Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerintem simán hozzuk a mai meccset.
Rooney, Berbatov, Obertan Elég erõsen hangzik.
De én mégis hiányolom Scholes, Giggs játékát mögülük.
Kezdõdik....
Kuszczak - Neville, Smalling, Ferdinand, Evra - Fletcher, Carrick, Anderson - Rooney, Berbatov, Obertan.
nem nagyon érdemes streamet keresni a várható mészárlásra. ma újabb angol kiscsapatot fogok megutálni a Fulham után.
minnyá meccs 😮
hu, de jó 😄
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
viszont kívánom, bár kiegészíteném BL, PL, és FA kupa gyõzelemben gazdag új évet<#pias>#pias>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egyébként elõre is BÚÉK Mindenkinek, s gólokban gazdag új évet!!<#gonosz1>#gonosz1>
Glory, Glory Man. United!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"According to Spanish newspaper Marca, Chelsea owner Roman Abramovich could appoint former Inter Milan coach Rafael Benitez to replace Carlo Ancelotti in January or at the end of the season depending on results"
<#nevetes2>#nevetes2>
hbd neki!
hbd öreg 😄

René Adler belevetette a szerzõdésébe, hogy 20 millió euróért bármikor hozhatjuk és õ nagyszerû kapus.
Úgy látszik a németeknek el kell dönteni a Rene Adler vs Manuel Neuer kérdésat a válogatottnál.
Én bármelyiknek örülnék, hiszen Manuel Neuer is nagyszerû kapus.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
egyébként semmivel sem esélyesebbek, mint mi szvsz, nekünk bõven magabiztosabb játékunk van, fõleg az utóbbi idõben.
Egyenlõre a háromból még az asnl tûnik így a legesélyesebbnek, még õk csinálják a legkevesebb hajmeresztõ dolgot...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
elõször azért kikerekedett a szemem😄DD
én szerintem, 1 pont még mindig több mint a nulla, és nem ilyen egy gyõztes típusú csapat, az nem tudom melyik részét nem érti ennek a sportnak. szóval amire most végképp nincs okunk az a pesszimizmus, mert pont most jött el az az idõ, mikor mi vagyunk a legnagyobb esélyesei a bajnokságnak. lehet 2 hónap múlva már nem lesz így, de annak örüljünk, ahol most állunk, örüljünk, h kiléptünk a gödörbõl, h a Rooney-mizéria véget ért, h Berbatov idén klasszis teljesítményt nyújt, h Anderson remek visszatérést produkál.
Nincs veszve semmi...sõt,vezetjük a tabellát,úgy hogy van 2 elmaradt meccsünk.
Nem hiszem,h kell ennél több jelenleg.
Ez a X meg nem rajtunk múlt,attól függetlenül,h szarul játszottunk.
mi nem lehetünk, mert elbasszuk az elõnyünket. Arsenal nem lehet, mert egy cipõben jár velünk, vagy elbassza az elõnyét, vagy az egész meccset. Chelsea gyõztes típus volt, de hát olyan csapat nem nyer bajnokságot, aki 6-7 meccse képtelen nyerni. City megint csak nem gyõztes típus, kurva szar hibákból veszít pontot, Spurs dettó.
na kérem, akk ki nyeri idén a bajnokságot?
komolyan nem értem már az ilyen hozzáállást, én ekkora pesszimizmust még nem láttam, ami ebben a topikban folyik. tök mind1, mit csinál a csapat, mert úgy sem lesz bajnok, persze mikor 7:1-re vertük a B'burnt, akk az volt.
értem, amit mondasz, de ez egy ilyen buta szezon, ahol bármi megtörténhet... még az is, hogy megnyerjük 😊 de a tegnapi meccs után nálam már nem 45-45-10 (United-Chelsea-Arsenal), hanem 33-33-33-1 (City) a sorrend...
Olyan csapat ritkán szokott bajnokságot nyerni, akik ellen 3 ellenfél is fel tud állni 2 gólos hátrányból, bár azt hittem, ennek a korszaknak már vége, erre tessék... Akik megverik az Arsenalt, vezetik a bajnokságot, és bajnokok akarjanak lenni, azok igenis, egy Bminghamtõl ne kapjanak egy végig gürizett meccs végén ilyen gólt, se lábbal, se kézzel, se pöccsel.
attól függetlenül "csak" 2 szabálytalanság elõzte meg a gólt, és még a lest nem is néztem...
bosszantó volt nagyon
soha rosszabbat. és most már csak rajtunk múlik, h ezzel a lehetõséggel élünk-e vagy sem. mindenesetre én elkezdeném erõsíteni januárban a csapatot, mert várható lesz, h Abramovich belenyúl a zsebébe.
kaptunk volna ki a Boltontól meg a Villától, de nyertünk volna ma, Fulhamben, Evertonban, és a WBA ellen!
szarul jött ki ez a mostani forduló, de jövõre elõnybõl várhatjuk az újabb meccseket, úgyhogy GLORY MAN UTD!