Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Rash87
Ezért se fog lehetõséget kapni következõ meccsen,de szerintem ezzel õ is tisztában van. Andersonnak se megy 2 meccs óta,s valószínû ezért kispadozott. De nagyon meglepne,ha köv. mérkõzésen Anderson nem lenne a kezdõben.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
én leginkább Gibsonra haragszom, mert a középpálya kurva fontos a támadásoknál, de az nekünk tegnap nem volt. Gibsont se játékba nem lehet hozni, se nem tud senkit játékba hozni. ha megkapja, eldurrantja a picsába, 90%-ban veszélytelenül.
meglehet nézni, h mennyivel javult a játékunk a támadásoknál, mióta Ando visszajött.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
engem tegnap Nani idegesített megint a gólján kívül ritka sz4r volt. mikor tenni kellet volna a labdát nem tette... nem véletlenül üvöltözött vele Berba sem. Gibson elszaladgált a pályán bár jobban örültem volna ha Ando kezd. Fletch meg szerintem meg sz4r volt sokszor elveszítette a labdát. Obertannak örültem volna ha kapott volna 10-20percet.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

addig izgultam, amíg 1-1 volt. se elõtte, se utána nem jutottak a 16-osig sem. jellemzõ, h magunknak tettük nehézzé a meccset és hogy az ellenfél egyetlen kapura lövésébõl gólt kaptunk
kuszczak nem tehetett a gólról
védelemmel nem volt gond, rafael sokat vállalt - többnyire jól
középpályán gibson nem tudta sokszor megértetni magát a többiekkel (remélem egyszer õ is úgy beérik, mint fletcher)
elöl csik nagyon jó volt, berbánál csakúgy, mint eddig lelassult a támadás. igazából vele nagyon nehéz kontrázni, pedig sokszor lehetne menni kapura, csak mire õ megfordul, meg elindul...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Õ nem lenne,nem is tudom idén hanyadikok lennénk. Szóval nem csak akkor kell észrevenni valakit,mikor jól megy neki...
De jó lenne,nem csak 1 góllal nyerni,mint mostanában.

Mayorpapa
Berbát kifelejtetted, de talán nem is véletlenül: ma is észrevehetetlen volt...még jó hogy van egy Hernandezünk!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Tyler1
megint visszaestünk arra a szintre, mikor elbasszuk az elõnyünket, ez most minek köszönhetõ? Giggset nem értettem, januárban kell ez a Cleverley gyerek, mert ha lett volna kit a helyére hozni, akk Giggs már a farokszõrét számolná a zuhany alatt. Gibson is csak egy lyuk volt a középsorban, Smalling meg a védelemben, Owen meg megmosolyogtatós, igaz sokat nem is szabadott várni tõle így a visszatérésén.

Mayorpapa
nyakamat teszem rá, hogy õ is a Reálban köt majd ki...mi vagyunk a Real "fiókcsapata", tõlünk szerzik be a jövõ aranylababdásait...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
Majd a Real elviszi nyáron

Tyler1
faszán beverte 😊 elég jó befejezõ csatárra tettünk szert, kurva nagy meglátás volt a szerzõdtetése!

DONGUBA
gol borso😊))))))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
kezdõk:

cserék: Amos, Anderson, Carrick, Evans, Fabio, Obertan, Owen

Mayorpapa
mi egy csomó játékost adtunk már a Madridnak, visszafelé ez miért nem mûködik??? Jöhetett volna van der Vaart, Robben, most jöhetne Kaká, nem értem Fergiéket sem, miért nem hatnak oda egy kicsit Madridba...

Rash87
<#idiota><#idiota>

Tyler1
majd biztos, ha a Madrid nálunk játszik 😄

káká jön?
Tyler1
Kiko --> Sampdoria

Darthmushroom
hát én bl-be azért örülnék ha az OM tovább lépnénk onnan meg számomra mind1, bár azért egy barca vagy real skalpnak nagyon örülnék

Tyler1
számomra is mind1, fõleg h a focit nem szépségre játsszák. nyilván nagyobb öröm olyan játékot látni, mint pl. a B'burn ellen, de nincs olyan csapat a világon, amelyik végig bírná azt a tempót, amit az ilyen meccsek diktálnak.
azzal is egyetértek, h a bajnokság az elsõ, csak a bl-bõl azért ne essünk ki olyan gyorsan, mert a legtöbb bevétel onnan jön.

Darthmushroom
számomra meg minden hogy meg milyen játékkal csak nyerjünk és legyen meg az a hõn áhított bajnoki cím amivel egyed uralkodok lennénk angliába,és ezért ha kellene a bl-t fa kupát is be merném áldozni.

Tyler1
érdekes én pl. a Sunderland ellen nagyszerû teljesítményt láttam, kár, h az 2:0 nem reprezentatív. nem tudom te mit vársz olyan sorsolástól, ahol 2-3 naponta játszania kell egy csapatnak, és fitten tartani a játékosokat, de ezek szerint ez nem a te ligád.

nem tudom melyik csapattól láttál te nagyszerû, lenyûgözõ teljesítményt az elmúlt hetekben, mert ez a része a szezonnak pont nem errõl szól.

Cabell
Szinte vicces, hogy gyakorlatilag kis túlzással teljesítmény nélkül vagyunk ott, ahol. Egy nagyszerû teljesítményt is nehezen tudnék mondani az utóbbi idõbõl...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
viszont egy jó forma nem olyan könnyen jön vissza.

Darthmushroom
tudtommal most olyan sok sérültük nincs mivel már van lampard,drogba,essien,terry stb..

Tyler1
nem tudom, h CA helyét ki venné át, sztem Mourinho óta a legjobb edzõjük, ha képesek lesznek kilépni ebbõl a sérüléshullámból, akk visszajöhetnek egy fasza végjátékra. én semmiképpen nem válnék meg tõle, mert ezt a gondot más sem fogja megoldani.

Darthmushroom
nagyon érik az edzõváltás mert nagyon távolodnak, most már a spurs is elötük van

Rash87
Mi van ezzel a Chelseavel?
Lassan ezt már... nekem kellemetlen<#vigyor5>

kiki888
yoo kis 2. félidõ volt, hálisten megint pontokat vesztettek a parasztok 😊)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Tyler1
én kinyomtam 1:0 után, mert olyanokat csinált a Villa, meg a bíró, h nem igaz. ezek szerint azért összeszedte mindenki magát, csak a Chelsea nem, bár most már legkevésbé az õ eredményeiket kell figyelnünk.

Darthmushroom
pörgõs egy meccs:
84perc 2:2
89perc 3:2
90+2perc 3:3

Darthmushroom
84perc után:
Chelsea 2:2 Aston Villa
nagy a baj a kékeknél

visszajött a birmingham elleni 2 pont 😮

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
na látom nehezen, de nyert a csapat, gratula. Rooneyval mi történt?

rooney8
remélem nem 😞
de bokája, vagy sípcsontja volt?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

banok
West Bromwich-Manchester United 1-2 ::: Digisport összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/wba-manchester-united-1-2-albion-angol-foci-fxY7i8fbnusOi0q5

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rash87
Sztem komoly.
Végén is már csak bejött,hátha tud hozzátenni,de nem nagyon volt 100%-os.
Tuti kifog hagyni pár meccset,bár az a szabálytalanság nem volt olyan súlyos elsõ ránézésre.
Ezt a meccset most igazán összemákoltuk.

rooney8
remélem nem komoly, elõször nagyon odakapott, aszittem komolyabb sérülés 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
rooney neeee :SSS

Pacal17
mehikánóóóóó!!!

smith09
2-1

Ezért MU a MU ; )
Golyo69
jah de várható volt hogy lesz egy akármilyen 11 es szitu azt úgy is megadja..az elsõ eset miatt :S szerencsénk volt hogy nem rúgták be

GGMU

Pacal17
ezek után örülhetünk a döntetlennek

rooney8
ezt megúsztuk 😄

Megérdemeltük volna.. remélem ez felébreszti a srácokat

HUH hát nagy mákunk volt ha rúgunk még egyet akkor seggemet földhöz verem:S

Rash87
Közünk nincs a meccshez...Nem lepne meg,ha meglenne az elsõ vereségünk.
Mi a faszért kell szinte B csapattal felállni,majd megint kapunk 1 gól,s cserélünk a 90. percbe szokás szerint.

giornalista
a fasz kivan ezzel a frusztráló játékkal... mi a faszomért nem csinálunk semmit... siralmas...
2011 Rooney Gól PL-ben😊 helyes most kapcsoltam Digi TV-re 😊

giornalista
hihetetlen, hogy védekezünk egy WBA ellen idegenben. mi a faszom van!?