Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 2. sunder-gólt meg richardson 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Matthew Prosac
eddig minden szép és jó: mi vezetünk, az Arsenal szívásra áll (volt kölkünk Saha gólja miatt), a Chelsea pedig döntetlenre (itt meg Bardsley szerzett gólt!)). a lényeg: mindenhol ott vagyunk 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

közben elmaradt egy tizi :S

MR ME
eddig jó 😄
Rooney 1:0

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok
21.00 Manchester United-Aston Villa streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
de szép is lenne, ha nekünk is kidobálna vki 50 milliót 1 túlsztárolt, de igazából silány játékosra, csak hogy jókedvre derítse a szurkolókat.

talán õ nem jut Shevchenko, v Ballack sorsára.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ma már oltottak a chelsea-s haverok, h simán bajnokok lesznek, meg hogy márc. 1jén lealáznak minket... XD

Tyler1
itt sosem lesz alap ember, sajnos arra a vonatra nem szállt fel, amikor kellett volna. Welbeck-ben nagyobb potenciál van.

Pacal17
Én inkább Carollra leszek kiváncsi a 'Poolnál..

Remélem ott is marad.

WuFraZselic
már a Sampnál van egy ideje - igaz, csak kölcsönben

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Darthmushroom
õt én is eladnám és inkább wellbecket tartanám a klubnál

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
Macheda? Te is okos vagy hallod...

Obertan távozna a Unitedtõl.

Szerintem ez egy remek ötlet és még pár játékosnak is tudnám javasolni.
pl: Gibson, Macheda....

Rash87
Kíváncsi leszek, mit fog ott alkotni Torres.

Glory, Glory Man. United!

chelsea nincs az elsõ 3ban, rögtön jön a fejetlen költekezés<#nevetes2>

Mayorpapa
Olvassátok el ezt, jó kis "összefoglaló" a tegnapi meccsrõl...
"Szart csináltunk a gyémánt alakzatból"

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

nagy mákunk lett ezzel a sorsolással😊

Tyler1
köv. FA ellenfelünk a Crawly Town(5. osztály) lesz az OT-n. remélem ellenük már nem kell a full kerettel kiállni, h kiszenvedjük a gyõzelmet.

MR ME
köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87

MR ME
vki tud vmi összefoglalót, köszi

Tyler1
ezt a Gibsont is azért játszatja már csak Fergie, h legyen kinek a helyére behozni vkit. ez a fétise.

Pacal17
Owent simán lehetne néha-néha játszani PL-ben is kezdõként szerintem

Tyler1
persze ezt elsõ félidõben nem tudták volna megtenni 😊

rooney8
1-2 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

te jó ég 😄😄 Chicarito😄

pff... szopatnak:S

rooney8
1-1 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
elsõ félidõn elaludtam, 2. meg már nem is érdekel. mi ez a keret, mi ez a meccs? hát egy nagy lófasz!

rajkonnen92
köszi

Glory Man United Go Kimi Go

banok
magyar sportklub stream nincs. egyéb van az oldalamon

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

rajkonnen92
valaki tud adni sportklubos streamet?

Glory Man United Go Kimi Go

Tyler1
pont, hogy akkor kéne a gólokat rúgnia, mikor Berba is a pályán van, hogy ne csak másodhegedûsként tekintsenek rá. egyszer verne egy mester3mast a bolgár mellett, és visszajönne az önbizalma.

Rash87
Van der Sar bejelentette visszavonulását

Létrehozva: 2011. január 27. 10:40

Edwin van der Sar bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul a profi labdarúgástól. A Manchester United kapusa több idõt szeretne tölteni a családjával, elmondása szerint életkora egyáltalán nem játszott szerepet döntésében.

Sir Alex Ferguson korábban már megszellõztette, a holland kapus alighanem szögre akasztja kesztyûjét a szezon végeztével, és ezt most maga Edwin der Sar is megerõsítette egy holland sportportálnak.

A hálóõr családi okokra, elsõsorban feleségére hivatkozik, aki noha agyvérzése után már jobban van, sokkal több idõt szeretne neki szentelni Van der Sar.

„Nem tudom pontosan, mikor határoztam el (a visszavonulást). Talán akkor jutott eszembe, mikor Ann agyvérzést kapott múlt évben. Akkor eldöntöttük, egy idényt még vállalok, többet viszont már nem. A családom nem helyezett rám nyomást, magam határoztam el, hogy ennyi elég volt.”

Van der Sar úgy nyilatkozott, életkora nem befolyásolta a döntésben, és ha csupán ezen múlna, még sok-sok idényt le tudna húzni.

„Negyvenéves vagyok, de még mindig csúcsformában érzem magam” – mondta a veterán kapus.

Az utódlás kérdése egyelõre nem megoldott az Old Traffordon, de Sir Alex Ferguson mindenkit megnyugtatott, a megfelelõ helyettes idõben megérkezik a klubhoz.

A holland válogatottól júniusban, a Magyarország elleni barátságos mérkõzés elõtt köszönt el a legendás hálóõr.

Magic Boy
Nem hiszem, hogy kikerül.

Az FA kupa meccsen reméljük Berbatov pihen és Rooney végre csatárt játszhat és akkor hátha pár gólt lõve javul az önbizalma.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Rooney kikerülhet a csapatból

na ez még megalapozná a nyarat...

MR ME

Tyler1
Rafael "csak" kisebb agyrázkódást szenvedett, a hétvégi FA kupát biztos kihagyja. örülök, h nem komolyabb, beszartam, mikor nyomták rá az oxigénpalackot, meg hordágy, meg anyám :S

Tyler1
én szoktam mindegyikbe, csak kíváncsiságból, h mik a hírek, stb... read only-ba.

de hát onnan mindig mosolyogva jövök ki, és nem is kell feltétlenül rólunk témázni 😊

MR ME
minek jársz oda? én soha nem megyek be másik szurkolótábor topikjába, mert értelmetlen, max gratulálni...

Rash87
Inkább foglalkoznának a Carling Kupával,talán ha nagy szerencséjük van,idén azt megnyerhetik...

Tyler1
Arsenal "nevetség szurkolók" topik<#idiota>

igen mi mákosok vagyunk, mert 2 gólos hátrányból meccset nyertünk, de szerencsére még mindig nem olyan balfaszok, akik 2 gólos elõnybõl kaptak ki 2:3-ra(Ars vs. Spurs) <#puszis>

ja és a B'Pool is szar csapat, h eladja az elõnyét...na ezt pont õk?<#fejvakaras>

hétvégén fa kupa

aztán kedden:
arsenal-everton
sunderland-chelsea
man utd-villa
szerdán:
birmingham-man city
blackburn-tottenham

senkinek nem lesz sétagalopp. remélem továbbra is magabiztosan használjuk ki a hazai pályánkat.

majd szombaton:
man. city-wba
newcastle-arsenal
tottenham-bolton
wolves-man united
vasárnap:
chelsea-liverpool

kétségtelen, h az arsenal-nak és a chelsea-nek is erõsebb lesz ez a 2 meccs. és nem véletlen írtam, h melyik napokon lesznek. itt is 1 hét alatt 3 meccs lesz a lábakban. jó lenne, ha botlanának, mi meg hoznánk ezt a 2 meccset

Rash87
Tõled ezt vártam<#idiota><#eljen>
Csak így tovább!

giornalista
viszont vegyük hozzá, hogy ez a Blackpool sara. amatõr csapatként rohangáltak a legelején, a végére meg lépni sem bírtak, nem hogy helyezkedni. ha Holloway rendesen beosztja a csapata erejét, akkor meg nincs az elején a két gól, a fejvesztés. egy Stoke inkább beáll védekezni, öli a játékot, aztán lesz valami. a Blackpool meg megy elõre, támad, amíg tud, aztán szépen hal meg...
giornalista
például, hogy hány esténket kísérli még meg tönkretenni Gibson, mielõtt végleg (and I mean it) kikerül a csapatból. hogy örüljünk-e, vagy aggódjunk, hogy egy 37 éves legenda a megmentõnk. hogy Fergie elköveti-e azt a hibát, hogy a kezdõbe rakja Hernandezt.

Rafaelrõl szót sem ejtek...

a végeredmény zseniális, nagyon elfáradt a végére a Blackpool, ki kellett használni. de a menthetetlenül szar elsõ félidõ, a buta kezdõ és az, hogy tök mindegy, hány középpályásunk van, fölénk kerekedik az ellenfél, aggasztó.
hát éppen éjszakás voltam...
csajom írja sms-ben, h 1-0 😞
én: picsába
vmivel késõbb õ: 2-0
megint õ: pedig tök sok helyzete van a man unitednek
én: jobb is, h nem látom
megint késõbb kicsit: 2-1
én: ezaz, gyerünk
mire elküldtem: 2-2
erre felhívtam, h most szivat-e, és mondta, h nem. boldogság öntötte el kis testemet<#nyes>. mondom neki, h nézze tovább, aztán majd írjon és amikor elküldte, h 3-2 ide... hát nagyon jó érzés volt. teljesen beleélte magát, nagyon szorított õ is a csapatnak 😊

láttam a gólokat: tanulságos, h 2 szöglet után 2 fejesgólt kaptunk
berba hihetetlen, nem tudom hogy csinálja...

ez azért eléggé demoralizálhatja egész angliát, hiszen mindenki a man u. ellen szurkolt tegnap<#mf2>

Darthmushroom
mai meccsrõl vélemény: hát õszintén mondva ez a MU ,nem adtuk fel tudtunk
2:0ról forditani és higgyétek el ezzel nagyon szomorúak az ellenfelek, 1x kevesebb az esélyük, fõleg h hátrányból nyertünk

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC