Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként Terry meg Essien is kezd ma a Chelsea-ben.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gondolom akkor hétközi meccs lesz valamikor. De legalább BL-re fel tudnak készülni.
Glory, Glory Man. United!
abból még jó dolog nem sûlt el, h ide a Bundesbõl vki is betette a lábát.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/man-utd-a-klub-195-millio-euros-ajanlatot-keszul-tenni-marinert-2055188
bár lehet benne valami mivel régen se sajnáltuk a pénzt a tehetségekre.. pl. Nani,Ando...
bár én még mindig jobban örülnék Hazardnak és szerintem õt is meglehetne ennyiért szerezni
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
- azért rúgnak ötöt, mert most kiszakadnak az eddigi szar formájukból. nagyjából, mint mi a 7-1 alkalmával, persze ezt nem láttam elõre.
- azért kaphatunk mi ki tõlük, mert az egy teljesen más meccs lesz, mint Spurs elleni számukra
de rólam aztán tudod, hogy pesszimista vagyok 😊
Park meg focizik idén, csak ehhez kellett Valencia(igen õ Vale) lábtörése, azelött õ is csak nagy ritkán került a pályára. bár igaz, h ha Vale nem tud visszatérni még januárban, akk Parkot nem engedhetjük el. szóval õ inkább a nyár kérdése marad.
ismét ellent fogok mondani neked, persze ez már lassan a védjegyem. nem hinném, hogy eligazol. bõven elég játékidõt kap, a világ legnagyobb klubjánál számolnak vele. nekünk is jó szolgálatot tesz, az idén még focizik is, ráadásul õ az elsõszámú kapunk Ázsia felé.
Rash: nem is hiszem, hogy azok leszünk. viszont azt elismerem, hogy lényegesen jobb helyen állunk, mint azt gondoltam, és jobb helyzetbõl várhatjuk a rangadókat. tudom, hogy mire akarsz emlékeztetni. esélyünk nyilván most már van, de szerintem még mindig a Chelsea a fõ esélyes. fel fognak támadni, ha visszatérnek a sérültjeik, januárban pedig igazolhatnak, ha rájönnek, hogy szûk a keretük.
az év elején a 4. helyet már sikerként értékeltem volna, most már egyértelmû, hatalmas kudarc lenne. a hurráoptimizmussal azért még várnék január elejéig. ha jól jövünk ki december végébõl (mindenki játszik mindenkivel), akkor lehet, hogy ismét át kell gondolnom a gondolataimat.
ebben a cikkben számolgattam egy kicsit a Rovers-meccs elõtt, egyelõre úgy állunk, ahogy gondoltam.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Szóval ilyenekkel nem kell foglalkoznod 😄
ráadásul elõtte van még egy Valencia is.
De ahogy ismerem magunkat az ilyen több keménymeccset ált. sikerül 0 pontal huznunk.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
az elsõt szégyen lenne nem behúzni, fõleg az OT-n, de Chelsea ellen már nagyobb csata lesz a Bridge-en.
ágyúskák meg nyerhetnek egy forintos kupát 5 év után 😄(bár nem tennék rá 200Ft-ot sem)
o'shea lövésén bnõm meg is kérdezte, h "mi volt ez, te?" 😄
http://www.powerplaymanager.com/r57633
3-0-nál lecserél 2 védõt,s behoz helyette másik kettõt.
O'Shea lövése se volt semmi,mikor el akarta rúgni,s labda egy vonalával bedobás lett belõle 😄D
Jó,kapjunk ki,de ne 4-0ra,fõleg ne a West Ham-tõl,akik full utolsók a PL-be. Evans-t meg remélem kiteszik,mert amit itt mûvelt, az vicc volt.
o'shea is harmatgyenge volt
középpálya 0
csatárokhoz labda sem nagyon jutott
kiko és obertan mutatott valamicskét
gond nincs, legalább 2vel kevesebb meccsünk lesz 😊
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
csak egy kérdés lesz visszavágó vagy csak egy mecs?
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Erre jó például a Liga Kupa is.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
remélem a télen végre eladjuk.
na jó azér ez már sok 😮
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
szép 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.