35611
-
#26504 na, hát egy ilyen kezdőt már szívesen elfogadnék köv. szezonra
ez már BL-erős team lenne. -
#26503 nekem aztán mind1, mert 32 milliót ez az ember nem ér, és mi nem is fogunk érte kiadni ennyit(remélem) :) -
#26502 bocsánat a link lemaradt Szóval amiatt tettek le róla, mert ügynöke szerint inkább maradna a Seria A-ban. -
#26501 Ez úgy baromság, ahogy van:)
Kezdjük ott, h 1. ennek a mondatnak semmi értelme a City viszonylatában:) "A lap forrása szerint a City-nek viszont ez az ár már túl magas, ezért nem látják értelmét a versengésnek." ezért tettek le róla:
2. Az Inter és a Chelsea is komoly érdeklődő, mi télen megbiddeltük, és elutasítottak, h majd nyáron próbálkozzunk, amit meg is teszünk, elvileg Pastore után. -
#26500 őt adnám, fifába is leigazoltam :P -
#26499 szerintem sem, főleg, hogy én már arra várok mikor bólint Young. -
#26498 Megelőztél.
Óriási tehetségnek tartom, de ennyit azért szerintem nem ér. -
#26497 versenytárs nélkül a 32 milliós Sanchezért -
#26496 Henderson célkeresztben
Mindkét játékost vihetik. -
#26495 Néggyel több a kelleténél -
#26494 http://manunited.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/02/2_Neggyel_tobb_a_kelletenel/ -
pilboy #26493 wow :)
jó látom, h már 1 millió fontnál járnak? -
#26492 Eladó a történelmi tizenegyespont
Az interneten lehet licitálni arra a tizenegyespontra, ahonnan Wayne Rooney a Manchester United 19. bajnoki címét jelentő gólt szerezte a Blackburn ellen.
A leleményes drukker, Eddie Maxwell kérte meg a Blackburn vezetőit, hogy kiáshassa a gyepdarabot a mészponttal az Ewood Parkban. Innen lőtte az egyenlítő találatot Wayne Rooney, a Manchester United csatára a két csapat május 14-i bajnokiján, ami a bajnoki címet jelentette.
A szurkoló elmondta, hogy először a középpontra pályázott, de a találkozó után rájött, hogy a tizenegyespont a történelem részévé vált Rooney gólja miatt.
Eddie Maxwell a gyepdarabot az interneten kínálja megvételre. Az érdeklődés óriási, a licit meghaladta a 15 ezer fontot, de még egy hétig tart.
forrás: inforadio.hu
A cikk :)
-
#26491 A Bayern jól erősít sajnos, hiszen viszi Neuer-t és Rafinha-t is.
Hivatalosan is bejelentették. -
pilboy #26490 most jut eszembe, h ha ő jönne, lassan lehetnénk Silva FC is :) -
#26489 hát én elég sok meccsre emlékszem, ahol rettenetes teljesítményt nyújtott. ez a szezon nem az övé volt. bár tavaly Vidic volt hasonló hullámvölgyben, amin sikeresen túljutott, remélem Evra is képes lesz rá. -
pilboy #26488 keane helyére esetleg thiago silva (az ikrek és ando segíthetne a beilleszkedésben) -
#26487 Ne csak a döntőt nézd.
Evra a posztja egyik legjobbja, de neki is vannak néha gyenge meccsei. -
sanyiute #26486 Bale,Huddlestone meg a Michael Dawson jöhetne Tottenhamtől:D -
#26485 nem bánnám azt sem, mert hogy a döntőben Fabio játszott jobban, az is biztos. -
#26484 Fabio bal oldalt is tud játszani. -
#26483 jobb oldalra akármelyik Da Silva jó lehet hosszútávra, de a bal oldalon Evra idén csak egy lyuk volt. és ha a Barcát akarjuk verni, akk nem lehetnek olyan védelmi hibák, amiket a francia elkövetett. -
pilboy #26482 vds - de gea
giggs - bale (dzsudzsi :D )
scholes - (young?), modric
neville - richards (esélytelen, de jó lenne)
keane - huddlestone (csak szó sincs róla) -
#26481 Tyler1, Rajkonnen92: Mondjatok másik oldali szélső védőt, mert G. Nevill ott játszott és oda most jelenleg csak Rafael van (Bár Fabio tud ott is játszani, ahogy bizonyította) a keretünkben. -
#26480 Neuer nagy kapus, de sajnos a Bayernhez megy valószínűleg, viszont David De Gea is nagy igazolás lesz, ha ő jön.
Fabio Coentrao-t én is elfoganám, de Gareth Bale-nek jobban örülnék.
Mondjuk erre a posztra Ott van Evra és Fabio is.
G. Neville a másik oldalt játszott.
Sneijder, De Rossi, Young nagy fogás lenne mind a 3, de nagy eséllyel csak Young jön. -
#26479 osztom a véleményed bár sajnos neuer esélytelen -
#26478 Neuer(csak mert ő élesben is bizonyított ellenünk), Coentrao, Sneijder, De Rossi, Young. -
#26477 Szerintetek kikkel kellene pótolni a visszavonuló és a visszavonulás előtt álló játékosainkat?
Tehát ti kiket igazolnátok szívetek szerint
Van der Sar, G. Neville, Scholes, Giggs helyett (ide vehetjük még Roy Keane-t is, mert amióta ő nincs azóta nincs minőségi szűrőnk), akikkel megerősödve jövőre esélyünk lenne a Barcelona ellen is. -
#26476 A játéka sose fogott meg,mikor betették,sok mindent nem csinált(vagy nagy ritkán),bár tény,h majd kis meccsekre jó lesz. -
#26475 Még mindig az egyik legjobb befejező csatár szerintem, csak nagyon kevés lehetőséget kap. -
#26474 csereembernek tökéletes. ligakupákban, meg kis meccseken eljátszadozik majd Welbeckkel, vagy néha váltja Chichát. -
#26473 De minek?! -
#26472 Owen 1 évvel hosszabbított! -
#26471 Az ígért elemzés/gondolat ébresztő:
SAF a jövő csapatát, hát akkor nézzük, hogy hogyan áll.
A klub nem/nagyon ritkán igazol 26 évesnél idősebb játékost, így csak a 27 éves vagy annál fiatalabbakat vettem figyelembe a keretből. Azokat is kihagytam, akik nem játszottak még a felnőtt csapatban. (Bebé-t és Obertan-t szándékosan nem vettem figyelembe, hiszen nem váltak be és érzésem szerint távoznak.)
Kapusok:
Anders Lindegaard (Már 27 éves)
Ben Amos
Szélsőhátvédek:
Rafael
Fabio
Ritchie de la et
Középhátvédek:
Jonny Evans
Chris Smalling
Középpályások:
Darren Fletcher (ő is már 27 éves)
Darron Gibson
Anderson
Szélsők:
Nani
Antonio Valencia
Támadók:
Wayne Rooney
Javier Hernández
Tehát ez alapján jelenleg valami ilyesmi az a kezdő ami a jövő csapata lehet:
Lindegaard - Rafael, Evans, Smalling, Fabio - Valencia, Fletcher, Anderson, Nani - Rooney - Hernández
Ehhez jönnek még a fiatalok:
Középpályásként Paul Pogba, Ravel Morrison, Tom Cleverley, Danny Drinkwater
Támadóként: Danny Welbeck, Federico Macheda, Mame Biram Diouf
És az esetleges igazolások.
Természetesen az idősebb játékosainkkal (Evra (30 éves), Ferdinand (32 éves), Vidic (29 éves), Carrick (29 éves), Park (30 éves), Giggs (37 éves), Berbatov (30 éves) és Owen (31 éves)) természetesen jobban fest a kép, de ők semmiképpen se nevezhetők a jövő embereinek.
Ebből is kitűnik, hogy a Jövő csapata már majdnem összeállt, de hiányzik még belőle egy Keane szerű védekező középpályás (Keane óta nem sikerült ilyet találnunk), egy olyan középpályás aki támadni és védekezni is tud és egy pontrúgó. -
#26470 B-movie lett Van der Sar drámájából -
#26469 Érdekes ez a cikk is arról szól, amiről én beszéltem. -
#26468 Egy korszak vége -
#26467 Hova jut ellenfél nélkül a Barcelona? -
#26466 nagyon jó videó -
#26465 Igazából itt a letámadás és a deep-defence közti kontraszt van ábrázolva, csak picit továbbra is értetlenül állok a dolog előtt, mert láttam már magunkat kőkeményen letámadni anno (pl. az Arsenal elleni FA kupa meccsen még 2008-ban, azóta gyakorlatilag nem) sőt, nálunk jóval gyengébb csapatokat láttam a mi meccseinket teljesen lehetetlenné tenni ugyanezzel a taktikával. És akkor megint jöhetnék a Chelsea-Barca ominózus meccsel. Szóval kezdem azt hinni, hogy erre a játékra egyedül mi nem vagyunk képesek, mert már mindegyik csapatot láttam párszor jól megvalósítani ezt szinte.