elég durva hogy a ManUtd-bõl egy Park szintû játékos játéka mondható a legkiemelkedõbbnek. a szerencse most mellénk állt, de ez a továbbiakban édeskevés lesz.

Glory Man United Go Kimi Go

Tyler1
azért nem csak nekem tûnt fel ez a Rooney-féle amerikai út, és hogy ilyenért oda senkit nem küldenek 😊
megnyugtató, h többen vagyunk hülyék ezek szerint.

Rash87
Hihetetlen rossz volt a csapat!!!
Megérdemeltük volna,ha kikapunk,s nem is bántam volna most.
Jövõhéten meg lesz elsõ vereségünk a Citytõl,ha egy Wolves itthon megszorongat minket.

rooney8
Park isten vaaaagy!!!!4<#worship><#worship> 😄D

Murder3
ezé kéne visszatakarodnia a bayernbe...bár sajna már oda se férne be ha okos lett volna el se megy😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Rash87
Vezetünk elsõ félidõben,pedig ismét hihetetlen rossz játékot játszunk. Bebe szélrõl nem tud beadni,kilövi még a térképrõl is a labdát,Obertan meg... vak vagy én nem tudom,kap egy labdát,elõtte 3an vannak,s rálövi... bal oldalon meg olyan üresen volt valaki,hogy már csak jelzõfénnyel kellett volna kivilágítani,hogy észrevegye...

Rash87
Sokáig bírta akkor,mehet vissza Owenhez 😄

DONGUBA
Meghuzodott ranezesre

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

én azon kaptam röhögõ görcsöt, hogy egyesek a világ legjobb balhátvédjának tartják...pff egy senki volt a Monacoban is, nem kellett senkinek Ferguson lecsapott rá, nem lett rossz játékos, de azért az túlzás, hogy a világ legjobbja...Realba megy akkor legalább úgyis eltûnik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Mi volt?

Rash87

Tökéletes minõség 😊

sop://broker.sopcast.com:3912/98700

DONGUBA
Hargreaves sokaig huzta😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!