Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
nekem kicsit idõsnek tûnik ez az Epson gyerek, és még Rooney mezét is odaadják neki?.. 😄DDD

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

DONGUBA
Yay ki ez a buzitelli mar?😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darthmushroom
Balotelli:
"Rooney egy nagyon jó csatár, de nem a legjobb Manchester városában”
"A mi támadósorunk, a Balotelli-Tevez-Dzeko trió a legjobb a világon, jobb mint a Barcelona vagy a Real Madrid csatársora. Mi vagyunk a legerõsebbek, most már képesek vagyunk kupákat nyerni, csak a hit hiányzik.”
hát tudom hogy Roo nincs formába de jobban küzd mint az a 3együtt véve, meg mit nagy nagyképûsködik ez a majom,rohadtul semmit nem tett le sehol az asztalra...kivéve otthon a fizetését az asztalra...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
igen, mondtam ezt akkor, mikor már a szezon kezdetekor lehúztad a csapatot, h semmit sem ér, nem nyerünk semmit, nem tudunk támadni, sem gólt rúgni. és tessék, most elsõ helyen állunk legjobb rúgott/kapott gólaránnyal.

de a keretrõl akk is ugyanez volt a véleményem, a szart ki kell lapátolni, az öregeket meg lecserélni. csak az a baj, h ez elõrevetíti a nyarat is, mert nem fogunk egyszerre 4-5 meghatározó posztra új embert venni, mert az megint nem Fergie asztala. majd az lesz, h akkor mégis meggyõzik Scholes-ot, mégis meggyõzik Giggset, h maradjon, sõt mindenki maradni fog, aztán jöhetnek a 3. osztályokból a 20 éves fiatalok.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
pedig a nyáron még pont te mondtad talán (de itt voltak egészen biztosan olyanok, akik szerint) drukkoljak a Barcának, ez a klub arról szól, hogy megtartja a játékosait, bízik bennük...

a pont jó a WHL-en, a baj az a játék. ki lehet mondani, hogy nyerni akarunk Blackpoolban meg a Bridge-n, csak elég nevetséges ez akkor, amikor egy épkézláb támadásunk nincs, és már az 5. percben ívelgetünk.
Tyler1
végülis az eredménnyel nem lehet bajunk, mert a Chelsea is x-elt velük idegenben, Gábor Áronékat meg saját otthonukban mélytorkoztatták meg, mikor 2 gólos hátrányból nyerték a meccset. tudtuk, h nem lesz könnyû a White Harton, de kicsit idegesítõ, h lehetett volna más képe is ennek a mtalálkozónak, ha normálisabb emberek álltak volna pár poszton.

nem értem ezt a hûséget, amivel ennyire PL, de fõleg nem United szintû embereket tart itt a klub, miközben igazolási idõszak van, és a bajnokság múlhat pár nem ide illõ emberen.

Rash87
Azt senki nem állította,hogy játékosok nem kellenek,mert tény, hogy alig veszünk valakit,vagy ha veszünk is,akkor nem lesz meghatározó játékos belõle.
Azért még mindig Te látod ennyire negatívan a dolgokat.

M.City elsõ,de hogy? 3 meccsel elõrébb vannak,s még így is csak 1 ponttal vezetnek,szóval ennyire nem kell megint elkezdeni temetni a csapatot.
Max. ha Chelsea szinten lennénk,akkor megérteném,s megnézném akkor mit csinálnál...

Glory, Glory Man. United!

giornalista
a keretünk hiányosságai nagyjából egy éve ugyanazok, és nem is változtak, már tavaly is mondtam, a nyár elején is, de akkor még mindenki várta a "majd belelendülünk..." c. történetet, ami nyilvánvaló, hogy önámítás.

erõsíteni kell, szûk a keret, és szürke. kibaszottul elegem van abból, hogy mindenki megmagyarázza, hogy miért is voltunk éppen jók, miközben a csapat 10 mezõnyjátékosának fizetését 2 embernek kellene átutalni, Vidic és Ferdinand számlájára.

örülök, hogy Te végre kezded reálisan és normálisan látni a dolgokat...
Tyler1
tragikomédia volt ez a meccs. a keret meg egy kibaszott vicc, és ha ezt nem látja a vezetõség, meg SAF, akk benyalhatnak tövig. a középpályánk másodosztályba illõ, akármilyen nagyfasznak hiszi magát Nani, meg akármekkora legenda Giggs.

Pacal17
rafael nagyon jó volt ma is. kiköpi a tüdejét, annyit fut. a kiállítás nem volt jogos.

giornalista
ide? bárki. akár még õ is. Evra elõtt, egy ilyen meccsen kiváló lenne. persze az isten óvjon minket attól, hogy nálunk játsszon, de 2-3 szélsõ (meg 2 belsõ kp) nagyon elférne már...
Pacal17
dzsudzsi kéne ide. 😄

Fletcher és Carrick is csak a labdák eladásában tûnik ki ma (is)...

Rash87
Tök mindegy ki játszana szélen,csak ne Giggs,nála bárki többet csinálna ezen a meccsen.
Remélem Valencia is hamarosan bevethetõ lesz ,s Nani is elmehet nyaralni végre.

Tyler1
nincs is szélsõ cserénk, jóhogy Giggsnek kell játszania. de nem kell szélsõt venni, eljátszik a cselkurva, meg a veterán a széleken.

Rash87
Mondom meg lesz elsõ vereségünk, közünk nincs a meccshez.

Fletcher egy kibaszott labdát nem tud normálisan átvenni/levenni meccsek óta,passzolást meg már meg se említem, Carrick ismét hozzá a formáját mellette. Giggst meg nem is értem,miért kell egy ilyen meccsen játszatni, még õ 1-et pislog, 10* körbefutják az egész stadiont... De szokás szerint nem lesz csere,majd 1-0nál a 80. percben :/

Tyler1
hát...szó nélkül adnám el a gecibe! SAF-ot sem értem, h miért nem Andot rakta be :S

giornalista
formán kívüli Fletcher egy mai Carrick mellé... ma sem lennék Vidic a pályán.
Rash87
Majd kiderül elsõ 10 percben, hogy hogy játszik, hátha összeszedte magát 😊

Tyler1
Carrick bmeg minek...legyen csak lyuk a középpályán-.-

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

giornalista
OFFICIAL MUFC TEAM:

van der Sar

Rafael
Ferdinand
Vidic
Evra

Nani
Fletcher
Carrick
Giggs

Rooney
Berbatov

SUBS: Kuszczak, Smalling, J Evans, Scholes, Anderson, Hernandez, Owen.
giornalista
a hozzászólásod összes állításának egyenlõ a realitása 😊)
bárcsak😄

Tyler1
én nem fosok, holnap helyén lesz a csapat 😄 Berba 2-t ver, Rooney 1-et, hétfõn meg leigazoljuk Bale-t<#crazya>

Rash87
Van egy érzésem,h ma kikapunk 😄
Bár ne így lenne,de ettõl a meccstõl tartok vmiért.

Tyler1
C.Evans --> Hull City(kölcsön

De Laet --> Porthmouth(kölcsön)

öcsém, elfogy a tartalékcsapat 😄 jó lenne kicsit a nagyoknál is mozgatni pár embert.

Tyler1
Eikrem --> Molde

most vagy kibasztuk az egyik legjobb utánpótlást, vagy nagyot üt a csapat, ha Olley kineveli, és opcionálisan visszakerül ide.

Rash87
Igen,ezért,sajnos.

Tyler1
Dzeko: "I hear a lot about the fans and that most of the people from Manchester are Manchester City fans”

ezt ki mesélte, Tevez? 😄DDD

Tyler1
Pogba jó pléja lesz, csak nem biztos, h nálunk. gólja meg <#eljen>

Golyo69
Óriási góllal kápráztatta el Fergusont a manchesteri középpályás
Irtózatos bombával szerzett vezetést a Manchester United hétfõ este a Portsmouth ellen a FA Youth Kupa 3. fordulójában (3–2). A 17 éves francia középpályás, Paul Pogba szerencséjére David Gill, Sir Alex Ferguson és Sir Bobby Charlton is a lelátón tekintette meg az összecsapást.

nso

GGMU

Tyler1
jaa, ezt eddig észre sem vettem 😄 akkor ez miatt volt a belassulás?

Rash87
Mivel a fejléc alatti rész flashes, *.swf kiterjesztés, ezért valahol tárolni kell.
Illetve mindent css fájlból olvas ki.

Bár most mûködik a tárhely 😊

Tyler1

Tyler1
topik dolgait?

Rash87
Ámen.

Más:
Vki nem tudsz egy BIZTOS webtárhelyet,ahova fel lehetne a topik dolgait tölteni? Mert ez a mostani, nagyon vacakol,1 hét alatt már másodszor nem elérhetõ :/

a kommentek alapján szerencsére a családdal töltöttem a az idõmet 😊
köv körben kiesik a chelsea

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
azért látom egybõl befosott, hogy eljárást indíthatnak ellene 😄

"My apology if they take my posted pic seriously. This is just a emotional reaction after losing an important game"

"Sorry Howard Webb !"

hát késõ bánat fiam, mert ezt nem úszod meg sima ejnye-bejnyével<#ejnye1>

Rash87
ez kurva jó 😄😄

giornalista
és tényleg egyre romlik a játékunk...
Tyler1
legalább nem kell megismételni, mert ez, mint Anglia legnagyobb rangadója, olyan kurvaszar meccs volt, hogy ha lett volna vasárnap délután akármilyen más dolgom, ki is nyomom.

lényeg, h megvan ez is, gratula 😊

giornalista
a következõ körben a Southamptonhoz látogatunk. a riválisaink közül az Arsenal a Huddersfieldet fogadja, a City a Notts Countyhoz megy, a Chelsea az Everton vendége lesz, a Liverpool meg...

pihen a következõ bajnokijára.
Rash87
Én is így láttam,akkor ok 😊

Ám ritka szarul játszottunk,10 ember ellen,mintha nem is akartunk volna.

giornalista
nézd már csöndben a meccset, kérlek. ha ez nálad nem piros, akkor a mikulás sem.
Tyler1
a piros olyan jogos mint ide Mekka. a szándékért is piros járna, mert ilyen páros lábbal beugrásoknál lábak törnek el. az h "Gerrard nem szándékosan csinálta" meg egy faszság, mert ennyire erõvel fejberúgok vkit, h meghal, mert én a labdát akartam...
Carricknek az a szerencséje, h õ is csúszott a labdáért, mert ha állva kapja el Gerrard, akk viszik Vale után.

büntetõ nem volt jogos.

A másik idegesítõ dolog emellett a magyar "kommentátor". egyszer adnak fogható csatornán MU meccset, erre ezt a majmot kell hallgatni...

egyik sem volt jogos 😞
bízom egy liverpool gólban, megérdemelnék.