35611

• Magic Boy
    Tud valaki dobni egy kezdőt, hogy hogyan áltunk föl?
  • Tyler1
    hát kicsit csalódás, hogy csak Becks, és Butt tette tiszteletét a búcsúmeccsen:S én vmi veteránabb csapatot reméltem, főleg mert így BL előtt csak fáradnak a fontos embereink.

de Beckham-et újra MU mezben látni, priceless :)
  • Magic Boy
    "- A Barcában védő Valdes már évek óta stabil csapattag, de Van der Sar óriási kapus, ráadásul ez lesz az utolsó meccse."

Babos Gábor
  • Magic Boy
    A bwin oddsai:
    FC Barcelona 1.45
    Manchester United 2.70
  • rooney8
    neked az összes MU szurkoló nevében megtiltom, hogy bármilyen nemű fogadást is tegyél a csapatra a szombati nap folyamán :DD
  • Rash87
    Kicsit fel vagy pörögve:D
  • JSbyMSI8800
    Úgy legyen!
  • Magic Boy
    NSO Szavazás: Melyik csapat nyeri meg a BL-döntőt?

A Manchester United 61 %
    A Barcelona 39 %
  • Magic Boy
    Varied tactical options for Man United to deploy against Barcelona Read more: http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/jonathan_wilson/05/24/barcelona.united/index.html#ixzz1NIARNQSV

Jonathan Wilson (CNN) azt találgatja, hogy milyen taktikával győzhet a Mancheter united.
  • Magic Boy
    Így kell megverni a Barcát, gyerekek
  • Magic Boy
    NSO:
    C. Ronaldóval is jó volt az MU, de talán most még jobb
    A Barcelona labdarúgócsapatának kiválóságai a szombati Bajnokok Ligája döntő előtt kegyetlenül körbedicsérték leendő ellenfelüket, Manchester Unitedot. Dani Alves, Xavi, Andrés Iniesta, Pedro és Sergio Busquets véleménye abban abszolút megegyezett, hogy az angol klub Cristiano Ronaldóval is erős volt, de talán most még erősebb, mint a portugál aranylabdással.
    A katalánok játékosai azzal indokolták okfejtésüket, hogy Cristiano Ronaldo kiváló játékos ugyan, de nélküle a mai MU egységesebb csapat benyomását kelti, és teljesítményére kevésbé jellemző a hullámzás.
  • Magic Boy
    A felvezetés és a fejtegetést az is befolyásolja, hogy kik lesznek a stúdiókban szakértőként és melyik stúdióban ki lesz a műsorvezető.
  • Magic Boy
    Küszöbön De Gea szerződtetése

A cikkben említett játékosok közül:
    De Gea: Nagy igazolás lehet, hisz a jövő egyik legjobb kapusa lehet, de már most is nagyon jó kapus.

Raphael Verane: A világ legtehetségesebb védőjének tartják és vele együtt már három fiatal és tehetséges középhátvédünk lenne.

Ashley Youngh: Anglia legjobb szélsőjének tartják már most is.

Samir Nasri, Luka Modric és Wesley Sneijder: Jelenleg Egyértelműen Sneijder a legjobb hármójuk közzül és a szabadrúgásai is félelmetesek, de ha a jövőt nézzük akkor hármújuk közzül én Samir Nasri-nak örülnék a legjobban.

Viszont, ha nem közzülük kell választani, akkor még képbe jön Marek Hamsik, Eden Hazard (őket is szóba hozták velük, de kit nem)is.

A kérdés csak az, hogy ki lenne a legjobb egy Scholes tipusú játékos utódának.

Várom a véleményeteket, hogy ti mit szóltok a cikkben megemlített igazolásoknak (első 3) és kit látnátok szívesen Scholes utódaként a cikkben említett 3 és az általam vázolt 2 játékos közzül.
    Itt ha lehet két nevet írjatok.
  • Tyler1
    hát digi már 19:50kor kezd, és meccs után is lesz még ilyen összefoglaló műsor, úgyhogy ott kicsit komolyabb fejtegetések mennek majd, mint a tv2-őn. én biztos digit néznék, de ez majd a kocsmárostól függ :D
  • WuFraZselic
    a játékvezető mikor derül ki? most azért már időszerű lenne...
  • Effe88
    tv 2 hajdu b.
    digin meg egri viktor??!!
  • Magic Boy
    Kérdés, hogy hol Ki közvetít, mert akkor akinek van Digi Sport azt nézi, ahol jobb a kommentátor.

A TV2 ezzel sok nézőt bukhat.
  • Tyler1
    digisport is adja a döntőt. 2 csatorna egyszerre, ez új fejezet a magyar televíziózás történelmében
  • rooney8
    úú ezt benéztem :D igen én a bl-re gondoltam :D
  • rajkonnen92
    az esti meccset sajnos egyik magyar csatorna sem adja. streamek itt lesznek majd:link
  • Magic Boy
    Igen arra gondoltunk.
    Ezek szerint ő meg a BL döntőre.
  • Rash87
    Sztem ők a mai barátságos meccsre gondoltak :))
  • Magic Boy
    Most néztem a Potr.hu-n és még mindig a Gladiátor van írva.

Neville-t dicsérik a társak
  • DONGUBA
    link?
  • Gaba94
  • rooney8
    nem :) most láttam hogy reklámozzák és port.hu-n is írják, h ők adják
  • Magic Boy
    A TV2 a Gladiátort adja.
  • rooney8
    tv2
  • Magic Boy
    Ferguson: Mindenre van megoldás, Messire is

Ferguson: Készen állunk

United-játékosok az évtized csapatában
  • Magic Boy
    Ez engem is érdekelne, ahogy az is, hogy adja-e esetleg valamelyik TV.
  • Tyler1
    tudja vki nekünk mi lesz a keretünk estére?
  • Magic Boy
    Köszönöm a reakciókat.

Végül így küldtem el:

Manhester United - FC Barcelona

Manhester United: Van Der Saar – Fabio/Rafael/ O’Shea, Vidic, Ferdinand, Evra – Valencia, Carrick, Fletcher, Park – Rooney – Hernandez

FC Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi - Pedro, Villa

Azt a kezdőt vettem figyelembe, ahogy szerintem fölállhatnak a csapatok.
    Ahogy látod a jobbhátvéd helye bizonytalan a Manchester Unitednél.

Megpróbálom 4-4-2-nek venni (bár egyik csapat se azt játszik), hogy össze lehessen hasonlítani.

Összehasonlítás:
    Kapus: Van Der Saar – Valdés: Edwin a világ egyik legjobb kapusa, míg Valdes csak símán jó kapus. 1-0
    Jobbhátvéd: Fabio/Rafael/ O’Shea – Alves: Itt bárki is játszik majd a Manchester Unitednél annál jobb Alves. 1-1
    Jobboldali Középhátvéd: Vidic – Piqué: Piqué volt a Manchester United játékosa, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és bár azóta soka fejlődött, de Szerbminátor jobb nála. 2-1
    Baloldali Középhátvéd: Ferdinand – Puyol: Mindketten posztjuk legjobbjai, de Puyol könnyebben átjátszható levegőben, mint Ferdinand. 3-1
    Balhátvéd: Evra – Abidal: Evra klasszis, míg Abidal csak jó játékos. 4-1
    Jobboldali Középpályás: Valencia - Xavi: Valenciaának jót tett az a sérülés, amiből nem sokan épülnek föl, hisz azóta még jobb lett, de Xavi a világ egyik legjobbja. 4-2
    Jobközéppályás: Fletcher – Busquets: Fletcher formába lendült a sérülése után és jobb játékos, mint Busquets még a Barcások szerint is. 5-2
    Balközéppályás: Carrick - Messi: Messi a világ legjobbjai között van a posztján. 5-3
    Baloldali Középpályás: Park – Iniesta: Iniesta a világ egyik legjobbja. 5-4
    Jobboldali Támadó: Rooney – Pedro: Rooney a szezon végére megtalálta önmagát, míg Pedronak még sokat kell tanulnia erről a játékról. 6-4
    Baloldali Csatár: Hernandez – Villa: Hernandeznek nagyon jó szezonja van, de Villa Rutinos sokoldalú támadó, aki jelenleg még jobb Hernandeznél. 6-5

A Barcelonának nincsenek igazi szélsői, hanem a szélsőhátvédek szoktak felfutni.
    Mondjuk a játékstílusukhoz nem is kellenek szélsők.
    A Barcelona fogja többet birtokolni a labdát (erre épül a játékuk), de azért lesz a pályán a Carrick, Fletcher páros, hogy nehezebben játsszák át a középpályát. A védelmünk és a kapusunk a világ legjobbjai között van, de a középpályájuk egyértelműen jobb, míg a két támadósor kb. egyforma erejű.
    Nagy meccs lesz két nagyon jó csapat között.
    A végeredmény megjósolhatatlan, de mivel a football lelke a középpálya így a Barcelona egy kicsit esélyesebb sajnos.
    Az dönthet, hogy ki rúgja az első gólt.
  • Magic Boy
    Az lett, de nem egyenletes még mindig a teljesítménye és vele nem lehet gors játékot játszani.

Nem véletlen, hogy SAF inkább a Rooney - Hernandez párost játszatja.
  • Magic Boy
    Manchester Unitedes ollózások, Nasri-szóló és Tévez-bomba a PL legszebb góljai között
  • Fabio Capello
    Azért abban érzitek az iróniát hogy a tavaly agyonszidott Berbatov gólkirály lett? :D
  • Rash87
    Itt a Man. United új, hazai szerelése
  • Tyler1
    a 19. bajnoki után újabb rekord született, az utánpótlás ma 6:3-as összesítéssel(ma 4:1-et játszottak a Sheffield ellen) megnyerte az Ifjúsági FA kupát 10. alkalommal, amivel újabb rekordot állított fel a klub. a gólokat Morrison, és Will Keane szerezte. SAF a lelátón nézte végig a meccset, úgyhogy remélem látta, hogy ezt a Morrison gyereket viharos gyorsasággal kell felhozni a nagy csapatba, mert nagy tehetség a srác(meg ez a Keane is).

szóval emberek, innen már tényleg csak a BL trófea hiányzik, és szinte tökéletes lenne ez az év. gratula a srácoknak, nagy teljesítmény nyújtottak ők is

ÖF
  • Tyler1
    szélső hátvédünk szinte biztos, hogy O'Shea lesz, mert a Silva tesókat megeszi a Barca passzjátéka. Giggs lesz a balszélsőnk, Park pedig a 2. közép(mert ő támadásban és védekezésben is helytáll).

amúgy ilyen pontozásba nem mennék bele, mert ez egyénfüggő, a Barca pedig csapatként működik hibátlanul. egyedül talán Messinek van külön élete a pályán, rá kell több embernek is figyelni.
    Vidic, Rio, meg Evra pedig hiába világklasszisok, a Barca gyors, dinamikus passzjátéka, a jelenlegi leghatékonyabb mezőnymunkát eredményezi a Földön, amit kivédekezni, hát bitang nehéz feladat(persze ha vkiknek sikerülhet, azok pont ők leszek).

nem tudom Fergie mivel készül ellenük, de itt olyat kell most kitalálni, ami merően eltért az eddigi taktikáktól.
    nem legyőzhetetlen ez a Barca, van gyengepontja, mint minden csapatnak, ha megtaláljuk a rést a pajzson, akkor nincs gond, csak sajnos azt a rést nagyon jól rejti Guardiola.
  • Cabell
    Ha 2009-ben csináltunk volna ilyet, akkor elég fölényesen nyertünk volna Ronldoval nálunk, egy még közel nem ekkora sztár Piquével náluk, és akkor még Sylvinho - Evra összehasonlítás, és hasonlók...

szerintem itt az fog dönteni, hogy ki tudunk-e valami olyan taktikát találni, amit a Chelsea 2009-ben megvalósított, vagy esetleg a védekezéssel és nagy mákkal le tudjuk őket gyűrni.

Egyébként ezt tényleg nem érdemes számolgatni, a Real játékosai egyénileg semmivel sem gyengébbek a Barcásoknál a két aranylabdás támadóval a keretükben...
  • Magic Boy
    Egy másik ráhangoló videó: