35611
-
#26945 nice :D
nem is tudtam h így tolod :D azt hittem csak ilyen pár száz ft-okkal :D -
#26944 Sztem eddig is annyi volt,sztem túl sokat nem nyomott volna a csapaton,ha marad. Szét vannak teljesen esve.
Valószínű pár nap,s Wenger repülni fog onnan...Remélem csak a meccsünk után. -
#26943 5-ből :) -
#26942 lóvéjuk lenne új pilléreket venni. -
ldobosi #26941 Közben hivatalosan is megegyezett az Arsenal és a City Nasrit illetően.
Arsenalnak annyi idén. -
#26940 40?? :O azigen :D mennyiből nyerted? :D -
#26939 Megszakadt a sorozat idén :D
Bár furcsa volt,h felkészülési meccseken is bíztam bennük,s sorba tettem őket,s jött, de végre tétmeccsen is 40 jött :P
De nem gondoltam volna,h végül is, ilyen simán nyerünk!
Welbeck hatalmasat játszott, érdekes, hogy tavaly óta mennyit fejlődött.
De Gea meg remélem nem akarja utánozni Barthez mozdulatait :D -
pilboy #26938 láttam a gólokat. welbeck azért nem semmi :o -
#26937 na csak bejött :D legalább sokat kaszáltál? :D -
#26936 grat, szép győzelem volt. védelem 1 másodpercig nem volt bizonytalan, szezon végére ők lesznek azok, akikért aggódni kell, ha lesérülnek :)
De Gea is viszonylag jól teljesített(előző meccsihez képest). -
pilboy #26935 rooney!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :) -
pilboy #26934 yippíí!
ezt már ki kellene húzni! :) -
#26933 ez mekkora gól volt :D -
#26932 micsoda gól :) -
pilboy #26930 welbeck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
szép gól volt? :) -
#26929 az laza lett volna, ha nem akasztják ki a lábait :D -
#26928 én igen.. De Gea cselénél.. xd -
#26927 kicsit lassú, de kiegyenlített. szívrohamot nem kaptam. -
pilboy #26926 milyen a meccs? nem tom nézni :( -
sanyiute #26925 :O és Kráucs?:D -
#26924 United: De Gea; Smalling, Jones, Evans, Evra; Young, Cleverley, Anderson, Nani; Rooney, Welbeck
Subs: Lindegaard, Fabio, Carrick, Giggs, Park, Berbatov, Hernandez
Tottenham: Friedel; Walker, Dawson, Kaboul, Assou-Ekotto; Lennon, Kranjcar, Livermore, Bale; van der Vaart, Defoe
Subs: Gomes, Bassong, Corluka, Huddlestone, Jenas, Townsend, Pavyluchenko -
#26923 21.00 Manchester United-Tottenham Hotspur
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: -
#26922 öbbmilliós edzőmezszponzori szerződés a DHL-lel -
#26921 én 100% ra veszem, h nyertek.. erősek is vagytok, na meg a máksorozat is folytatódott:)
Modric nem játszik, van is feszkó miatta a csapatuknál, ma emeltük 30m-ra az ajánlatunkat érte. -
#26920 zsír, akk meg is teszem dupla esélyre (x vagy tottenham) :DD -
#26919 Jó,most már biztos vagyok hogy este pontot,vagy pontokat fogunk veszíteni.
Ennél nagyobb ok szerintem nincs, hogy mixet tettem,s utolsó a Mu győzelem
De talán megszakad a sorozat :D -
#26918 Azért ez eléggé habzsidőzsi helyzet nekünk...:D -
#26917 Wengert már rég ki kellett volna rúgni, rossz nézni, hogy hova süllyed szegény csapat. Lassan tényleg középmezőnybe szorulnak.
Ha így folytatódik,akk már csak a Man.City lesz az ellenfelünk :) -
#26916 kétlem, h az Arsenalnak segíteni fog új edző. hacsak nem saját zsebből akar csapatot építeni, mert a tulajokéból nem fog az hótbiztos. -
#26915 Sztem a City még nem annyira undoríót mint a Real, nekik körülbelül tényleg csak így van esélye arra, hogy nagycsapat legyenek, nincs idejük szép nyugiban tehetségeket kinevelni, miközben a nagy játékosok csinálják a dolgukat. Ha vesznek egykét nagy játékost, akkor utána már kell venni még, mert különben nem fognak nyerni, és a korábban érkezett nagyágyúk elmennek tőlük. -
#26914 Chelsea vesztésre ár, szegényeknek évek óta van végre egy szimpatikus küllemü edzője, de hamar ki fogják rúgni...:D
Arenalból is lassan csak kicseszik Wengert, és akkor már tőlük is lehet majd tartani... -
#26913 Arsenal 1-2 szezonon belül talpra áll, de én idén még a BL-ben sem vagyok biztos nekik :/ -
#26912 most nézem, kimaradt a "nem" az érdekel előtt, csakhogy nehogy félreértés legyen :D
hedonist: pénz beszél, kutya ugat. lenne az a pénz, amennyiért akárki hátat fordítana, Rooney sem Fergie 2 szép szeméért maradt :) gondolom Nasrit is maradásra lehetett volna bírni némi fizetés kiegészítéssel(bár nem mintha rászorulna akármelyik is). -
ldobosi #26911 Én azért kezdek egyre jobban tartani tőlük. -
#26910 Ha 2 évente kicseréik a keretet akkor ne számítsanak sok jóra. -
#26909 Vegyes hírek sérülés fronton -
#26908 Tnap néztem a Tottenham EL selejtező meccsét. S nem lesz könnyű dolgunk hétfőn, szerintem pontot/pontokat fogunk veszíteni :/ -
#26907 Na azért ez nem úgy van,h honnan akarnak, hanem, h honnan tudnak! Terryért 40 m ajánlottak első évükben:D
csak különbség, h amíg egy Arsenal nem tudja megtartani játékosait mi igén és ti is kivéve Tevezt dehát őt meg SAF már nem akarta.. -
#26906 engem érdekel, amíg nem tőlünk akarnak lopni. mindenesetre érdekessé teszik a bajnokságot, és inkább ez, mint a 2 csapatos spanyol liga. -
ldobosi #26905 Undorító amit a city csinál.