Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
ráadásul stop.hu... könyörgök... legalább egy BBC írja már, vagy a SkySports...
Darthmushroom
Hazard meg Holtbynek én is nagyon örülnék,kapusnak egyértelmûen Alex Smithies lenne a legolcsóbb mivel angol 3osztályba védd jelenleg.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Pacal17
Hazard régóta csípi a szememet, nagy jövõ áll elõtte!

Magic Boy
Bale jöhet (már egyszer szóba került nálunk), de reméljük Ribéry marad a seggén.

Na nem azért nem kell Ribéry, mert nem lenne erõsítés, hiszen egyértelmû, hogy a posztja egyik legjobbja, tehát az lenne, de már õ is 27 éves.

Én, ha már szélsõt veszünk, akkor sokkal jobban örülnék közülük valakinek:
Lewis Holtby vagy Eden Hazard

De nekünk elsõsorban kapus kellene.
Én Manuel Neuer , Igor Akinfeev vagy Hugo Lloris érkezésének örülnék a legjobban.

Esetleg még el tudnám képzelni Sergio Asenjo vagy Alex Smithies (Angol u21-es válogatott, de szerintem megoldaná az angol válogatott kapuskérdését) érkezését is.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
na már kezdõdik. most lesz az, h akk szólok majd hozzá az ilyen hírekhez, ha úgy kezdõdik: official! mert az biztos, h minden sportlap a mi 50 milliónkkal(ami lehet nem is létezik) fog foglalkozni január végéig.
a cikkben szereplõ 2 úriembert mindenesetre kizárom.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rajkonnen92

Glory Man United Go Kimi Go

Magic Boy
Biztos, hogy valami megzavarta Rooneyt - Sir Alex

Sir Alex Ferguson, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplõ Manchester United menedzsere kijelentette: pillanatnyilag nem akar a Rooney-üggyel foglalkozni, de biztosra veszi, hogy játékosát az utóbbi hónapokban „valami megzavarta".

„Nem tudom, mi a pontos oka a formahanyatlásának, hiszen az egész a világbajnokságon kezdõdött. Hogy telebeszélték-e a fejét más klubok abban az idõszakban, nem tudjuk. Én legalábbis nem kérdeztem meg tõle. Most az a legfontosabb, hogy túltegyük magunkat a történteken. De hogy valami megzavarta õt akkoriban, az biztos" – zárta le a maga részérõl a Rooney-ügyet Sir Alex a keddi BL-mérkõzésre készülvén.

Mint arról az utóbbi hetekben többször beszámoltunk, Rooney elõbb kijelentette, hogy szerzõdése lejárta után nem kíván az MU-ban szerepelni, aztán váratlan fordulattal új, öt esztendõre szóló szerzõdést írt alá. A csatár jelenleg bokasérüléssel kínlódik, még három hétig nem hadra fogható, ezért nem lehet ott a ma esti, Bursaspor elleni Bajnokok Ligája-mérkõzésen sem.

Magic Boy

Tyler1
amúgy nem Eikrem volt az akit múltkor becseréltek, hanem Morrison, de Eikrem is padon volt akkor. állítólag õ is veszélyesen ûzi a sportot.

Tyler1
pont Park helyett? ki játszana akk bal szélen? sztem õ megint kezdõ lesz, és Spurs ellen is nagyon aktív és dinamikus játékot nyomott.

giornalista
megint két csatár a teljes keretben, Park helyett befért volna talán Macheda nálam. egyébként jó keret, örülök, hogy Bebe, Obertan és az ugyancask fiatal Eikrem (az, akire gondolsz) is lehetõséget kap. ott van Fabio és Rafael is, egyszóval jó ez így. kapuba a lengyelt tenném.
Tyler1
Ferdinand is kihagyja a holnapi BL-t.

utazó keret: Van der Sar, Amos, Kuszczak, Evra, Brown, Vidic, Smalling, Rafael, Fabio, O'Shea, Eikrem, Scholes, Obertan, Bebe, Fletcher, Carrick, Park, Nani, Berbatov, Hernandez.

Eikrem az a srác lehet aki múltkor kapott 1 percet a nem tudom melyik meccsen?

Tyler1
talán Becks volt akivel elszaladt a ló, CR-nek meg volt mire elszállnia sztem 😊

Pacal17
Sokkal nagyobb értéke van egy MU - Pool rangadónak, ha az ellenfél nem kiesõ helyen tanyázik 😊

Egy Man City-Liverpool helycsere jöhetne, akkor teljesen elégedett lennék. 😄

giornalista
kinek hiányoznak? nekem jól esik kacarászni a szánalmas drukkereiken, a lefújás elõtt ürülõ "Anglia leghangulatosabb stadionján", a "This might be their year" jellegû megnyilvánulások utáni megalázó eredményeiken 😊)
Voyager5
En is azon filoztam, hogy melyik MU jatekos "szallt meg el".
Maximum Ronaldo meg Laurent Blanc jut eszembe de mas...? <#nemtudom>
Tyler1
miért melyik United játékos szállt még el? 😊
lehet a csapat pszichiátere tanácsolta, h növelje az egóját, mert úgy felszabadultabban tud játszani, vagy az újságírók megint szarul értelmeztek egy interjút 😄

Nani az öntelt

nem uszítás céljából tettem be, de áruljátok már el, miért száll el minden Manchester UTD játékos? talán Ferguson "önbizalom"növelõ hatása? mi a francot képzel ez a másik hiszti gép? ez a Nani, amíg a Ronaldo itt volt, be se fért a kezdõbe...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pacal17
Remélem, hogy a Pool visszajön az idény végére legalább az elsõ hétbe... Álljon helyre a PL rendje

pool ma nyert, remélem ez kis lendületet ad nekik és egy x-re jók lesznek chelsea ellen jövõ héten<#pias><#vigyor5>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

giornalista
én továbbra sem hiszek ebben az "azért írt alá, hogy eligazoljon" c. történetben. 250 ezres fizut kap, állítólag. ennél csak egy helyen kaphatna többet, a Citynél. sem a Chelsea, sem más csapat nem fog ennyit fizetni neki, ami visszalépés lenne neki innentõl. lehet, hogy ezért is adtunk neki ennyire sok, embertelenül sok lóvét.

meg sok más ok miatt sem lenne logikus ez sem az õ, sem a klub részérõl.
Tyler1
fúú hát akk nem tudom mi lesz ott Angliában, de Rooney olyan közutálat tárgya lesz, h olyat még a világ nem látott.
sõt azt most megmondom, ha télen eligazol, akk karrierjének annyi.

Magic Boy
Szerintem SAF meggyõzte, hogy írjon alá és cserébe elengedik már a téli átigazolásiban, ha lesz rá komoly kérõ, de legalább a klub megkapja érte a pénzt.

Anno hasonló volt a helyzet Ronaldoval is.

Hobbiból kung-fu edzésre is járnak azt mindegyik ugye focista azt lábra megy😄

Tyler1
hát elég gyanús ez, kezdve onnan, h Rooney azt nyilatkozta nem is volt sérült, de azért sorra kimaradt a keretbõl, erre most továbbsérült, de hogyan....
lehet ez a Hargreaves fertõzõ betegséggel küzd, mert utána Owen is, és most Rooney is továbbsérül a sérülésbõl 😄

Rash87
Fasza,eddig 2-3 hét volt. Meg van ez oldva <#eljen>
Nyáron meg eligazol 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Rooney decemberig off

nem szarul fizetett szabadság ez. eddigi szezonban semmit nem csinált, de õ a világ legjobban fizetett játékosa xD

Tyler1
hát ha megnézed mi is milyen csapatok ellen nyújtottunk pocsék teljesítményt...
persze, h egy komolyabb ellenfél ellen jobban felkészül a csapat, ez mindig így van, csak az esetek többségében mindig egy kis csapat llen botlik a nagy.

hedonist
egy Arsenal ellen mi többet mutattunk, sajnos ez nem mérvadó, majd kiderül, amikor játszunk.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

tegnap láttam a chelseat és a mi meccsünket is. sokkal jobban tetszett a mi játékunk, sokkal jobbak is voltunk, ráadásul egy jobb csapat ellen...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Magic Boy
Bocs igazad van.

Tyler1
úriember xDDDDDDDDDDDDDDD
jóhogy illedelmesen meg nem kérdezte Gomezt, h "neharagudj, a bíró nem fújt ám, megengednéd, hogy berúgjam a labdát a hálóba?" 😄D

ez aztán mindenkire kenhetõ csak Nanira nem.

Rash87
Emlékszem,az is szép gól volt,szinte hasonló. 😊
Nem mondta akkor,a bíró,h meg kell várni a sípot,vagy valami, Giggs egybõl kapcsolt... Ilyeneket ki kell használni,ez az ellenfél hibája többnyire.

giornalista
köszönöm!
giornalista
Lille ellen volt.
Magic Boy
Emlékeztek anno Giggs góljára a Porto ellen a BL-ben?

Ott is a Porto még ezerrel sorfalat állított meg hasonlók.
Giggs elrúgta, bement, megadták.
Ennyi.
Ha lehetõség van akkor be kell lõni a kapuba, az meg már a bíró dolga, hogy megadja-e.<#wink>

Rash87
Mért te mit csináltál volna? Jó hogy már a kapus nem figyelt,s Nani 1 fasz,h ezt be merte rúgni 😄

hedonist
Gomes hülye volt, Nani meg nagyon nem volt úriember, de õszintén, tõle senki sem várja, h az legyen. amúgy meg kéz volt ez a lényeg.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87

giornalista
valaki tud adni egy linket a gólról?
giornalista
ettõl függetlenül jó a meglátás, hogy nagyon a helyén van a srác esze, koncentrált és megoldotta.

F1 Monaco Nagydíjon volt hasonló helyzet az idén, asszem Schumi elõzte meg Alonsót az utolsó kanyarban, kihasználva egy kis rést a pajzson. azt is ünnepeltem, hiába kapott utána büntetést.
Rash87
De azért õ se tudta,h most mi van. Nézett a bíróra õ is,aztán kapcsolt 😊

Tyler1
hát kb. a 22 játékosból csak Naninak esett le, h még játékban van a labda. de amúgy õ megint odatette magát, és kezdi azt csinálni amit anno CR-ben szerettem, h kiszámíthatatlan pályákon mozog, nem tudják mikor lövi el, vagy mikor passzol. végre komoly játékossá érett úgy érzem.

giornalista
mindenesetre az AIG örülhet, jól látszanak a reklámok és ezt a gólt milliók nézik majd meg a youtube-on, örök klasszikus 😊 micsoda egy barom ez a kapus... vagy volt sípszó, vagy nem! ha nem volt, akkor nem gurítjuk ki a játékban lévõ labdát...

két egymást követõ bírói hiba. szerencse, hogy a harmadikat nem követte el.
Tyler1
jó hát most ebbõl lett a gól, de nekünk sem adtak meg pár szabadot, úgyhogy ezen kár vitatkozni, ilyen a foci, ez minden meccsben benne van.

Pacal17
Persze, mivel nem fújt a bíró ezért érvényes gól, de kifele járt volna szabadrúgás

giornalista
igen, hát az események alapján szabályos a gól, viszont szabadot kellett volna ítélni kifelé.
Rash87
Jó,már semmi,utána olvastam. Így ez alapján érvényes gól.
De egyébként elõtte meg Nanit lerántották,11est meg nem ítéltek,szóval...

Tyler1
milyen kirúgás? bíró továbbot intent, kapus meg a partjelzõt nézte, mertõ látta a kezezést. na már most, mivel ezt a bíró nem fújta le, hiába mondták neki mi történt, nem fújhatott saját maga ellen.

Pacal17
Még akkor sem. Nani kézzel ért a labdába, szabadrúgás lett volna a Spursnek. Mindegy végülis, lényeg hogy gyõztünk és kezd visszajönni a formánkk.