Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vajon most már "felépült", vagy még elkell utaznia Bangkokba egy gyógysámánhoz? 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
i'm dead.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
ha azt mondanák, h a fia, nem kételkednék sokat.

ünnepeljük az elsõ igazi értékelhetõ döntetlenünket!
de jó lenne végre egy olyan meccset látni, amikor nem úgy állok fel a monitor elõl h pfff ennek is vége van végre...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
na mind1, x-el elégedettek lehetünk, meccs közepéig finguk nem volt a játékosoknak, melyik út megyen Hart kapujába.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
amúgy Berba az most mi? mert Scholes mögött éli a meccs nagy részét. ha nem õ van elöl, akk kinek kéne gólt rúgnia?
amúgy elég nagy élet szokott itt lenni nagyobb meccsek közben is...
Manchester City-Manchester United
Digisport hu
http://www.livestream.com/s1bp
Shanghai Sports (p2p: TVUPlayer, Sopcast, TVAnts, streamtorrent)
ESPN2
http://www.veetle.com/index.php/channel/view#4cd79a860353b
Digisport ro (p2p: Sopcast)
sop://broker.sopcast.com:3912/90803
sop://broker.sopcast.com:3912/98660
http://www.livemyo.com/livemyo.html
Tunisia-Tv (p2p:Sopcast)
NVS2 (p2p: Sopcast)
vipcanals
http://www.vipcanals.org/ch1.html
atdhe
http://atdhe.net/27978/watch-manchester-city-vs-manchester-united
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
legjobb felállás 😛
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Akkor most már tudod, hogy a madarak és a méhek is? <#ravasz1>#ravasz1>
De ha ebbõl a szempontból nézed a felállást, akkor igazad van, de nekem attól még, hogy támadó szélsõt játszik Park és Giggs, attól még nem lesz csatár, hanem marad középpályás és így 4-5-1 vagy ahogy Pacal írja esetleg 4-3-2-1.
De tudod mit, ha megverjük a City a saját pályályán akkor úgy hívod a felállásunkat, ahogy akarod.<#vigyor2>#vigyor2>
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
én max x-et látok ebben a meccsben.
A City-é se az, mert nekik is csak egy csatár van a kezdõben.
Tehát mindkét csapat 4-5-1-ben áll föl. <#eljen>#eljen>
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Hosszú és nehéz a Premier League, számunkra most az a fontos, hogy az elsõ háromban maradjunk - elemzett Mancini, a City menedzsere. - Azt hiszem, azt a Unitednél is tudják, hogy erõs csapat vagyunk, amely képes lehet erre. Minden tiszteletem az övék, a helyzet azonban megváltozott. Most már mi vagyunk a jobbak, ezért azt mondom, bármikor legyõznénk õket."
Mindjárt itt is a lehetõség, hiszen szerda este összekerül a két rivális. Sir Alex Ferguson csak annyit üzent vissza, hogy a City biztosan addig költekezik majd, amíg meg nem nyeri a bajnokságot, addig azonban van még mit tanulniuk.
A City stadionjában eddig 76-szor találkoztak egymással a felek, a 26 hazai siker mellett 27 vendégsiker született. A City négy meccse nem ikszelt otthon, de összességében már 7 találkozó óta nem játszott döntetlent. A United ezzel szemben 12 találkozót vívott meg veretlenül más pályáján.
A hazaiaknál Mario Balotelli kiállítása miatt nem játszhat, Adebayor szereplése kérdéses, míg Tévez ismét kezdhet a derbin. Az õ jelenléte még érdekesebbé, mondhatni pikánsabbá teszi a csatát.
Rooney, Nani, Valencia és Hargreaves biztosan nem játszik az MU-ban, Giggs és a náthából felgyógyuló Berbatov valószínûleg ott lesz a City ellen. ha a bolgár színre lép, akkor századik alkalommal teszi ezt meg a klub kedvéért.
VÁRHATÓ KEZDÕCSAPATOK:
Man. City: hart - Richards, Boateng, Kompany, K. Touré - Y. Touré, De Jong, Barry, Milner - Silva, Tévez.
Man. United: Van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidics, Evra - Fletcher, Scholes, Carrick - Pak, Berbatov, Giggs.
------------
Jó kis meccs lesz!<#eljen>#eljen>
Glory, Glory Man. United!
részletek itt! http://www.manutd.hu/hirek/269/1/manutd-hu-kozos-meccsnezes-.html
ha jön valaki innen, szóljon, örülnék, ha megismerkedhetnénk személyesen is.
Ole pedig lehet még nálunk menedzser, nem is baj, ha szerez egy kis éles tapasztalatot. sok sikert neki!
Dennis Bergkamp - The magic momment -al.
Az Arsenal-t sose csíptem, de Bergkamp-al csak az az egy bajom volt mindig, hogy nem a Manchester United játékosa, mert ezen kívül mindig is az egyik kedvenc játékosom volt.
Dennis Bergkamp
szerezzen csak tapasztalatot menedzserként is, aztán Fergie után jöhet vissza. megkockáztatom, h ezért ment el. legalább is titkon remélem, h õ lesz a következõ nagy United korszak, faszomnak se kell Mourinho 1 évre... 😊
Bye Bye 20LEGNED!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ole Gunnar Solskjaer - All 126 Man Utd Goals!!!
sosem volt a szívem csücske a csapatotok, de a jó öreg ole gunnar mindig is nagy (külsõs 😄) kedvencem volt, nagy tisztelõje vagyok.
-------
vigyáznod?mire?😄
----
Chicharito az új Real-célpont?!
Ha-Ha 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rash:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
---
Egyébként eligazol,80% 😊
de kötök veled egy fogadást, ha ennyire biztos vagy abban, amit állítasz. mi legyen az a tét (nem pénz, inkább sör), amiért letennéd a voksod amellett, hogy Rooney télen vagy 2011 nyarán BIZTOSAN eligazol tõlünk? én pedig azt állítom, hogy biztosan NEM. mi a kedvenc söröd?