35611
-
#26744 hát persze...szép is lenne, ha Rooneynak Giggs lenne a keresztapja -
#26743 ezen a képen tökre hasonlít keresztapámra :D -
#26742 -
#26741 A múlt heti győzelmen felbuzdulva remélem idén a BL ben is elkapjuk őket !
Szombat city ellen szuper kupa aztán jöhet a szezon ! :-)
-
#26740 kb. mint a United. -
#26739 No offense, de azért elég tarcsis Barca volt az ;)
Amúgymeg grat! -
#26738 Szep golok voltak foleg thiagoe -
pilboy #26737 nyertünk barca ellen 2-1-re nani és owen góljával -
ldobosi #26736 Elég jó benyomást keltett már csak a nyilatkozataival is. Eléggé elkötelezett a klubbal kapcsolatban és a pályán is eddig elég szépen teszi a dolgát. Él a lehetőséggel az már biztos. -
#26735 Lindegaard nem vicceli el a lehetőségeit. amúgy Chicha 2 hétre off, nem játszik a C.S.-en. -
pilboy #26734 berba és welbeck is betaláltak, így 4-0-ra nyertünk :) -
#26733 :( jobbulást neki!!
Közben: MLS ALL STAR- MANCHESTER UNITED 45 perc után 0-2
Gól: Anderon 20' Park 45' -
#26732 Chicharito fejsérüléssel kórházba került
:// -
#26731 Welbeck játéka nagyon tetszett! -
#26730 ja, és Obertan újabb piros pont. lehet helyet csinál magának a padra. -
#26729 De Gea jóóó! -
#26728 Belehúztak :)
Chicago 1 - 3 Manchester United
1. félidő
13' Gibbs 1 - 0
2. félidő
0 - 3
66' Rooney
75' Rafael
82' Nani -
#26727 Húzzatok bele fiúk! -
ldobosi #26726 Én már ugyan ezt beírtam facebookra a meccs után és elküldtek hűvösebb éghajlatra hogy biztos hogy nem :D (én személy szerint örülnék is neki) -
#26725 Obertan nagyon jó volt, 2 gólpassz, 1 gól. nehogy lassan ő is kitúrja Nanit(aki hozta a szokásos rettenet formáját) :D -
Zenszkij #26724 -
pilboy #26723 seattle ellen 7-0-ra nyertünk
rooney (3), owen, park, obertan és diouf góljaival
http://www.manutdfanatics.hu/seattle_sounders_0_7_manchester_united_2588 -
#26722 És elnézést a kis offért. -
#26721 Üdv!
United szurkolók csatlakozását várjuk Hattrick bajnokságunkba! Aki játszik az említett oldalon, és van kedve egy jó közösségbe csatlakozni, azt szívesen várjuk. Immáron a 4. szezonunkat fogjuk megkezdeni, ahol kupasorozatot és bajnokságot is indítunk.
A mérkőzéseket egyszerűen kell elképzelni, a rendes, hétvégi meccsek után a szerdai barátságos mérkőzéseken bonyolítjuk le a fordulókat.
Pár érdekesség abból, amit nyújtani tudunk:
- Saját topik a csapatodnak, amibe híreket, nyilatkozatokat írhatsz a gárdádról, vagy üzenhetsz más együtteseknek. Interaktív rendszerünkkel barátságokat és rangadókhoz méltóan viszályokat is kelthetsz más menedzserekkel
- Média szekciónk újságot és tévés adásokat is közvetít a Hattrick mérkőzésekről, természetesen átvitt értelemben, írásos formában. Azonban az adásokhoz, írásokhoz hozzá lehet szólni, véleményt formálni
- Kezdőknek, haladóknak egyaránt segítséget tudunk nyújtani, legyen bármilyen kérdésed a játékkal kapcsolatban
Jelenleg két osztályra vagyunk bontva, de szívesen várjuk a további jelentkezőket.
Még több infó és a bajnokság fóruma:
http://fanaticsleague.findtalk.net/ -
girimó #26720 köszi -
#26719 aug. 7.-én 15:30
azt nem tudom melyik adja, vagy a sportklub, vagy a digi. -
girimó #26718 mikor lesz a szuperkupadöntő,és melyik adja. -
ldobosi #26717 Gansoért 25 milliós ajánlat? -
ldobosi #26716 Nem lenne a színével akkora problémám mert már volt ilyen mezünk. De az a csíkozás az valami nagyon gányul néz ki. De majd csak megszokom valahogy. -
#26715 jó hát tény, hogy színekben nincs sok köze hozzánk, de azért annyira nem rossz, mint amennyire lehúzták a többiek :D -
#26714 én arra várok, mikor lesz már egy sárga(arany)/vörös színű mezünk, mert hát a címerünkben ezek a színek szerepelnek. Vagy lehetne csak egy simán arany színű mez akár fekete, akár fehér vagy piros csíkkal (csíkokkal). Szóval annyi a variációs lehetőség, erre előjönnek egy fekete kék kombinációval, hát nekem nem nyerte el a tetszésemet, marad a hazai mez :) -
#26713 annyira azért nem rossz :D -
#26712 maradjon ott, és otthon érezheti magát egészen. -
#26711 mindez azért, hogy Sneijder félig Milánóban érezze magát -
#26710 S még finoman is fogalmaztál :)
Tiszta Inter mez,csak a csíkok vannak fordítva rajta... -
#26709 egyet értek...csinálhattak volna jobbat is... -
ldobosi #26708 Borzalmas ez a mez! -
#26707 Idegenbeli mezünk -
#26706 felkészülés mindig erről szól -> a B-keret felkészül a semmire :D
Youngról nem tudok nyilatkozni ilyen meccs után. -
#26705 Nem volt rossz mérkőzés, jó volt újra látni őket.
Berba nem változott,ugyan olyan szerencsétlen :D
Érdekes módon,Rooney-Barba párossal félidőben produkáltak egy 0-0-t,aztán 2. félidőben a cserék megszórták az ellenfelet :)
Young-nak meg van egy érdekes stílusa,de jól csinálja a dolgát a szélen!
New England 1 - 4 Manchester United
56'Mansally 50'Owen
54'Macheda
61'Macheda
80'Park