Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
hát igen, ez a szezon neki elúszott, bár vannak meccsek mikor nagyon fontos éke a csapatnak, de most megint kapott +20 kiló súlyt a hátára, h a mexikói helyette rúgott gólt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
nemigaz,h nem bírták megtartani 2-0 ról😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Cabell
nemazért de legutóbb kurvajól játszott a szakértõk dicsérték mint a fene

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Mondom,Rooneynak azóta nem megy,mióta volt ez a hülye elmegyek-maradok színdarab. Oké,hogy néha csinál jó dolgokat,de régebben rugdosta a gólokat,most meg semmi küzdés nincs benne. Vagy lehet átadta Berbának az eõt,mert õ nélkül ez a csapat sehol se lenne most,jó látni,hogy mennyire akar.

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Ezt nem gondoltam volna! X benne volt,bár 70. percben elbizonytalanodtam,de hogy 20 perc alatt fordítottunk,hihetetlen!😄 Ezért szeretem ezt a csapatot 😊
Gio,véleményedre kíváncsi leszek ezek után,hol találsz negatívumot 😄

Azért remélem Rafaelnek nincs komoly baja! Bár nem úgy nézett ki :/

MR ME
kicsit visszahoztunk legalább a sok 2:0ról eldobott meccsbõl, de ez azért sztem eléggé mák volt, egyszerûen elfáradt az ellenfél, ilyet más csapat ellen nem biztos h meg tudtunk volna csinálni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
és megint a mai meccsen jönnek elõ azok a játékosgondok, amiket most tudnánk megoldani, ha akarnánk. Gibson kezdõ...nevetséges. a 37 éves Ryan Giggs kell ahhoz, h meginduljon a csapat? a madafaking mexikói kell a gólszerzéshez Rooney helyett?

Cabell
namost befosás van😄 ilyet nemsûrûn produkál ez a csapat😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
a víz levert, de megvan bassza meg 😄

(Rafael remélem semmi komoly sérülést nem kapott be)

rooney8
2-3 😄😄DD berbaaaaaa

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
3:2 😄DDDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
2-2 😊 hajrá gyõzni kell 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pacal17
a nagyonfos tanyanetem nem engedi hogy nézzem. tudna valaki egy állást mondani?

MR ME
õõõõ eddig jó 😄

Tyler1
na lesz-e gyõzelem? az x-et nem kéne eldobni.

rooney8
berba 😄

Tyler1
1 bejött 😊

Rash87
Ha félidõben nem cserélünk kettõt (Scholes-->> Anderson & Gibson-->>Giggs) akkor ebbõl nem lesz se X,se fordítás. Ami elég valószínûtlen,mert ritka hogy cserélünk szünet után,bár talán most azt egyszer belátja az öreg...
Nani meg ismét hozza a formáját,egész úgy szar,ahogy van. Senki se találja a helyét,olyan rések vannak védelemben is...szomorú

Tyler1
játszunk ma is vhogy. lehet Evrának sok volt az a szájbaverés, mert amennyi labdát elad a szélen az nem emberi.

MR ME
siralmas a teljesítményünk :S

Luna73
Bakker Vidic majdnem öngólt fejelt!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Luna73
Átjáróház a védelmünk!Jön a fasza idegenbeli szereplés?

MR ME
lol

Luna73
Ez nem igaz 0-1. :-(((

Tyler1
kezdõk:

MR ME
streamek

ha vki tud digit az ne tartsa vissza 😊

Rash87
Sajnos 2 napja nem tudom frissíteni a dolgokat,mert FTP-vel van vmi gond.
De aki nem tudná, hogy ma:
20:30 Blackpool - Manchester United
DigiSport

MR ME

köszi

nagyon jól játszottunk... akár kétszer ennyit is lõhettünk volna...
jó meccs volt, ez volt az idei legjobb, amit én láttam (blackburn ellenit nem láttam)
nani volt a leggyengébb. vhogy az utolsó döntései mindig hibásak :/

http://www.powerplaymanager.com/r57633

banok
Manchester United-Birmingham 5-0 ::: Digisport összefoglaló
http://rutube.ru/tracks/4012862.html?v=90f2cf29b01638805984ae89e9bbfe3c

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rash87

Tyler1
szép játék volt ez, igaz ha Nani csak 2 lövését gólpasszra cseréli, most 7:0 lehetne, igaz már engem is frusztrált a gólakarása. Rooneynak is elférne már 1-1 találat, az a fejes hogy maradt ki pont tõle, aki tavaly a fejével nyerte a meccseket.

csak így tovább, kedden nyerni kell idegenben nincs mese.

banok
majd lesz

MR ME
majd egy összefoglalót plz 😊

banok
Berbatov fossa gólokat

Le a kalappal !!! Ez a united megérdemli a bajnoki címet.

egy spurs szurkoló

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Pacal17
Végre jöhetnek a fiatalok is!

Rash87
Szépen játszunk végre!<#eljen>
Csak Nani ne szerencsétlenkedne ennyit.

banok
16.00 Manchester United-Birmingham
streamek: Klikk

Tyler1
"A független szabályozó bizottság a mai napon meghallgatta a Manchester United játékosát, Rafael da Silvát, akit 8000 fontos pénzbüntetésben részesítettek, valamint figyelmeztették a jövõbeli megfelelõ viselkedésre. Rafael beismerte, 2011. január 16-án, a Tottenham elleni találkozón Mike Dean kiállítását követõen mutatott magatartása helytelen volt."

na bazmeg! kb. annyit kell fizetnie Rafaelnek, amennyi benzint elautóztak, az õszhajú, öltönyös köcsögök, hogy megtárgyalják ezt a semmit. teljesen agyament mûveleteket csinál már a FA is...

Tyler1
gondolom ezt szó szerint nyilatkozta a Daily Mailnek, 3 riporter is fültanúja volt.

DONGUBA
csereljuk el marcelora jo lenne az ide

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MR ME
"A pletykák szerint Patrice Evra öt év után váltani szeretne, és kipróbálná magát a Real Madrid hátvédjeként Marcelo helyén."

no komment

smith09
Kezdjük az elején Edwin v d S szerintem még egy évet lehúz, amennyiben nem tutira meglesz a pótlása. Owen Hargreaves érkezésének örültem az egyik kedvencem volt a Bundesligában és roppant módon sajnálom h csak ennyi jutott neki :-(.
Owen még bõven jókorban van, viszont sérülékeny. Neville szerintem is megy, viszont Scholes -kedvencem - szerintem 1 évet még lehúz. A többi közül Evrát sajnálnám, a fiatalok meg nem csoda h nem játszottam mivel ez nagyon erõs keret és szerintem különös tehetség, adottság kell ahhoz h valaki roppant fiatalon gyökeret verjen ! Ha elemnnek sok sikert kívánok nekik. Brown-t pedig nagyon sajnálom - nem csak azért mert külsõleg picit hasonlít rám - hanem mert 1998 õszén a Bayern elleni BL csoportmeccs óta a kedvenc MU védõm !
Rash87

smith09
Hát ha az öreg nyáron nyugdíjba menne , akkor azt mondanám soha jobbkor. Tekintettel arra h Fergie még marad szerintem egy szezont biztosan, számunkra most annyira nincs jelentõsége. Ettõl függetlenül azt gondolom h Mourinho marad a királyi gárdánál és érkezik hozzájuk egy csatár.

Más. Van egy eladó MU mezem melyet 2002 nyarán vásároltam. Nike, vodafonos, szinte újszerû állapotban van mert nem használtam, ereklye volt inkább. Olcsó pénzért eladom. Akit érdekel kérem írjon privátban.
Rash87
Nem is a pénz a fontos, hanem hogy mi nem is akarunk.

A klub és a portugál edzõ között hetek, hónapok óta feszült a viszony, mivel a Real Madrid nem akar új csatárt igazolni. Mourinho akadályozva érzi magát munkájában, ezért a hírek szerint kilátásba helyezte távozását. Az As spanyol sportnapilap internetes kiadása címoldalon számol be az ügyrõl.

nálunk aztán pláne tud igazolni annyi pénzünk van

Tyler1
10-est azért nem mindenkinek adják oda, úgyhogy ne írjuk le ilyen gyorsan 😄 amúgy sztem Giggsnél fiatalabb, csak nem látszik a kor az ázsiaiakon 😛