35611
-
#26343 Berba immáron aranycipős
vki ezt mondja szeptemberben, beleröhögök a torkába, oszt' tessék :) jó lenne BL döntőben is produkálna vmit(bár úgyis 1 csatáros felállásban nyomjuk, ha meg gáz lesz Hernández megy be, de hátha...). -
#26342 Who are ya? - Fiúk a több mint egy klubból -
#26341 Manchester United - Champions League Final 2011 Promo -
#26340 Egy cikk arról, hogy miért mi nyerjük a BL döntőt:
Hajrá, ManUnited!
És itt az ellenpárja:
Hajrá, Barcelona!
Róma árnyéka vetül ránk
Meg vagyon írva: a United leveri a Barcát -
megaszala #26339 messiéknek először a vulkánt kell legyőzni, a mu miatt még ráérnek aggódni.
remélem más vége lesz a meccsnek mint két éve mert a kocsmában nem fogom tudni átkapcsoltatni a Digi Sportról ha megint több góllal megy majd a barca. -
#26338 Messi figyelmezteti a Unitedet -
#26337 nem lesz szétfújva, hála az égnek!
de remélem bakizni sem fog pont ezen a meccsen. -
Zenszkij #26336 Ez igen csak nagy megtiszteltetés. Gratulálunk Viktor! Ui.: egy tizenegyest azért befújhatsz a javunkra :D... -
#26335 Kassai Viktor vezeti a BL döntőt -
#26334 link -
#26333 ebbe a legnagyobb:
neo-hungarokatalán :D:D:D -
#26332 Az Atleticonál a United hívására várnak De Gea-ügyben
Ebben csak az a gyanus, hogy ha nem állapodtunk volna már meg az AM-el akkor nem tárgyalhatnánk ennyire nyiltan De Ga-val se. -
#26331 bizony, kemény melóban vagyunk mi most itt...:D -
#26330 Semmi baj, hisz mindenkivel előfordul, hogy ingerült és kötegszik csak ez most a BL döntő előtti feszült időszakban roszkor volt nálad időzítve.
Ha nem BL döntő előtt pár nappal jössz, akkor szerintem mi is tolleránsabbak vagyunk veled. -
IXEMGabeo #26329 rendben elnézést kérek, hogy szidtam a csapatot, ingerült időszakom van, tegnap kihánytam a belem gyomorrontás miatt ma nem múlt el, még van 2 vizsgám hátra kissé ingerült vagyok és ma kijött belőlem itt...Te is tudod h nem szokásom személyeskedni és Flam-elni se...sose jövök ide be egyébként, bennem van, hogy nem csípem a Unitedet, ez most kijött mégegyszer bocs -
#26328 Az angol bajnokság 11 legszebb találata - videók! -
#26327 nem kell nevetségessé tenni magad, inkább ne járj foci fórumra flémelni. pá -
IXEMGabeo #26326 azt se tudod mi a divat drukker fogalma te hooligan -
#26325 A legrosszabb tizenegy -
#26324 A Barcelonaa Fabregas „megbízásával” válaszolt Mourinho kémkedésére -
#26323 A hiba, amiből tanultunk - ugye? -
#26322 A piszkos tizenkettő -
#26321 némi pletyka mára:
- a Juve vezetői tárgyaltak SAF-al Nani megvásárlásának ügyében.
- Evra szerint Nasrinak hozzánk kéne igazolnia, ha trófeákat akar.
- Sneijder ügynöke elmondta, nincs kapcsolat a Uniteddel a holland igazolásának ügyében.
- egyes hírek szerint, 15m fontért Ashley Young a következő hetekben akár alá is írhat hozzánk. -
#26320 Lindegard kapta a gólt, de mentségére szóljon, hogy későn vette észre a labdát. -
#26319 jaa, az más, úgy még rosszabb a helyzet :D -
#26318 A döntő elé -
#26317 Feldühítette Fergusont, megjárja - videó
Mekkora forma :D
A keresztapa film ugrott be először :D
-
#26316 Ez oda-vissza szánalmas :)
Ilyeneket kár linkelgetni... -
#26315 a csávónak elgurult a gyógyszere,vagy ezek csak amolyan "poén" cikkek? ennyire ember nem lehet buta,és tudatlan -
#26314 És a cikk ellenpárja:
Mocskos Manchester! -
#26313 Mocskos Barcelona! -
#26312 David de Gea -
#26311 azt a gólt már lindegaard kapta :) -
#26310 ááá óriási forma, de sajnálom hogy itt hagyott minket :) -
#26309 bazzz mi gólt lőtt Giandonato most nézem, mondjuk Kuszczak megint nem tudta a világát. nem is értem, hogy ezen a meccsen is miért ez védett-.-
hát fasza, szóval kikaptunk a Juvétól :DDD -
#26308 juve nyert 2-1re -
#26307 mennyire lett a vége? 2. félidőről lemaradtam. -
#26306 ne légyszi csak most az egyszer neeee :DD -
#26305 Annyira jó Becks-t MU mezben látni :) még mindig neki áll a legjobban a manchesteri 7es :D -
#26304 Pedig most nagyon érzem,hogy jönnie kell...
Eddig kibasztak velem mindig,de majd moooost
Bár még meggondolom,mert jó lenne BL győztes lenne a csapat :P