Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Na nem azért nem kell Ribéry, mert nem lenne erõsítés, hiszen egyértelmû, hogy a posztja egyik legjobbja, tehát az lenne, de már õ is 27 éves.
Én, ha már szélsõt veszünk, akkor sokkal jobban örülnék közülük valakinek:
Lewis Holtby vagy Eden Hazard
De nekünk elsõsorban kapus kellene.
Én Manuel Neuer , Igor Akinfeev vagy Hugo Lloris érkezésének örülnék a legjobban.
Esetleg még el tudnám képzelni Sergio Asenjo vagy Alex Smithies (Angol u21-es válogatott, de szerintem megoldaná az angol válogatott kapuskérdését) érkezését is.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
a cikkben szereplõ 2 úriembert mindenesetre kizárom.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Glory Man United Go Kimi Go
Sir Alex Ferguson, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplõ Manchester United menedzsere kijelentette: pillanatnyilag nem akar a Rooney-üggyel foglalkozni, de biztosra veszi, hogy játékosát az utóbbi hónapokban „valami megzavarta".
„Nem tudom, mi a pontos oka a formahanyatlásának, hiszen az egész a világbajnokságon kezdõdött. Hogy telebeszélték-e a fejét más klubok abban az idõszakban, nem tudjuk. Én legalábbis nem kérdeztem meg tõle. Most az a legfontosabb, hogy túltegyük magunkat a történteken. De hogy valami megzavarta õt akkoriban, az biztos" – zárta le a maga részérõl a Rooney-ügyet Sir Alex a keddi BL-mérkõzésre készülvén.
Mint arról az utóbbi hetekben többször beszámoltunk, Rooney elõbb kijelentette, hogy szerzõdése lejárta után nem kíván az MU-ban szerepelni, aztán váratlan fordulattal új, öt esztendõre szóló szerzõdést írt alá. A csatár jelenleg bokasérüléssel kínlódik, még három hétig nem hadra fogható, ezért nem lehet ott a ma esti, Bursaspor elleni Bajnokok Ligája-mérkõzésen sem.
utazó keret: Van der Sar, Amos, Kuszczak, Evra, Brown, Vidic, Smalling, Rafael, Fabio, O'Shea, Eikrem, Scholes, Obertan, Bebe, Fletcher, Carrick, Park, Nani, Berbatov, Hernandez.
Eikrem az a srác lehet aki múltkor kapott 1 percet a nem tudom melyik meccsen?
Egy Man City-Liverpool helycsere jöhetne, akkor teljesen elégedett lennék. 😄
Maximum Ronaldo meg Laurent Blanc jut eszembe de mas...? <#nemtudom>#nemtudom>
lehet a csapat pszichiátere tanácsolta, h növelje az egóját, mert úgy felszabadultabban tud játszani, vagy az újságírók megint szarul értelmeztek egy interjút 😄
nem uszítás céljából tettem be, de áruljátok már el, miért száll el minden Manchester UTD játékos? talán Ferguson "önbizalom"növelõ hatása? mi a francot képzel ez a másik hiszti gép? ez a Nani, amíg a Ronaldo itt volt, be se fért a kezdõbe...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
meg sok más ok miatt sem lenne logikus ez sem az õ, sem a klub részérõl.
sõt azt most megmondom, ha télen eligazol, akk karrierjének annyi.
Anno hasonló volt a helyzet Ronaldoval is.
lehet ez a Hargreaves fertõzõ betegséggel küzd, mert utána Owen is, és most Rooney is továbbsérül a sérülésbõl 😄
Nyáron meg eligazol 😄
Glory, Glory Man. United!
nem szarul fizetett szabadság ez. eddigi szezonban semmit nem csinált, de õ a világ legjobban fizetett játékosa xD
persze, h egy komolyabb ellenfél ellen jobban felkészül a csapat, ez mindig így van, csak az esetek többségében mindig egy kis csapat llen botlik a nagy.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
jóhogy illedelmesen meg nem kérdezte Gomezt, h "neharagudj, a bíró nem fújt ám, megengednéd, hogy berúgjam a labdát a hálóba?" 😄D
ez aztán mindenkire kenhetõ csak Nanira nem.
Nem mondta akkor,a bíró,h meg kell várni a sípot,vagy valami, Giggs egybõl kapcsolt... Ilyeneket ki kell használni,ez az ellenfél hibája többnyire.
Ott is a Porto még ezerrel sorfalat állított meg hasonlók.
Giggs elrúgta, bement, megadták.
Ennyi.
Ha lehetõség van akkor be kell lõni a kapuba, az meg már a bíró dolga, hogy megadja-e.<#wink>#wink>
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
F1 Monaco Nagydíjon volt hasonló helyzet az idén, asszem Schumi elõzte meg Alonsót az utolsó kanyarban, kihasználva egy kis rést a pajzson. azt is ünnepeltem, hiába kapott utána büntetést.
két egymást követõ bírói hiba. szerencse, hogy a harmadikat nem követte el.
De egyébként elõtte meg Nanit lerántották,11est meg nem ítéltek,szóval...