Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ha a te logikádat veszem alapul, akkor a United szereplése lényegesen kiegyensúlyozottabb és bajnoki címet ígérõbb, mint a Chelsea-é, hiszen vesztett pontok tekintetében hattal állunk elõttetek, mivel nekünk nem volt hullámvölgyünk, de igazán kimagasló sorozatunk sem.
az idei bajnokság különleges és kiélezett, így akármit is játszotok a United-Arsenal kettõs ellen, a legvégéig szoros lehet a versenyfutás.
ha megint elkezdtek 6-0-ára nyeregetni, akkor persze nehéz lesz vitatkozni azzal, hogy a Chelsea a fõ bajnokesélyes. de ehhez pl. igazolnotok is kellene a télen.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
jó ezt így kimondani december közepén
illetve hosszabbakat kérek ugye, mert azt írod, hogy ha gyorsan vége lesz, akkor még mindig hamarabb lesz vége, mint az elmúlt 5 évben bármelyik "nagy csapatnál" volt. egyébként ettõl még nem lesztek "kis csapat", csak "bajnokcsapat" nem (adott esetben). várom a példákat 😊
vasárnap egyébként szerintem nyerni fogtok, de ha én, egy olyan pesszimista, akit innen a Real-topikba akartak kiutálni, azt írom, hogy "akkor sincs semmi", mert tényleg nem ijednék meg, az nagyon rossz reklám egy olyan csapatra nézve, amelynek az õsz közepén 1.1-es szorzóra adták a bajnoki címet az év végén.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
azért remélem nem volt nagyon önbizalomromboló ez a balfasz büntetõje, mert vasárnap kelleni fog a játéka nagyon.
Meccset mag szívesen néznék veletek, de sajnos Békéscsaba-i vagyok és egy meccs miatt nem (még egy Chelsea elleni rangadó miatt se) megyek föl Budapestre.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
vasárnap közös meccsnézés a Chelsea ellen! - már harmadik alkalommal, az elsõ kettõ tökéletesre sikeredett 😉 fontoljátok meg!
itt meg egy kis olvasni való...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Volt 1-2 kifejezetten szép, 2 zseniális megmozdulása.
Az meg, hogy nem akar? Nanit majdnem megölte a fölébombázott ziccernél, meg a Blackburn ellen is, õ hajtott a legjobban talán.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
sajnálom, h ilyen potyaízû góllal nyertünk és nem ment be vmelyik tiszta helyzetünk.
"szerencsére" nem ment be a tizi, így nem mondhatják, h csak így megy ellenük...
"Technikailag nem volt kifogástalan a találkozó, nem is lehetett, hiszen a pálya minõsége botrányos volt. Buckás volt, emellett nagyon csúszott. Ez alapjaiban befolyásolta a mérkõzés minõségét és a teljesítményünket."
megjegyzem igaza van, mert kibaszott szar a gyep az OT-n, feltûnõen sokat csúszkálnak állandóan a játékosok, de nem a gyep miatt nem tudtak gólt szerezni, ezt õ sem gondolhatja komolyan.
Anderson meg utóbbi meccsen is nagyon játszott.Remélem megmarad a formája a köv. meccsekre is.
Glory, Glory Man. United!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
viszont Anderson ma nagyon tetszett, sosem csíptem, és nem értettem az õ szerepét a csapatban, de meccsek óta kiváló formát mutat, és már egész másként tekintek rá, számomra man of the match volt ma 😊
De már ahogy nekifutott,az is érdekes volt.
Egyébként meg mióta visszatért,nem úgy küzd,ahogy kellene...vagy lehet csak nekem tûnik úgy,de érdekes. Néha van jó megmozdulása,de nagyon visszavett sztem.
S sztem jól játszottunk,bár ez a helyzetkihasználás mindig nem erõsségünk.
Ezzel valamit kezdeni kellene,meg Nani önzõségével is,túl sok cselt akar,amibõl nem sok jön össze. Középpályán meg volt egy nagy lyuk... De megérdemelt gyõzelem volt.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ez jó minõségû,bár lassan töltötte be,de eddig akadásmentes.
ez most megy, fox soccer channel jó szokott lenni
már konnektolt, csak még nincs adás, de jönni fog 😉
kurva streamek!