35611

• Cabell
    szóval nem hagyunk sok felvetendő kérdést eddig:D
  • Cabell
    nemsok kérdést vetünk föl eddig
  • Rash87
    Annak én is örülnék :) Bár első meccsen Berba nagyon megszórta őket.
  • Tyler1
    örülnék, ha a legutóbbi BB elleni meccs színvonalát hoznánk(7:1)
  • Rash87
    Fasza,remélem így is jók leszünk :)
  • Tyler1
    pihenőt kapott.
  • Rash87
    VDS?
  • Tyler1
    na végezzük be a dolgunkat! GLORY

Man Utd: Kuszczak, Fabio Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, Valencia, Giggs, Carrick, Nani, Rooney, Hernandez.
    Subs: Amos, Evra, Owen, Anderson, Berbatov, Smalling, Scholes.

Referee: Phil Dowd (Staffordshire)
  • Darthmushroom
    5óra múlva remélhetőleg azt lehet mondani h Anglia Egyeduralkodói vagyunk!!!!!!!!!!
  • Rash87
    Kockáztattam,hogy legyen izgalmas az utolsó meccs :D
  • rooney8
    neee, mért pont most? :S :DDD
  • Rash87
    Boccs,srácok,megtettem a MU-t a héten,2 szelvényen is,s már csak ők kellenek pont mind a kettőn. Azaz holnap kikapnak
    Vagy X-elnek,bár az már bajnoki cím,szóval félig jó :D
  • Tyler1
    nem azért, de ezt már nem érzik végtelenül szánalmasnak?
  • rooney8
    na jó ezt inkább nem kommentálom, mert a jó ízlés határain belül nem tudnám kifejezni magam -.-"
  • pilboy
    ájj, de gyűlölöm az f.a.-t
  • Rash87
    Furcsa büntetést kaphat Ferguson

ilyen van?:D
  • Cabell
    lehet hogy Busquets nem játszik ellenünk:D

remélem nem így lesz, azt a kis marcelot őszintén szólva bármikor mikor látom, erős késztetésem van, hogy bemásszak a tv-be és lerúgjam a pályáról, bár tudom, hogy ez a vélemény nem vállalható:D

de azért nemnagyon tudom sajnálni azt a srácot
  • megaszala
    semmi, így az év végefelé még a pletykák is elcsendesültek. De Gea, Stekelenburg, Adler, meg igazából mindenki aki valaha kapus kesztyűt húzott már szóba került, lassan csak lesz valami. addig nem marad más, mint, hogy kiélvezzük Edvin utolsó meccseit, Schmeichel óta talán csak Taibi volt ilyen jó kapus a MU-ban.
  • StephenKing
    Kapus igazolással még mindig nincs semmi hír?
  • Tyler1
    Ferguson:majdnem Ágyús lettem

höhö, ezt nem is tudtam. érdekesen alakult volna ez a 25 év, ha az Arsenal vár egy pár napot/hetet :)
  • megaszala
    szeretem ezt az angol bajnokságban, hogy senki nincs biztonságban. pár éve a newcastle kiesése is elég nagy meglepetés volt(legalább Owen egyszerűbben átjöhetett).
    az utolsó két meccsen a united eldöntheti ki marad fent(mint pár éve a west ham ellen), érdekes lesz Gibsonék mit mutatnak majd a túlélésért harcolókkal szemben.
  • Darthmushroom
    a fél angol válogatott nevelő egyesülete... hatalmas szégyen egy olyan kerettel amik nekik van. télen jól is erősítettek elindultak felfelé szép győzelmekkel utána megint vissza...
  • Tyler1
    én a WHU-t sajnálom, elég durva, hogy ők kiesnek.
  • Darthmushroom
    hát én a blackburn-nek jobban örülnék ha bent maradna.. más lenne a bajnokság nélkülük nem 1szer volt jó csapatuk, és most nyáron h jól erősíthetnének jövőre h pénz állt hozzájuk.
  • megaszala
    a blackpoolt bírom, örülnék ha fent maradnának így én személy szerint beérném a blackburn elleni három ponttal.
    a liverpool meg mindig jó az év végén amikor már semmire nincs esélyük. ez arra jó, hogy elhiggyék a következő év az övék aztán még jobban fáj a szokásos bukás.
  • Cabell
    Én remélem eltiltják mondjuk pont két meccsre, az már tényleg vicces lenne, az egy pontot meg úgyis megszerezzük, sőt, annál sokkal többet fogunk szerezni, úgyhogy teljesen mindegy
  • pilboy
    rooney miatt levonnak 6 pontot...
  • Rash87
    Pont ez a céljuk. Szóval nem tudom lesz-e ebből valami,de az már tényleg szánalmas lenne,mert lassan ott tartunk, hogy labdába ér vmelyik MU játékos, s már megy az eljárás...Remélem hétvégén begyűjtjük azt a hiányzó pontot,s aztán már mindegy, mit csinálnak :)
  • Pacal17
    ebből semmi nem lesz, nyugi
  • Pacal17
    Pool meccset nézitek? negyed óra alatt rúgtak hármat a Fulhamnek, de a Fulham kapusa falusi U12 szinten teljesít :DDD Elképesztő milyen hibák!
  • pilboy
    hátha nem szerzünk 1 pontot a 2 meccsen? vagy mi ezzel a céljuk, a folyamatos b@szogatással???
    gusztustalan f.a.
  • rooney8
    ez már komolyan vicc -.-
  • Smithie
    Ezek tényleg jó érvek,csak a "ManU" szóhasználat nekem nem tetszik...
  • MR ME
    amint láttam a mozdulatot a meccsen rögtön tudtam h ebbe bele fognak kötni...
  • Rash87
    Újabb FA-vizsgálat Rooney ellen?

• bakkerman
    nem lett igazam :SSS az arsenal nem beikszelt a stoke ellen,hanem kaptak egy hármast,ti meg bajnokok lettetek :DDDD
  • Tyler1
    10 érv a United mellett
  • rajkonnen92
    hatalams videó
  • pilboy
    találtam egy bő összefoglalót elemzéssel

a helyzetek alapján (és a már megszokott bírói bakik [2 tiszta tizi] alapján) akár 5öt is rúghattunk volna!!!
  • Tyler1
    azta picsa, ezt kurvajól összerakták