Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
fasza lesz majd bepótolgatni az elmaradt meccseket állandóan, jó sûrû lesz a program :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
az újrajátszáson láncra kell verni a Chelsea-kutyákat...
giornalista
a tetves angolok elhalasztották a meccsünket.
rooney8
forintot nem érnek 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

sztem ez a marseille nem gyenge csapat, de tovább lehet menni persze

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
én örülök, h ugyanezt most nem rólunk írogatják, ahogy szokták. csak ezért nem kívántam magunknak a dán csapatot.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Fasza 😊

Arsenal - Barcelona

Arsenal BL-t tuti nem nyer idén (se) 😄

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
KÖBENHAVN - CHELSEA fõõõ h minden évbe õk makkolják be a legkönnyebb csapatot.haverokkal már akkor megmondtuk mikor továbbment a köbenhavn...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Marseille lesz a BL ellenfelünk a nyolcadban 😄 sima liba!

giornalista
persze, fejben én még mindig esélyesebbnek tartom a Chelsea-t, viszont abban nem értek egyet, hogy mindegy, hogy egy csapat 6 meccsen át nyeretlen-e vagy sem.

ha a te logikádat veszem alapul, akkor a United szereplése lényegesen kiegyensúlyozottabb és bajnoki címet ígérõbb, mint a Chelsea-é, hiszen vesztett pontok tekintetében hattal állunk elõttetek, mivel nekünk nem volt hullámvölgyünk, de igazán kimagasló sorozatunk sem.

az idei bajnokság különleges és kiélezett, így akármit is játszotok a United-Arsenal kettõs ellen, a legvégéig szoros lehet a versenyfutás.

ha megint elkezdtek 6-0-ára nyeregetni, akkor persze nehéz lesz vitatkozni azzal, hogy a Chelsea a fõ bajnokesélyes. de ehhez pl. igazolnotok is kellene a télen.
hedonist
Nem feltétlen egymást követõ meccsekrõl beszélünk, ugyanis a végeredménynél nem számít, hogy mikor kapott ki az adott csapat, tehát, ha most vége lesz és megverünk titeket, meg az Arsenalt és utána sem bukjuk a többi csapat elleni meccseket, max 1-2 botlás, akkor nincs mirõl beszélni és bajnokok leszünk megint, tehát nyílvánvalóan nem volt olyan durva ez a hullámvölgy csak hirtelen mély. persze ez az egész csak feltételezés, nincs is értelme fejtegetni.. csak legyen így!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

a vasárnapi meccsen csak a kékeknek van veszítenivalójuk... 😊
jó ezt így kimondani december közepén

giornalista
szeretném, ha mutatnál egy olyan bajnokcsapatot az elmúlt 5 évbõl, amelyik 6 meccses nyeretlenségi szériát produkált a szezon közben, illetve bármelyik nyolc meccsébõl 1-3-4-es mérleget hozott ki. úgy, hogy volt összesen 1 darab rangadója.

illetve hosszabbakat kérek ugye, mert azt írod, hogy ha gyorsan vége lesz, akkor még mindig hamarabb lesz vége, mint az elmúlt 5 évben bármelyik "nagy csapatnál" volt. egyébként ettõl még nem lesztek "kis csapat", csak "bajnokcsapat" nem (adott esetben). várom a példákat 😊

vasárnap egyébként szerintem nyerni fogtok, de ha én, egy olyan pesszimista, akit innen a Real-topikba akartak kiutálni, azt írom, hogy "akkor sincs semmi", mert tényleg nem ijednék meg, az nagyon rossz reklám egy olyan csapatra nézve, amelynek az õsz közepén 1.1-es szorzóra adták a bajnoki címet az év végén.
hedonist
inkább jó nagy baromság😄 csak, mert épp rossz a formánk pár hete, ha gyorsan vége lesz még mindig rövidebb, mint ami az elmút 5 évben bármelyik nagy csapatnál volt. jól hangzik, de alapja nincs, csupán még egy rosszindulatú Abramovich szapulás.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
Rooneynak csak a gólszerzés nem megy, amúgy ég és föld a játékunk, mióta visszatért. neki is az kell mint Berbának, h találjon be egyszer, és utána nem lesz görcs benne. még tv-n keresztül is érezhetõ az a feszültség, és bizonyítási vágy, amivel õ gólt akar szerezni.
azért remélem nem volt nagyon önbizalomromboló ez a balfasz büntetõje, mert vasárnap kelleni fog a játéka nagyon.

Magic Boy
A Cikk nagyon jó (a paradicsomos hasonlat meg egyenesen szenzációs<#smile>) tele nagy igazságokkal.

Meccset mag szívesen néznék veletek, de sajnos Békéscsaba-i vagyok és egy meccs miatt nem (még egy Chelsea elleni rangadó miatt se) megyek föl Budapestre.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

giornalista
én sem értem. mezõnyben tökéletes volt Rooney. két kis link nektek:

vasárnap közös meccsnézés a Chelsea ellen! - már harmadik alkalommal, az elsõ kettõ tökéletesre sikeredett 😉 fontoljátok meg!

itt meg egy kis olvasni való...
én is elégedett voltam roo-val

DONGUBA
Vidicet meg a szityi vinne

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rash87
Szánalmas?!

Tyler1
ásztápicsa 😄DDD ez már vicc.

Pacal17
Rooney-n látszott hogy akart, csak sajna semmi nem jött össze neki.

Cabell
Néztem az összefoglalót, én azt nem értem, Roo-val mi a bajotok?

Volt 1-2 kifejezetten szép, 2 zseniális megmozdulása.

Az meg, hogy nem akar? Nanit majdnem megölte a fölébombázott ziccernél, meg a Blackburn ellen is, õ hajtott a legjobban talán.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

gratulálok a csapatnak, teljesen megérdemelten nyertünk, hiszen az arsenalnak mindössze 1 helyzete volt (chamak), míg mi több ziccert is hibáztunk (nani 2x, ando, rooney)
sajnálom, h ilyen potyaízû góllal nyertünk és nem ment be vmelyik tiszta helyzetünk.
"szerencsére" nem ment be a tizi, így nem mondhatják, h csak így megy ellenük...

Tyler1
Wenger ismét talált egy fasza okot, h ne magát hibáztassa a vereségért 😄

"Technikailag nem volt kifogástalan a találkozó, nem is lehetett, hiszen a pálya minõsége botrányos volt. Buckás volt, emellett nagyon csúszott. Ez alapjaiban befolyásolta a mérkõzés minõségét és a teljesítményünket."

megjegyzem igaza van, mert kibaszott szar a gyep az OT-n, feltûnõen sokat csúszkálnak állandóan a játékosok, de nem a gyep miatt nem tudtak gólt szerezni, ezt õ sem gondolhatja komolyan.

HunnernesKonge
De hát mit csodálkozol, technikás futbalista és megmondta hogy az Arsenal egy edzõközpont. Gondolta úgyis edzésen van, fejleszti kicsit a cseleit 😄
Rash87
Azért VDS csele se volt semmi. 😄

Anderson meg utóbbi meccsen is nagyon játszott.Remélem megmarad a formája a köv. meccsekre is.

Darthmushroom
am szerintem meg Roo-n látszik h nagyon akar. 11snél meg nagy gólt akart az viszont nem tetszett

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
de amúgy nem szar a játéka, mert jól játssza meg az embereket, meg jól helyezkedik, csak tényleg a régi tûz hiányzik belõle. Nanin kívül, most még Evra volt egy nagy vicc, amiket csinált, attól a fejemet vertem a falba(utolsó emberként laza cseleket csinál, mintha vmi negyedosztályú csapat lenne az ellenfél).
viszont Anderson ma nagyon tetszett, sosem csíptem, és nem értettem az õ szerepét a csapatban, de meccsek óta kiváló formát mutat, és már egész másként tekintek rá, számomra man of the match volt ma 😊

Rash87
Engem is idegesített...Mert rajta ment volna el,vkit megütök😊
De már ahogy nekifutott,az is érdekes volt.
Egyébként meg mióta visszatért,nem úgy küzd,ahogy kellene...vagy lehet csak nekem tûnik úgy,de érdekes. Néha van jó megmozdulása,de nagyon visszavett sztem.

S sztem jól játszottunk,bár ez a helyzetkihasználás mindig nem erõsségünk.
Ezzel valamit kezdeni kellene,meg Nani önzõségével is,túl sok cselt akar,amibõl nem sok jön össze. Középpályán meg volt egy nagy lyuk... De megérdemelt gyõzelem volt.

Tyler1
amúgy Rooneyra nem kicsit vagyok pipa, komoly szerepe lett volna, ha ez a meccs nem így marad. hogy lehet úgy büntetõt rúgni?

Rash87
ÁÁÁ,ennyi! Jöhet a Chelsea 😄

Tyler1
nehezen de megvan 😄 lehet örülni mostmár nincs akkora súly rajtunk a Chelsea ellen! nagy volt fiúk! GLORY MAN UTD<#taps>

MR ME
nyertün vazze!! 😄

rooney8
és megvan 😄 roonyért azért kár volt az a kihagyott büntetõ :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
pffffff

Tyler1
nevetséges

Tyler1
büntetõ 😄

MR ME
nani megint micsinált bazmeg :SS

Tyler1
innentõl lesz érdekes meccs úgy érzem 😊

MR ME
ez milyen gól volt 😄DDD

rooney8
ott is vaaaaan 😄

Rash87
sop://broker.sopcast.com:3912/98701

Ez jó minõségû,bár lassan töltötte be,de eddig akadásmentes.

MR ME
Channel - 82153

ez most megy, fox soccer channel jó szokott lenni

sopcast 6001-re várok
már konnektolt, csak még nincs adás, de jönni fog 😉

brutális a kispad 😮

MR ME
na hajrá mi
kurva streamek!

Pacal17
Jó kis támadó foci lesz itt!

Tyler1
<#hehe>
majd 60.-ban áll be, hogy csak 3 gólt tudjon rúgni, és ne gyanakodjanak bundára 😄