35611
-
#27066 megcsináltam de semmi
:D:D -
sanyiute #27065 kapcsolj el és akkor kacsolj vissza :D hátha bejön újra:D -
#27064 épp odakapcsoltam és pont akkor rúgta a gólt :D -
#27063 félidőben Anglia vezet Wales ellen Young góljával (Y) :) -
#27062 Mondjuk ez is igaz, bár valamivel jobbnak érzem most Nani-t,tavalyhoz képest, de remélem minél hamarabb visszatér Valencia. -
#27061 Fogunk mi is még érdekes gólokat kapni, van egy olyan érzésem.
(ám azt eddig is megfigyeltem,h sokszor túl kint áll a kapuból...) -
#27060 annyira nem lesz nehéz, mert Naninak nem sokáig tartott a "felnőtt" játék. én szinte biztosnak tartom, h SAF őt fogja játszatni inkább.
videót láttan már, Evra adta megint :D -
#27059 ezjó:D:D
http://gol.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/03/Az_ongolok_Aston_Martinja/
a fiunkkal meg mindig történik vmi gebasz, mégha ez nemis az ő hibája volt...:D
amúgy nemtudom, remélem ezt rosszul látom, de nekem nem tűnik valami félelmetesen határozottnak De Gea, úgy már ránézésre sem -
-
#27057 Ha felépül,most nehezebb dolga lesz visszakerülnie a kezdőbe sajnos.
Bár szívesebben látnám szélen,mint Nanit.
De Rooney+Young párosnak nagyon örülök.
Egyébként Chicharito is betalált,meg Fletcher is, mindenkinek megy most :D -
#27056 első félidő fasza volt, 2.-at nem tudtam már végignézni. amúgy a Rooney-Young páros nagyon érzi egymást most, anno Valenciával sikerült ennyire jól játszania, mikor több fejes gólt szerzett, mint rúgottat. jó lenne neki is már visszatérni, de az a kurva lábtörés nagyon betett neki -
#27055 Az EB selejtezőn az angol válogatottban Rooney lőtt 2 gólt,s így 0-3ra nyertek. S 2. gólnál Young adta a gólpasszt Nagyon megy most nekik. -
#27054 Nagyon jó ! -
#27053 Egy nagyon jó és nagyon igaz blog bejegyzés: Egy football manager naplója -
#27052 Manchester United: 300 millió font feletti bevétel és rekordnyereség -
#27051 Hargo hivatalos. -
#27050 "Ő egy nagyszerű fickó. Hihetetlenül keményen dolgozott, próbálkozott, hogy visszatérjen közénk. De a menedzser úgy érezte, hogy nem akarja megtartani. Sok sikert kívánok neki. Remélhetőleg újra játszhat."
"Ha teljesen egészséges, akkor világklasszis játékos. Ő egy teljesen más stílusú középpályás, amilyenekkel az ember találkozhat Angliában. Mindannyian nagyon reméljük az angol játékosokkal, és szurkolókkal egyetemben, hogy újra a legjobb teljesítményét lesz képes majd nyújtani."
Rooney nyilatkozata Hargoról. én sem mondhattam volna szebben -
#27049 kár h pénzt nem kapunk érte... -
#27048 Hargreaves a Man. Citynél?! -
Dean Winchester #27047 van benne igazság... -
#27046 wait....what??!!!
aasf:assafaf:assaf 8-2 -
#27045 Miért fiatalít hatékonyabban Ferguson Wengernél? -
#27044 köszönjük! -
Dean Winchester #27043 picit megkésve is gratula a győzelemhez!
A. Young kibaszott szép gólókat lőtt -
#27042 :DDD -
-
#27040 super grat a csapatnak hatalmas volt ez a gyözelem -
#27039 fiatal -
#27038 hát tényleg hatalmasnál is hatalmasabb respect, ez egy szerethető jó kis brigádnak tűnik eddig -
pilboy #27037 hát hatalmas respect a srácoknak!
ezt nem gondoltam volna... csodás, mesebeli gólok (rooney 2, fiatal 2)
ezt kár volt kihagyni :(
city erős ellenlábasunk lesz idén az fix -
#27036 húú nem semmi
szép kis gólok voltak
Rooney meg átment beckhambe???:D:D:Dnem semmi milyen szabadokat csavar... -
#27035 -
#27034 a kiegészítő emberek felnőttek a feladathoz, ez elég jó előjel a hosszú szezonra -
#27033 Na, hát ez ignencsak parádés volt, belerúgtunk egy nagyot a haldoklókba, de nem kell őket nagyon sajnálni:)
szerencsére úgy néz ki, hogy igencsak erősek vagyunk tényleg.
Wellbeck meg reméljük csak pici húzódást szenvedett. -
Balázs 17 #27032 mostanában sok profilt törnek fel -
#27030 :D:D
persze persze -
IXEMGabeo #27029 meglátjuk... -
#27028 PL szar, de a nagy csapatok gyengülése miatt. Arsenal, Pool évek óta sehol nem volt. Chelsea és a United volt a 2 legjobb csapat. idén viszont a City nagyon bejött, a Pool is jó lesz, a Chelsea is, a kis csapatok is erősödnek évek óta. lesz ebből még színvonal...(főleg ha egyszer az Arsenal is tervbe veszi a visszatérést) -
IXEMGabeo #27027 igen, végre láttunk legalább egy jó meccset, de ez sajnos nincs mindig így... Tottenham - City 1-5 szóval ez a hétvége most kivételesen jó... -
#27026 németországban született != honosított (ettől függetlenül tényleg kicsit sok a török/afrikai/akármilyen származású játékos a német válogatottban)
Ez a meccs meg maga volt a nagybetűs Foci.