Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Brown jó lesz még max cserének, kell a tapasztalt róka is a védelemben, Hargreaves-et már el nem adjuk, nem is venné meg senki. ha most megint kiújult az eddigi sérülése, akk visszavonul.
a tartalékokból meg felsoroltad a legjobbakat, szóval õket biztos nem fogjuk eladni. max. Kiko lelép, de a többi akár még a jövõ nagy játékosa lehet. Berba meg Fergie kis kedvence, õ is majd innen fog visszavonulni sztem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
ezzel a 220 millióval óriási tehet kerül le a vállunkról. ez volt a fõ szálka a szurkolók szemében Glazerékkel szemben. Amerikában fellendülõben van a gazdaság, ha jól tudom, õk biztosítási ügyekben utaznak, az meg pláne. elképzelhetõ, hogy hosszútávon képesek lesznek normális szinten mûködtetni a csapatot.

normális szint nem egyenlõ a dubai milliárdosok feneketlen kútjával, viszont ahhoz ragaszkodni kell, hogy minõségi, méltó és kompetens játékoskeretünk legyen. ez három rébusz persze.

ha a klubnak nem kell a Glazer család adósságaival foglalkoznia, az már egy jó dolog.
giornalista
nyáron fog eldõlni minden. Scholes, Giggs és Neville (remélhetõleg) visszavonulnak. lépéskényszerbe kerülünk. én megszabadulnék Browntól, Owentõl, Hargreavestõl is. meg kell vizsgálni Macheda, Bebe, Obertan, Cleverley, Gibson értelmét, lehet-e rájuk számítani. meg kell nézni, hogy jó lesz-e az idén Berbatov, ha nem, õ is távozhat.

Fergie nem szeret igazolni télen, Evra és Vidic talán az elmúlt 10 évben az egyetlen olyan játékos, akiket a kezdõbe vett télen. ha nyáron sem történik semmi, akkor itt nem is fog egy darabig. a nyárra még tartogathatja az 50 milliót, hogy aztán hozzátegyen még néhány tizest.
Tyler1
a lényeg, h így megint csökkent rajtuk a nyomás, szóval egy új tulaj esélye kb. most az eddigi 10% helyet 1% lesz.
és a ma megjelent uccsó pénzügyi jelentés szerint a klub forgalma folyamatosan nõ. tehát...mi vagyunk nekik a tyúk aranytojással a seggén.

úgytom glazerééké hátha ott +ba vannak

tampa bay buccaneers ?? (tipp)

Tyler1
ami nekünk fontos: “The Board notes recent press speculation. The Board can confirm that there has been no dividend of Club cash.” 😊

Atti12
kérdés, hogy mibõl 😄

Tyler1

Tyler1
hát ez az! Rooney azt mondta húz a picsába, ha nem igazolnak vmi csapathoz méltó játékosokat, ekkora jött ez az 50 millás ötlet. erre Fergie meg azt mondja, h nem lesz igazolás a télen. akk ez most nem nagyon fér össze egymással.

MR ME
semmivel, el fog menni, befogták a száját ennyi pénzzel meg h kivásárolja véletlen saját magát, de szvsz menni fog a gecibe

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
akk nem értem Rooneyt mivel gyõzték meg? mert azt én kizárom, h nagy fizetéssel befogták volna a száját.

giornalista
Fergie kijelentette, hogy van 50 millió fontja, de senkit nem vesz a télen.

és a JOS-féle 80k/w fizu után valahogy el is tudom hinni, hogy van pénz, még ha nem is ennyi. persze sáfárkodni kell vele.

VdV-t nehéz megbocsájtani.
Tyler1
talán a N'Castle és az Everton rabolhat pontokat, elõbbiben jobban bízom. látszik, h a Chls-nél is porszem került a gépezetbe, de nem látok esélyt arra - komolyabb változás nélül - hogy ezt kitudjuk használni. Egyelõre várom Rooneyt, aztán a januárt, h hátha történik vmi vérfrissítés a keretben, ami új erõt adhat.

giornalista
többször is írtam korábban, hogy a Chelsea azért is lesz bajnok, mert az ellene pályára lépõ csapatok egyszerûen elhiszik, hogy ki kell kapniuk a Bridge-en. az elmúlt 3 meccs viszont tehet a tendencia ellen.

kikaptak egy rém gyenge Liverpooltól, nagyon simán. hízelgõ 1-0-át hoztak otthon a Fulhamen, majd megalázó 0-3 otthon.

hétvégén ahhoz a Birminghamhez mennek, akik eddig csak egyszer kaptak ki otthon, tavaly pedig gyönyörû veretlenségi sorozatot hoztak össze, fõleg a hazai eredményeknek hála. utána elmennek Newcastle-be, ahol egyszer már kikaptak az idén, majd az Evertont fogadják. simán hozhatnak 9 pontot, de most azt hiszem, számíthatunk arra, hogy botlanak majd. ha képesek vért inni az ellenfeleik.
giornalista
én az Everton és a WBA elleni 4 pontot siratom most.
Rash87
Így nem annyira fájó ez a X .
Bár ha összeszámoljuk... már rég vezetnénk a tabellát,amennyit Xeltünk idén. Bár,még veretlenek vagyunk 😊

Glory, Glory Man. United!

ja a Chelsea meglepõ volt...pedig év elején mindenkit aláztak a gólokkal...tényleg sokat számít Lampard hiánya ki gondolná...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
na most lehet sírni azért az elhullott 2 pontért, szép lett volna 1 pontra felhozni a bajnokságot, és az Arsenal is maradt volna a helyén.

Tyler1
és Welbeck 3:0 😄

giornalista
ami jó hír, hogy jövõ héten visszatérhet Rooney. nem tudom, hogy kik mennek a válogatottjaikhoz, remélhetõleg senki sem sérül meg a világ legfeleslegesebb válogatott meccsnapjain.
giornalista
nézni talán idegesítõbb volt. azt a focit nem láttam. viszont ott nyertünk, az nem került pontokba. ha ez így megy tovább, és a Chelsea tényleg bukdácsol (ha ma kikapnak, a mi tavalyi õszi mérlegünket mondhatják majd a magukénak pont), akkor harcolhatunk a bajnoki címért. ez nem jelenti azt, hogy esélyesek lennénk rá (köztudott rólam, hogy nem tartom erre alkalmasnak a keretet), de ott leszünk az élmezõnyben.

a Villa ellen 0-2-ig vészesen undorító, szánalams focink volt. az elsõ, a második és a harmadik elfutás után eljöttek negyedszer és ötödször, és ezekbõl lett a gól. Fergie is elismerte, hogy 6 gólt is kaphattunk volna. a második kapufa, vagy Albrgihton kihagyott fejese egy évben egyszer marad ki. az, hogy felálltunk, szép dolog, de erre nem tudtunk építeni a múltban sem. pedig...

pedig egy Woles elleni, 93. perces gól, egy városi rangadón elért jó eredmény és egy 0-2-rõl összehozott comeback után fel lehetne állni a padlóról és elkezdhetnénk nyerni a meccseket. most 3 kötelezõ gyõzelem jön, majd 2 olyan rangadó, ahol eldõlhet, hogy nekem lesz-e igazam, vagy azoknak, akik szerint bajnokesélyesek vagyunk.
Tyler1
Chls 2 gólos hátrányban a 76. percben 😊
legalább a Sunderland megmenthet minket, de a fordulót így is az Arsenal nyerte.

barnuska665
ez így van

inkább a múltkor a Wolves elleni dolog volt idegesítõbb, ez csak hab volt a tortán, hogy a Villa innen elbukta...Fletcher azt se tudta hova sarkazza, simán elrúghatták volna a Villások az 1. gól elõtt a labdát...2. gól arra nem tudok mit mondani Vidicet alapból nem bírom, de okos fejes volt

nyugi, amiatt ne aggódj az Arsenallal se vagyok kibékülve😊 bár õk évek óta (6 éve) jelentéktelen csapat csupa lehulló Francia senkikkel (Sagna, Diaby, Clichy) ezek nem klasszis játékosok csak favágók

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
ez talán az elmúlt 10 év legszarabb kerete. a nagy Manchester United, egy középszerû kerettel.
nincs normális csatárunk, se normális középpályánk, de idén már a védelem is elég lyukas.

giornalista
hát ez a fõ baj, igen 😞 írtam már errõl néhányszor. ez az út, amin most vagyunk, nem vezet olyan helyre, ahová jutni szeretnénk. sajnos nagyon gyenge a keretünk, Obertantól sem láttunk még például semmit, ami kiemelné a posványból, mindig csak bízunk benne... és ez így van sokakkal...

de O'Shea azért szerzõdéshosszabbítást kap...
Tyler1
tök mind1, mert lényegen nem változtat. hosszabítással együtt is csak negyed órát focizott a csapat, és ez már nem az elsõ eset, h fogalmuk sincs mire játszák a focit.

giornalista
és? ettõl még hülyeség, amit írtál. vagy az az Arsenal, amely a 93. percben szerez gyõztes gólt, nem máker? nem is értem, már a 85. percre megvolt a 2-2, ez nem volt valami kirívó mérkõzésmenet...
leírtam mit érzek, nem tudtam, hogy baj...amúgy most dícsértem meg az egyik játékosodat (Javiert), és én nem káromkodtam, nem úgy, mint te: nagy különbség

Cabell
menjél te meg már innen a f*szomba.

Ha annyira nagy mákerek lennénk akkor nem szórtunk volna el három meccset is kétgólos vezetésbõl.

Nem tudom te kinek szurkolsz, de láss már ki a szemellenzõd alól.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

giornalista
nagy tehetség, a kapu elõtt életveszélyes, de összjátékban még sokat kell fejlõdnie. de örülök, hogy nálunk játszik!
amúgy én bírom ezt a Chicharítót csak nehogy a fejébe szálljon a dicsõség...nagy tehetségnek tartom😊

amúgy akartam szólni a tv-t kár volt kikapcsolni hisz 2-2-re hoztátok végülis, remélem anno a Liverpool-Milan meccset se kapcsoltátok ki 0-3 nál, én igen és jól rábasztam <#idiota>

giornalista
egyébként már a szezon elején lehetett sejteni, hogy ez lesz. 3 ponttal szereztünk kevesebbet, mint tavaly 13 forduló után úgy, hogy akkor már játszottunk az Arsenallal, a Chelsea-vel is, és idegenben vertük a Spurs-t.

a mai produkció nagyon-nagyon mélyre rántott minket. istennek hála, hogy a City is bukdácsol, még nem elég érett csapat. így szinte biztosan meglesz a BL-hely, de több nem. ha így folytatjuk. idegenben szinte esélyünk sincs nyerni most már. az Everton és a Fulham ellen legalább vezettünk. a Bolton ellen futottunk az eredmény után, Sunderlandben alibiztünk, a City ellen jó az 1 pont végül is, ma meg ismét az eredményt követtük.

a gólok környékén az elmúlt 10 év legnemtörõdömebb, leglúzerebb Unitedje volt a pályán. Albrighton kihagyot ziccere... Evrának fogalma nem volt, hol védekezik, Vidic lassú volt, Brown pedig hozta a szokásos formáját, nagyon behúzódott és felkínálta a szélt. borzasztó idõszak volt.

sikerült felállni, ez talán erõt adhat, a végén beverhettünk volna egy gólt, de tavalyról jól tudjuk, hogy ez nem jelent semmit. minket ez sem indított meg a lejtõ aljáról felfelé. az Öreg szereti visszafogni ilyenkor a csapatot. a veretlenséggel pedig nem megyünk semmire.

6-7-0, tavaly 9-1-3 volt... és akkor sem lettünk bajnokok végül.
giornalista
soha semmire nincs garancia. egyébként tényleg szarok vagyunk, sajnos. nagyon. nincs minek örülni az idén. legalja játék volt ez, a végén sem tudtam õszintén örülni (bár a credit jár), mert már több mint egy éve küzdünk azzal, hogy nem tudunk pörögni addig, amíg hátrányba nem kerülünk.
én csak a 86. perctõl láttam a meccset - szerencsére -, de még így is nyerhettünk volna, obertan helyzetével... Oo

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
nem újdonság? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
na lemaradtam a meccsrõl :S újabb döntetlen, EZAAAAAAAAAZ!

Tyler1
az egész szezon egy nagy nevetség. Rooney hisztizik, Berba nulla, Javier néha jó, de mostanában csak verekszik. Evra meg Vidic többet ér a támadásokban, mint a komplett csatársorunk(akármelyik).
Valencia kidõlt, Park meg akar csak nem tud, másik oldalon Nani 10bõl 8szor elcselezi a biztos labdatartást, a maradékból talán jut egy gól passzra.

11 emberbõl 5-nek biztos köze sincs általában a meccshez.

rajkonnen92
kalap szarok vagyunk...

Glory Man United Go Kimi Go

örülhettek h 2-2 lett...nevetséges, hogy a United akkor is talál gólt, ha szarul játszik...ez a Macheda sose lõ gólt, de mindig akkor, ha sehol nincs a csapat...mázlija volt a Fergusonnak, semmi garancia nem volt erre, hogy 2-2 legyen a vége, a Villa jobb volt

Macheda!!!

Pacal17
bumm

szánalmas.

Tyler1
kinyomtam! ezt meg is érdemelte a csapat, remélem 5. helyen végzünk ezzel a játékkal.

Ezt mûvészet volt túlélni...

Darthmushroom
nem tom :S

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Berbatov ezt hogy hagyhatta ki?

REAL MADRID

Tyler1
kezdõ: Van der Sar; Brown, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Fletcher, Carrick, Park; Berbatov, Hernandez

cserék: Amos, Fabio, Smalling, O'Shea, Obertan, Gibson, Macheda

Evra gyorsan meggyógyult, fasza<#eljen>