35611

• Pacal17
    többi meccset is adják?
  • ldobosi
    És én nézni is fogom ;)
  • galmat
    Július 13-án este(vagyis inkább 14-én hajnalban) 1:55-kor a DigiSport élőben adja a New England Revolutions elleni felkészülési meccsünket!
  • ldobosi
    Ferguson lemond Nasriról
  • limperatore
    sneijder semmit nem kér :D

Ha az Inter elfogadja az ajánlatot, akkor oda megyek, ahová mondják. Viszont roppant szomorú leszek, amennyiben ez megtörténik. Boldogok vagyunk a feleségemmel Milánóban, hiányozna a város és persze az Inter.
  • ldobosi
    Sneijder horribilis összeget kért
    Hát jobbat nem hiszem hogy találnánk nála erre a posztra de azért ekkora fizetést...
  • Mayorpapa
    na, mondtam én, Snejder egymaga fog annyit keresni, mint az elmenők vagy visszavonulók együttvéve :) valamit valamiért!
  • ldobosi
    Három érdekesnek tűnő hír látott napvilágot:
    - A Sunday Mirror szerint az Inter vezetői kedden egyeztetnek Sneijder Manchester Unitedbe való szerződésének véglegesítéséről.
    - Sir Alex Ferguson biztosította Berbatovot arról, hogy a bolgár továbbra is szerepel a tervei között.
    - Ruud van Nistelrooy is játszani fog Paul Scholes búcsúmeccsén, augusztus 5-én, az Old Traffordon
  • ldobosi
    Manchesterben a két legdrágább játékos érkezése várható?
  • Mayorpapa
    majd Snejder meg Nasri megnyomják a fizukat :)
  • ldobosi
    United játékosok összfizetése:
    Akik távoztak (heti bérek ezer fontban): Edwin 90, Brown 50, O'Shea 50, Hargo 75, Scholes 60, Neville 60, összesen 385.
    Érkezők: Young 100, Jones 50, de Gea 70, ami összesen 220.

Jelenleg 165-tel kevesebbet költ a klub fizetésre minden héten.
  • ldobosi
    Nem kell rám förmedni ember én csak bemásoltam.
  • banok
    Aki kurvának az ne csodálkozzon ha dugják...
  • Zenszkij
    Ki a szart érdekel. Jó, hogy kefél bazmeg, híres ember kihasználja a végletekig. Én is tolnám a nőket a helyében. A pasi nem érzelmileg kúr félre. Az viszont, hogy Giggsy a gyereke születését azzal ünnepelte hogy félrement hát elég gusztustalan dolog.
  • ldobosi
    Ferdinand legalább 10 nővel csalta meg a feleségét

Nagyon rászálltak a játékosainkra mostanság nem?!
  • Rash87
    Őt én is sajnálom, de így több szerephez jutnak majd a fiatalok,ami nem hülyeség :)
  • ldobosi
    Szerintem jól tettük hogy elengedtük őket. Amit tudtak azt megtették a klubért és sok sikert kívánok nekik. Ferguson nem véletlenül adta el őket szerintem a fiatalokkal vannak tervei.
  • MR ME
    "Hivatalossá vált, hogy Wes Brown után a United másik védője, John O'Shea is a Fekete Macskákhoz szerződik, az átigazolás díját nem hozták nyilvánosságra, a játékos négy évre írt alá. "

ezt azért sajnálom, őt nem kellett volna eladni...
  • Rash87
    O'Shea is azt hiszem oda megy...Sok sikert nekik,majd kapnak egy 5-öst kárpótlásul :D
  • ldobosi
    Brown aláírt a Sunderlandhez.
  • ldobosi
    Moussa Sissokot akarja Ferguson

20 milliós ajánlat Nasriért

A transfermarkton viszont a citynek egyre több százalékot adnak és elvileg a chelsea is akarja Nasrit szóval érdekes lesz ha valóban őt akarjuk.

Lehetséges igazolásaink transfermarkt.de szerint:
    35% Xherdan Shagiri
    34% Luka Modric
    33% Yann M'Vila
    31% Samir Nasri
    4% Huntelaar
    ? Wesley Sneijder
    ? Jack Rodwell
    ? Alexis Sánchez
    ? Nikica Jelavic
  • Tyler1
    nem látok összefüggést, a csapatok tabellán elfoglalt helye, és a játékosainak minősége között. Adam egy nagyon jó középpályás, számtalan meccsen bizonyított a PL-ben, nem hiába hozták szóba a legtöbb nagy csapattal, és nem hiába fogja(?) megszerezni a Pool.
  • Tyler1
    akkor brit na :D
  • bakkerman
    egy Charlie Adam kaliberű játékos kell, mert nekünk olyan való támadóközépnek. ő képes olyan labdákkal támadást építeni, amilyenekkel Scholes, emellett masszív játékos, képes 30 méterekről is bombát verni a hálóba, és persze angol.

skót,és szerintem egy BL döntős,angol bajnoknak nem egy kiesett csapatól kéne igazolnia.
  • hedonist
    Skót.
  • Tyler1
    az biztos, hogy Sanchezzel nem megyünk semmire.
    egy Charlie Adam kaliberű játékos kell, mert nekünk olyan való támadóközépnek. ő képes olyan labdákkal támadást építeni, amilyenekkel Scholes, emellett masszív játékos, képes 30 méterekről is bombát verni a hálóba, és persze angol.
    nem lett volna semmi gond, ha Gibsont anno eleget játszatják, mert benne meg volt minden, ami Scholes pótlásához kellene, de hagyták visszaesni a nullára.

Nasri nem megoldás, Sneijder jó lenne de az esélye kevés, De Rossi meg talán a legalkalmasabb ember lenne a hírbe hozottak közül, ő viszont teljesen kizárt.
  • Zenszkij
    Ez a mezváltogatás...A MU is elkurvult.
  • ldobosi
    Hát ha rajtam múlna akkor Sneijdert ott hagynám ahol van :)
    Sanchezről meg mostanában nagyon megváltozott a véleményem negatív irányban.
    Shagirinak jobban örülnék ha már Fergie akar még egy szélsőt.
    Középre meg mondjuk De Rossit.
  • WuFraZselic
    ha nem vagytok képesek kifizetni az Udinese által kért összeget, akkor nem nektek adják el, ilyen egyszerű
  • bakkerman
    csak Alexis meg hozzánk akar jönni,ő már a Cityt is visszautasította,ahol valszeg kétszer annyit keresett volna mint nálunk vagy a United-ben,bár még nem írt alá sehova,de ha az Udine elfogadja az ajánlatunkat akkor hozzánk jön.
  • WuFraZselic
    hát, remélem Sneijdert meghagyja nekünk :D mi elhozzuk Hazardot, tiétek Sanchez :D

bár Sanchezzel még nem lenne minden megoldva, ő inkább szélső/támadó, amolyan CR-es, belső kp-ra még muszáj lenne igazolnia az Öregnek

amúgy már most költöttetek 51 milliót, szóval Fergie változtatott az eddigi játékospolitkán
  • ldobosi
    Köszönöm szépen. Hát kíváncsi vagyok hogy az öreg kit vagy kiket fog még igazolni. Elvileg még 100 millió van igazolásokra de kétlem hogy Fergie sokat költene belőle az nem rá vall.
  • WuFraZselic
    a Barca ajánlata Sanchezért 24 + 10 millió font (teljesítménytől függ, valamint a meccsek 50%án szerepelnie kell - így ezt a pénzt lehet sosem kapná meg az Udine, és lehet a Barca sem erőltetné, hogy játsszon, hogy ne kelljen 10 millió fontot fizetniük jövőre), ellenben a United 28 millió fontot fizetne, ami összességben kevesebb, ám azt egy összegben kapná meg az Udinese
  • ldobosi
    Eztvalaki le tudná fordítani?
  • pilboy
    ha jön hunti, akkor berba vagy owen megy
  • ldobosi
    Hát most már mindent el tudok hinni ha róla van szó bár ez tényleg kicsit erős :D Amúgy nekem is megfordulna a fejemben a váltás a Reálból az ő helyében látva hogy azok ott mit művelnek és mit művelhetnek még amiket nem tudunk. Ez már nem az a Reál érzésem szerint mint amit ő "megszeretett" kisgyerek korában. Mondjuk én mindig is utáltam de elismertem.

Viszont Huntelaarért lehetséges hogy tettünk valamiféle ajánlatot mert transfermarkton is felkerült a listára. Épp 8%on van.
  • Rash87
    Ronaldo-sat én is olvastam,sztem kacsa... ő sem hülye :)
  • Rash87
    Még messze vagyunk,de addigra összeszedi magát remélem. :)
  • ldobosi
    Egy kis pletyka:
    15 milliós ajánlat Huntelaarért

Valóban ilyen görény lenne CR? :D

400 milliós mezszerződés a küszöbön
  • ldobosi
    Valencia megsérült :/ Kificamodott a bokája a Paraguay elleni meccs első félidejében. A második félidőben már nem lépett pályára mert elvileg képtelen volt járni.