35611

• Tyler1
    állítólag(???) Phil Jones már orvosi vizsgálatokon van a csapatnál.
  • Tyler1
    talán azért, mert lesz normális balszélsőnk, lesz Giggsnek utánpótlása, meg lesz elég emberünk, hogy ne a 2 Da Silva játsszon szélsőt, mikor totál le van nullázva a középpálya.
  • Cabell
    és miért olyan jó nekünk, hogy ő jön? lesz 3 elég jó szélsőnk így ez tény, de...szerintem nem itt a legégetőbb a hiány
  • limperatore
    egy legenda így eltudja rontani az image-t
  • Pacal17
    Nem bánnám, ha megkapná a hetest :D(csak akkor Owen miben lesz?)Nagy valószínűséggel egyébként Hargo távozása után megkapja a 4-est. De az is lehet, hogy a 2-est és a 4-est a Da Silva ikrek kapják.

Igazából mindegy, csak jöjjön!
  • Tyler1
    adok 3% esélyt, hogy marad a Villánál, többi a miénk. igazából már a nyilatkozataival aláírt, csak még a mezszámon gondolkoznak, azért nincs bejelentve.
  • Magic Boy
    Paul Scholes: Róla mondták
  • Magic Boy
    Sajnos még nem biztos, hogy Young a miénk.

majd csak akkor lesz az, ha hivatalosan is bejelentik.
  • bakkerman
    giggs pedig egy igazi gigolo XD
  • bakkerman
    nagy fogás young!
  • Oziris666
    Testvére feleségével!Hát ennél nagyon lejjebb nem lehet süllyedni...
  • Mayorpapa
    Kagawa jó játékos, idén robbant be a Dortmundba, sajnos épp Hajnal helyén. Majdnem olyan jó, mint Park, de szerintem nekünk rá van a legkevésbé szükségünk.
  • pilboy
    sztem is hanyagoljuk a "giggs-témát" ;)
    youngnak örülök, csak már mutassák is be!
    most olvasom, h kagawa is szívesen játszana nálunk. róla vélemény? őszintén szólva ritkán nézek német focit, ezért nem nagyon ismerem
  • Mayorpapa
    azért írtam, hogy "volt", mert már az volt bennem, hogy visszavonult, de ugye egy évet még marad. Nem tudom, milyen lesz a jövő évi teljesítménye, Rooney se nagyon találta a formáját a magánéleti problémája után. Azt, hogy ki szurkoló és ki nem, nem ez dönti el, és nem is a te véleményed. Én nem egy játékosnak szurkolok, hanem a csapatnak, gondolom te is. Nekem Gigggs a kedvencem, előtte van Nistelrooy. Sem CR-t, sem Rooneyt nem szeret(t)em különösképpen, de mivel csapatom tagjai, és még jól is játszanak, elfogadtam őket olyannak, amilyenek. Davidet én is szeretem, és valahogy ővele kapcsolatban engem sem "zavart" meg semmilyen vele kapcsolatos magánéleti probléma. De Giggs nálam valamiért más kategória. Ő volt az etalon, az igazi ikon, akire semmilyen rossz szót nem lehetett mondani. Pályán belül és azon kívül is mindenki felnézett rá, még az ellenfelek is. Kár, hogy most ez az ügy felborított mindent, persze ettől függetlenül lehet továbbra is szeretni őt, csak hát egy kicsit másképp néz majd rá mindenki, mert nem szimplán megcsalta a feleségét, hanem mint kiderült a testvére feleségével is kavart 8 (!) éven át! Mint focista természetesen legenda, a csapat ikonja, mint ember...
    Youngnak pedig nagyon örülök, ha igaz a hír, még jöhetne de Gea és Sneijder, és készen is vagyunk az igazolásokkal.
  • Tyler1
    de hagyjuk is ezt a Giggs témát, mert csak felbasz-.-

Ashley Young, 20 mihályért eljött! lehet örülni, inkább ezzel foglalkozzon mindenki, ne a szennylapok baromságaival...
  • Tyler1
    volt? ha nagy kedvenc lenne, ilyet nem írnál. nekem nagy kedvencem MÉG mindig Beckham, és soha nem tántorított el semmilyen magánéleti pletyka róla, még az sem amikor a Realhoz igazolt. és ez igaz CR-re is.
    Ryan pedig maga a United legendája, de kimerem jelenti, hogy az egész angol futballé is, a csapat ikonja, generációk példaképe, egy 21 éves pályafutást nem fog beárnyékolni pár kósza baromság, aki pedig emiatt hátat fordít neki, az nem szurkoló!
  • Mayorpapa
    az a nagy bajom, hogy én Ryanről se tudtam volna ezt elképzelni, nagyon nagy kedvenc volt, fel lehetett rá nézni minden szempontból - eddig... Kár érte, mert óriási ikon ő, de ez most egy kicsit (vagy nagyon, nem tudom) be fogja árnyékolni az egész életét, pályafutását.
  • Tyler1
    Evra? hát az első között van, akiről eltudnám :D legtisztább lelkiismerete Parknak lehet.
  • pilboy
    evra helyett o'shea-t és fletchert mondanám :)
  • Rash87
    Ha vkiről,akkor ő róla nem tudnék ilyeneket elképzelni,meg Evráról :)
  • hedonist
    Az igen! félre értés ne essék, nem ítélem el, de akkor most vesse az első követ John Terryre... ezt csinálja mindenki.. álszent, prüd angol sajtó..
  • Effe88
    tud élni
  • Mayorpapa
    sorra dőlnek le a bálványok...remélem, Edwinről nem derülnek majd ki hasonlók, MERT MÁR CSAK RÁ TUDOK FELNÉZNI, ettől kezdve Giggsben is csak a focistát tisztelem, az embert, apát, férjet, testvért nem!
  • Pacal17
    Igenis számít... Lehet egy olyanból klublegenda és igazi példakép aki egyszerre két nővel csalja a feleségét? Nem hiszem. Az még rátesz egy lapáttal hogy egész eddig mintaapa/mintaférj hírében állt.
  • Tyler1
    most komolyan, érdekel vkit, hogy Giggs mit csinál a szabadidejében? mert engem nem. sosem izgatott a játékosok magánélete, max jókat nevetek a híreken(amiket 90%-ban a sajtó generál). ez itt a madafaking futból ledzsend Ryan Giggs, azt dug akit akar, ahol, és amikor akarja

megjegyzem ebben is a főszereplők kőkemény zöldhasú fontocskák, nem ám a lelkiismeret, innentől kezdve meg a hitelessége megkérdőjelezhető.
  • MR ME
    jól tolja az öreg
  • ldobosi
    Young új kihívásokra vágyik
  • ldobosi
    Na ba**meg...... most így sokkot kaptam ettől az egésztől.
  • Pacal17
    Ez nem lehet...
  • Tyler1
    egy a lényeg, ide ne jöjjön(főleg annyiért amennyiért Sneijdert is el lehetne hozni, aki szvsz 10x többet érne a csapatnak, mint egy ügyeletes cselgép).
  • hedonist
    nem, pontosabban ő a hülye,h oda megy..
  • hedonist
    És kinek a helyén fog játszani?:D ezek hülyék, megveszik 30-ért a padra...
  • ldobosi
    Sanchezt a Barca viheti

• Pacal17
    Nem kell ide még egy cselgép... egy Valencia stílusú szélső a másik oldalra és kész. (Young)
  • hedonist
    Quaresmával kapcsolatban teljesen egyetértek, nagy lufi volt, ki is pukkadt és sok ilyen nagy tehetségnek mondott játékos van, de én ezt az Alexist másnak látom. Majd meglátjuk 5-6 éven belül mi lesz vele.
  • Tyler1
    láttam én már fűben nyuszit. ezek a látványos mozdulatok az Udineseben, meg a chilei válogatottban, még nem garancia semmire, főleg a PL-ben, 32 mihályt egyelőre még nem ér. persze azt sem mondom, h szar játékos.

de emlékszem anno pl. Quaresma volt ilyen túlértékelt játékos, akinek voltak szép megmozdulásai, mindenki CR-hez hasonlította, aztán meglehet nézni meddig vitte a látványos játéka.
  • hedonist
    Hát, akkor nem hiszem,h sokat láttad, elég csak a VB-re gondolni, ha az Udinese-ben nem annyira figyelted.. iszonyat, hogy mozog, meg mennyire váratlanul csinál mindent, engem speciel CR-re emlékeztet annyiban,h amikor megindul, esélye nincs egy védőnek sem.
  • rooney8
    ezt akarjuk megtudni mi is :D
  • banok
    Sok visszavonulója van most nyáron a MU-nek. Nem sok ez így egyszerre? Úgy értem tudjátok őket pótolni?
  • Pares
    Visszavonul.

Kivételes focista, a valaha volt egyik legjobb, ezt el kell ismerni. Már csak azért is szimpatikus, mert csendes alkat.