Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Barba? Megunta h nem tud gólt lõni? 😄
Vagy kis csapatok ellen nem áll ki? <#vigyor5>

Glory, Glory Man. United!

Tyler1

cserék: Kuszczak, Hernandez, Berbatov, Giggs, Obertan, Brown, Smalling

---------------------------------------------------
kíváncsi leszek erre az egy-csatáros taktikára Rooneyval. GLORY MAN UTD!!!!!!! nyerni kell!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
"Arsenal won't be afraid to come to Old Trafford and knock the ball around and play their normal game. We will need to be at our best if we are going to win." – Ryan Giggs

ez így van, úgyhogy hajrá srácok, a legjobbat kell ma hozni! be vagyok már szarva 😄D

kiki888
én is onnan rendeltem volna, csak elég szûkös a keret és lion sokkal drágább 😞
én 1-1re vagy 2-1re tippelek a mai meccset illetõen

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

hát én lionsport-ból rendeltem, kb 5 héttel ezelõtt (mivel odaírták, h eredeti név és számozás), de a bibi ott van, h a 2 hetes kiszállítás még nem ért ide 😄 ugyan már 2szer rájuk telefonáltam, a csaj azt mondta, h kari elõtt biztosan ideér... ha nem akkor vissza is küldöm a pics.ba

mai meccshez: sztem 0-0 lesz 😮
csak ne kapjunk ki<#duma>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
amúgy egy 2:2-es x-ben is kiegyeznék, az jó meccs is lenne, és mindkét félnek igazságos eredmény lenne.
de azért ha 1 mód va rá nyerjünk 😛

Tyler1
2:1 az nem jó, mert a végén még bepotyázik egyet az Arsenal vhogy 😄

HunnernesKonge
De alap hogy nyerünk. Az Arsenal egy senki. Evra is megmondta 😄
Magic Boy
Tõlem aztán 1-0-ra is nyerhetünk, a lényeg, hogy mi nyerjünk.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

HunnernesKonge
2-1 lesz az. Berba nem lõ gólt 😄
Rash87
Tökéletes 😄

Tyler1
3:1(Park, Rooney, Berba - Nasri) 😛

Rash87
Mennyire nyerünk ma?<#vigyor5>

Tyler1
no problem 😊

kiki888
igen eredeti oldalon én is néztem, hogy mennyire olcsó ott 😊
mindenesetre köszönöm a tippet, megfogadom és akkor megrendelem innen 😊
köszi mégegyszer és bocsi az off-ért 😊
Glory Glory Man Utd

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Tyler1
persze, hogy normális mezt küldenek, nem küldhetnek mást 😊 ezeket a Nike magyar forgalmazója hozza be, nem a Teri néni talicskával 😊 azért olcsóbb, mert kevesebb hasznot dobnak rá ebben az áruházban, vagy karácsnyi akció van, vagy nemtudom. megnéztem az eredeti oldalon, ott átszámítva 12 ezerre jön ki, szóval még olcsóbb mint nálunk.

rendeld meg, kihozzák, meg mondod a futárnak, h várjon amíg kibontod, megnézed a nike logót, a címert, a nyakát, és ha minden stimmel akk oké van, ha nem akk élsz a lehetõséggel visszaküldöd, õk meg a pénzt 😊

kiki888
Üdv.
Kicsit off-os a téma:
karácsonyra meglepném magam egy MU mezzel, eredeti, nevesítve + postázva, kijönne az egész kicsit több mint 17000bõl.
www.newsport.hu - itt néztem a cuccost, sokkal olcsóbb mint a többi oldal amiket nézegettem
szerintetek tényleg a normális nevesített mezt küldenék, értem ezalatt az ugyanolyan betûtípust, stb, mint rendesen a játékosoké? 😊
Bocsi a kicsit hülye témáért, csak nem vágom, hogy miért olcsóbb itt mint a többi helyen 😊
üdv!

vihar elõtti csend? 😊

Tyler1
csúnya szégyen lenne, ha õk nyernének az OT-n. de most tényleg jól járnánk még az x-el is 😊

off: Mike Dean mekkora egy gyökér bazmeg, ez hogy vezethet még meccset?<#ijedt> remélem többet nem engedik pályára...

Rash87
Arsenalt mindenképp vernünk kell,nincs mese 😊 Bár én egy X-nek is örülnék.

Tyler1
Spurs - Chelsea 1:0 félidõben(bár biztos nem marad ennyi)

hát jelenleg, én jobban parázok az Arsenaltól, mint a Kékektõl, mert hogy ezek jövõhétre sem fognak talpra állni, arra leteszem a nagyesküt.

Tyler1
Sir Alex Ferguson meglátása szerint az Arsenal sokat fejlõdött a tavalyi szezon óta, érettebb és agresszívebb lett a londoni alakulat.

"Arsene szellemiségének megfelelõen továbbra is az attraktív futballjukat próbálják játszani, de kétségkívül történt némi változás mindebben" - mondta Ferguson a klub hivatalos honlapján.

"A csapat alapvetõ mentalitása idén lényegesen érettebb és agresszívebb. A tabella élén vannak, ami egyértelmû tanúbizonysága, hogy jobbak, mint tavaly és esélyük lesz a végelszámolásnál.
Igen nehezen verhetõek voltak Emmanuel Petit és Patrick Vieira, valamint a hátsó alakzatot alkotó Keown, Adams és Bould idejében."

"A meccsek, különösen négy-öt évvel ezelõtt rendkívül fontosak voltak, hiszen mindketten a bajnoki címekért versengtünk.
Tény, hogy a Chelsea idõközben felemelkedett és az utóbbi években rólunk szóltak a bajnoki szezonok, de ezzel együtt is a két klub történelmét tekintve a Manchester United és az Arsenal találkozásai kivétel nélkül intenzív és hatalmas presztízzsel járó összecsapásokat garantál."

giornalista
jó a hozzállás, csak verjük is meg az Arsenalt. a szezon kulcsmeccse lehet, ha nyerünk, szinte mindegy, mi történik a Bridge-n, oda felszabadultan mehetünk.
Tyler1
na majd idén a Ligakupa(vagy mégsem?) 😄
amúgy verni kéne õket hazai pályán, mert a Chelsea kikaphat a Spurs-tõl, vagyis akk mi tök mind1 mit játszunk ott, mert az élen maradunk. és ugye õk utána mennek még 1 kört egymás ellen.

ha ez így sikerülne, akk már komolyabban beásnánk magunkat az élen 😊

Rash87
"
Evra: Semmije sincs az Arsenalnak!

Kihúzta a csatabárdot a Manchester United francia védõklasszisa! Patrice Evra ugyanis éles verbális támadást intézett csapata hétfõ esti riválisa ellen, egyszerûen "senkinek" nevezte a Premier League listavezetõjét, az Arsenalt. Valószínû, hogy ezek után nem számíthat majd kellemes fogadtatásra az ellenféltõl az Old Traffordon... "

Pedig Evrának eszébe juthatott volna, hogy az Ágyúsoknál több honfitársa (Arsene Wenger, Samir Nasri, Bacary Sagna, Laurent Koscielny, Sébastien Squillaci) keresi a kenyerét, vagyis finomaban is megfogalmazhatta volna véleményét. De nem! A szélvészgyors és technikás balhátvéd keresetlen szavakkal ostorozta a londoniakat.

„Számomra csak egy edzõközpontot jelent az Arsenal…Nézed és élvezed a mérkõzéseiket, de hogy nyernek-e valamilyen trófeát? Na erre emlékeznek az emberek! A semmire!” – szögezte le Evra.

Tény, 2005 óta semmilyen jelentõs trófea nem került az Arsenal gyûjteményébe, de ez sem menti a futballistát. Több tisztelettel kellene beszélnie a régi nagy ellenfélrõl, hiszen ki tudja, mit a hétfõ este az Old Traffordon?

„Öt éve nem nyertek semmit! Ez pedig krízist jelent egy olyan nagy klubnál, mint az Arsenal! Lehet, hogy tizenharmadikán majd gyõznek ellenünk, de. Mit is jelent majd ez az Arsenalnak, Semmit! Nincsenek friss trófeáik, nincs semmilyük!” – tette hozzá a védõ.

Az Ágyúsok a legutóbbi játéknap után álltak a Premier League élére, igaz az addigi listavezetõ Man. United találkozója elmaradt Blackpoolban.

"A Chelsea az igazi ellenfelünk. Sokkal jobban tartunk a Chelsea-tõl, noha tudjuk, hogy az Arsenal a londoniakat és benmnünket is legyõzhetnek" - zárta paprikás mondandóját Patrice Evra.

" SH
<#idiota>

limperatore
nem értem a milantól miért parázik mindenki, ha nincs zingaro ibra akkor meghalt a csapat, pato aki jó lenne sérült végig, robinho ronaldinho 0
boateng se egy nagy szám többi meg 50 éves
mu simán verné jelenleg

hát most capello neve erõsödött fel, igazolás meg nem lesz olyan aki bl-be játszhat de nem is kell jó a keret csak sérült mindenki 😄
de sztem nem lesz manchester-inter. mu vmi könnyût fog kapni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

attól függ, h az átigazolási idõszakban mi történik (bár nehezíti a dolgukat, h csak olyat vehetnek, aki nem lépett pályára bl-ben)
off end

sztem a milanon kivül mindenkinél jobbak vagyunk a felsoroltak közül (de a milan sem jobb nálunk!)

Tyler1
mi csak akkor vagyunk jók, ha akarunk. motiváció idén is a béka valaga alatt :S pedig láthattuk, h nincs gond a játékkal, ha van kedvük játszani.

Rafát ki válthatja? amúgy nem hiszem, h még a nyolcadokra akárki is összerakja azt a csapatot 😊

limperatore
hát ennél az Internél a fradi is jobb 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DONGUBA
Meg mindig jobb mint az inter😄
Bajnoksagban pl veretlenek vagyunk!!!!
Bl-ben is!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
nem a faszt nem miatta 😄 addigra már úgy sem lesz rafa
azért a manchester se vmi jó idén

giornalista
én egyértelmûen a Kobenhavnt szeretném, elkerülni a franciákat kellene. az olaszok ellen továbbjutási esélyeink lennének, az Inter nem csak Benitez miatt gyenge nagyon (de miatta is).
Rash87
Ha addig még ott lesz Benítez,akkor nem lesz velük se gond 😊 Szerintem.

hedonist
intert is?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Egy hétre lejöhetnének megint<#idiota>

Pacal17
Roma, csak a jó emlékek kedvéért 😄

Tyler1
17.-én sorsolják a bl nyolcadot, a lehetséges ellenfelek:
AC Milan, Lyon, FC Copenghagen, Inter, Roma, Marseille

Milanon kívül mindegyiket kötelezõ lenne kiütni.

Tyler1
bl-ben az elsõ 😊

hedonist
Ja nem, bocsánat, ez volt a 2. Spurs ellen lõtt egyet.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Azt vágjátok, h ez volt Anderson 1. gólja nálatok😄 akkor jött amikor Nani😊

Tyler1
"Rio feszesnek érezte a térdszalagjait. Van hat napunk, hogy felkészítsük õt. Paul vasárnap már próbált edzeni, de azt hiszem, neki nagyon nehéz lesz hétfõre felépülni." - mondta Sir Alex Ferguson az MUTV-nek.

Evrával nem tudom mi lesz, sztem ezért nem is ült még a padon sem, mert drótozzák gõzerõvel csórit.

Rash87
Én is azért mondtam,h most bõven jó volt ez a X,hisz csoportelsõsség volt a fõ cél.

Arsenal ellen meg mindenképp nyerni kell. Remélem Ferdinand,meg Evra játszani fog.

giornalista
a szerencse relatív. Smalling simán elpasszolt labdájából meg a Valencia szerezhetett volna gólt. tegnap egyébként a gyõzelem és az iksz között semmi különbség nem volt számunkra, ezért nekem ez a része mindegy. a vereséget sajnáltam volna. voltak jó jelek a játékunkban, meg voltak borzasztóak.

az Arsenal ellen mindenkitõl a tökéletes teljesítmény a minimum. akkor fel fogjuk koncolni õket!
sima meccsbõl (ismét) x-et csináltunk :/
anderson a 70-75. percig a mezõny legjobbja volt, aztán elfáradt
berba - no comment

Rash87
Az engem is,elég amatõr hibák voltak. Fõleg amibõl a gólt kaptuk,de ettõl függetlenül ha kis szerencsénk van,minimum 3-4 góllal simán nyerhettünk volna.

giornalista
a rengeteg eladott labda zavart nagyon.
rooney8
ez hülyeee :A:_DSA:_DSA

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
nézõpont kérdése 😊 Berba nagyon jól nyomta a szokásos formáját, Smalling is remek labdákat adott a Valencia játékosainak, Nani meg olyan szép cseleket mutatott be, h a mezei patkány is kiszaladt az odújából 😊

Rash87
Annyira rosszak nem voltunk,nekem tetszett a csapat játéka. Attól függetlenül,hogy voltak kisebb,nagyobb hibák
Anderson a meccs embere nálam.Jó lenne,ha mindig így játszana.

Ben Amosnak meg van hova fejlõdnie,kirúgásai életveszélyesek,amikor meg sikerül,akkor ellenfélhez ment mindig. :\

rooney8
azér annyira nem volt tragédia... berba megin kihagyott 200 helyzetet, meg úgy a többiek se rúgták be amit kellett vna, de nem volt ez olyan rossz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.