35611
-
#26383 Egyébként tettem mixet,5-ből bejött 3,s a 4. elment szerencsére,mert az 5. lett volna a MU :D Plusz 1 ok,h miért mi nyerünk :P -
#26382 Bármelyik eredménynél ittas leszel :D:D -
#26381 berba? -
#26380 jó hát, nyerünk! :)
na jó szurkolást, én léptem, remélem öröm(és pezsgő)ittasan térek majd vissza! GLORY MAN UTD -
#26379 Én pont ezt a kezdőd tippeltem meg :) Jó lesz ez!!! -
#26378 Fabio, meg Hernández meglepett :O azt hittem 4-5-1 felállás lesz, Fabiotól meg fosok :S -
#26377 HIVATALOS KEZDŐK
BARCA:Valdés - Alves, Mascherano, Piqué, Abidal - Xavi (csk.), Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa. Vezetőedző: Josep Guardiola.
Cserepad: Oier, Puyol, Krkic, Keita, Afellay, Adriano, Thiago.
MU:Van der Sar - Fabio, Ferdinand, Vidics (csk.), Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Pak - Rooney, Hernández. Menedzser: Sir Alex Ferguson.
Cserepad:Kuszczak, Owen, Anderson Smalling, Nani, Scholes, Fletcher. -
#26376 UEFA BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ London, Wembley
20.45 Manchester United-Barcelona
tv: TV2, Digisport hu, Sat1, ORF1, STV2, TVR1
streamek : -
#26375 -
#26374 Baszki én is :DDD
Pont ez a felállás :D -
#26373 na én már benne vagyok a hangulatba, azt mondom 1:2-re nyerünk ma! értünk fog zúgni a Wembley 90. percig. -
#26372 láttam már 1000 szer ezt a jelenetet de most is kirázott a hideg :D:D -
#26371 Milyen szép lenne VDS utolsó meccsén megnyerné a BL-t :)) -
#26370 -
pilboy #26369 izgalmas döntő lesz, az fix!
esélyesebbnek tartom a barcát. de nem legyőzhetetlenek és ezt az arsenal is bebizonyította!
persze szomorú lennék, ha nem mi nyernénk, de ha vki év elején azt mondja, h bajnokságot nyerünk és ot leszünk a bl-döntőben, akkor simán aláírtam volna. ez a csapat sztem bőven túlteljesítette az elvárásokat
glory, glory man. united!!!! -
#26368 akkor asszem én is onnan fogok, thx :)
na de én már zsongok estére, mint atom! most nyernünk kell, visszavágni, revansot venni, a csúcsra jutni!!!!!!! érzem, hogy most sikerülhet, hogy nem követjük el a római hibákat, hogy ez a csapat képes rá! GLORY -
#26367 Real Madrid drukkerként beülök este 5 MU-s haver közé GLORY GLORY-zni :D hajrá. -
Zenszkij #26366 Can Manchester United score? They always score!!!! Emlékszem havernál néztük matek tz előtt. Ott ültünk a tv előtt 1 centire, mikor megtörtént ez a csoda! Köszönöm, hogy United fan lehetek!!! -
#26365 Nem gondoltam volna, h valaha ezt mondom: Hajrá Man Utd! :D
megbecsülni! ;) -
pilboy #26364 ... "ami más, mint a többi" :) -
#26363 Eljött a nagy nap!! -
pilboy #26362 visszamondtam
inkább a footballplanettől fogom megrendeltetni
a footballplanetes már bevált, mert a nevelt lányomnak onnan rendeltünk real mezt (mentségemre legyen szólva: ronaldo-s :) ) és az eredeti, jó minőségű, tehát nekem bevált. még a számozás, felirat is eredeti volt -
#26361 és ezek rendes, eredeti mezt forgalmaznak? (fosok a magyaroktól, nehogy vmi kínai fost adjanak, szikszalagos számozással) -
pilboy #26360 innen, remélem jó döntés, ha innen nem jön, akkor footballplanet lesz a következő, mert most jöttem rá, hogy onnan már volt rendelésem és az jó volt -
#26359 hol rendelted? -
pilboy #26358 pedig most most rendeltettem meg a 2010/11-es chicharito mezt a születésnapomra. ugyebár 2 hét múlva lesz és nem akartam megvárni a jövő évit, egyrészt minél előbb használni akarom, másrészt ebben a mezben lettünk rekordbajnokok és ez sztem nagyon fontos. (még sosem volt mu-mezem annak ellenére, h 28 leszek és már igencsak régóta fan vok...) -
#26357 én már látom is őt a nem is olyan távoli jövőben hófehér mezben -
#26356 most biztos nem megy el, jövőre sem, de ennek meg lesz a böjtje, hogy a fél Real, meg a Barca körbedicséri, hogy milyen faszán illene a csapatukba. meg hát Hernández latin gyerek, ezeknek a Real az álmuk(vagy a Barca). -
#26355 Eddig nem úgy volt,h minden álma az volt,h itt focizzon ? :)
Meglepne,ha elmenne 1 ilyen szezon után... -
#26354 Hernández fontolóra venne egy Real ajánlatot
na bazdmeg
valószínű a "klubhűség" kifejezés, Scholes és Giggs visszavonulásával ki is fog halni. -
#26353 -
fodorpetii #26352 Ha tudjátok linkeljétek még be máshova is legyünk minél többen :) -
#26351 fasza -
#26350 Lájk :D -
fodorpetii #26349 Sziasztok, gondoltam be linkelem nektek ezt az oldalt a mostanság annyira felkapott facebookon megalakult ez az oldal lehet likeolni ha szeretnétek egy jó társaságot, híreket, beszélgetéseket!
fb oldal -
#26348 meg a csapatba sem. -
#26347 A Milan már megmutatta a Barca ellen készülő MU-nak -
#26346 Nem is illik bele az igazolási stratégiánkba. -
ldobosi #26345 Sneijder: Maradok az Interben -
#26344 Guardiola: Tartok a Manchester Unitedtől