Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
mekkora gól, atyaég, már megint... Berbatov!!!
giornalista
és ne aludjunk a 2. félidõben.
giornalista
tényleg jól játszunk, de azért ez a Roversnek is köszönhetõ. azonban jó látni, hogy végre tõlünk szart be valaki és zavarodott meg. ez a Chelsea ellen szokott megvalósulni.

cserébe meg kéne ütni õket rendesen.
MR ME
jaja végre öröm nézni a csapatot, idén talán még nem is voltam így...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok
érdekes lenne év elején egy FC United-MU meccs.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rash87
Ha le nem sérül megint. Nem volt biztató az arckifejezése néha. Nem lepne meg,ha lecserélnék. Nani meg megtanulhatna egyszer passzolni,de örülnék neki. Hiába állnak elõtte 5-en,akkor is cselezik.

Glory, Glory Man. United!

rajkonnen92
nagyon tetszik ma a játékunk. helyzeteket dolgozunk ki, szépen játszik a csapat és gólokkal vezetünk. kezd úgy tünni, hogy összeszedi magát a csapat. Rooney megérdemelne egy gólt.

Glory Man United Go Kimi Go

Tyler1
idén, de talán még tavaly sem láttam ilyen játékot a csapattól! Rooney az új igazolásunk? mindenesetre gratula a csapatnak, öröm nézni az ilyen focit 😊

(csak Carrick a kibaszott nagy lyuk a pályán)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
VEZET az FC UNITED OF MANCEHSTER a nála egy osztállyal feljebb játszó Brighton ellen idegenben!!
MR ME
megtanúltunk focizni? 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
lesz 2:2? 😊

MR ME
ez de szép volt!

giornalista
nagyon butáskodunk hátul. egyébként a Rovers még nem szerzett pontot az idén akkor, ha megszerezték ellenük a vezetést.
giornalista
basszus, Nani... azért ez nem fér bele, na. támadni kell tovább!
Rash87
Elég gyors volt😄

giornalista
jóóó!
Tyler1
jól indul 😄
1:0

Tyler1
ejj bíztam az Aston Villába, h a végére húz egy x-et, de elszórakozták a végét.

na de most GLORY MAN UTD, remélem átvesszük a vezetést a forduló végére!!!

banok

giornalista
sportklub streamet nem tud valaki? az FC United of Manchester FA Kupa meccsét adják ott.

Man Utd: Van der Sar, Rafael Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Carrick, Anderson, Park, Berbatov, Rooney.
Subs: Kuszczak, Giggs, Hernandez, O'Shea, Evans, Fletcher, Obertan.
giornalista
máris messzebb kerültünk tõle. nem baj, a saját meccsünket kell megnyerni!
giornalista
na, hátha ma is húz egy Tottenhamet az Arsenal!
Rash87
Sõt,elfelejtettem hazahozni a pendrivot is :\
Szóval már csak hétfõn fogom tudni frissíteni. Bár addig megpróbálom pofásabbra varázsolni 😄

Addig is :

16:00
Manchester United vs. Blackburn Rovers
DigiSport &
Stream!

Tyler1
hát igen, erre mindig számítani lehet, mert tökéletes szezon csak 100 évente létezik a fociban 😊

------------------------------

közben hivatalos lett Lindeegard igazolása. kíváncsian várom, hogy mit produkál a csapatnál, remélem gyorsan pontot rakunk a kapus-mizéria végére.

Rash87
Frissülni fog az,csak most kicsit összejöttek a dolgok,ezért sorry.

giornalista
tök jó, hogy már azt lehet számolni, hogy esetleg nem nyer a Chelsea, nem pedig azt, hogy 4, 5 vagy 6 gólt lõ.
MR ME
banner kicsit nemnagyon frissül :|

Darthmushroom
én azért írtam csak h õk se vannak nagy formába az utolsó fordulót nézve

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
nem jelent semmit, Chls meg kikapott a BCitytõl. a NCastle meg pontosan tudja, h az Arsenal után õket is elkaphatják.

Darthmushroom
ja csak a Castle az elõzõ fordulóba kapott egy 5st a boltontól

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
és õk azzal a N'Castle-el játszanak idegenben, aki lenyomta az Arsenalt is, és ugye most a Chls sincs a toppon. sztem behúzzák a Szarkák.

egy napra is, de át vehetjük a vezetést, ez jó kis lélektanihadviselés a Chelsivel szemben.
köszi
lol mekkora tizi volt berba akasztása 😮

http://www.powerplaymanager.com/r57633

giornalista
a tavalyi is ugyanez volt. a BL-elõdöntõs szezonban látványosan elfáradtunk tavaszra, elfogytak a játékosok és az erõnlét is. azóta megfigyelhetõ, hogy az Öreg hamar elkezd spórolni. tavaly az õsz közepétõl, idén viszont már augusztustól folyamatosan spórol a csapattal, megy a rotáció...
MR ME
én komolyan csak azon röhögök h megint az van mint tavaly, geci szarok vagyunk, de még így is pontegyenlõséggel vagyunk csak 2-ak a tabellán, tehát máshol is ez a helyzet 😄

Tyler1
az a baj, h nem a legkisebb az energiabefektetés, mert összefossák magukat, hogy 1 nyamvadt gólt összehozzanak :S

-----------------------------------------
Összefoglaló

vki a gólt plíz és esetleg a szitut, vagy ha van akkor összefoglalót (bár azt olvastam gyenge meccs volt)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
kicsit olyan nekem ez a szezon mintha azt tesztelnénk hogy a lehetõ legkisebb energiabefektetéssel mit tudunk megnyerni.. nem? <#idiota>

Tyler1
azt hittem megcsapja Rooneyt az a csávó xD

MR ME
örüljünk ha egyet találunk...

Tyler1
ebbõõõ se lesz 7:1

Rash87
Pedig jó pár meccsen játszott már,azt hiszem múltkor is.

Pacal17
valaki nem tud nézhetõ streamet?

Pacal17
Szerintem helyt fognak állni

banok
errõl a Smallingrõl még soha nem hallottam...

Tyler1
hátvédsortól eléggé fosok, no Rio, no Vidic, no Evra :S
Evans meg van amikor olyan lyukakat hagy középen, h ott csak az nem fér el, aki vonattal megy.

giornalista
jó lesz ez. remélem.
Tyler1
kezdõk:

cseréink: Amos, Evra, Brown, Anderson, Hernandez, Obertan, Macheda

Tyler1
pont egy kapust a legnehezebb megítélni, nehogy te látatlanba leírd pl. Lindegaardot. Volt pár nagyobb nevünk is Schmeichel után, akik annyit se értek mint Kuszczak.
az meg, h most mindenki Stekelenburgot, meg Akinfejevet akar, egy óriási nagy baromság, mert 1. õket a sajtó fújta fel, és hozta össze minden csapattal, 2. semmi biztosíték nem lenne, h a nagy Stekelenburg akár fingani is megtanulna a PL-ben.

és Stekelenburgot én sokkal jobb kapusnak tartom a felsoroltaknál