Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy kis csapatok ellen nem áll ki? <#vigyor5>#vigyor5>
Glory, Glory Man. United!
cserék: Kuszczak, Hernandez, Berbatov, Giggs, Obertan, Brown, Smalling
---------------------------------------------------
kíváncsi leszek erre az egy-csatáros taktikára Rooneyval. GLORY MAN UTD!!!!!!! nyerni kell!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ez így van, úgyhogy hajrá srácok, a legjobbat kell ma hozni! be vagyok már szarva 😄D
én 1-1re vagy 2-1re tippelek a mai meccset illetõen
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
mai meccshez: sztem 0-0 lesz 😮
csak ne kapjunk ki<#duma>#duma>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
de azért ha 1 mód va rá nyerjünk 😛
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
mindenesetre köszönöm a tippet, megfogadom és akkor megrendelem innen 😊
köszi mégegyszer és bocsi az off-ért 😊
Glory Glory Man Utd
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
rendeld meg, kihozzák, meg mondod a futárnak, h várjon amíg kibontod, megnézed a nike logót, a címert, a nyakát, és ha minden stimmel akk oké van, ha nem akk élsz a lehetõséggel visszaküldöd, õk meg a pénzt 😊
Kicsit off-os a téma:
karácsonyra meglepném magam egy MU mezzel, eredeti, nevesítve + postázva, kijönne az egész kicsit több mint 17000bõl.
www.newsport.hu - itt néztem a cuccost, sokkal olcsóbb mint a többi oldal amiket nézegettem
szerintetek tényleg a normális nevesített mezt küldenék, értem ezalatt az ugyanolyan betûtípust, stb, mint rendesen a játékosoké? 😊
Bocsi a kicsit hülye témáért, csak nem vágom, hogy miért olcsóbb itt mint a többi helyen 😊
üdv!
off: Mike Dean mekkora egy gyökér bazmeg, ez hogy vezethet még meccset?<#ijedt>#ijedt> remélem többet nem engedik pályára...
hát jelenleg, én jobban parázok az Arsenaltól, mint a Kékektõl, mert hogy ezek jövõhétre sem fognak talpra állni, arra leteszem a nagyesküt.
"Arsene szellemiségének megfelelõen továbbra is az attraktív futballjukat próbálják játszani, de kétségkívül történt némi változás mindebben" - mondta Ferguson a klub hivatalos honlapján.
"A csapat alapvetõ mentalitása idén lényegesen érettebb és agresszívebb. A tabella élén vannak, ami egyértelmû tanúbizonysága, hogy jobbak, mint tavaly és esélyük lesz a végelszámolásnál.
Igen nehezen verhetõek voltak Emmanuel Petit és Patrick Vieira, valamint a hátsó alakzatot alkotó Keown, Adams és Bould idejében."
"A meccsek, különösen négy-öt évvel ezelõtt rendkívül fontosak voltak, hiszen mindketten a bajnoki címekért versengtünk.
Tény, hogy a Chelsea idõközben felemelkedett és az utóbbi években rólunk szóltak a bajnoki szezonok, de ezzel együtt is a két klub történelmét tekintve a Manchester United és az Arsenal találkozásai kivétel nélkül intenzív és hatalmas presztízzsel járó összecsapásokat garantál."
amúgy verni kéne õket hazai pályán, mert a Chelsea kikaphat a Spurs-tõl, vagyis akk mi tök mind1 mit játszunk ott, mert az élen maradunk. és ugye õk utána mennek még 1 kört egymás ellen.
ha ez így sikerülne, akk már komolyabban beásnánk magunkat az élen 😊
Evra: Semmije sincs az Arsenalnak!
Kihúzta a csatabárdot a Manchester United francia védõklasszisa! Patrice Evra ugyanis éles verbális támadást intézett csapata hétfõ esti riválisa ellen, egyszerûen "senkinek" nevezte a Premier League listavezetõjét, az Arsenalt. Valószínû, hogy ezek után nem számíthat majd kellemes fogadtatásra az ellenféltõl az Old Traffordon... "
Pedig Evrának eszébe juthatott volna, hogy az Ágyúsoknál több honfitársa (Arsene Wenger, Samir Nasri, Bacary Sagna, Laurent Koscielny, Sébastien Squillaci) keresi a kenyerét, vagyis finomaban is megfogalmazhatta volna véleményét. De nem! A szélvészgyors és technikás balhátvéd keresetlen szavakkal ostorozta a londoniakat.
„Számomra csak egy edzõközpontot jelent az Arsenal…Nézed és élvezed a mérkõzéseiket, de hogy nyernek-e valamilyen trófeát? Na erre emlékeznek az emberek! A semmire!” – szögezte le Evra.
Tény, 2005 óta semmilyen jelentõs trófea nem került az Arsenal gyûjteményébe, de ez sem menti a futballistát. Több tisztelettel kellene beszélnie a régi nagy ellenfélrõl, hiszen ki tudja, mit a hétfõ este az Old Traffordon?
„Öt éve nem nyertek semmit! Ez pedig krízist jelent egy olyan nagy klubnál, mint az Arsenal! Lehet, hogy tizenharmadikán majd gyõznek ellenünk, de. Mit is jelent majd ez az Arsenalnak, Semmit! Nincsenek friss trófeáik, nincs semmilyük!” – tette hozzá a védõ.
Az Ágyúsok a legutóbbi játéknap után álltak a Premier League élére, igaz az addigi listavezetõ Man. United találkozója elmaradt Blackpoolban.
"A Chelsea az igazi ellenfelünk. Sokkal jobban tartunk a Chelsea-tõl, noha tudjuk, hogy az Arsenal a londoniakat és benmnünket is legyõzhetnek" - zárta paprikás mondandóját Patrice Evra.
" SH
<#idiota>#idiota>
boateng se egy nagy szám többi meg 50 éves
mu simán verné jelenleg
hát most capello neve erõsödött fel, igazolás meg nem lesz olyan aki bl-be játszhat de nem is kell jó a keret csak sérült mindenki 😄
de sztem nem lesz manchester-inter. mu vmi könnyût fog kapni
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
off end
sztem a milanon kivül mindenkinél jobbak vagyunk a felsoroltak közül (de a milan sem jobb nálunk!)
Rafát ki válthatja? amúgy nem hiszem, h még a nyolcadokra akárki is összerakja azt a csapatot 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Bajnoksagban pl veretlenek vagyunk!!!!
Bl-ben is!!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
azért a manchester se vmi jó idén
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
AC Milan, Lyon, FC Copenghagen, Inter, Roma, Marseille
Milanon kívül mindegyiket kötelezõ lenne kiütni.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Evrával nem tudom mi lesz, sztem ezért nem is ült még a padon sem, mert drótozzák gõzerõvel csórit.
Arsenal ellen meg mindenképp nyerni kell. Remélem Ferdinand,meg Evra játszani fog.
az Arsenal ellen mindenkitõl a tökéletes teljesítmény a minimum. akkor fel fogjuk koncolni õket!
anderson a 70-75. percig a mezõny legjobbja volt, aztán elfáradt
berba - no comment
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Anderson a meccs embere nálam.Jó lenne,ha mindig így játszana.
Ben Amosnak meg van hova fejlõdnie,kirúgásai életveszélyesek,amikor meg sikerül,akkor ellenfélhez ment mindig. :\