Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
na ez meg a másik. vajon a Blackpool a márciusi olvadásig nem játszik majd otthon?

egyébként Terry meg Essien is kezd ma a Chelsea-ben.
Tyler1
nem tõlünk függ, hanem az idõtõl, és a B'Pooltól.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
szerintem a Ligakupa elõdöntõk alkalmával pótoljuk.
tuti ,hogy el marad már nem lehet rá fogadni.
Rash87
Nagyszerû :\
Gondolom akkor hétközi meccs lesz valamikor. De legalább BL-re fel tudnak készülni.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
annyi örömünk lehet, h a BL meccset így már nem fenyegeti...

Tyler1

Rash87
nah ne már! ez már tuti?

Tyler1
meccsünk elmarad, mert szar a B'Pool pályája-.-

Tyler1
de nem kell ide német, meg német bajnokságból sem kell senki. mi a fuck van, h minden újság germanizálni akarja a csapatot hirtelen?
abból még jó dolog nem sûlt el, h ide a Bundesbõl vki is betette a lábát.

Darthmushroom
ja kicsit, sorry h nem rendesen linkeltem be

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Grove4
Kicsit félrevezetõ a link címe 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Darthmushroom
ismét egy pletyka:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/man-utd-a-klub-195-millio-euros-ajanlatot-keszul-tenni-marinert-2055188

bár lehet benne valami mivel régen se sajnáltuk a pénzt a tehetségekre.. pl. Nani,Ando...
bár én még mindig jobban örülnék Hazardnak és szerintem õt is meglehetne ennyiért szerezni

hedonist
Kicst elfilóztam ezen, és sztem Park a tökéletes csereember nektek, 1. kurva jó csereként, vagy nagy meccseken kezdõként sokszor lepi meg az ellent, 2. ritka az ilyen szintû játékos aki ennyi éven át tûri a padozást!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

giornalista
nagyon röviden:
- azért rúgnak ötöt, mert most kiszakadnak az eddigi szar formájukból. nagyjából, mint mi a 7-1 alkalmával, persze ezt nem láttam elõre.
- azért kaphatunk mi ki tõlük, mert az egy teljesen más meccs lesz, mint Spurs elleni számukra
de rólam aztán tudod, hogy pesszimista vagyok 😊
Tyler1
ha a Spurs megverné a Chelsea-t, akk mi köv. héten miért ne tudnánk? én arra sem látok sok esélyt, h most 5-öt rúgnak az Evertonnak, hisz õk meg a kiesés ellen küzdenek. ha hozni tudjuk, a B'burn elleni játékunkat - és miértne hoznánk? - akk nagyon is sok esélyünk lehet. ne féljél már ennyire a Kékektõl, nem létezik verhetetlen csapat(a nagy veretlen Real is olyan cumit kapott a Barcától, h ihajj).

Park meg focizik idén, csak ehhez kellett Valencia(igen õ Vale) lábtörése, azelött õ is csak nagy ritkán került a pályára. bár igaz, h ha Vale nem tud visszatérni még januárban, akk Parkot nem engedhetjük el. szóval õ inkább a nyár kérdése marad.

giornalista
ehh, egy percet legalább gondolkoztam azon, hogy ki az a "Vale", azaz "vél", mire rájöttem, hogy kirõl van szó 😊)

ismét ellent fogok mondani neked, persze ez már lassan a védjegyem. nem hinném, hogy eligazol. bõven elég játékidõt kap, a világ legnagyobb klubjánál számolnak vele. nekünk is jó szolgálatot tesz, az idén még focizik is, ráadásul õ az elsõszámú kapunk Ázsia felé.
giornalista
Lukaku óriási igazolás lenne, de nem hiszek benne, hogy összejön. de hát én már csak ilyen vagyok, abban sem hittem, hogy állunk az idén az élen.

Rash: nem is hiszem, hogy azok leszünk. viszont azt elismerem, hogy lényegesen jobb helyen állunk, mint azt gondoltam, és jobb helyzetbõl várhatjuk a rangadókat. tudom, hogy mire akarsz emlékeztetni. esélyünk nyilván most már van, de szerintem még mindig a Chelsea a fõ esélyes. fel fognak támadni, ha visszatérnek a sérültjeik, januárban pedig igazolhatnak, ha rájönnek, hogy szûk a keretük.

az év elején a 4. helyet már sikerként értékeltem volna, most már egyértelmû, hatalmas kudarc lenne. a hurráoptimizmussal azért még várnék január elejéig. ha jól jövünk ki december végébõl (mindenki játszik mindenkivel), akkor lehet, hogy ismét át kell gondolnom a gondolataimat.

ebben a cikkben számolgattam egy kicsit a Rovers-meccs elõtt, egyelõre úgy állunk, ahogy gondoltam.
Tyler1
Park tuti elmegy. én bírom, mert tud küzdeni meg akar is, csak kevés ahhoz, hogy alapember legyen, ha meg Vale visszajön, akk megint padozhatna.

Tyler1
lesznek itt még helycserék az elsõ 3 között, de jó lenne legalább a decembert kihúzni az elsõ helyen. januárba meg remélem megindul a tisztogatás a csapatban, mert itt egyre többen színvonal alatt futkároznak irdatlan összegekért(pl. O'Shea).

hedonist
ha minden így marad, kiütéssel nyertek a Bridgen...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
"Ebbe a szezonban nem lehet bajnok a MU"
Szóval ilyenekkel nem kell foglalkoznod 😄

giornalista
a bajnok címhez a most következõ 3 meccsbõl minimum 6 pont kell. és én a Blackpooltól jobban félek, mint az Arsenaltól, bevallom.

ráadásul elõtte van még egy Valencia is.
Tyler1
elég a 0 pont is, ha 2-3. helyre megyünk, de nem hiszem, h ez a cél, úgyhogy min. 4-et hozunk kell(és még úgy is megelõzhet vmelyik).

Cabell
Ars ellen egy x is elég Chelsea ellen is tul. képpen.

De ahogy ismerem magunkat az ilyen több keménymeccset ált. sikerül 0 pontal huznunk.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
aztakurva, most nézem a sorsolást 😮 dec 13. Ars, utána dec 19. Chelsea
az elsõt szégyen lenne nem behúzni, fõleg az OT-n, de Chelsea ellen már nagyobb csata lesz a Bridge-en.

Tyler1
jólvan FA-t, meg a bajnokságot, meg a bl-t megnyerjük 😄
ágyúskák meg nyerhetnek egy forintos kupát 5 év után 😄(bár nem tennék rá 200Ft-ot sem)

én nem lepõdtem meg a védõcseréken, mivel marha gyengén védekeztünk. mondjuk fabio helyett o'shea-t cseréltem volna le 😊

o'shea lövésén bnõm meg is kérdezte, h "mi volt ez, te?" 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Nem lepõdnék meg,ha direkt csinálták volna.
3-0-nál lecserél 2 védõt,s behoz helyette másik kettõt.

O'Shea lövése se volt semmi,mikor el akarta rúgni,s labda egy vonalával bedobás lett belõle 😄D

giornalista
jó lett volna azért, pl. a kapus srác miatt is.

a lengyelt többé nem akarom látni.
a lényeg, h ebbõl is "tanulunk"..........

Rash87
Ez azért elég szégyen volt,a csapatra nézve.
Jó,kapjunk ki,de ne 4-0ra,fõleg ne a West Ham-tõl,akik full utolsók a PL-be. Evans-t meg remélem kiteszik,mert amit itt mûvelt, az vicc volt.

evans-rõl 3 gólt kaptunk!!! azt hiszem ez még u10-ben is megengedhetetlen
o'shea is harmatgyenge volt
középpálya 0
csatárokhoz labda sem nagyon jutott
kiko és obertan mutatott valamicskét

gond nincs, legalább 2vel kevesebb meccsünk lesz 😊

zalrobto
köszi az infót remélem az fa.kupára nem igy készülnek<#ravasz1>majd

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Tyler1
ez a sorozat egyeneskieséses.

zalrobto
sziasztok
csak egy kérdés lesz visszavágó vagy csak egy mecs?

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Cabell
hát úgylátom hozzuk az idén megszokott bombameglepetésekkel teli formánkat

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
igen, de azért még a nagy Manchester United tartalékcsapata sem fog legyõzni egy jóval tapasztaltabb nagy csapatot. meg le is szarják sztem ezt a ligakupát. eddig sorozatban megnyertük 3x, biztos megnyerjük tartalékkal is....hát nem!

Magic Boy
Valamikor a fiataloknak és tartalékoknak is lehetõséget kell adni tétmérkõzésen.
Erre jó például a Liga Kupa is.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Ennyit Kuszczakról.
remélem a télen végre eladjuk.

Tyler1
ahaa komolyan gondolják mi? látszk mennyire gondolják komolyan 😄 meg honnan gondolta egyátalán Fergie, hogy a tartalék megver egy WHU-t? 😊

rooney8
4-0
na jó azér ez már sok 😮

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Darthmushroom
4:0

Magic Boy
Sajnos az nagyon is jellemzõ idén a csapatra, hogy mindent túlbonyolít.

rooney8
3-0
szép 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
hát emberek ez eddig eléggé vérszegény :S megint az a baj, h annyira tökéletes megoldásokat keresnek, ami nem létezik.

Magic Boy
Szépen veri a WHU a tarcsit.<#szomoru1>

Magic Boy
A bannerral, mint mondtam csak annyi a bajom, hogy nagyon sötét.

Magic Boy
Akkor az elsõ kettõben egyetértünk.<#smile>

Eikrem meg elvileg nagy tehetség illene neki lehetõséget adni lassan.