35611
-
#26864 Arsenal meccs is érdekesre sikerült :D Barton adott a hangulatnak -
#26863 tavaly sikerült 3.-nak lenniük(pontegyenlőséggel a CFC-vel), és nyáron csak erősödtek. -
#26862 Nem lesz ez a city második -
#26861 Larsson mi gólt vert a poolnak :O 58. perc 1-1 -
#26860 *tippek -
#26859 Indul a PL - beköszönt a manchesteri hegemónia?
IPPEK A SZEZON VÉGI TOP 4-RE
Alan Hansen (BBC): 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
Phil McNulty (BBC): 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
The Guardian: 1., Man. United, 2., Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
Sky Sports: 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Chelsea, 4. Liverpool
Eurosport: 1. Man. United, 2. Man. City, 3. Liverpool, 4. Chelsea
Nemzeti Sport Online: 1. Man. United, 2. Chelsea, 3. Man. City, 4. Arsenal -
#26858 Szezonelőzetes - Sky Sports -
#26857 Megvédte a bakizó De Geát a MU legendás kapusa
Erről ennyit.
Van még kérdés? -
#26856 Evra tuti vmi masszív ganjapeople, mert ilyen hülye még egy nincs :D -
-
#26854 El se hittem,mikor megnéztem ezt a videót, hogy ott ilyenek vannak :\\ -
#26853 Nagyon durva... -
#26852 Végre béke :D
Ám Obertan jól teszi,több lehetőséget fog ott kapni.
Egyébként remélem a mi 7végi PL meccsünk nem marad majd el a zavargások miatt, hihetetlen mi történik most ott.. :\\ -
#26851 Obertan dobbantott a Szarkákhoz. -
#26850 rendben, nincs harag -
Zenszkij #26849 Igazából nem személy szerint neked címeztem mondókám (ami valóban erősre sikeredett ezért elnézésed), csak rajtad csattant. De egy 0-2ről megfordított meccsen sztem nincs mit kritizálni, legfeljebb a kapust, aki majd belerázódik az angol ritmusba. -
#26848 Félreértettetek: nekem senki kommentjével nincs bajom, akiktől idéztem, a gondom az, hogy ha én most írok le hasonlókat, miért jön nekem egy Zenszkij, hogy húzzak innen a francba a negatív kommentemmel, mert a töke ki van vele? Meg én vagyok a pesszimista... A tiétek után nem olvastam ilyeneket...De hagyjuk, kár ezzel tovább foglakozni.
A felkészülési mérkőzésekből és túl sok következtetést nem vonnék le, mert akkor Owen, Wellbeck, és Macheda is állandó kezdő lehetne, a CH persze más, a két gól az két gól, akkor is, ha egyébként nem csinált volna semmit. Nekem még mindig Berba jut eszembe: vajon hányan sírnának, ha most elmenne, pedig házi gólkirályunk volt? Nagyon kevesen szeretik őt, pedig ontotta a gólokat. Valahogy így vagyok én Nanival, de persze ugyanúgy örülök ha gólt lő, mint bárki más. -
#26847 Én se azt mondtam,hogy többet ne védjen,hanem hogy mindkettő gólhoz köze volt, de valószínű sokat fog fejlődni/változni.
Az meg hogy hónapokkal ezelőtt mit írtunk,szerintem felesleges visszakeresni.Azóta eltelt jó pár hónap. S Nani,mint Tyler is írta,fejben rengeteget fejlődött,s csapatra is figyel,nem önzőzi el,ahogy szokta.
Anderson meg most eléggé jó labdákat adott,ami nem szokása :)
Szóval én nem a tavalyi szezont néztem,hanem a mostani felkészülési mérkőzések & CH alapján(ezek alapján látni fejlődést),s ha ugyan így fognak PL-ben is játszani,akk hiba nem lesz :) -
#26846 így van, ezeket mind én írtam, mert úgy is gondoltam. írtam én Andoról is anno hasonlót, mert nagyon nem szerettem amit a pályán művelt, de ha már én is azt mondom, h Nani megérett fejben a nyáron, Anderson is kinőtte a buta játékát, akk ott vmi lehet, nem?
őszintén, nyár elején kezdtem nem sajnálni Nani esetleges távozását, főleg h Young idejött, de valószínű ez kellett neki, h elgondolkozzon, vajon miben kell fejlődnie, h ne padozzon. megtette, és azóta az eddigi legjobb játékát hozza(hogy meddig az majd kiderül). -
#26845 Mi a baj a stílusommal? Senkit nem bántottam, senkit nem ugattam le. A Zenszkij-féle stílus lenne "A Stílus"?
De Gea benne volt mind a két gólban, de első igazi tétmeccse volt, én adnék még neki időt.
A csapat ÖSSZES meccsét láttam, s már a fiaimnak is feltűnt, hogy Naninak és Andersonnak alig-alig van jó passza. (tavalyi bajnokságról beszélek!) Hogy mi lesz idén, majd meglátjuk, szerintetek fejlődtek, én azért várnék januárig, a bajnokság feléig, azután visszatérhetünk rájuk. Meglepett SAF azzal a nyilatkozatával, hogy Nani fog majd kezdeni (vagyis őt favorizálja ebben a szezonban). Csak Valenciát sajnálom, mert ő így lehet kevesebbet fog játszani, pedig őt sokkal hasznosabbnak tartom a jobb oldalt, ő inkább csapatember, mint Nani.
Egyébként most visszaolvasgattam, és nem csak én "szidtam" Nanit a múltban. Tyler pl. így ír 26602 kommentben: "Nani meg menjen, bár sokat tett a csapatért idén is, de megragadt egy szinten, és képtelen itt már okosodni, ez az agyatlan játék pedig hatástalan a PL-ben."
25707-os komment: "mostanában nekem is eléggé elment a kedvem nani játékát nézni" (rooney8) Sintén Tyler 25705: "lám mennyivel hatékonyabb egy Valencia, mint egy Nani" "Nani-Sneijder csere egyre inkább kezd nekem is szöget ütni a fejemben, mert amit megint csinál a portugál, az már nevetséges. jöjjön Young, v Costa a helyére, aztán Nani meg próbálgassa a bicikliket ahol akarja. hát már úgy felbasz, hogy nem igaz"
Egy márc 15-i komment rooney8: "végre lemegy nani... ma is nagyon gyenge volt" És egy tőled is Rash:" Bár Nani-t még mindig nem értem,végre elmagyarázhatná neki a csapat fogalmát,annyira önző." (25012-es komment). Nem csak én látom itt problémásnak az ő játékát, de igazatok van, új bajnokság, adjuk meg neki az esélyt, hátha idén világklasszis formában fog játszani. Akkor én leszek az első, aki megkövetem.
-
#26844 Azért egy stílus legyen már,ha nem nagy kérés :)
S én nem temettem, megjegyeztem,hogy mindkettő gólba benne volt, talán te nem így láttad? Mert akkor javaslom, hogy nézd végig vagy 2-3* még.
Valamint megjegyeztem,hogy mi lesz ha PL-ben is fog ilyeneket produkálni ...nem mindig fogja a csapat visszahozni a mérkőzést. Bár én elismerem tehetségét, lámpaláznak is felfoghatjuk,vagy hogy még angol hiányában nem tud irányítani,de nem első mérkőzése volt azt hiszem.
Bár arra még nem mondtál semmit,h Anderson vagy Nani miért olyan hihetetlenül rossz. Ha láttál volna 1-2 mérkőzést utóbbi időben,le tudnád te is vonni a különbségeket,de hát.. -
#26843 én naivan azt hittem, ez egy fórum, ahol megfér egymás mellett a negatív és a pozitív vélemény is, és kultúrált hangnemben el tudjuk mondani a véleményünket. Nem tudtam, hogy itt csak dícsérni szabad mindenkit... Én nem elvakultan, szemellenzősen nézek meccset, gondolom te sem, és látod olykor a hibákat, rosszul teljesítő játékosokat. Gondolom, téged is bosszant, ha egy játékos, akitől többet vársz, alulteljesít folyamatosan. Amúgy pedig nem is értem, miért engem vádol itt mindenki pesszimizmussal, amikor a CSAPATTAL kapcsolatban semmi olyat nem írtam, hogy gyengék leszünk, vagy hogy esélyünk sincs stb. Csupán két játékost minősítettem, az még nem a csapat.
Érdekes, hogy Rasht senki nem küldte el a "gecibe", amiért egy (!) félidő után temette De Geat, és az egész PL szezon miatt agódott, mert ő lesz a kapusunk, és már nem VdS. Erre épp ő jön azzal, hogy szezon eleji pesszimizmus... -
Zenszkij #26842 felőlem -
#26841 Mosd ki a szád haver, mielőtt beszólogatsz nekem. Normálisan leírtam a véleményem, ha ez neked nem tetszik, nem szólsz hozzá, értve vagyunk? Nem miattad jövök ide, hanem mert kíváncsi vagyok a véleményekre. Néha leírom az enyémet is, ez miért fáj neked? Fogd vissza magad, és ne ugass itt teli szájjal. Engem sem érdekel te kit szeretsz és kit nem. Te dolgod. Az meg az enyém, hogy nekem ki szimpi és ki nem.
-
#26840 Szezon eleji hülyeségek? Látszik el sem olvastad a kommentjeim...Akkor idézek neked, 26809-es kommentemből: "De nem kell rögtön temetni, lesz ez még jobb is, főleg, hogy hátra van még egy félidő! GO MU!" Ez reakció volt Rash-nak erre a kommentjére: "Mind kettő gólban benne van a kapus,nem kicsit
Mi lesz itt a PL-ben...:( " Akkor ki is itt a pesszimista? Ha már beszólogatsz, legalább olvass el minden kommentemet. -
pilboy #26839 2 vereség után??? akkor elég későn kezdte temetni a csapatot XD -
Zenszkij #26838 Hanyagolj már minket a gecibe. Tököm tele van a negatív commentekkel. Fosom le mi a véleményed mr. huszodrangú én megmondom menedzser. GLORY MU! Sok sikert a fiúknak, szép volt a győzelem. Én szeretem Nanit mert felhúzza a vörös mezt te meg menj ki a vasas kispest meccsre és ott drukkolj az való neked. -
#26837 oké májusban visszatérünk rá, de addig jegeljük a pesszimizmust.
más:
Clev-et egyből be is rántotta Capello a válogatottba(Wilshere helyére), a hollandok elleni barátságos meccsre. remélem ott is bizonyít. -
#26836 Szezon eleji hülyeségek...
Már le van írva jó pár játékos a csapatból,s még el se kezdődött semmi.
Tavaly is ez volt, csak akk Gio kezdte temetni a csapatot, 2 vereség után... :) Szal kb. ezt a szintet remélem hozzátok ismét.
Egyébként ha elég mérkőzést néztél volna utóbbi időben, akkor észrevehetted volna hogy Anderson kibaszott sokat fejlődött,s Nani is rengeteg változott. -
#26835 Mi is kezdődik? -
#26834 Mint írtam lentebb is, meglátjuk...Várjuk ki jövő májust, és térjünk vissza nanira is és Andersonra is akkor. Őszintén szólva azt se bánnám, ha rám cáfolnának, és a két legjobb játékosunk lennének. Én mindenesetre többet vártam/várok tőlük, ez csak nem baj? -
#26833 Anderson rohadt jól focizott most is, és az egész felkészülés során is. Nani pedig többet fejlődött agyban 1 hónap alatt, mint az összes eddig itt töltött évei során. -
#26832 Kezdődik :D -
#26831 úgy, ahogy le van írva. A véleményem nem változott Nanival kapcsolatban. Attól, hogy lőtt most két gólt, még nem sokat nőtt a szememben, mint ahogy Berba sem, hiába lett angol gólkirály. Számított ez valamit is? valszeg végig cserepados lesz, mert talán Ferguson is rájött már, hogy egy kalap sz..t sem ér, és ezt tartom akkor is, ha valamilyen csoda folytán idén is gólkirály lesz. Engedtessék meg nekem, hogy ne tetszen valakinek a játéka akkor sem, ha gólokat lő. Valenciát és Parkot is jobban szeretem, inkább őket látnám Nani helyén. De majd meglátjuk, mit nyújt Nani a teljes szezon során, mert ez még csak egy meccs volt az előttünk álló kb. 50-ből. Ha Nani házi gólkirály lesz, ígérem, nyilvánosan nem bántom többé.
Andersonról meg gondolom nem kell semmit mondanom, láthattad te is, mit nyújtott ismét... -
#26830 Gondoltam, hogy mindenki De Gea-t fogja szidni.
Ennél sokkal jobb kapus ő már most és még sokkal jobb lesz.
Ha megtanul valamennyire Angolul, akkor egyértelműen megvan a kezdőkapusunk, aki remélhetőleg legalább 10 évet lehúz nálunk. -
pilboy #26829 grat a srácoknak! ismét nagyot teljesítettek!
csak a gólokat láttam, de a 2. olyan volt, mintha futsaloztak volna :) óriási volt
egyébként történt vmi érdemleges az elmúlt héten? nyaralni voltam és nem voltam neten :) -
#26828 "de azt senki nem kérdi meg Alex bácsitól, hogy mit akar még mindig Nanival és Andersonnal?"
hogy mondod?:DDDDD -
#26827 ez amugy sztem nem kommunikáción múlik, ha egy kapus magabiztos, akkor tudja,h maradjon vagy menjen egy adott szituban.. valszeg jól döntött volna pár hete még Madridban, és most 90 ezer ember előtt új csapatban nyomás alatt 20 évesen teljesen érthető.. majd belejön. -
#26826 első gónál látszott is h nincs meg a kommunikáció ő se tudta h menjen vagy maradjon a kapuba:S -
#26825 Az egyébként vicces lehet,h most tanítják pár vezényszóra :D