Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de legalább megúsztunk egy büntetõt..

Golyo69
jaja😄 szép gól volt amúgy 😄

GGMU

Pacal17
egyszer találja el így életében a labdát, azt is pont ellenünk 😄

rooney8
ez nem tartott sokáig :d

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

smith09
Mit is ?😊

Ja 1-0.. eddig bírták
Golyo69
0-1 😄 jól kezdünk 😄

GGMU

giornalista
ezt poénból írtad, gondolom 😊
smith09
Hajrá MU idén is !

Szerintem simán hozzuk a mai meccset.
Rooney, Berbatov, Obertan Elég erõsen hangzik.
De én mégis hiányolom Scholes, Giggs játékát mögülük.
Kezdõdik....
barnuska665
fánk klub

giornalista
végül Vidic kezd.
giornalista
állítólag ez a kezdõ:

Kuszczak - Neville, Smalling, Ferdinand, Evra - Fletcher, Carrick, Anderson - Rooney, Berbatov, Obertan.

nem nagyon érdemes streamet keresni a várható mészárlásra. ma újabb angol kiscsapatot fogok megutálni a Fulham után.
Golyo69
már elvileg megtaláltam 😄 de majd kiderül 13,45 kor 😄

GGMU

Golyo69
BÚÉK! és Glory MU 2011 ben is 😄
Digi stream esetleg a meccsre?😄

GGMU

Bizony, boldogat mindenkinek! Remélem jól indítjuk az évtizedet! 😊

búék!
minnyá meccs 😮
hu, de jó 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hedonist
buék és ezüstérmekben gazdag új évet!😊)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Darthmushroom
BUÉK Minden Mu szurkolónak!!!!!!!!!!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
akk nem figyeltem sorry 😊

viszont kívánom, bár kiegészíteném BL, PL, és FA kupa gyõzelemben gazdag új évet<#pias>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Pedig ezt már linkeltem egyszer,fasza kis reklám!

Egyébként elõre is BÚÉK Mindenkinek, s gólokban gazdag új évet!!<#gonosz1>

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
azt a kurva, most láttam tv-ben 😄DDD

rooney8
ááá, saf nem olyan 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Ezt adom 😄

Tyler1
Chelsea topikból egy kis szilveszteri mulatság:

"According to Spanish newspaper Marca, Chelsea owner Roman Abramovich could appoint former Inter Milan coach Rafael Benitez to replace Carlo Ancelotti in January or at the end of the season depending on results"

<#nevetes2>

Tyler1
akk ez most ki is üti az elõzõ hsz-ed 😄

hbd neki!

rooney8
Sir Alex Ferguson is 69 today! Happy Birthday Sir Alex!

hbd öreg 😄

Tyler1
na majd utána...kattan a rózsaszín bilincs a kurvákon 😄D

rooney8
szegény rooney-ék nem bulizhatnak 😞 😄

Tyler1
ó bassza meg, h elsején 3/4 2kor lesz a meccsünk, hát addig jó ha hazaérek<#duma>

Magic Boy
Ha már kapus kérdés:
René Adler belevetette a szerzõdésébe, hogy 20 millió euróért bármikor hozhatjuk és õ nagyszerû kapus.

Úgy látszik a németeknek el kell dönteni a Rene Adler vs Manuel Neuer kérdésat a válogatottnál.

Én bármelyiknek örülnék, hiszen Manuel Neuer is nagyszerû kapus.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Ez meglepett,h most ránéztem a tegnapi meccsekre.Arsenal X. Így már mindjárt más!

Tyler1
azért ma szépen leikszeltek a Wigannel, úgyhogy most aztán végképp nincs miért panaszkodnunk 😊

egyébként semmivel sem esélyesebbek, mint mi szvsz, nekünk bõven magabiztosabb játékunk van, fõleg az utóbbi idõben.

Cabell
Különben a pesszimista hozáállásommal kapcsolatban igazatok van, meg a bajnok kilétének kérdésével kapcsolatban is...😄 ez így tényleg elér kérdõjeles.

Egyenlõre a háromból még az asnl tûnik így a legesélyesebbnek, még õk csinálják a legkevesebb hajmeresztõ dolgot...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/anglia-a-gyenge-szereples-miatt-menesztettek-fergusont-2058065

elõször azért kikerekedett a szemem😄DD

giornalista
hát, ugye tavaly 5-0-4 volt a mérlegünk, most 1-7-0, akkor 15 pont, most 10, és maximum 13, ha nyerünk a WBA ellen (és akkor lesz meg a 9 idegenbeli meccs). szóval, a gyõzelem-vereség jobb, mint a döntetlen-döntetlen, de panaszkodni tényleg nincs okunk.
Tyler1
2. bekezdés elsõ sora: *és aki szerint nem ilyen...

Tyler1
ez igaz sajnos, de azért azt vegyük figyelembe, h mi az idén még minden meccsen pontot gyûjtöttünk. és bizony a bajnok az lesz, aki a legtöbb pontot gyûjti össze. veretlenek vagyunk, ami lehet, h csak egy szerencsés véletlen, de ez +8 pont, míg a Chelsea és Arsenal 0 pontos meccseket is elszenvedett.

én szerintem, 1 pont még mindig több mint a nulla, és nem ilyen egy gyõztes típusú csapat, az nem tudom melyik részét nem érti ennek a sportnak. szóval amire most végképp nincs okunk az a pesszimizmus, mert pont most jött el az az idõ, mikor mi vagyunk a legnagyobb esélyesei a bajnokságnak. lehet 2 hónap múlva már nem lesz így, de annak örüljünk, ahol most állunk, örüljünk, h kiléptünk a gödörbõl, h a Rooney-mizéria véget ért, h Berbatov idén klasszis teljesítményt nyújt, h Anderson remek visszatérést produkál.

giornalista
abban az egyben van igaza a topiktársnak, hogy idegenben valami ijesztõen rosszak vagyunk, játékban és eredményességben is. az én szememben a WBA elleni meccs vízválasztó, ott muszáj lesz nyernünk végre, mert még hátra van az Emirates, a White Hart Lane, a Stamford Bridge és az Anfield is...
giornalista
az tuti, hogy nekem egy rossz szavam nem lehet, mert azt, hogy versenyben leszünk a bajnoki címért (sõt, ideig-óráig a legesélyesebbnek fogunk tûnni) teljesen irreálisnak tartottam.
Rash87
Én se értettem,alapból az ilyen embereket,akik ennyire negatívan látják a dolgokat. Fõleg Gio-t,aki már szezon elején,3 hét után temette a csapatot,s még 5. hely is vészes volt szerinte,hogy elérjük 😊

Nincs veszve semmi...sõt,vezetjük a tabellát,úgy hogy van 2 elmaradt meccsünk.
Nem hiszem,h kell ennél több jelenleg.
Ez a X meg nem rajtunk múlt,attól függetlenül,h szarul játszottunk.

Tyler1
akk tényleg nem lesz bajnok idén...
mi nem lehetünk, mert elbasszuk az elõnyünket. Arsenal nem lehet, mert egy cipõben jár velünk, vagy elbassza az elõnyét, vagy az egész meccset. Chelsea gyõztes típus volt, de hát olyan csapat nem nyer bajnokságot, aki 6-7 meccse képtelen nyerni. City megint csak nem gyõztes típus, kurva szar hibákból veszít pontot, Spurs dettó.
na kérem, akk ki nyeri idén a bajnokságot?

komolyan nem értem már az ilyen hozzáállást, én ekkora pesszimizmust még nem láttam, ami ebben a topikban folyik. tök mind1, mit csinál a csapat, mert úgy sem lesz bajnok, persze mikor 7:1-re vertük a B'burnt, akk az volt.

én a hétfõi meccs óta az arsenalt nagyobb ellenfélnek tartom, mint a chelsea-t

giornalista
de akkor az idén nem lesz bajnok? mert 6 meccses nyeretlenségi sorozattal sem szokás bajnokságot nyeri, meg Sunderland elleni 3-0-ás vereséggel otthon sem...

értem, amit mondasz, de ez egy ilyen buta szezon, ahol bármi megtörténhet... még az is, hogy megnyerjük 😊 de a tegnapi meccs után nálam már nem 45-45-10 (United-Chelsea-Arsenal), hanem 33-33-33-1 (City) a sorrend...
Cabell
Az a probléma, hogy akár tetszik-akár nem, ez nem egy gyõztes típusú csapat...

Olyan csapat ritkán szokott bajnokságot nyerni, akik ellen 3 ellenfél is fel tud állni 2 gólos hátrányból, bár azt hittem, ennek a korszaknak már vége, erre tessék... Akik megverik az Arsenalt, vezetik a bajnokságot, és bajnokok akarjanak lenni, azok igenis, egy Bminghamtõl ne kapjanak egy végig gürizett meccs végén ilyen gólt, se lábbal, se kézzel, se pöccsel.

gibsont, meg giggsyt én is elõbb cseréltem volna. gibson a kapott gól elõtt üresbe rúgta a labdát, mert annyira fáradt volt... (a gólpassza szép volt)
attól függetlenül "csak" 2 szabálytalanság elõzte meg a gólt, és még a lest nem is néztem...
bosszantó volt nagyon

giornalista
néha irigyellek a mértéktartásodért, mert belegondolva teljesen igazad van.

U N I - T E D!
Tyler1
azért nem kell telhetetlennek lenni. mondom, örülhetünk, a mostani helyezésünknek, mert nem nekünk állt a zászló a szezon elején, és egyáltalán nem lehetett számítani arra, h ekkora különbség lesz a szezon-favorizált és a United között.

soha rosszabbat. és most már csak rajtunk múlik, h ezzel a lehetõséggel élünk-e vagy sem. mindenesetre én elkezdeném erõsíteni januárban a csapatot, mert várható lesz, h Abramovich belenyúl a zsebébe.

giornalista
elcserélném ezt az idióta, értelmetlen veretlenséget arra a 6 pontra, amit elvett tõlünk ez a mutató.

kaptunk volna ki a Boltontól meg a Villától, de nyertünk volna ma, Fulhamben, Evertonban, és a WBA ellen!
Tyler1
tök mind1, örülhetünk, h veretlenül, elsõ helyen zárjuk az évet(ha a Gábor Áronék nem produkálnak +5-ös gól különbséget holnap).
szarul jött ki ez a mostani forduló, de jövõre elõnybõl várhatjuk az újabb meccseket, úgyhogy GLORY MAN UTD!

giornalista
ezek szerint más volt. bocs.