35611
-
#26263 Ráhangolódásként:
-
#26262 Kösz, hogy szóltál. Javítottam a Worldben. (Még nem küldtem el a menyasszonyomnak, mert várom mások véleményét is)
Azért lett 6-1 ott mert előszőr Valenciát vettem jobbnak és ott nem javítottam az állast.
Akkor szerinted 6-6? -
#26261 5-2 után 6-1, 6-1 után 6-3? :D
Ám szerintem:
VdS > Valdes
Fabio/Raf/O'Shea < Alves
Vidic = Pique
Ferdinand > Puyol
Evra > Abidal
Valencia < Xavi
Fletcher > Busquets
Carrick < Messi
Park < Iniesta
Rooney > Pedro
Hernandez < Villa
-
#26260 Készítettem egy összehasonlítást a BL döntő két csapatának a játékosairól némi esélylatolgatással:
Manhester United: Van Der Saar – Fabio/Rafael/ O’Shea, Vidic, Ferdinand, Evra – Valencia, Carrick, Fletcher, Park – Rooney – Hernandez
Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi - Pedro, Villa
Azt a kezdőt vettem figyelembe, ahogy szerintem fölállhatnak a csapatok.
Ahogy látod a jobbhátvéd helye bizonytalan a Manchester Unitednél.
Megpróbálom 4-4-2-nek venni (bár egyik csapat se azt játszik), hogy össze lehessen hasonlítani.
Összehasonlítás:
Kapus: Van Der Saar – Valdés: Edwin a világ egyik legjobb kapusa, míg Valdes csak símán jó kapus. 1-0
Jobbhátvéd: Fabio/Rafael/ O’Shea – Alves: Itt bárki is játszik majd a Manchester Unitednél annál jobb Alves. (A Fabio/Rafael párosnál csak a rutinja miatt. 1-1
Jobboldali Középhátvéd: Vidic – Piqué: Piqué volt a Manchester United játékosa, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és bár azóta soka fejlődött, de Szerbminátor jobb nála. 2-1
Baloldali Középhátvéd: Ferdinand – Puyol: Mindketten posztjuk legjobbjai, de Puyol könnyebben átjátszható levegőben, mint Ferdinand. 3-1
Balhátvéd: Evra – Abidal: Evra klasszis, míg Abidal csak jó játékos. 4-1
Jobboldali Középpályás: Valencia - Xavi: Valenciaának jót tett az a sérülés, amiből nem sokan épülnek föl, hisz azóta még jobb lett, de Xavi is nagyon jó. Így legyen döntetlen. 5-2
Jobközéppályás: Fletcher – Busquets: Fletcher formába lendült a sérülése után és jobb játékos, mint Busquets még a Barcások szerint is. 6-1
Balközéppályás: Carrick - Messi: Messi a világ legjobbjai között van a posztján. 6-3
Baloldali Középpályás: Park – Iniesta: Park igazi örökmozgó energiabomba, aki kiszámíthatatlanul cselez. 7-2
Jobboldali Támadó: Rooney – Pedro: Rooney a szezon végére megtalálta önmagát, míg Pedronak még sokat kell tanulnia erről a játékról. 8-2
Baloldali Csatár: Hernandez – Villa: Hernandeznek nagyon jó szezonja van, de Villa Rutinos sokoldalú támadó, aki jelenleg még jobb Hernandeznél. 8-4
A Barcelonának nincsenek igazi szélsői, hanem a szélsőhátvédek szoktak felfutni.
Mondjuk a játékstílusukhoz nem is kellenek szélsők.
A Barcelona fogja többet birtokolni a labdát (erre épül a játékuk), de azért lesz a pályán a Carrick, Fletcher páros, hogy nehezebben játsszák át a középpályát. A védelmünk és a kapusunk viszont a világ legjobbjai között van.
Nagy meccs lesz két nagyon jó csapat között.
Amit érzésem szerint a kapusok közti különbség dönthet el a Manchester United javára.
Várom az észrevételeket! -
#26259 Miután kivédte a Barca szemét, én akkor búcsúzom el tőle.
Ha meg mégse...na az nem lesz, mert ő Edwin!
Hajdú B. számomra legendássá vált beszólása az egyik EB meccsen:
"Gól! Nem! Van der Sar, én már bent láttam!" -
Zenszkij #26258 Scholes le se xarja, már annyiszor volt a kezében :D: -
#26257 Van der Sar-bravúrok
Köszönjük Edwin!
Reméljük BL címmel búcsúzol tőlünk. -
#26256 Van der Sar a csúcson tudta abbahagyni -
#26255 BL trófea lenne az igazán méltó búcsú számára szvsz :)
pár videó még tegnapról:
Öltözői móka 1.
Öltözői móka 2.
Rooney már az utánpótlást oktatja(nem sok sikerrel):D -
#26254 Na ez nagyon jó és méltó búcsú Van der Sar-nak -
#26253 ÖF
trófea átadás
:) -
#26252 Lájk :D -
pilboy #26251 a chelsea elkezdte a nyári erősítést -> elküldték ancelottit
vki tudna videót az ünneplésről és összefoglalót a meccsről?
köszi :) -
-
#26249 azért az nem csúnya statisztika, hogy a hazai meccseken veretlenek maradtunk és csak 1 döntetlent hoztunk össze :) -
#26248 tessék? hány játékosunkat soroljam fel, akikre ez kapásból jellemző? legföljebb nem lógna ki a sorból -
#26247 hát szerintem egy általán nem MU szint, nagyon jó focista de viszont mint a mai meccsen is néha nagyon eltud tűnni. azt meg egy MU-ba nem lehet megcsinálni. -
#26246 hát a gyökér Wolverhampton helyett igazán bennmaradhattak volna. -
#26245 jól sejtem, hogy 9 ponttal nyertük a bajnokságot?:D:Ddddddddd -
#26244 Evrával mi történt? Azt olvastam, volt vmi probléma. -
#26243 Sajnálom azért kicsit a Blackpoolt(főleg az öngól után). Megérdemelnék hogy bentmaradjanak, egy X -et engedhetnénk nekik :D -
#26242 hát igen, ez a Charlie Adam se lenne rossz vétel. -
#26241 erős kerettel kellett kiállni, de az lesz poén, ha esetleg kikapunk, és megint cserélődik a kieső, NA akkor tuti, hogy bírság, eltiltás, pontlevonás, kizárás lesz a büntetésünk :) -
#26240 Ez a felállást nem értem... Jövőhéten BL, bajnokság már zsebben,s felállunk egy ilyen csapattal,hátha lesérül v. 2-3 alapember. -
#26239 Én is sajnálom,h ez lett a vége,de hát az se megoldás,h egyszer lép pályára 5 percet,aztán vége is idényének :\ -
#26238 United team: Van der Sar; Rafael, Vidic, Evans, Evra; Nani, Anderson, Scholes, Fletcher, Park; Berbatov
Subs: Lindegaard, Ferdinand, Smalling, Gibson, Valencia, Owen, Rooney -
#26237 én azért sajnálom csórit, hogy pont vele baszott ki a sors. nagy játékos volt, és még lehetett is volna itt, ha... -
#26236 Már ideje volt :) -
#26235 Hargo távozik -
#26234 Azért azt tegyük hozzá,hogy a Real hajtott a 100. gól felé,ez volt a cél... Almeria meg nekik mindegy volt,már kiestek,szóval nem meglepő. -
#26233 olaszban szintén, lehet furcsán jön le, de én pl. ezért nem szeretem a spanyol ligát... ahol folyamatosan a meccseken 4-5 gól van, sőt most ugye 9(:O), az komolytalan bajnokság -
pilboy #26232 a real is 8-nál tart... mi ez???
igen, nálunk is volt 7-1, meg 1-2 alkalommal (még idény elején) 6-0-ák, de ami abban a bajnokságban megy, az vicc.
ez a 2 csapat a bajnokságban játszik max. 10 éles meccset, a többit meg simán lehozza. ez a pl-ben elképzelhetetlen -
pilboy #26231 nem vok benne biztos, h a tarcsink elég jó lenne (bár itt attól függ, kiket értünk "tarcsi" alatt :) ) -
#26230 a Blackpoolt mi is vernénk a tarcsikkal, csak a PL-ben ezért már büntetnek... -
pilboy #26229 annyira gyenge az a bajnokság, h még így is simán verték a 9. helyezettet -
#26228 soha, semmiért :) -
#26227 hát, nézem a Barca mai kezdő csapatát, és ez inkább C mint B csapat. Őket nem tiltják el? -
#26226 Örülök a fiatal kapus érkezésének.
Szerintem ezen a szinten nincs senkinek fix helye már - mivel a holland kapus visszavonult - fog még Lindegaard is védeni jó pár meccset. -
#26225 majd meglásssuk mit tud angol fronton. azért én Fergie helyében Lindegaardot inkább hívtam volna fel 2. számúnak, mint Kuszczak-ot, én még benne is látok potenciát :) -
#26224 Ha beválik akkor nagyon hosszú-hosszú időre meg van oldva a kapuskérdés viszont azért a kora miatt van egy kis kockázat a leigazolásában.