35611

• giornalista
    dehogy :) pár hetente írok azért.

most pl. semmi rossz érzés nincs bennem, látod, nem is károgok. egy sokkal jobb csapattól kaptunk ki, az ismert hibáinkat nagyították csak fel. nekik a világ legjobb középpályája áll a rendelkezésükre, nekünk tegnap nem volt középső középpályánk (igazából szeptember óta nincs is ilyenünk). ez van :)

az angolok sem emlékeznek tragédiaként a 3-6-ra, inkább azóta ámulnak, hogy mit tudtak anno a Magic Magyars-ok. én a magam részéről még mindig ámulok, és közben persze bosszant a vereség, meg sajnálom, hogy elmaradt a CSODA, de hát there's only one United, és ennyi :)

a bajnoki cím bőven kárpótol mindenért, főleg, hogy én a közelébe sem vártam a csapatot.
  • Rash87
    Téged is látni?
    Érdekes,h mindig akkor jössz,mikor kikap a csapat :D
  • giornalista
    buszkecc azért elég kislányosan értelmezi a focit. én úgy láttam, hogy ezek még nyerni sem képesek méltósággal. ettől függetlenül gratulálni kell nekik, mert két góllal minimum jobbak, mint mi. még ehhez a különbséghez is szerencse kellett.

Fergie meg remélhetőleg meggondolja magát, és mégis elkezd foglalkozni a középpálya közepével... kell egy Diarra-szerű szűrő játékos, ebből nem lehet engedni a nyáron.

WE'LL NEVER DIE
  • giornalista
    ez hülyeség.
  • szabii98
    Real drukkerek 70%? Mégis hol? itt biztos nem.
  • WuFraZselic
    ezt én is így látom, de ez hogy kapcsolódik ahhoz, hogy nem volt következetes a játékvezetés...?! :) én azt szóltam meg, nem a Real játékát magasztaltam
  • bodajoci
    Ők választották ezt a taktikát, meg is érdemelték. Az uccsó meccsen már legalább játszottak is. A Real drukkerek 70 %-a is elitélte ezt a stílust amit Mou játszatott, sőt még CR is azt mondta, h ő a támadó focit szereti nem ezt akk mi van?
  • WuFraZselic
    csak a realt büntették is, a színészkedést meg nem
  • Balázs 17
    MU meg megköszönheti Kassainak, hogy 20perc után nem -1 ember volt a pályán

érdekes én ma nem láttam színészkedést
  • bodajoci
    A clasicon is csak azért volt, mert cigány taktikára cigány játék a válasz. Érdekes, a MU egyetlen játékosa sem akart agyonrúgni egy Barca játékost sem.
  • Tyler1
    nem volt itt színészkedés, max annyi, amit még az angol csapatok is vállalni szoktak időhúzás címén. én azt hittem ennél "latinosabbak" lesznek, de szó nem érheti őket, nem ölték a játékot fetrengéssel, mint pl. egy elklásszikón.
  • bodajoci
    Nem értem mit fanyalogtok itt, még az egyetlen gólotokat is les előzte meg, akk nekünk fújtak ehh...Meg kell nézni a statisztikát, azt láthatjátok mért nyert a Barca. Amúgy az angol újságok egy rossz szót sem írnak a bíróról, inkább a spanyolok húzzák le jobban.
  • Sippie
    De mi az hogy kisebb szabálytalanság?
    Ami szabálytalan az szabálytalan, ergó be kell fújni. Kicsi vagy nagy, mióta számít?
  • Rash87
    Én most nem a színészkedésről beszéltem most,mert tudom,hogy ő nagyon ritkán játszik erre rá,s nagyon jól csinálja,amit csinál, csak ha ellene irányul vmi kisebb szabálytalanság,azt egyből szó nélkül befújja minden bíró.
    Remélem egyszer elmegy a Barca-ból :))
  • Cabell
    Hát, srácok, abszolút nincs miért szégyenkeznünk, egyrészt, mert ez egy erőnfelüli, remek szezon volt, másrészt pedig abszolút helytálltunk a döntőben.

Picit meglepődte Ferguson bátorságán, hogy Hernandezzel és Fabioval kezd, de abszolút rendben volt minden, egyszerűen ennyivel jobbak.
    Sajnos a BL egy olyan számítógépes játék, aminek a végén a Barca a főellenség, és mi most nem tudtuk őket megverni, mert nem voltunk elég jók hozzá.
  • milan0911
    Komolyan hittem benne hogy legyőzhetjük a Barcát, a Rooney gól után valami hihetetlenül jó érzés volt MU szurkolónak lenni:)
    De a Barcelona valóban jobb volt tegnap, és egy kis Busquets rájátszást leszámítva a vége fele színészkedés se volt.El tudom képzelni amúgy hogy Guardiola is rászólt a srácokra meccs elött, látszik hogy tisztelte egymást a két csapat.Mondjuk jövőre nem bánnám ha nem nekünk kellene megállítani a Barcát és olyan csapattal döntőznénk akit nem Barcának hívnak:D
  • Gaba94
    Pedig pont Messi az, aki még a szabálytalanság ellenére is felpattan a földről és megpróbálja továbbvinni a labdát! Video

Én nem emlékszem egy színészkedésre sem, de ez az egész dolog azóta van így felkapva, amióta az isteni Jo5é feltalálta, hogy az ellenfél szétrúgásával és minden gusztustalan, aljas megoldással meg lehet fogni minket. Mi felvettük vele a kesztyűt, gyakorlatilag a saját fegyverével vertük meg őket. Sajnos azóta mindenkinek a színészkedés, a bírók és az UEFA jut eszébe egyből a Barcelonáról :s

Egyébként gratula nektek is! Látványos döntő volt, fel mertétek vállalni a nyílt, támadó focit :)
  • homeless
    Rosszul láttad. Tegnap is sokszor elvették Messitől szabályosan a labdát, és mégsem fújta be a bíró. Pont Messi az a játékos, aki ha a 16-oson belül van, akkor az a célja, hogy gólt rúgjon nem pedig az, hogy kiharcoljon egy 11-est. Azt elismerem, hogy Busquets szeret színészkedni, de Messi pont nem olyan. Szerintem azért látod így, mert Messit sokkal többször szerelik szabálytalanul, mint bárki mást és ezeket még szép, hogy befújják.

Egyébként CR nélkül kifejezetten szimpatikus csapat ez a MU.
  • Rash87
    Én is pont így láttam...
    De akármikor Barca meccsbe belenézek,mindig ez van.
    Kicsi Messit meglökik,már befújják neki,s teljesen mindegy honnan hozzák a bírót,mindegyik ezt csinálja.

Ettől függetlenül teljesen megérdemelt a Barca siker.
    Bár én ezeket a cseréket nem értettem, Valencia érvényesülni se tudott,Giggs szintén,s pályán maradtak.
  • pilboy
    megérdemelten nyert a barca!
    csak azt nem értem, h még mindig miért kell színészkedniük, mikor vzetnek 2 góllal. messi, hófehérke, buszkecc. tényleg frusztráló lehet az ellenfelek számára (rio jól látta) és sajnos a bírók ehhez partnerek. valencia gyenge volt, de szabálytalanságainak felét egy angol bíró simán elengedte volna...
    rooney még akkor is állva maradt, amikor utánarúgtak és nem kapott érte szabadrúgást sem, pedig nem lehetett volna előnyszabályt ítélni. de ott van nani is, akit megindulásnál rángatnak vissza és nem esett el (pedig ő is déli...)
    lehet az elkeseredettség beszél belőlem, de egyáltalán nem akarom a bíróra fogni, csak ez idegölő, amit ezek a sztárok csinálnak. simán mehetnének színházba is! :/ (park és evra még lehet, h mindig ott érezte magát :) )
    gratulálok a fiúknak, h ezt sportszerűen tűrték és az éves teljesítményükhöz!
  • girimó
    második félidő megkezdésekor a középpálya megerősítése lett volna a cél.pl. gigs le flecser be, valensia le nani be , carick le skols be.talán így több keresni valónk lett volna.
  • Tyler1
    hát emberek, ez nem a mi esténk volt. akkora technikai fölény volt a 2 csapat között, hogy még csalódottságot sem érzek. ezt a Barcának kellett nyernie.

érthetetlen számomra, hogy Valencia hogy tudott pont most ilyen meccset lehozni, tőle mást vártam. az, hogy Hernández még annyit sem csinált mint Vale, nem lepett meg, az annál inkább, hogy 90 percig a pályán volt.
  • rooney8
    hát várható volt, hogy lefociznak minket :s
    nembaj, azért szép volt idáig is eljutni :)
  • MR ME
    hát basszus esélyünk nem volt kb...mind1 pl megvan
  • Rash87
    Mindig Messire játszanak...ha nem jön össze,akkor igen,ott a "tartalék",de a lényeg,mindig ő volt.
    Bár erre számítani lehetett sajnos.
  • Botond #26398
    van der saar sem ilyen búcsút érdemelt.
  • IXEMGabeo
    azért nem:) van még egy David Villa egy Xavi:D és így tovább
  • Pacal17
    Azért erre számítani lehetett srácok.
  • Rash87
    Ez ennyi volt...
    Pedig sajnálom h ez lett a vége,pedig nem sokkal jobbak,csak h van egy (nem mondom milyen) Messijük,s ennyiből állnak,majd jövőre

Legalább a bírói vezetés jó ,bár sokat nem fúj,amit fúj,azt is Barca-nak,vagyis inkább a nagy Messinek,nem értem miért van ez már régóta minden bírónál,de remélem jövőre vki nagyon megtapossa végre,hogy legyen is értelme elesnie mindig :)
  • sanyiute
    hááát:S 2 lőni 20perc alatt egy Barcelonának?:S:S
  • smith09 #26393
    Az első félidő annyira nem volt rossz.
    Nekem Valencia és Fabió kicsit kilóg, de ha nincs jobb náluk ám legyen.
    Második félidő nehéz lesz, de nyerni kell.
  • IXEMGabeo
    nagyon gyors meccs, az ember ide-oda kapkodja a fejét és máris elmegy a félidő:S
  • Rash87
    Ez tény...Sajnos.
    De ez a barca tili-toli foci,hát gyönyörű...

Nehéz lesz,de GLORY MU!
  • IXEMGabeo
    Rooney gólja szép volt, de a Barca jobb szerintem
  • MR ME
    hát eddig sajnos nagyon a barca játsza a saját játékát, nehéz lesz ez, rooney gólja viszont álomszép volt, remélem a 2. félidőben tudjuk azt játszani mint az első félidő első 5 percében, nem kéne őket ennyira hagyni jétszani mert akkor baj lesz :/
  • JSbyMSI8800
    Berba még a padon sincs ?
  • Rash87
    "
    Coming soon

FC UEFA vs Man united
    "

loool :D
  • rooney8
    baszkii :D de szerencsére már elment, így olyan mintha nem is raktál vna :P
  • MR ME
    én úgy érzem ez a mi esténk lesz!