35611

• Magic Boy
    Ráhangolódásként:

• Magic Boy
    Kösz, hogy szóltál. Javítottam a Worldben. (Még nem küldtem el a menyasszonyomnak, mert várom mások véleményét is)

Azért lett 6-1 ott mert előszőr Valenciát vettem jobbnak és ott nem javítottam az állast.

Akkor szerinted 6-6?
  • Voyager5
    5-2 után 6-1, 6-1 után 6-3? :D

Ám szerintem:
    VdS > Valdes
    Fabio/Raf/O'Shea < Alves
    Vidic = Pique
    Ferdinand > Puyol
    Evra > Abidal
    Valencia < Xavi
    Fletcher > Busquets
    Carrick < Messi
    Park < Iniesta
    Rooney > Pedro
    Hernandez < Villa
  • Magic Boy
    Készítettem egy összehasonlítást a BL döntő két csapatának a játékosairól némi esélylatolgatással:

Manhester United: Van Der Saar – Fabio/Rafael/ O’Shea, Vidic, Ferdinand, Evra – Valencia, Carrick, Fletcher, Park – Rooney – Hernandez

Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi - Pedro, Villa

Azt a kezdőt vettem figyelembe, ahogy szerintem fölállhatnak a csapatok.

Ahogy látod a jobbhátvéd helye bizonytalan a Manchester Unitednél.

Megpróbálom 4-4-2-nek venni (bár egyik csapat se azt játszik), hogy össze lehessen hasonlítani.

Összehasonlítás:
    Kapus: Van Der Saar – Valdés: Edwin a világ egyik legjobb kapusa, míg Valdes csak símán jó kapus. 1-0
    Jobbhátvéd: Fabio/Rafael/ O’Shea – Alves: Itt bárki is játszik majd a Manchester Unitednél annál jobb Alves. (A Fabio/Rafael párosnál csak a rutinja miatt. 1-1
    Jobboldali Középhátvéd: Vidic – Piqué: Piqué volt a Manchester United játékosa, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és bár azóta soka fejlődött, de Szerbminátor jobb nála. 2-1
    Baloldali Középhátvéd: Ferdinand – Puyol: Mindketten posztjuk legjobbjai, de Puyol könnyebben átjátszható levegőben, mint Ferdinand. 3-1
    Balhátvéd: Evra – Abidal: Evra klasszis, míg Abidal csak jó játékos. 4-1
    Jobboldali Középpályás: Valencia - Xavi: Valenciaának jót tett az a sérülés, amiből nem sokan épülnek föl, hisz azóta még jobb lett, de Xavi is nagyon jó. Így legyen döntetlen. 5-2
    Jobközéppályás: Fletcher – Busquets: Fletcher formába lendült a sérülése után és jobb játékos, mint Busquets még a Barcások szerint is. 6-1
    Balközéppályás: Carrick - Messi: Messi a világ legjobbjai között van a posztján. 6-3
    Baloldali Középpályás: Park – Iniesta: Park igazi örökmozgó energiabomba, aki kiszámíthatatlanul cselez. 7-2
    Jobboldali Támadó: Rooney – Pedro: Rooney a szezon végére megtalálta önmagát, míg Pedronak még sokat kell tanulnia erről a játékról. 8-2
    Baloldali Csatár: Hernandez – Villa: Hernandeznek nagyon jó szezonja van, de Villa Rutinos sokoldalú támadó, aki jelenleg még jobb Hernandeznél. 8-4

A Barcelonának nincsenek igazi szélsői, hanem a szélsőhátvédek szoktak felfutni.
    Mondjuk a játékstílusukhoz nem is kellenek szélsők.
    A Barcelona fogja többet birtokolni a labdát (erre épül a játékuk), de azért lesz a pályán a Carrick, Fletcher páros, hogy nehezebben játsszák át a középpályát. A védelmünk és a kapusunk viszont a világ legjobbjai között van.

Nagy meccs lesz két nagyon jó csapat között.

Amit érzésem szerint a kapusok közti különbség dönthet el a Manchester United javára.

Várom az észrevételeket!
  • HunnernesKonge
    Miután kivédte a Barca szemét, én akkor búcsúzom el tőle.
    Ha meg mégse...na az nem lesz, mert ő Edwin!

Hajdú B. számomra legendássá vált beszólása az egyik EB meccsen:
    "Gól! Nem! Van der Sar, én már bent láttam!"
  • Zenszkij
    Scholes le se xarja, már annyiszor volt a kezében :D:
  • Magic Boy
    Van der Sar-bravúrok

Köszönjük Edwin!

Reméljük BL címmel búcsúzol tőlünk.
  • Magic Boy
    Van der Sar a csúcson tudta abbahagyni
  • Tyler1
    BL trófea lenne az igazán méltó búcsú számára szvsz :)

pár videó még tegnapról:
    Öltözői móka 1.
    Öltözői móka 2.
    Rooney már az utánpótlást oktatja(nem sok sikerrel):D
  • JSbyMSI8800
    Na ez nagyon jó és méltó búcsú Van der Sar-nak
  • Tyler1
    ÖF

trófea átadás

:)
  • Rash87
    Lájk :D
  • pilboy
    a chelsea elkezdte a nyári erősítést -> elküldték ancelottit

vki tudna videót az ünneplésről és összefoglalót a meccsről?
    köszi :)
  • Tyler1

• rooney8
    azért az nem csúnya statisztika, hogy a hazai meccseken veretlenek maradtunk és csak 1 döntetlent hoztunk össze :)
  • Mayorpapa
    tessék? hány játékosunkat soroljam fel, akikre ez kapásból jellemző? legföljebb nem lógna ki a sorból
  • Darthmushroom
    hát szerintem egy általán nem MU szint, nagyon jó focista de viszont mint a mai meccsen is néha nagyon eltud tűnni. azt meg egy MU-ba nem lehet megcsinálni.
  • Tyler1
    hát a gyökér Wolverhampton helyett igazán bennmaradhattak volna.
  • Cabell
    jól sejtem, hogy 9 ponttal nyertük a bajnokságot?:D:Ddddddddd
  • Cabell
    Evrával mi történt? Azt olvastam, volt vmi probléma.
  • Pacal17
    Sajnálom azért kicsit a Blackpoolt(főleg az öngól után). Megérdemelnék hogy bentmaradjanak, egy X -et engedhetnénk nekik :D
  • Tyler1
    hát igen, ez a Charlie Adam se lenne rossz vétel.
  • Tyler1
    erős kerettel kellett kiállni, de az lesz poén, ha esetleg kikapunk, és megint cserélődik a kieső, NA akkor tuti, hogy bírság, eltiltás, pontlevonás, kizárás lesz a büntetésünk :)
  • Rash87
    Ez a felállást nem értem... Jövőhéten BL, bajnokság már zsebben,s felállunk egy ilyen csapattal,hátha lesérül v. 2-3 alapember.
  • Rash87
    Én is sajnálom,h ez lett a vége,de hát az se megoldás,h egyszer lép pályára 5 percet,aztán vége is idényének :\
  • Tyler1
    United team: Van der Sar; Rafael, Vidic, Evans, Evra; Nani, Anderson, Scholes, Fletcher, Park; Berbatov

Subs: Lindegaard, Ferdinand, Smalling, Gibson, Valencia, Owen, Rooney
  • Tyler1
    én azért sajnálom csórit, hogy pont vele baszott ki a sors. nagy játékos volt, és még lehetett is volna itt, ha...
  • Rash87
    Már ideje volt :)
  • Tyler1
    Hargo távozik
  • Rash87
    Azért azt tegyük hozzá,hogy a Real hajtott a 100. gól felé,ez volt a cél... Almeria meg nekik mindegy volt,már kiestek,szóval nem meglepő.
  • szucsy89
    olaszban szintén, lehet furcsán jön le, de én pl. ezért nem szeretem a spanyol ligát... ahol folyamatosan a meccseken 4-5 gól van, sőt most ugye 9(:O), az komolytalan bajnokság
  • pilboy
    a real is 8-nál tart... mi ez???
    igen, nálunk is volt 7-1, meg 1-2 alkalommal (még idény elején) 6-0-ák, de ami abban a bajnokságban megy, az vicc.
    ez a 2 csapat a bajnokságban játszik max. 10 éles meccset, a többit meg simán lehozza. ez a pl-ben elképzelhetetlen
  • pilboy
    nem vok benne biztos, h a tarcsink elég jó lenne (bár itt attól függ, kiket értünk "tarcsi" alatt :) )
  • Mayorpapa
    a Blackpoolt mi is vernénk a tarcsikkal, csak a PL-ben ezért már büntetnek...
  • pilboy
    annyira gyenge az a bajnokság, h még így is simán verték a 9. helyezettet
  • WuFraZselic
    soha, semmiért :)
  • Mayorpapa
    hát, nézem a Barca mai kezdő csapatát, és ez inkább C mint B csapat. Őket nem tiltják el?
  • smith09 #26226
    Örülök a fiatal kapus érkezésének.
    Szerintem ezen a szinten nincs senkinek fix helye már - mivel a holland kapus visszavonult - fog még Lindegaard is védeni jó pár meccset.
  • Tyler1
    majd meglásssuk mit tud angol fronton. azért én Fergie helyében Lindegaardot inkább hívtam volna fel 2. számúnak, mint Kuszczak-ot, én még benne is látok potenciát :)
  • StephenKing
    Ha beválik akkor nagyon hosszú-hosszú időre meg van oldva a kapuskérdés viszont azért a kora miatt van egy kis kockázat a leigazolásában.