35611

• Rash87
    Egyébként tettem mixet,5-ből bejött 3,s a 4. elment szerencsére,mert az 5. lett volna a MU :D Plusz 1 ok,h miért mi nyerünk :P
  • Rash87
    Bármelyik eredménynél ittas leszel :D:D
  • rooney8
    berba?
  • Tyler1
    jó hát, nyerünk! :)

na jó szurkolást, én léptem, remélem öröm(és pezsgő)ittasan térek majd vissza! GLORY MAN UTD
  • Rash87
    Én pont ezt a kezdőd tippeltem meg :) Jó lesz ez!!!
  • Tyler1
    Fabio, meg Hernández meglepett :O azt hittem 4-5-1 felállás lesz, Fabiotól meg fosok :S
  • Golyo69
    HIVATALOS KEZDŐK
    BARCA:Valdés - Alves, Mascherano, Piqué, Abidal - Xavi (csk.), Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa. Vezetőedző: Josep Guardiola.
    Cserepad: Oier, Puyol, Krkic, Keita, Afellay, Adriano, Thiago.
    MU:Van der Sar - Fabio, Ferdinand, Vidics (csk.), Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Pak - Rooney, Hernández. Menedzser: Sir Alex Ferguson.
    Cserepad:Kuszczak, Owen, Anderson Smalling, Nani, Scholes, Fletcher.
  • banok
    UEFA BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ London, Wembley
    20.45 Manchester United-Barcelona
    tv: TV2, Digisport hu, Sat1, ORF1, STV2, TVR1
    streamek :
  • MR ME
  • Voyager5
    Baszki én is :DDD
    Pont ez a felállás :D
  • Tyler1
    na én már benne vagyok a hangulatba, azt mondom 1:2-re nyerünk ma! értünk fog zúgni a Wembley 90. percig.
  • Golyo69
    láttam már 1000 szer ezt a jelenetet de most is kirázott a hideg :D:D
  • Rash87
    Milyen szép lenne VDS utolsó meccsén megnyerné a BL-t :))
  • Tyler1
  • pilboy
    izgalmas döntő lesz, az fix!
    esélyesebbnek tartom a barcát. de nem legyőzhetetlenek és ezt az arsenal is bebizonyította!
    persze szomorú lennék, ha nem mi nyernénk, de ha vki év elején azt mondja, h bajnokságot nyerünk és ot leszünk a bl-döntőben, akkor simán aláírtam volna. ez a csapat sztem bőven túlteljesítette az elvárásokat
    glory, glory man. united!!!!
  • Tyler1
    akkor asszem én is onnan fogok, thx :)

na de én már zsongok estére, mint atom! most nyernünk kell, visszavágni, revansot venni, a csúcsra jutni!!!!!!! érzem, hogy most sikerülhet, hogy nem követjük el a római hibákat, hogy ez a csapat képes rá! GLORY
  • Rockynhooo
    Real Madrid drukkerként beülök este 5 MU-s haver közé GLORY GLORY-zni :D hajrá.
  • Zenszkij
    Can Manchester United score? They always score!!!! Emlékszem havernál néztük matek tz előtt. Ott ültünk a tv előtt 1 centire, mikor megtörtént ez a csoda! Köszönöm, hogy United fan lehetek!!!
  • hedonist
    Nem gondoltam volna, h valaha ezt mondom: Hajrá Man Utd! :D

megbecsülni! ;)
  • pilboy
    ... "ami más, mint a többi" :)
  • Rash87
    Eljött a nagy nap!!
  • pilboy
    visszamondtam
    inkább a footballplanettől fogom megrendeltetni
    a footballplanetes már bevált, mert a nevelt lányomnak onnan rendeltünk real mezt (mentségemre legyen szólva: ronaldo-s :) ) és az eredeti, jó minőségű, tehát nekem bevált. még a számozás, felirat is eredeti volt
  • Tyler1
    és ezek rendes, eredeti mezt forgalmaznak? (fosok a magyaroktól, nehogy vmi kínai fost adjanak, szikszalagos számozással)
  • pilboy
    innen, remélem jó döntés, ha innen nem jön, akkor footballplanet lesz a következő, mert most jöttem rá, hogy onnan már volt rendelésem és az jó volt
  • Tyler1
    hol rendelted?
  • pilboy
    pedig most most rendeltettem meg a 2010/11-es chicharito mezt a születésnapomra. ugyebár 2 hét múlva lesz és nem akartam megvárni a jövő évit, egyrészt minél előbb használni akarom, másrészt ebben a mezben lettünk rekordbajnokok és ez sztem nagyon fontos. (még sosem volt mu-mezem annak ellenére, h 28 leszek és már igencsak régóta fan vok...)
  • Mayorpapa
    én már látom is őt a nem is olyan távoli jövőben hófehér mezben
  • Tyler1
    most biztos nem megy el, jövőre sem, de ennek meg lesz a böjtje, hogy a fél Real, meg a Barca körbedicséri, hogy milyen faszán illene a csapatukba. meg hát Hernández latin gyerek, ezeknek a Real az álmuk(vagy a Barca).
  • Rash87
    Eddig nem úgy volt,h minden álma az volt,h itt focizzon ? :)
    Meglepne,ha elmenne 1 ilyen szezon után...
  • Tyler1
    Hernández fontolóra venne egy Real ajánlatot

na bazdmeg
    valószínű a "klubhűség" kifejezés, Scholes és Giggs visszavonulásával ki is fog halni.
  • MR ME
  • fodorpetii
    Ha tudjátok linkeljétek még be máshova is legyünk minél többen :)
  • Tyler1
    fasza
  • Rash87
    Lájk :D
  • fodorpetii
    Sziasztok, gondoltam be linkelem nektek ezt az oldalt a mostanság annyira felkapott facebookon megalakult ez az oldal lehet likeolni ha szeretnétek egy jó társaságot, híreket, beszélgetéseket!
    fb oldal
  • Tyler1
    meg a csapatba sem.
  • Magic Boy
    A Milan már megmutatta a Barca ellen készülő MU-nak
  • Magic Boy
    Nem is illik bele az igazolási stratégiánkba.
  • ldobosi
    Sneijder: Maradok az Interben
  • Magic Boy
    Guardiola: Tartok a Manchester Unitedtől