35611

• pilboy
    hát ezzel még biztos, h nincs vége az igazolásainknak
    most olvastam egy pletykát di maríáról
    meg hát kellene már egy scholes-utód (na nem gyerekre gondolok :) )
  • Zenszkij
    Kicsit elvetettem a sulykot, de ez az igazolás messze nem elég. Legalább 2-3 középpályást kéne vásárolni. Ez így karcsú jövőre...
  • Tyler1
    ez a no komment kategória
  • Magic Boy
    Ashley Young igazi szélső, aki amindkért oldalon középen és csatárként is jó.

Gareth Bale: Is nagyon jó, de ő nem kétlábas, középen nem tud játszani csatárként meg még nem szerepelt.
    Ennek ellenére szívesen látnám Evra helyén.
  • Zenszkij
    Gareth Bale kéne nem ez a xar...
  • pilboy
    yeee :)
  • Tyler1
    ideje volt hivatalossá tenni. várom már, hogy mit tud majd az a bal oldal :)
  • sanyiute
  • Atti12
  • Darthmushroom
    Young hivatalosan is a miénk. 5éves szerződést kötött (Y)
  • Mayorpapa
    ez igaz, még él bennük a múlt, egy szép kép a nagy Real Madridról, csak ők most akarnak odamenni, egy játékostemetőbe, ahol csak elsüllyednek a legtöbben...
  • Darthmushroom
    hát ha úgy nézed az elmúlt pár évbe sikertelenek. de mikor ezek a játékosok gyerekek voltak akkor nem ez volt a real-al. meg a múltjuk is nagy. bár az a milyen k is
  • Mayorpapa
    szinte már hallom is Chichatól: "mindig is a Real M. volt az álmom, örülök, hogy egy ilyen nagy klubban játszhatok" Csak idő kérdése, hogy oda menjen...Sajnos már csak így van ez: mi felfedezzük a jó játékosokat, kineveljük, más meg elviszi... S ami a vicc: hogy mi így is a legjobbak vagyunk! Bárki elmehet, eddig nem nagyon éreztük meg! A Real meg megvehet bárkit, se bajnokság, se BL, nem értem, miért akar mindenki ebben a "nagy" klubban játszani, mikor évek óta semmi komolyabb eredmény...
  • Darthmushroom
    hát adnak érte annyit mint Ronaldoért akkor talán megfontolnám :D:D:D vagy adják érte: Ronaldo,meg Kákát vagy Özilt :D de mindenképp 2t :D
  • Rash87
    Nah akk majdnem :)

Remélem PL-ben is így fog neki menni.Ha addig el nem viszi a Reál
  • Darthmushroom
    5meccs 7gól
  • Rash87
    4 meccs,6 gól,vagy hogy is áll:)
    Nem semmi.
  • pilboy
    borsó ismét betalált
    hihetetlen
  • Tyler1
    Nani miket lenyávog :D:D
  • bakkerman
    nagy fazon ez a chicharito
  • DONGUBA
    smalling odabasz:DDD
  • Rash87

• Tyler1
    Park idén nem megy, amúgy sajnálnám, én bírom a kitartó játékát, ami nem mindig klasszis, de nyomja amíg hajtja a szíve.
    Nani meg menjen, bár sokat tett a csapatért idén is, de megragadt egy szinten, és képtelen itt már okosodni, ez az agyatlan játék pedig hatástalan a PL-ben.

Young mellé viszont így még mindig kell 1 szélső, mert őket eszi legjobban a szezon.
  • ldobosi
    Hát ez a helyzet velem is Nanit illetően vagy lehet hogy én kicsit jobban örülnék neki ha elmenne :D
    Azzal a múltkori nyilatkozatával pecsételte meg a sorsát szerintem.
  • Rash87
    Park nem hinném h elmenne,még vár legalább 1 évet,hátha több lehetőséget kap,Nanit meg elég valószínűnek tartom, s nem tudom eldönteni,h ez jó lenne-e v. sem :D
  • ldobosi
    Nani távozhat!
  • ldobosi
    Elhagyja ásza a Man. Unitedet?
    Létrehozva: 2011. június 20. 09:39

Pak Dzsi Szung nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy rövidesen továbbáll a Manchester Unitedtől, de nemsokára a labdarúgással is felhagyhat.

„Egy-két év múlva már nem leszek képes a legjobbamat nyújtani. Nem tudom, meddig maradok Manchesterben” – nyilatkozta a szélső jótékonysági meccse előtt Vietnamban.

„Sohasem gondolkodtam a visszavonuláson, de nyilvánvaló, hogy sok időm már nincs a pályán. Könnyen lehet, hogy elhagyom az MU-t, és másik csapatból vonulok vissza.”

A 30 éves dél-koreai iránt a Sevilla és az Atlético Madrid is érdeklődik, és akár már idén nyáron klubot válthat, hiszen szerződése jövőre lejár az Old Traffordon.

Itt van a cikk
  • Fabio Capello
    Szegény Hargreaves, nagyon nem jött össze neki az élet... Kurvanagy játékos lehetett volna, csak a sérülések... :/
  • hedonist
    mindenki minket akar bajnoknak!
  • pilboy
    lehet abból 3 is, ha a bl, vagy fa-kupa úgy adja... :)
  • Rash87
    Véletlen :)
  • Tyler1
    ahogy látom a szezon vége most nem lesz húzós, de érdekes, hogy nekünk, az Arsenalnak, meg a Poolnak 2x is sorsoltak rangadót 1 héten belül, a Chelseanek egyszer sem.
  • Rash87
    Birminghamben kezd az MU – PL-sorsolás
  • Rash87
    Facebook
  • Magic Boy
    Két év múlva ismét BL-döntőt rendeznek a Wembley-stadionban
  • Magic Boy
    Mi az az FB?
  • Tyler1
    fb-n olvastam, nem tudom mi a forrás.
  • Rash87
    Két játékost elengedett az MU!
    Létrehozva: 2011. június 16. 18:08

A török Besiktas bejelentette, hogy leigazolta Tiago Manuel Dias Correiát, ismertebb nevén Bébét. A Manchester United portugál U21-es válogatott csatára egy évre, kölcsönbe érkezik Isztambulba. Négy év után szélnek eresztette az MU Owen Hargreavest.

Bébéé a tavaly nyári átigazolási időszak egyik legvitatottabb üzlete volt, az MU néhány nappal azután adott érte kilencmillió eurót a Guimaraesnek, hogy az ingyen szerződtette az Amadorától...

A szélsőként és csatárként is bevethető játékos nem tudta igazolni tehetségét, csak hétszer lépett pályára a felnőttcsapatban, igaz kétszer azért megzörgette a hálót.

Most a Fekete Sasoknál kaphat szárnyra, ahol három honfitársa, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida és Simao Sabrosa segíthet neki a beilleszkedésben. Egyelőre nem világos, hogy kaptak-e kivásárlási opciót is a törökök.

Owen Hargreaves viszont végleg távozik a MU-tól, a 42-szeres válogatott középpályás - aki sorozatos sérülései miatt a visszavonuláson gondolkodik - négy esztendő után áll odébb, miután nem ajánlottak neki új kontraktust.

2008 szeptembere óta összesen hét percet játszott a BL-győztes játékos, akit annak idején 17 millió fontért vett meg az MU a Bayerntől. Nem tolonganak érte a kérők, de a Vancouver Whitecaps már jelezte, fontolóra veszi szerződtetését.
  • bakkerman
    dzsudzsák se dagesztánban volt orvosin :)
  • WuFraZselic
    kétlem, ugyanis Wesley még LA-ben nyaral :)