Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem láttam nagyot vágott???

Azta Q mekkora volt ez !

zaki
b+ mekkora gól :d

banok
nájsz gól <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Rooney megrúgta 2011 gólját 😄DD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
várható volt ahogy játszottunk a 2. félidõben eddig :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Eddig jók vagyunk. Bár a középpálya megint fantasztikus. Anderson sétálgat megint,mintha valamilyen edzõmeccsen lenne.

Glory, Glory Man. United!

giornalista
viszont ha valami csoda folytán nyernénk, hihetetlen, mekkora lépést tennénk a bajnoki címünk felé.
vendégként a city 2. a tabellán...
nehéz meccs lesz, nehéz forduló lesz :/

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Berba?

Scholes,Fletcher,fasza,ezzel csak annyi baj van,ha nincsenek formában,mint mostanában megszokhattuk tõlük,akkor megint nézhetjük a szerencsétlenkedést.
Nem értem,Hernandezt miért nem teszi sose kezdõbe...

Védelem is csudajó,érdekes meccs lesz.
Egybe bízok,h mindenki jó formában lesz,vagy a City nagyon rosszban.

giornalista
van der Sar

O'Shea
Smalling
Vidic
Evra

Nani
Fletcher
Scholes
Anderson
Giggs

Rooney

ezzel a veretes(nek nem mondható) kezdõvel. Rafael gondolom büntiben van, mert 1 év után ismét hibázott, Carricknek meg jót fog tenni, hogy már annyira sem bízunk benne, hogy azt a Scholest tesszük középpályára, akiben maximum elakad a labda, de megszerezni nem fogja tudni.
Rash87
Elég nehéz meccsünk lesz nem sokára, remélem Tevez sírva megy le a pályáról 😄

giornalista
egyrészt, ha valamit nem méltatsz válaszra, talán ne válaszolj rá. bár nekem nyolc.

szerinted tehát Abramovics jobb, mint a Glazerék. érdekes, mert ugyanannyi bajnoki címet nyert a csapata, mint a Glazeréké, mi viszont 2 BL-döntõben is játszottunk, egyet meg is nyertünk, illetve, Abramovics számoljunk... volt az olasz, aztán Mou, Grant, Hiddink, Scolari és most Ancelotti, hét és fél év alatt HAT edzõ. add hozzá Sevcsenkót, és azt, hogy Mourinho távozott azért, mert mindenbe belepofázott, add hozzá azt, hogy amikor válságba került és nem volt pénze a csapatra, egyszerûen képtelenek voltak igazolni, mert a fizetéseket is nehéz volt tartani...

Abramovics semmivel sem jobb, mint Glazerék. lehetetlenné teszi egy csapat, egy klub felépítését, ha évrõl évre más az edzõ, és ha a tulajdonos súlyos szereptévesztésben van. a Glazerék ebben tökéletesek. kérdés, hogy a katariaknak mire kéne a United. ugye vébét rendeznek 11 év múlva, tehát nyilván nem terveznek rövidebb idõre velünk.

megéri-e az, hogy mi is vehessünk 50 millió fontért Torreseket azt, hogy közben tönkremegy a klub évtizedek alatt példásan felépített gazdasági rendszere. szerintem nem feltétlen. a versenyképességünk javításához termmészetesen kell pénz, de fõleg az kéne, hogy a Glazerék ne nyúljanak a kasszába, hagyják mûködni a csapatot.
giornalista
nyilván az a kérdés, hogy mibe akarnának beleszólni, és hogy miért vennék a klubot. ha erõs menedzserrel jól forgatjuk a pénzt, nagyon jól jöhetünk ki az egészbõl. Fergie erre garancia lenne, õ képes arra, hogy a színfalak mögé látva tudja, hogy mekkora kockázat mondjuk 70 millió fontért venni, 200K-s fizura játékost, mit tehet ez a morállal, mi lesz akkor, ha lelépnek a befektetõk.

a Glazerék egyben voltak nagyon jók: semmibe sem ugattak bele, abszolút semmibe, hagyták dolgozni az Öreget, csak lefölözték a klub hasznát. ha a Financial Fairplay betartható lenne, nem lenne szükség ilyen katari meg mindenféle más milliárdokra...
MR ME
az tényleg csuda jó lenne 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
miért? mi is vásárolhatnánk tök felesleges embereket, felesleges posztokra, 50-60-70 millióért<#rolleyes>

(a hülyék nevelgessenek játékosokat, a profik már aranyáron veszik õket)

MR ME
arra értette h sok klubbot láttunk már amit tönkretetttek az ilyen befektetõk...nem túl jó ha a klubtulajdonos vásárolja arcra a játékosokat és nem pedig az edzõ...

hedonist
?😄 hogy mi? ezt válaszra sem méltatom

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

giornalista
Abramovics jobb, mint Glazerék? egyáltalán nem.
hedonist
Glazeréknél csak jobbak

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Pacal17
nem lenne túl jó...

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Guardiola megint csak 1 évvel hosszabbított, tûkön ül már, h Fergie helyét átvegye<#bee1>

Cabell
😄😄_A_DS_A_ASD_A_ASD

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hedonist
azért ezt beláthatjátok😄

Tyler1
hát igen, ott aztán igazi szakértõk vannak. de el kell fogadni, h mi csak "mákkal" nyerünk mindig, és hogy náluk minden pontvesztésért a bíró a hibás 😊 teljesen objektív megítélése ez a labdarúgásnak.

hedonist
mit szívtal, kérek.

Cabell
pöcegödre a fórumnak az a topic.

elnézést magamtól is, aki ugye szintén arsenal szurker, referencia erre az aláírásom ugyi.

Cabell
az a probléma, hogy a teljesítményünkre nem lehet alapozni. mindig szarul játszunk, Berbatov mikor gólt rúg, azt egy 10-0-s meccsen teszi csak meg, igaz, ott vág 4-et 5-öt általában.

Az Arsenal szurkolótáborban meg érdekes, mennyire lázadoznak ellenünk, mikor tavaly a meccsi meccseik 80%án egy bunkó beképzelt amatõr dán döntött a 90. perc után.

RÖHEJESEK VAGYTOK, MONDTA MÁR VALAKI? (arsenal szurkolók)

ja, de hát én is az vagyok, úgyhogy ezzel magamat is szidom...no, egye fene.

giornalista
hatalmasat léphettünk volna elõre. de jó, hogy nem jöttek nagyon a nyakunkra a többiek.
Tyler1
így annyira nem gáz a vereségünk, csak 1 pontot hoztak rajtunk 😊 azt is hogyan... 😄

Rash87
Lehetett rá számítani, h most felszívják magukat. Nagy kár,h 3 pontot vesztettünk :\

Atti12
vezet a pool 😄

giornalista
szerintem egyértelmû, hogy eddig erõn felül szerepeltünk. ezzel az idegenbeli produkcióval minden egyes megszerzett pontunk meglepetés, kb.

de én az év elején a BL-t is veszélyben éreztem, az meg szinte biztosan meglesz, úgyhogy nagy baj azért nincs.
Tyler1
azt gondoltuk, h te már szervezed a temetést 😄

giornalista
nem sok jóra várok mostantól számítva. négy rangadónk van, 7 idegenbeli meccsünk. a dobogó tûnik reálisnak, minden egyéb ajándék ezek után.

kár, hogy olyan könnyen nyerhetõ lett volna ez a liga, ha nem szarunk rá teljesen.
Tyler1
Rio 2 hétre off<#levele>

kíváncsi leszek mi lesz jövõhéten a City ellen...

most néztem meg a gólokat: hogy lehet, h 1 hét alatt 4 fejesgólt kapunk??? :/

sajnos várható volt, h nem lehet ezt végigcsinálni, hiszen az idegenbeli játékunk általában kiábrándító.
a meccset nem láttam, de jobb lett volna azért inkább vmi erõsebb csapat ellen elveszíteni a veretlenségünket :/

Pacal17
Már ez önmagában csoda volt, hogy ilyen ingadozó színvonalú játékkal klubrekordot döntöttünk😄

Rash87
Mégsem adjuk le a meccset 0-4rõl 😊

Tyler1
megverte a Chelseat, Poolt

Marci0115
igy meg a mu sem érdemel bajnoki címet hogy egy utolsó helyezett csapat megveri

Tyler1
örülök, h kiesnek a faszba, nem kell jövõre ezzel a múmia fejû McCarty undormány csapatával játszani. arra bazmeg nincs esze, h benn tartsa a fosát-hugyát...

hedonist
Ennyi, nem kellett Nostradamusnak lenni😊

Marci0115
5 perc hosszabbítás ... persze hogyne

hedonist
SZKÓLSZ😄DD odaveri maradonat siman

hedonist
még sok van odáig, de ajánlom a bírónak,h ne a megszokott MU hosszabbítást alkalmazza

😄DD

Tyler1
de utálom ezt a Wolverhamptont. utolsók baszki, mindenkitõl kikapnak mint a picsa, fos játékot játszanak mindenki ellen, KIVÉVE ellenünk, mert minket mindig lerohannak a faszba.

sztem nincs gond a csapattal, csak nem tudják mit csináljanak mikor mindenkire 3 ember szalad.