Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
birmingham jól tartja magát 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Csatársor" teljesítménye valahol a nulla környékén lehet.
Glory, Glory Man. United!
Park a gólpasszán kívül 15x esett el, azt hittem fifát nézek és beakadt a script xD
hogy játszunk, mert most értem haza? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
cseréink:Kuszczak, O'Shea, Evans, Giggs, Scholes, Hernandez, Rooney
magyar tv nem adja élõben!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
na kiváncsi leszek, mit alakít a norvég bajnokság után a PL-ben. számomra nyílvánvaló volt, h itt nem lesznek nagy nevek, akkora presztizse már nincs a klubnak, na meg fõleg pénze!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
The Matrix has you...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
félidõben lehozták CR-t, és onnantól úgy érezte, átkell vennie az ügyeletes cselkirály szerepét. de már a gólját is leakarta koppintani, mikor ajtó-ablak helyzetben beleemelte Casillas kezébe a labdát -.-
húú kibaszott flegma volt tegnap, én nagyon szeretem Nanit, de ha ezt nem növi ki, akk sosem lesz belõle kimagasló játékos.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
CR nemkicsit volt ideges
Glory, Glory Man. United!