35611

• smith09 #27025
    Ez bánki mekkora hülyeségeket beszél. Jézsom !!! Rooney nem mindig lőtte így a szabdsrúgást, ill. h kapus nem hibázott h belépett a sorfal mögé ! Á...
    Komolyan majdnem sírtam a meccs végén. Bolodg vagyok, Menyország! :)))
  • IXEMGabeo
    én meg a Franciákat, de mások vagyunk... Viszont el kell ismerni, hogy évek óta szar a PL. Én nem élvezem nem tehetek róla...Spanyolt se már vagy 4 éve, hiába áll közel a Barca.

Német bajnokságban legalább akad némi izgalom, mert mindig más az aktuális legjobb és szorosabb a bajnokság is. Angoloknál is évek óta idegesítő, hogy a BL-ben az elődöntőbe ott van 3 csapatuk ezáltal nézhetetlenné téve az egészet...
  • hedonist
    vagy csak 1:D
  • bakkerman
    látványban a német és a spanyol mindent visz,erősségben angol<olasz<német,sajnos a spanyol foci el lett baszva,évek óta 2 csapat küzd a bajnoki címért
  • hedonist
    Én meg az Arsenalt meg a szurkolókat, Wenger szimplan egy csőlátású beképzelt francia akit ki kell rúgniuk:)
  • ldobosi
    Jó kis meccs volt :D 8:2 egy ilyen Arsenal ellen is elég szép teljesítmény. Ügyesek ezek a fiatalok.
  • Tyler1
    sztem meg a német foci kurva szar, sőt ez egész országot rühellem. na akkor ki nyert?
  • Rash87
    Ezt nem gondoltam volna,széééép volt :D
    Wengert mondjuk sajnálom...Ha most nem küldik haza,akk sose.
  • hedonist
    fhuu remélem összekapjuk magunkat ellenetek szept közepére nem kéne egy ilyen zakó :p
  • IXEMGabeo
    azért mert van egy Özil meg egy Khedira, esetleg egy csacska lábú Gomez (ő még hátráltat is)??:D ezt nem gondolod komolyan, Podolski és Klose pl már ott éltek gyerekkoruktól kezdve, hiába születtek Lengyelországban.
  • WuFraZselic
    az most mind1, de a német válogatott sikere a honosított játékosoknak köszönhető, az echte német játékosokkal jelenleg sehol nem lennének...
  • IXEMGabeo
    Így van mivel jóval több Német játékos játszik hazájában, mint Angol. És ez tény, szóval nem mondtam hülyeséget...
  • MR ME
    8:2
  • IXEMGabeo
    Most hadd nőjön a péniszük, a Róma meccs óta itt is lehet magasztalni mindenkit a Unitedben:D
  • Tyler1
    sorry, ez nem ixemnek
  • ldobosi
    8:2 :DDD
  • Tyler1
    Young az én emberem, miket lő :DD 8:2
  • WuFraZselic
    hát ez egy rettentően okos példa volt részedről
  • hedonist
    hát nem is feltétlenül az angol játékosok miatt jó a PL:)
  • MR ME
    sztem mostmár talán nyerünk
  • IXEMGabeo
    nem a színvonalról, hanem a meccsek élvezhetőségéről beszélek. Egyébként lassan a Német foci színvonala túltesz az Angolén. Ha a válogatottakat nézünk Anglia hol is áll jelenleg? sehol...
  • hedonist
    7 :D it's already humilaiting
  • hedonist
    Német tényleg nem rossz, de közelében sincs a britnek
  • hedonist
    szar az angol foci:D hogyne es melyik jobb a csira olasz?
  • ldobosi
    11-es :D
  • IXEMGabeo
    egy kutya...

Németek a legjobbak Olasz is kissé leromlott, látszik a stadionokon és a nézőszámon is...
  • limperatore
  • Tyler1
    de a 2 csapatos spanyolnál ezerszer jobb.
  • IXEMGabeo
    majd az Etihad City. ;) mondjuk teljesen mind1, évek óta szar az Angol foci...
  • IXEMGabeo
    Wenger alatt ellaposodott az Arsenal, kellene a vérfrissítés ott...szvsz már 2005 óta.
  • Tyler1
    persze, Swansea lesz, mindenki tudja.
  • hedonist
    Szegény Arsenalosokat komolyan sajnálom.. ezt a hülye franciát már elküldhetnék...

Amugy meg grat, ti meg nagyon jók vagytok.
  • ldobosi
    Köszi hogy szólsz. Már mész is? De nagy kár! :/
  • IXEMGabeo

nem lesztek bajnokok idén...
  • Tyler1
    tényleg nem. mi kérünk elnézést...
  • MR ME
    ez már kemény :D
  • ldobosi
    6:1 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    egy egy ilyen meccs mindig becsúszik, van amikor minden összejön. Nem nagy szám, egy ilyen gyenge Arsenal ellen
  • ldobosi
    baszki....... mekkora kapufa
  • Tyler1
    köszi Park :D