Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
nem konkrétan az õ távozása, bár így utólag azért nagyon nagy kár. bárhol is játsszon, óriási kedvencem marad. az zavar, amit már év elején is írtam, hogy nem igazolunk minõséget, mindig csak kísérletezünk, hogy most pl. Giggsnek kell 2 hónapot végignyomni a balszélen, vagy marad max Obertan, hogy a középpályánk egyszerûen behorpad a legkisebb nyomás alatt is, hogy elöregszik lassan a keret (bár ez GNev és VDS visszavonulásával nyilván javul)...

most nyáron egyszerûen nem halaszthatjuk tovább, hogy igazi, minõségi játékosokat igazoljunk. nem várhatunk tovább. akár bajnokok leszünk, akár nem.
hedonist
hát azt megértem,h az akkori világ legjobbjának távozása mély ûrt hagyott, de azért a borotváltlábú után is van élet, mint látható!😊

Ha Chelseanek szurkolnál ez a periódusunk vajon, hogyan érintene😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

giornalista
az a fura, hogy nem voltam mindig ilyen, az elmúlt idõszakban hatalmasadott ez el rajtam. a Ronaldo távozása óta történtek okozta frusztrációt okoznám mindazért a negativitásért, ami ömlik belõlem, nem az idióta enzimeket 😊
hedonist
haha, GIO-nak vajon mennyi lehet a szervezetében?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Így már nekem is világos egy-két ember viszonyulása a csapathoz + úgy mindenhez 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
off, de érdekes lehet 1-2 embernek

így már értem ezt az itteni hangulatot, kezdtem félni, hogy nekem van bajom 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

giornalista
a sorsolással is tisztában vagy?
hedonist
hat érdekes😄

sokkal több esélye van annak,h a MU nyer idén, mint,h az Arsenal.

giornalista
pont emiatt vagyok szkeptikus én is. érdekes, hogy kívülrõl a szakértõk, újságírók úgy élik ezt meg, hogy a nem pörgõ United olyan egységes, hogy még így is képes meccseket nyerni.

én meg attól rettegek, hogy mi lesz a szétesõ középpályánkkal mondjuk az Emirates-ben. mindenesetre meg kell próbálni, aztán hadd szóljon. mellettünk annyi szól összesen, hogy az Arsenal nem szokott ilyen jó lenni, hátha a végére elkezdenek pontokat elszórni végre.

de az biztos, hogy nekünk is javulnunk kellene végre.
giornalista
semmi jel nem mutatott rá, ettõl függetlenül óriásit tévedtem, ez tény, és nem csak ebben, hanem a saját csapatunk "viszonyított erõsségével" kapcsolatban is. hiszen nem a BL-helyért harcolunk, hanem van némi esélyünk a bajnoki címre is (bár szerintem az Arsenal lesz a gyõztes).
Zenszkij
Röhej, ezért lecsukni, hova fejlõdik ez a pénztrösztvilág...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
hát nem tudom...azért a vádra kíváncsi lennék. "letartóztatjuk aljas indokból elkövetett kibaszott idétlen táncolásért!"???

amúgy ilyen alapon Fletót már mikor letartóztathatták volna, és nem genyózik velünk még hónapokig<#nemtudom><#eplus2>

Cabell
az számomra nem derül ki, hogy honnan tiltották ki örökre😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Pacal17
vagy rossz embert nézek, vagy nekem nem tûnik annyira zuhanó repülõnek..

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

MR ME
ez így van, szerencsére (számunkra) h nem csak mi vagyunk szarok, hanem mindenki más is, így én még bizakodó vagyok
hozzáteszem tavaly is ez volt, bár ennyire talán nem voltunk gyengék, de nem igazán ment a csapatnak, mégis a végén csak egy silány 1 pontocska döntött, majdnem meglett az is...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hedonist
ez egy rég nem látott gyenge PL idény, amibõl valszeg ti jöttök ki a legjobban, de minden nagy csapat iszonyatosan alulteljesít önmagához képest.

Darthmushroom
+is kimaradt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
igazad van h játék nem az igazi de így lehet bajnokságot nyerni és volt is már rá példa. pl capello féle real is csak kiszenvedett meccsekkel nyert anno bajnokságot

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Cabell
azért vagyok ilyen pesszimista, mert folyamatosan olyan teljesítményt nyújtunk, amire nem lehet építeni. Amikor nyerünk is szarok vagyunk igazából, súlytalan, semmitmondó játékkal, amikor nem nyerünk, akkor is.

Néha erõn felül gyõzni tudunk, pl. mert valaki meglövi a szezon gólját, de erre építeni akkor sem lehet hosszútávon.

Hogyha úgy játszanánk, mint tavalyelõttelõtt, tavalyelõtt, és néha becsúszna egy szar nap, és neadjisten még ki is nyalnánk, akár egy Wolvestól, hát istenem.

De így azért elég necces.

MR ME
mert akkor még nem látta az Arsenal diadalmenetét a gyõzelemig

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Ez így van.
Pedig Gio hogy mondta az elsõ 10 forduló után,mikor már temette a MU-t, a Chelseanek meg tényleg ment,h nem lehet õket majd megállítani,na tessék...

Tyler1
ja, sztem az õ eredményeiket már nem kell követnünk. és hát ugye nekünk meg nincs esélyünk úgyse, ha 50 ponttal vezetnénk, így marad az Arsenal 😊 szóval felesleg is már a bajnokságon idegeskedni 😛

azt hiszem ezzel a chelsea kiesett az üldözõk közül...
12 pont 12 fordulóval a vége elõtt
nem gondoltam volna, h február közepén mi és az arsenal fogunk harcolni a bajnoki címért, de nincs ellenemre 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
köszi

Rash87
23-án

MR ME
Bl meccs mikó lesz?

Tyler1

Rash87

Tyler1
Rooney: "A Manchester United szurkolóinak tartoztam ezzel!

Nem éppen pályafutásom legjobb szezonját futom, és tudom, hogy milyen nagy mérkõzés ez Manchesterben, úgyhogy remélem sikerült örömet okoznom.
Most az a célom, hogy megtartsam góllövõ formámat, hogy segítsek visszaszerezni a bajnoki címet a csapatnak.
Mi vagyunk az a csapat, akit üldöznek. Tudjuk, milyen érzés a bajnokság listavezetõjének lenni, és ugyanilyen pozícióban végezni a célfotón."

<#eljen>
bizony jól beszél!

csak a meccs embere témára reagálnék...
természetesen az általam szeretett csapat szemszögébõl nézem ezt a "címet". attól függetlenül nagyon nagyot játszott touré. bejátszotta az egész pályát. viszont a meccs vége felé a 38. életévében járó giggs (aki szintén kezdõként lépett pályára!) párszor simán megforgatta, átjátszotta

Tyler1
<#worship>
3 perce nézem, vmi eszméletlen nagy gól volt 😊

MR ME
<#eljen>

Golyo69

GGMU

MR ME
énsem értem ezt a számodra borítékolt arsenal PL kupát...

Tyler1
tavaly a Chelsea is vezethetett volna 10 ponttal a végén, ehelyett csak 1 ponttal, de nyert! amíg elsõk vagyunk, addig a siránkozást mellõzzük. mellesleg egyik nagy csapat sem verhetetlen sztem, és mindegyiknek lesz még pár köre egymással. akkor meg?

Cabell
sztem inkább Yaya Toure volt a meccs embere, de tényleg nagyot játszott a srác.

Ettõl függetlenül szerintem, aki teheti, pakoljon az Arsenalra a PL végsõ gyõztes kategóriában.

Hátra van még 1 Pool meccs, 2 CFC meccs, 1 Arsenal idegenben...

nem tartom túl valószínûnek, hogy...

akár 12 ponttal is vezethetnénk most.

Rash87
Ez így van 😊
Azért itt olyat nem látni,mint múltkor láttam a Chelsea PL meccsét,ahol Ivanovics és Cech összebalhézott ,elég érdekes volt látni.

Tyler1
azért nem csak ebben vagyunk jobbak, nálunk van csapatmorál, jó barátok játszanak együtt, nem pár európai összevásárolt suttyó, akik összeverik egymást az edzésen.

a döntetlen sztem igazságosabb lett volna, de talán éppen ezzel vagyunk jobb csapat jelenleg a city-nél, h jobban használjuk ki a helyzeteinket (vagy éppen egy rooney-val)
rooney ollózásáról beszél mindenki (egyébként engem is kirázott a hideg, amikor beollózta), de én megemlíteném a meccs emberét: smalling! óriásit játszott<#worship>

MR ME
thx énis pont lemaradtam róla 😊

Tyler1
ezt most pár hétig látjuk egy párszor sztem 😄
amúgy Nani gólja se volt szar, fasza volt az indítás, meg a labdakezelés.

banok
Rooney nagy gólja
VIDEO

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmi linket ha tudtok a gólhoz pls

Rash87
ÁÁ mekkora gólt lõtt Rooney,még a hideg is kirázott 😄😄

Nuno88
Rooney hatalmas gólt ollózott! Grat neki!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Az biztos!

nagyon szép gólt rúgott Rooney <#eljen>
megkockáztatom ,hogy a forduló gólja lesz...
Cabell
bazdmeg ez az 1ik legnagyobb ollózós gól amit valaha láttam😄

Forza Italia
beollózta

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa