35611
-
#26985 Ilyen meccseket nem lehet nézni a tvben..... -
#26984 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
emberek mi van itt, legyen 6, csakhogy a City-t is lenyomjuk :D -
#26983 de pofátlan gól :D -
ldobosi #26982 5:1 :D:D -
ldobosi #26981 na már 4:1 -
#26980 aztapicsa 2 mekkora gólt vertünk :D Young gecc, ezek a gólok hiányoztak eddig, Villában miket vert...
Walcott góljához De Geának semmi köze, mielőtt vki őt okolná. Evans beragadt, meg még meg is zavarta a spanyolt. -
#26979 Nagyon jók vagyunk, bár ez a végére nem kellett volna.
11-est meg annyira éreztem,h kifogja,mondtam is,h bal alsó,s bamm :D
Bíró meg... érdekesen vezeti,2 pirosnak kellett volna villannia,s semmi :)
Welbeck meg pont akk sérül le,mikor formában van... -
#26978 mekkora gól volt ez is :D -
#26977 Young nem kicsi gólt rúgott :D -
#26976 2:0
mekkora gól volt -
#26975 11-es, de De Gea védi. -
#26974 érdekes gól volt :D -
#26973 1-0 Welbeck -
#26972 néha megy, de most nem :/ -
#26971 Most nem működik. -
#26970 A magyar Digi menni szokott?
Vagy nekem rossz,eddig egyszer sem jött be azon az oldalon semmi :( -
#26969 kíváncsi leszek a mai meccsre. nehogy úgy járjunk, mint májusban(bár az OT-n csak nem veszítünk 3 pontot). -
#26968 M.Citynek eléggé megy... Bár nem csoda most már ilyen kerettel. -
#26967 PREMIER LEAGUE
17.00 Manchester United-Arsenal
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro
streamek: -
#26966 kösziköszi! -
#26965 Majd itt lesz -
#26964 digi streamnek nagyon örülnék én is :)) -
#26963 streamet tudtok adni? nálam nem jön be a myp2p -
Zenszkij #26962 én azóta nem látok egy meccset se, mióta ez a retek digisport van -
pilboy #26961 természetesen ma sem látom a meccsünket, mert nekem is akkor lesz meccsem...
idén még nem láttam egy meccsünket sem :( -
#26960 BL - ből szerintem simán tovább megyünk. Sőt szerintem az összes angol csapat tovább megy.
Az elmúlt hetek alapján ill. egyébként is a mai meccset hozni kell !
-
#26959 Leeds-et sorsolták CC-ben, az még fasza meccs lesz. -
#26958 hát szerintem lazán tovább mentek :D -
pilboy #26957 +1
a mi csoportunkból tovább kell menni. remélem csak maximum a benfica otthonában van "félnivalónk" -
#26956 A csoport BEST!!!!:D:D rem a villareal meg napoli kiüti az általam oly gyűlölt bayernt és shityt -
#26955 sima. Benficával remélem azért jót meccselünk. -
#26954 BL-csoportok sorsolása
Elég laza csoportot kaptunk :) Fiatalok ismét bizonyíthatnak.
Az A csoport meg kemény lesz :D
A csoport
Bayern München
Villarreal
Manchester City
Napoli
B csoport
Internazionale
CSKA Moszkva
Lille
Trabzonspor
C csoport
Manchester United
Benfica
Basel
Otelul Galati
D csoport
Real Madrid
Olympique Lyon
Ajax
Dinamo Zágráb
E csoport
Chelsea
Valencia
Bayer Leverkusen
Genk
F csoport
Arsenal
Olympique Marseille
Olympiakosz Pireusz
Borussia Dortmund
G csoport
Porto
Sahtar Donyeck
Zenit Szentpétervár
APOEL
H csoport
Barcelona
Milan
BATE Boriszov
Viktoria Plzen -
pilboy #26953 benfica, basel, otelul (román)
őket kaptuk a bl-ben -
#26952 de nagy része be is válik, ezeknek a taknyosoknak :) igaz, az egész Arsenal csak ugródeszka.
mindenesetre a fiatalokra már nem foghat semmit Wenger, mert jelenleg mi állunk ki a legfiatalabb kerettel, és nálunk mégis működik a dolog :) -
#26951 Ebbe is van vmi, de egy edzőnek az célja, hogy csapatával eredményeket érjen el. Szóval van beleszólása, h ki/miért/honnan jöjjön.
Meg legfőképp ő látja át, hogy ez így nem fog működni.
Főleg egy ilyen kaliberű csapatnál. Bár lehet,ez nem így van, mert évek óta a tizenévesek importálása zajlik :D
A pénz meg lehet ok,de ha nem 6 ilyen játékost vásárolnának,hanem évente csak 1 normálist, lehet jobban járnának.
Mondjuk tnap olvastam, hogy megint igazoltak egy 1X évest,szóval...
-
#26950 Na, úgy tűnik a szezon elejét jól elkapjuk, remélhetőleg kitart még egy darabig a lendület, és belerúgunk még egy kicsit az épp gyengélkedő Arsenalba, hogy elmenjen a kedvük a nagy versengéstől...:)
Lehet amúgy, hogy bevásárolnak 1-2 Kakából meg hasonlókból, de hétvégéig remélhetőleg még nem -
#26949 sztem meg ő a legkevésbé. igazolások úgy működnek, h azt igazolják le, akire a vezetőség rábólint. nálunk sem jön senki, ha Gill nem adja áldását(aki meg ugye a tulaj "szóvivője"). ha a fejeseknek ennyire nem tetszene ez a rendszer, akk már rég kirúghatták volna.
szvsz kemény anyagi dolgok vannak a háttérben, ami miatt szerény a költőpénz. ezt csak onnan gondolom, h nem rég nálunk is ez volt, és akk is mindenki SAF-ot okolta, pedig, ha nincs pénz, az nem a menedzser hibája. -
#26948 Ez igaz,de szerintem csak ő tehet, hogy ide jutottak.
Lehet jó edző meg minden,de ez a "csapatépítés" , hogy vegyük meg a tiniket, eléggé lefőtt.
Pedig tavaly elég sokáig jutottak,bajnokság közepéig bírták,aztán annyi,azóta csak süllyednek, nem lepne meg,ha a BL szereplés se jönne össze. S egy új edző sokat dobhat a csapat mentalitásán. -
#26947 Néha jön egy megérzés,s nagyobb tétekkel játszom :) s kösz. -
#26946 Wenger jó edző szar alapanyaggal. ha az Arsenalnál komolyan gondolnák a kupákat, akk pénzt áldoznának a csapatépítésbe. jön egy új edző, mit csinál? ezt a keretet senki nem fogja bajnokká emelni. jó játékosok meg ingyen nem jönnek.
Nasri sem Wengeren múlott, ez már az igazgatók asztala.