35611
-
#26584 Erről dobhatnál valami linket. -
#26583 Újabb tinivédőt igazolna a ManUnited -
#26582 állítólag Sneijderért meg már megegyezett az Inter és a United, 35 millió ellenében irány az orvosi. -
ldobosi #26581 Szerintem jön és én örülnék is neki! -
pilboy #26580 megvan, nem kell link :) -
pilboy #26579 linkt! -
#26578 Sanchez állítólag 5 évre aláírt ide, hozzánk? a Barca, meg a City után? remélem kamu, az utolsó, akinek örülnék a csapatba. -
#26577 ez se egy sört ivott :D -
#26576 Nincs is olyan rossz hangja -
#26575 Reszkethetnek a popsztárok Rooneytól
csillag születik -
#26574 „Elég jó vagyok ahhoz, hogy az MU-ban szerepeljek. Gyorsaságom kiemelkedő, igaz, a technikámon még csiszolni kell, de megállnám a helyem.”
Usain Bolt -
#26573 Jones a Manchester Unitedbe igazolt -
#26572 pedig a mai világban,amikor európában nem próbált,siheder skacokért kérnek 30-40-50 misiket,vétek lenne nem megvenni egy nasrit 12 milkáért!! ennyiért még énis megvenném a barca-ba,pedig nálunk abszolút nincs szükség rá -
#26571 ja de, a Pool van elég naív hozzá. -
#26570 Jonesért 25 milliót kér a B'burn(így utólag), akk ez felejtős, mert ember nem ad annyit érte. -
#26569 Bébé -> Besiktas(kölcsön) -
#26568 úgy olvastam,h Fergusonnak nem kell :) -
#26567 most olvasom, hogy SAF 10-et ajánlott érte, az meg már játékpénz. aztán lehet erre is rábólint, mert nagyon más bajnokesélyes top csapat nem ugrál érte. -
#26566 1 éves szerződése van + nem angol, ha angol lenne kb annyi lenne mint young 18-20m -
#26565 ja elég brutál, lesz ebből a gyerekből vmi rekorder még úgy érzem :) -
#26564 az Arsenal 12 millió fontot kérhet Nasriért? ez komoly? akármennyire is utálom a riválisok közti játékoscserélgetést, hát ennyit még én is kifizetnék érte. -
#26563 Borsó nem g3cizik a válogatottba se. múltkor 3gól most 2gól. ezzel a 2011s naptári évbe 6válogatott meccsen 10gól, és összesen 26meccsen 21gól a válogatottba -
#26562 Az hogy ilyenkor sorozatban előkerülnek szeretők, annak tudható be, hogy olvassa a hírt és beugrik, hogy na bassz, ha ez ekkora sajtóvisszhanggal jár, akkorén is bevallom. azt ami egyébként meg is történt csak eddig minek mondja. íg volt ez most az IMF vezérrel is. nem feltétlenül kamu -
ldobosi #26561 Amúgy szerintem még biztos van de annyira azok nem érdekelnek. Nálam ott verte ki a biztosítékot mikor megtudtam hogy a testvérével mit csinált. Na azt nem tudtam volna belőle kinézni soha. -
#26560 XD "tovább is van mondjam még?" :D -
#26559 Nem csak az angol sajtó ilyen...
De amúgy érdekes ez az egész,mikor ilyen szeretős/megcsalós dolgok derülnek ki,akkor napok múlva nem 1 lesz,hanem 5-6-7-x jelentkezik,h vele is lefeküdt :D -
#26558 "a Daily Mail most előkerített egy harmadik szeretőt..."
na takarodjanak el a jó anyjukba-.- ez már nevetséges komolyan, lejárató kampány az egész. kíváncsi vagyok mennyiért vallja be mostanában mindenki, hogy lefeküdt Giggs-el, mert ha faszát lehet szakítani vele, akk én is bejelentkezek...
gusztustalan angol sajtó, undorító amit csinálnak. persze akkor húzták a picsájukat, mikor kiderült, hogy feltörték Rooney mobilját -
ldobosi #26557 Előkerült Giggs 3. szeretője -
ldobosi #26556 Usain Bolt szerint van annyira jó, hogy az MU-ban játsszon
2011. június 9. csütörtök
Szerző: szatke
Usain Bolt ismét hangot adott a labdarúgói karrier iránti vágyainak. A 100 és 200 méteres rövidtávfutás világcsúcstartója a BBC-nek elmondta, szívesen futballozna a BL-döntőben vereséget szenvedő Manchester Unitedben.
A 24 esztendős atléta Oslóban adott interjújában említette meg, hogy örömmel próbálná ki magát a labdarúgásban, amint befejezi rövidtávfutó karrierjét. „Úgy gondolom, vagyok annyira jó, hogy a Manchester United-ben játsszak. Ugyan gyors vagyok, azért még lenne min dolgoznom, de készen állok” – mondta a jamaikai, háromszoros olimpiai bajnok. -
sanyiute #26555 az az 1 kép te jó ég :D:D -
#26554 Utolsó nagy csapata építésére készül Ferguson? -
#26553 10 dolog amit érdemes tudni Phil Jonesról -
#26552 szerintem ő kb azért jön h nemh a pool-é legyen. ahhoz túl nagy tehetség h meg legyen a pool új carragherje -
#26551 Ferdinand már várja Nasrit
Az angol védő szerint a francia jelenleg a világ egyik legjobbja.
Egyre erősebbek azok a hangok, melyek szerint Samir Nasri a nyáron a Manchester Unitedba igazolhat. Az Arsenal fiatal játékosa remekül játszott az elmúlt idényben, és Paul Scholes visszavonulása miatt Sir Alex Ferguson a francia játékossal szeretné kreatívabbá tenni középpályáját. A "Vörös Ördögök" védője, Rio Ferdinand nagyon örülne, ha létrejönne az üzlet.
- Nasri kiváló futballista, aki nagyon technikás és hatalmas tehetség - mondta Ferdinand. - Szerintem jelenleg ő a világ egyik legjobb játékosa, de a francia futballistáknak egyébként is történelme van már a Premier League-ben. Thierry Henry fantasztikus volt itt, csakúgy mint Eric Cantona, de ne feledjük Marcel Desaillyt sem.
nb1.hu -
#26550 nézd meg mit művelt ellenünk az utolsó meccsen. kb. Vidic szint lehet belőle, de padra megvenni 16m-ért, hát... -
#26549 Brown nagy eséllyel meg és szerintem Evans is így kell az utánpótlás. -
#26548 Smalling is bejött, ő miért ne jönne? -
#26547 Hát nem tudom... 19 éves... elég rutintalan. Nem tudom, hogy megéri-e. -
#26546 link -
ldobosi #26545 Phil Jones lehet az első érkező