35611

• Tyler1
    semmilyen francia nem kell már ide, Evra meg Obertan bőven elég(sőt egyel több is, mint kéne). ilyen fiatal "tehetségek" meg főleg nem, Wenger nevelőtáborába jó lesz, aztán onnan majd kivásárolhatják 1-2 év múlva.
  • Pacal17
    Szerintem be kéne dobni valami saját nevelést a mélyvízbe... nincs szükségünk nóném "franciákra", nem vagyunk Arsenal.
  • Magic Boy
    Ferguson nagy csapatot épít, de a mestergerenda még hiányzik

Ferguson ajánlatot tett Yann M'Viláért
  • Tyler1
    én azt olvastam, hogy a Nasri-parádéban beszámítanák a bizniszbe. bár erre nem sok esélyt látok, és nem is akarok.
  • Rash87
    Távozik a Man. United játékosa?!
    Létrehozva: 2011. július 1. 12:55

Soha nem tartozott a kezdőcsapat kirobbanthatatlan tagjai közé, mégis érzékeny veszteség éri a Manchester Unitedet: angol lapértesülés szerint John O'Shea néhány napon belül aláírja szerződését új munkaadójához.

A Guardian című napilap úgy tudja, a sokoldalú labdarúgó a Sunderlandben folytatja pályafutását. Meg nem erősített hírek szerint rajta kívül Wes Brown és Darron Gibson is ugyanahhoz a klubhoz igazol.

O'Shea 1998 óta - két kölcsönidőszaktól eltekintve - volt tagja a Vörös Ördögök felnőttkeretének. A 70-szeres ír válogatott futballista Bajnokok Ligáját, klub-világbajnokságot, öt Premier League-címet, egy FA-kupát és három Ligakupát is nyert az együttes tagjaként. Sir Alex Ferguson több poszton is számított megbízható játékára, sőt évekkel ezelőtt kényszerűségből néhány percig kapusként is villogott a Tottenham Hotspur ellen.

A Man. Unitedben - a BBC statisztikája szerint - 393 mérkőzésen lépett pályára, 15 gólt szerzett.
  • Pacal17
    Az oké, de középre már vettek egy Hendersont, plussz ott van még Spearing és Shelvey, egyik sem botlábú, sőt... Végül is mindegy, a lényeg hogy mi is oldjuk meg a középpályánkat.
  • Tyler1
    passz, de nekünk sem feltétlen belső védő kellett először :)
  • Pacal17
    A Poolnak nem szélső kell? Adam inkább center
  • Magic Boy
    Attól még, hogy a hazai sport pletyka lap ír valamit még nem kell következtetéseket levonni.
  • Mayorpapa
    Nasri közben meg egyre közelebb a Man. Cityhez...
    a Manchester City 22 milliót ajánlott Nasriért
  • Tyler1
    nagy valószínűséggel a Poolhoz megy.
  • Mayorpapa
    mi van Charlie Adam-mel? Az utolsó meccsünk alatt szinte csak arról beszélt a riporter, hogy ő is jön hozzánk. Elhallgattak vele kapcsolatban?
  • pilboy
    nm
    ennek az igazolásnak nagyon örülök. remélem nagyon hosszútávú megoldás lesz :)
  • Tyler1
    remek, a szezont remélem már én is új mezben kezdem :) még1x thx az infót, meg a képeket :)

közben meg hivatalos lett:
  • pilboy
    minden okés! jó anyag, logó is a számban a helyén, a felirat fölött a kis ördög, dri-fit embléma belül is és a jobb alsó sarokban is
    mindennel együtt 20ezer
    a szállítás kicsit lassabb volt, mivel még nincs raktáron
    nagyon örülök neki, amint lezuhanyzok, felveszem, persze egy pólóra már felpróbáltam :)
  • Tyler1
    óó thx, első kukkantásra faszántos :) minden rendben vele? anyaga, logók, stb? gallér alatt is ott van a dri-fit embléma?

meg akkor számmal, névvel, postaköltséggel együtt mennyibe fájt? :)
  • pilboy
    még 2 kép:

a mez mellé még kaptam egy nyakláncot, aranymedállal (mu-címeres, nagyon szépen kivágott, rendesen kivehető rajta még a címer két oldalán a labda formája is :) )
  • pilboy
    lássuk, sikerül-e :)
  • Tyler1
    20 éves barcásért kínál 18 millió eurót a MU
  • szucsy89
    Én láttam sok meccsét, képes hatalmasakat potyázni, bár ezt még a fiatal korának tudom be... amúgy jó kapus lehet belőle nagyon. Tény, hogy most még inkább gyengültetek, hogy VdS elment, és ő jött, mint ha a holland maradt volna...
  • Pacal17
    Én Lidegaard-nak is adtam volna esélyt... Padozni kár volt leigazolni, oda Kuszi is jó.
  • hedonist
    Hát talán neki nem lesz a nagy álma a Real, mert, h Atléticós, de még a Barca lehet:D
  • Tyler1
    pont ettől tartok, hogy túl fiatal még, hogy hosszasan lábat vessen egy klubnál, na meg spanyol...ők nagy álmodozók :D

az a palástja
  • hedonist
    Jó lesz ő, 15 évig nem kell kapust venni:)

Amúgy azzal a lepedővel próbálták a fotósokat kizárni?:D
  • Tyler1
    hát nem tudom VdS után De Gea mennyire erősödés, de én inkább az előbbinél maradtam volna :)
  • hedonist
    eddig 3 jó igazolásotok volt és mai árakhoz képest nem olyan sok össz. 51m fontért. Erősödtök, még egy irányító és nekünk is el kell kezdenünk építkezni:)
  • Tyler1
  • Pacal17
    De Gea orvosin
  • ldobosi
    Közben De Gea orvosi vizsgálaton van.
  • Rash87
    +1
    Ezért se szeretném,h bárki ide jöjjön a mostani hármasból.
  • Tyler1
    jó játékos, csak az a nyálverés nem hiányzik, amit a másik oldal lerendezne. meg a riválishoz igazolásokat sem nagyon preferálom, kicsit ellenszenves számomra, ha egy játékos képes átpártolni az ellenfélhez a pénzért, kupákért, vagy akármiért. nem igazán lojális a szurkolókkal szemben, akikért focizott eddig.

Tevez is amit művelt, meg nyilatkozott, mint a sértődött kisdiák...
    sose szerettem, de azóta utálom, és egy rongy embernek tartom.
  • ldobosi
    Ti hogy vagytok Nasrit illetően? Engem kicsit zavar hogy Arsenalos de ettől függetlenül jó játékosnak tartom.
  • Tyler1
    [url=http://manunited.hu/?p=958]Nasri elutasította a szerződéshosszabbítást, 20 misit ajánlottunk érte "egyes hírek szerint"[/url]
  • Tyler1
    maradjunk annyiban, hogy Park biztos marad.
  • Rash87
    Pak és Nani marad az Old Traffordon

MU: egy korszak lezárult, de itt az új!
  • Tyler1
    hát ha az Inter bejelentkezne érte, akk sztem 1000%, hogy Sneijder lenne a tárgyalási alap :)
  • WuFraZselic
    csak szoba hoztál velünk (mondjuk akkor még Leo volt az edző), először mint ő + pénz Sneijderért, aztán már csak simán ő 20 milla körül, ezért vagyok kíváncsi :D

ha többet passzolna, akkor szívesen látnám :D
  • Rash87
    Van rá esély. Így is sokat padozott,most mennyit fog. Bár ez csak rajta múlik :)
  • WuFraZselic
    Nani így vélhetően távozik?!
  • Tyler1
    hát senki nem mondta, hogy ennyi volt a nyári játékosmozgás. 2 belsőközép sztem biztos jön még(ugye Clev is visszatér), ha Nani elmegy akk a helyére is hoznak vkit.
    Ashley Young pedig a PL egyik legjobb szélsője, ha beválik, akk nagyon brutál lesz a Young-Vale szél.