Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Bíró<#idiota>

Egyébként védelemmel vannak gondok,szerintem fordítunk,nincs is más lehetõség.

Glory, Glory Man. United!

mi fene van? :/

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Magic Boy
1-2<#csodalk>

Mi a fenét csinálunk?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

rajkonnen92
0-1

Glory Man United Go Kimi Go

Sabcsee
sajnos ezek mellett, 2. félidõre Djourou(legmegbízhatóbb védõnk) lesérült,
úgyhogy ezen a meccsen minden összejött. szerencsétlen x, bírós dolgot nem értitek meg, mivel titeket sok esetben támogatnak(persze van 1-2 kivétel). részemrõl ennyi, nem akarom szétoffolni a topikotokat😉

jó szurkolást a Wolves ellen

kaka

az ex-united játékosok elég jól termeltek ma:
richardson 1 gól
saha 4 gól
tevez 3 gól
összesen 8 gól a 38-ból 😮
remélem nálunk is sok gól lesz 😊

amíg nem láttam, nem mondok róluk semmit
kíváncsian várom az összefoglalót, persze örülök a pontvesztésüknek, hiszen, ha most nyerünk 7 pontra növeljük az elõnyünket

Tyler1
meg 4 gól elõny 😊 azért 45 perc alatt ezt eladni kicsit erõs, az Arsenaltól fõleg.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rajkonnen92

Na mutassuk meg ezeknek hogy hogyan kell behúzni egy meccset!! Hajrá vörösök!
van der Sar, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Fletcher, Carrick, Giggs, Berbatov, Rooney

Glory Man United Go Kimi Go

Rash87
Az a vicces, h még ilyenkor is a bíróra fogják odaát 😄
Aki 0-4rõl elad egy meccset,az nem is érdemel bajnoki címet...

Rash87
Még a fogadásos topikban írta vki,mikor HTban 0-4 volt,hogyha innen az Arsenal kikap,akk maga alá szarik s megeszi,háááát... 😄😄

Sabcsee
newcastle+phil"dickhead"dowd vs emberhátrányban lévõ arsenal😉

kaka

Tyler1
N'Castle - Arsenal 4:4 :ASDAS_DAS?😄_A😄?ASD_ASD:ASD_ASD:AD_ASD_SDA_DAS_DA 4 gólos hátrányt szórtak el, persze megint csak a bíró a hibás xDDD<#banplz>

mit mondtam, h ott pont lopás lesz😊 na jól van nem kiabálom el, elõször nyerjünk a Farkasok ellen.

Magic Boy

Darthmushroom
tudom de attól elszomorít! miattuk lettem MU szurkoló.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Egyszer mindennek vége😊
Azért nagyon kíváncsi leszek,arra az idõszakra,hogyan fog alakulni.

Darthmushroom
sajnos Gary visszavonulása a "vég" kezdette, ugyebár kezdõdött Van der Sarral, most Gary. ezután jön Scholes,Giggs és persze Sir Alex. a nagy 99s triplázó csapat sajnos elfogy. én abba reménykedek h Sir Alex úgy teszi a "lantot" h egy új generáció már kiépült és azt hagyja hátra.

Családjával szeretne több idõt tölteni és igen, ebben a döntésben nagy szerepe volt a felesége agyvérzésének is.

The Matrix has you...

Szép volt Gary!
köszönjük a sok kupát, aminek részese voltál!

hedonist
mondjuk Scholes mutat néha olyan formát, ami miatt érthetõ,h nem vonult még vissza, Giggsre ez még inkább igaz, VdS meg még simán top szinten van, de õ a felesége miatt vonul vissza tudtommal.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
sztem õ már rég visszavonult volna, de az itt nem olyan egyszerû.
amíg a Silva testvérek nem épültek be, addig kellett a veterán, h legalább a személyétõl kicsit befossanak az emberek.

de már VdS is visszavonult volna, Scholes is, de hát mindig sikerül "meggyõzni" õket. ami tényleg egyszerûbb és olcsóbb, mint a pótlás.

nem semmi hogy Amatör klub azt Rekordigazolás 63 millió forintért ...😄

hedonist
hát igen, de azért elég sokáig húzta ezt a visszavonulást, már nagyon nem ment neki, ha épp játékra képes volt a sérüléseibõl lábadozva.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Magic Boy

Tyler1
õ egy igazi Vörös Ördög, akinek a szíve mindig is egy csapatért dobogott, példaértékû játékos marad az elkövetkezendõ generációknak.
Viszlát Gary!

Magic Boy

Darthmushroom
Gary Neville bejelentette visszavonulását, mely nem a szezon végén lesz esedékes, hanem azonnali hatályú! 😞

Tyler1
a hétvégi megint a mi fordulónk lehet, sztem Newcastle simán pontot szerez, Chelsea is jól idõzítette a Torres-ügyét, nekünk csak az x-et kell elkerülni idegenben 😊

MR ME
sok sikert kívánok nekik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
érdekes 😄

Magic Boy

rooney8
köszi 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87

rooney8
összefoglalót pls 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Evra is megérdemelne most már egy gólt 😄

elég jól játszottunk, szép gyõzelem volt. mintha az utolsó 5 percet odaadtuk volna nekik, h "nesze, próbálkozzatok"
szerencsére vida gólja gyorsan jött, amivel megnyugtattak 😊
nem lógott ki senki kifele most, mindenki szépen tette a dolgát

Matthew Prosac
én speciel sejtettem, hogy az övé lesz 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
ez az este Rooneyé volt, kár h nem lett meg a 3. gól.

jó meccs volt, és szép gyõzelem GLORY MAN UTD!

Matthew Prosac
Berbatov elképesztõ.. Vagy rúg 3-at vagy kihagy mindent - még 5 méterrõl is 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
közben Arsenal is, Chelsea is vezet már 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zalrobto
3:1 vidic gyönörü volt😊)

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

vidaa, mekkora gól 😄
3-1

Rash87
Elég jók vagyunk,jó lenne ha Arsenal kikapna(természetesen bírói hiba miatt😄),s az már nagy elõny lenne...<#gonosz1>

senki sem emlékszik rá<#zavart1>
<#eljen>

Tyler1
#24747 <- erre azért felhívnám a figyelmet 😊 ha bejön, akk új csatárunk lesz a szezon végéig, de lehet ennyi is elég volt, h áttörjön.

rooney8
rooney a zisteeen!!!!444négynégy 😄D

Tyler1
az micsoda gól volt, de a második is szép, fõleg Nani passza(ha minden megoldása ilyen lenne, na akkor lenne igazán világklasszis)<#eljen>

MR ME
de szép gól volt
2:0

roooooooney 2-0 😄

DONGUBA
az isten megint betalalt vegre

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!