Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Glory, Glory Man. United!
nehéz meccs lesz, nehéz forduló lesz :/
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Scholes,Fletcher,fasza,ezzel csak annyi baj van,ha nincsenek formában,mint mostanában megszokhattuk tõlük,akkor megint nézhetjük a szerencsétlenkedést.
Nem értem,Hernandezt miért nem teszi sose kezdõbe...
Védelem is csudajó,érdekes meccs lesz.
Egybe bízok,h mindenki jó formában lesz,vagy a City nagyon rosszban.
O'Shea
Smalling
Vidic
Evra
Nani
Fletcher
Scholes
Anderson
Giggs
Rooney
ezzel a veretes(nek nem mondható) kezdõvel. Rafael gondolom büntiben van, mert 1 év után ismét hibázott, Carricknek meg jót fog tenni, hogy már annyira sem bízunk benne, hogy azt a Scholest tesszük középpályára, akiben maximum elakad a labda, de megszerezni nem fogja tudni.
szerinted tehát Abramovics jobb, mint a Glazerék. érdekes, mert ugyanannyi bajnoki címet nyert a csapata, mint a Glazeréké, mi viszont 2 BL-döntõben is játszottunk, egyet meg is nyertünk, illetve, Abramovics számoljunk... volt az olasz, aztán Mou, Grant, Hiddink, Scolari és most Ancelotti, hét és fél év alatt HAT edzõ. add hozzá Sevcsenkót, és azt, hogy Mourinho távozott azért, mert mindenbe belepofázott, add hozzá azt, hogy amikor válságba került és nem volt pénze a csapatra, egyszerûen képtelenek voltak igazolni, mert a fizetéseket is nehéz volt tartani...
Abramovics semmivel sem jobb, mint Glazerék. lehetetlenné teszi egy csapat, egy klub felépítését, ha évrõl évre más az edzõ, és ha a tulajdonos súlyos szereptévesztésben van. a Glazerék ebben tökéletesek. kérdés, hogy a katariaknak mire kéne a United. ugye vébét rendeznek 11 év múlva, tehát nyilván nem terveznek rövidebb idõre velünk.
megéri-e az, hogy mi is vehessünk 50 millió fontért Torreseket azt, hogy közben tönkremegy a klub évtizedek alatt példásan felépített gazdasági rendszere. szerintem nem feltétlen. a versenyképességünk javításához termmészetesen kell pénz, de fõleg az kéne, hogy a Glazerék ne nyúljanak a kasszába, hagyják mûködni a csapatot.
a Glazerék egyben voltak nagyon jók: semmibe sem ugattak bele, abszolút semmibe, hagyták dolgozni az Öreget, csak lefölözték a klub hasznát. ha a Financial Fairplay betartható lenne, nem lenne szükség ilyen katari meg mindenféle más milliárdokra...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(a hülyék nevelgessenek játékosokat, a profik már aranyáron veszik õket)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
elnézést magamtól is, aki ugye szintén arsenal szurker, referencia erre az aláírásom ugyi.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Az Arsenal szurkolótáborban meg érdekes, mennyire lázadoznak ellenünk, mikor tavaly a meccsi meccseik 80%án egy bunkó beképzelt amatõr dán döntött a 90. perc után.
RÖHEJESEK VAGYTOK, MONDTA MÁR VALAKI? (arsenal szurkolók)
ja, de hát én is az vagyok, úgyhogy ezzel magamat is szidom...no, egye fene.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
de én az év elején a BL-t is veszélyben éreztem, az meg szinte biztosan meglesz, úgyhogy nagy baj azért nincs.
kár, hogy olyan könnyen nyerhetõ lett volna ez a liga, ha nem szarunk rá teljesen.
kíváncsi leszek mi lesz jövõhéten a City ellen...
a meccset nem láttam, de jobb lett volna azért inkább vmi erõsebb csapat ellen elveszíteni a veretlenségünket :/
😄DD

sztem nincs gond a csapattal, csak nem tudják mit csináljanak mikor mindenkire 3 ember szalad.