Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
CSICSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

giornalista
hehe, ha ezt én írnám be... egyelõre pontosan megmutatjuk, hogy miért nem vagyunk bajnokesélyesek. nem azért, mert nem lõttünk még gólt, az bárkivel elõfordulhat. viszont helyzetünk sincs. passzolunk 25 méterre a kaputól, aztán ki a szélre, rossz beadás. vagy rosszul ki a szélre. semmi kreativitás, váratlan húzás... még Nani cselei a legveszélyesebbek talán... nagyon kevés, nagyon kevés.
giornalista
71. perc: az elsõ kapuralövés 9 ember ellen. ijesztõ eddig, gyerünk már!
Tyler1
hát ha nem tudjuk húzni ezt a meccset min 3 góllal, Rooney-Javier csatársorral, kettõs emberelõnyben, akk nincs keresnivalónk a PL-ben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
viszont egyelõre nem focizzuk le õket, ez aggasztó. sajnos ez a csapat képes elszúrni még ezt is, mégha erre most kicsi is az esély. GÓL KELL, fiúk!
giornalista
én 5-0-ra tettem IKTS-ben... sokat segíthet ma rajtam a csapat 😊
giornalista
és egy bátor csere Fergie-tõl, bár kicsit talán felesleges. mindenesetre ha gólokat fogunk lõni, akkor megérte. az 1-0-ra tényleg butaság lenne támaszkodni. javítsunk már gólkülönbséget egyszer az életben!
legalább 2 gólt rúgjunk még, lécci

http://www.powerplaymanager.com/r57633

giornalista
csak most nem szabad hagyni õket. minden mindegy alapon jöhetnek elõre, mi meg ügyetlenkedünk... COME ON!!! ma hiszek a csapatban!
jogos mind2 piros...
birmingham jól tartja magát 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

giornalista
és ott a második piros is. kurvára jogos! páros lábbal, buzi nigger!!
Tyler1
2 perc alatt 2 piros xD

giornalista
emberelõny!!
giornalista
ha 9-0-ra nyernénk, elsõk lennénk.
giornalista
Rooney már be is állt.
giornalista
nyerni kell ma!!!!! COME ON MAN U!
Rash87
Vicc,hogy egy védõnek kell gólt lõni 😊
"Csatársor" teljesítménye valahol a nulla környékén lehet.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
szarul 😄
Park a gólpasszán kívül 15x esett el, azt hittem fifát nézek és beakadt a script xD

Arsenal - Spurs meccs után szörnyû volt nézni..

rooney8
gól evra 😊
hogy játszunk, mert most értem haza? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
sokáig 0:0 lesz akkor jönni fog mind2 ez tuti

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
jó lesz ez 😊

akinek stream baja van ezt ajánlom, majdnem tv minõség.

DONGUBA
omájgád<#fejvakaras><#falbav> me nem runi meg csicsarito?😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
kezdõk:

cseréink:Kuszczak, O'Shea, Evans, Giggs, Scholes, Hernandez, Rooney

Darthmushroom
jó meccs volt

Tyler1
mekkoraa csapat ez a Spurs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0-ról fordították a meccset 😄DD

banok
Manchester United-Wigan streamek
magyar tv nem adja élõben!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
majd meccs elõtt lesznek linkek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
pl. itt vagy itt keresel streamet.

segitséet kérek,nem adja digi MU-WIGEANT, neten hogy tudom megnézni,irjátok meg az öreg Girimónak.köszi
Tyler1
váó most nézem, h a Wigan még pontot sosem szerzett ellenünk, remélem nem holnap fogják megtörni ezt a remek sorozatot.

Darthmushroom
de azért vicces h nemrég arról volt szó h nem igazolunk senkit, erre meg már csak az orvosi vizsgálat hiányzik

Matthew Prosac
ez meg ismét egy félmegoldás...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
egyrészt a gólvonal mögött fejelt bele, másrészt les sem volt (Pique-t nézzétek!) szóval a partjelzõ az igazi a barom. persze Nani is..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
Lindegaard az új kapusunk

na kiváncsi leszek, mit alakít a norvég bajnokság után a PL-ben. számomra nyílvánvaló volt, h itt nem lesznek nagy nevek, akkora presztizse már nincs a klubnak, na meg fõleg pénze!

Tyler1
<#eljen>

DONGUBA
Bebe a tarcsi meccsen ket nem csunya golt vagott😊)))

Cabell
Nani a vilag legnagyobb gyokere.....

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

bigapó
pedig olyan, mintha gólvonalon túl fejelne bele. vagy az már nem számít, mert labdára megy és az is elég? elõtte ugye lesen volt.

The Matrix has you...

Tyler1
amirõl tartottam, egyre inkább bekövetkezni látszik. azóta az Atletico cáfolta a de Gea-pletykát, de nagyon valószínû, h fiatal kapussal akarják pótolni VdS-t.

Tyler1
#23981 😊

hedonist
joarc az oreg😄 SAF:im too old for retire!

a padon fog meghalni😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
egyre inkább úgy tûnik, h CR-t akarja majmolni :S voltak nagyon szép pillanatai a meccsen, és nagyrészt jól is játszott, de olyan butaságok jutottak minden mozdulatára, h rossz volt nézni.
félidõben lehozták CR-t, és onnantól úgy érezte, átkell vennie az ügyeletes cselkirály szerepét. de már a gólját is leakarta koppintani, mikor ajtó-ablak helyzetben beleemelte Casillas kezébe a labdát -.-

húú kibaszott flegma volt tegnap, én nagyon szeretem Nanit, de ha ezt nem növi ki, akk sosem lesz belõle kimagasló játékos.

giornalista
Brown érthetetlenül visszaesett, régebben lehetett rá számítani, de mostanában roppant kínos dolgokat mûvel.
giornalista
’s got an agent who is not the most popular man in the world, certainly not at our club. But there’s nothing wrong with making a mistake as long as you recognise it. He has apologised and signed a new contract. I
toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DONGUBA
mivolt?

Oziris666
Iszonyat játékos lehetne,de itt is látszott a játékintelligenciája sovány...
CR nemkicsit volt ideges

Rash87
Tyler1
úhh Nani mekkora buta volt<#duma>