Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Rooney ma tér vissza Amerikából.
vajon most már "felépült", vagy még elkell utaznia Bangkokba egy gyógysámánhoz? 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Cabell
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i'm dead.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
😄😄😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Tevez ezzel a rövid hajjal amúgy tisztára mint ez a gyökér 😄
ha azt mondanák, h a fia, nem kételkednék sokat.

Rash87
Nah a búza😄

lol 😄

Tyler1
Rafael, Evra szombatra biztosan off. Scholes pedig lapok miatt nem játszhat.

giornalista
azért a City away meccsen jó eredmény az iksz. nem mertünk kockáztatni, ez nyilvánvaló, éppen ezért nem is játszottunk jól, néhány ritmusváltás, villanás, aztán ennyi. a végeredmény viszont nem rossz, bár mi álltunk közelebb a gyõzelemhez.

ünnepeljük az elsõ igazi értékelhetõ döntetlenünket!
MR ME
na majd talán jövõre

de jó lenne végre egy olyan meccset látni, amikor nem úgy állok fel a monitor elõl h pfff ennek is vége van végre...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Nani behugyozna, ha egyszer nem cselezné szét a picsáját, hanem rárúgná, mikor pont nem állnak elötte...

na mind1, x-el elégedettek lehetünk, meccs közepéig finguk nem volt a játékosoknak, melyik út megyen Hart kapujába.

MR ME
szokásos ötlettelen fost játszunk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
nem rossz a meccs, csak többet passzolgat VdS meg Evra egymással, mint az összes többi játékos együttvéve.
amúgy Berba az most mi? mert Scholes mögött éli a meccs nagy részét. ha nem õ van elöl, akk kinek kéne gólt rúgnia?

Cabell
köszi!

amúgy elég nagy élet szokott itt lenni nagyobb meccsek közben is...

Magic Boy
Aki nézi a meccset az nem fórumozik, de tessék:
Manchester City-Manchester United
Digisport hu
http://www.livestream.com/s1bp
Shanghai Sports (p2p: TVUPlayer, Sopcast, TVAnts, streamtorrent)
ESPN2
http://www.veetle.com/index.php/channel/view#4cd79a860353b
Digisport ro (p2p: Sopcast)
sop://broker.sopcast.com:3912/90803
sop://broker.sopcast.com:3912/98660
http://www.livemyo.com/livemyo.html
Tunisia-Tv (p2p:Sopcast)
NVS2 (p2p: Sopcast)
vipcanals
http://www.vipcanals.org/ch1.html
atdhe
http://atdhe.net/27978/watch-manchester-city-vs-manchester-united

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Cabell
Adjatok már 1 linket nemigaz h ilyen szurkolótársak vagytok...

Cabell
Vki plz adjon vmi jó linket ha van digis olyat

rooney8
4-2-3-1

legjobb felállás 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
attól az még nem 4-3-3, mert az csak támadásnál van, minden más esetben a szélsõk a középpályát képezik. Evra meg Rafael is felszaladnak a támadással, akk az meg már 2:3:5 lenne? 😊

Magic Boy
Felvilágosított? <#kacsint>
Akkor most már tudod, hogy a madarak és a méhek is? <#ravasz1>

De ha ebbõl a szempontból nézed a felállást, akkor igazad van, de nekem attól még, hogy támadó szélsõt játszik Park és Giggs, attól még nem lesz csatár, hanem marad középpályás és így 4-5-1 vagy ahogy Pacal írja esetleg 4-3-2-1.

De tudod mit, ha megverjük a City a saját pályályán akkor úgy hívod a felállásunkat, ahogy akarod.<#vigyor2>

hedonist
Neem, a 4-3-3 nem azt jelenti, hogy az elsõ 3 csatár, a 3 ból a két szélsõ az szélsõ kicsit beljebb, mint a klasszik vonalszélsõ 😊 Malouda sem csatár, még is 4-3-3 ban játszik rég, ez csak annyit jelent, h egy sorral lejjebb vannak, mint a középsõ kp-k, igazából eltûnik ez a határvonal a mai fociban már, de csak azért mondom, mert én focizom és most elég jó, tapasztalt edzõnk van aki felvilágosított.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Pacal17
Esetleg 4-3-2-1

Pacal17
Pedig nagyon 4-5-1 -nek tûnik nekem is 😄

Magic Boy

Tyler1
jó lenne ha Giggs, és Berba visszatérne, de nem tudom mire lesz elég Berba egyedül csatárként.

én max x-et látok ebben a meccsben.

Magic Boy
A miénk biztos nem, mert se Giggs se Park nem csatár, hanem szélsõ.
A City-é se az, mert nekik is csak egy csatár van a kezdõben.

Tehát mindkét csapat 4-5-1-ben áll föl. <#eljen>

hedonist
4-3-3 mind a kettõ😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Magic Boy
A felállások alapján mindkét csapat 4-5-1-ben lép pályára, de a mi felállásunk támadóbbnak tûnik.

Rash87
MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED
"Hosszú és nehéz a Premier League, számunkra most az a fontos, hogy az elsõ háromban maradjunk - elemzett Mancini, a City menedzsere. - Azt hiszem, azt a Unitednél is tudják, hogy erõs csapat vagyunk, amely képes lehet erre. Minden tiszteletem az övék, a helyzet azonban megváltozott. Most már mi vagyunk a jobbak, ezért azt mondom, bármikor legyõznénk õket."
Mindjárt itt is a lehetõség, hiszen szerda este összekerül a két rivális. Sir Alex Ferguson csak annyit üzent vissza, hogy a City biztosan addig költekezik majd, amíg meg nem nyeri a bajnokságot, addig azonban van még mit tanulniuk.
A City stadionjában eddig 76-szor találkoztak egymással a felek, a 26 hazai siker mellett 27 vendégsiker született. A City négy meccse nem ikszelt otthon, de összességében már 7 találkozó óta nem játszott döntetlent. A United ezzel szemben 12 találkozót vívott meg veretlenül más pályáján.
A hazaiaknál Mario Balotelli kiállítása miatt nem játszhat, Adebayor szereplése kérdéses, míg Tévez ismét kezdhet a derbin. Az õ jelenléte még érdekesebbé, mondhatni pikánsabbá teszi a csatát.
Rooney, Nani, Valencia és Hargreaves biztosan nem játszik az MU-ban, Giggs és a náthából felgyógyuló Berbatov valószínûleg ott lesz a City ellen. ha a bolgár színre lép, akkor századik alkalommal teszi ezt meg a klub kedvéért.
VÁRHATÓ KEZDÕCSAPATOK:

Man. City: hart - Richards, Boateng, Kompany, K. Touré - Y. Touré, De Jong, Barry, Milner - Silva, Tévez.

Man. United: Van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidics, Evra - Fletcher, Scholes, Carrick - Pak, Berbatov, Giggs.

------------
Jó kis meccs lesz!<#eljen>

Rash87
Hangulatos hely lehet,kár,h messze van 😊

giornalista
innen jön valaki a holnapra szervezett manunited.hu közös meccsnézésre a Sugárba?

részletek itt! http://www.manutd.hu/hirek/269/1/manutd-hu-kozos-meccsnezes-.html

ha jön valaki innen, szóljon, örülnék, ha megismerkedhetnénk személyesen is.
giornalista
Bergkampot lehetett és kell is tisztelni, annak ellenére, hogy az Arsenalban játszott. fantasztikus játékos. azt hiszem, pl. Giggsrõl is így vélekednek az Arsenal-fanok, nincs okuk utálni (a 99-es FA Kupa gólját leszámítva 😊)

Ole pedig lehet még nálunk menedzser, nem is baj, ha szerez egy kis éles tapasztalatot. sok sikert neki!
MR ME
pedig szívesen néztem volna Fergi távozása után a kispadon...

Magic Boy
Én hasonlóan vagyok
Dennis Bergkamp - The magic momment -al.

Az Arsenal-t sose csíptem, de Bergkamp-al csak az az egy bajom volt mindig, hogy nem a Manchester United játékosa, mert ezen kívül mindig is az egyik kedvenc játékosom volt.

Dennis Bergkamp

Tyler1
szuper<#eljen>
szerezzen csak tapasztalatot menedzserként is, aztán Fergie után jöhet vissza. megkockáztatom, h ezért ment el. legalább is titkon remélem, h õ lesz a következõ nagy United korszak, faszomnak se kell Mourinho 1 évre... 😊

Darthmushroom
köszönjük neki amit értünk tett. és sok sikert neki!!
Bye Bye 20LEGNED!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Köszönjük Ole, amit a klubbért tettél, de nem mondjuk, hogy isten veled, csak annyit mondunk viszlát!<#integet2>

Ole Gunnar Solskjaer - All 126 Man Utd Goals!!!

solskjaer > molde

sosem volt a szívem csücske a csapatotok, de a jó öreg ole gunnar mindig is nagy (külsõs 😄) kedvencem volt, nagy tisztelõje vagyok.
Tyler1
hááááááhhh<#nevetes2>

Rash87
aaaa <#whatever> alakomra<#vigyor5> 😄

Tyler1
ha már Mourinho kinézte a fél csapatot, nem egyszerûbb lenne neki idejönni? 😄

-------

vigyáznod?mire?😄

Rash87
Állom! Bár nálam ez a heti 1 sör se játszik 😄 Vigyáznom kell 😛

----

Chicharito az új Real-célpont?!

Ha-Ha 😄

Rash87
Így mindjárt más,én kérek elnézést 😄

MR ME
ja alkoholmenteset egybõl kiköpném 😄

Tyler1
nálam nem mûködik a placebó-hatás 😊 meg az alkoholmentesek mindig édesebbek, és azt felismerem 😛

Magic Boy
Én se vagyok benne biztos, de szerintem is eligazol.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hidd el, ha alkoholmentes sört adok neked, de azt mondom róla, hogy alkohol tartalmú, akkor ugyanúgy berúgsz tõle, mintha tényleg az lenne.
<#smile>

Tyler1
nem vagyok benne biztos és nem állítom, csak a jelek egyre inkább ezt mutatják. kicsit sok ez a hrtelen véletlen körülötte, de lehet csak mi látjuk sötétben a dolgokat.

Rash:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
alapszabály, h heti 1x sört kell inni, mert remek vesetisztító hatása van, és meccsek alatt meg nyugtató hatású is, ha éppen uccsó 10 percben x-eljük le a nyerhetõ meccseket 😄D (ez az alkoholmentesre nem igaz)

giornalista
veled is kész vagyok fogadni, ha vállalod 😉
Rash87
Sört nem iszik,hisz õ gyúr!! Csak alkoholmentest! <#zavart1> <#idiota>

---
Egyébként eligazol,80% 😊

giornalista
nem, persze, teljesen véletlenszerû, hogy egy sztárjátékos fizetésének megugrása után hirtelen születik még két, a korábbiaknál jelentõsen drágább szerzõdés a klubnál.

de kötök veled egy fogadást, ha ennyire biztos vagy abban, amit állítasz. mi legyen az a tét (nem pénz, inkább sör), amiért letennéd a voksod amellett, hogy Rooney télen vagy 2011 nyarán BIZTOSAN eligazol tõlünk? én pedig azt állítom, hogy biztosan NEM. mi a kedvenc söröd?
Tyler1
sehol nem volt az írva, h Evráék Rooney miatt hosszabítottak, vagy hogy anékül nem kértek volna ennyit.