Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nyáron egyszerûen nem halaszthatjuk tovább, hogy igazi, minõségi játékosokat igazoljunk. nem várhatunk tovább. akár bajnokok leszünk, akár nem.
Ha Chelseanek szurkolnál ez a periódusunk vajon, hogyan érintene😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Glory, Glory Man. United!
így már értem ezt az itteni hangulatot, kezdtem félni, hogy nekem van bajom 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
sokkal több esélye van annak,h a MU nyer idén, mint,h az Arsenal.
én meg attól rettegek, hogy mi lesz a szétesõ középpályánkkal mondjuk az Emirates-ben. mindenesetre meg kell próbálni, aztán hadd szóljon. mellettünk annyi szól összesen, hogy az Arsenal nem szokott ilyen jó lenni, hátha a végére elkezdenek pontokat elszórni végre.
de az biztos, hogy nekünk is javulnunk kellene végre.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
amúgy ilyen alapon Fletót már mikor letartóztathatták volna, és nem genyózik velünk még hónapokig<#nemtudom>#nemtudom><#eplus2>#eplus2>
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
hozzáteszem tavaly is ez volt, bár ennyire talán nem voltunk gyengék, de nem igazán ment a csapatnak, mégis a végén csak egy silány 1 pontocska döntött, majdnem meglett az is...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Néha erõn felül gyõzni tudunk, pl. mert valaki meglövi a szezon gólját, de erre építeni akkor sem lehet hosszútávon.
Hogyha úgy játszanánk, mint tavalyelõttelõtt, tavalyelõtt, és néha becsúszna egy szar nap, és neadjisten még ki is nyalnánk, akár egy Wolvestól, hát istenem.
De így azért elég necces.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pedig Gio hogy mondta az elsõ 10 forduló után,mikor már temette a MU-t, a Chelseanek meg tényleg ment,h nem lehet õket majd megállítani,na tessék...
12 pont 12 fordulóval a vége elõtt
nem gondoltam volna, h február közepén mi és az arsenal fogunk harcolni a bajnoki címért, de nincs ellenemre 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Nem éppen pályafutásom legjobb szezonját futom, és tudom, hogy milyen nagy mérkõzés ez Manchesterben, úgyhogy remélem sikerült örömet okoznom.
Most az a célom, hogy megtartsam góllövõ formámat, hogy segítsek visszaszerezni a bajnoki címet a csapatnak.
Mi vagyunk az a csapat, akit üldöznek. Tudjuk, milyen érzés a bajnokság listavezetõjének lenni, és ugyanilyen pozícióban végezni a célfotón."
<#eljen>#eljen>
bizony jól beszél!
természetesen az általam szeretett csapat szemszögébõl nézem ezt a "címet". attól függetlenül nagyon nagyot játszott touré. bejátszotta az egész pályát. viszont a meccs vége felé a 38. életévében járó giggs (aki szintén kezdõként lépett pályára!) párszor simán megforgatta, átjátszotta
3 perce nézem, vmi eszméletlen nagy gól volt 😊
Ettõl függetlenül szerintem, aki teheti, pakoljon az Arsenalra a PL végsõ gyõztes kategóriában.
Hátra van még 1 Pool meccs, 2 CFC meccs, 1 Arsenal idegenben...
nem tartom túl valószínûnek, hogy...
akár 12 ponttal is vezethetnénk most.
Azért itt olyat nem látni,mint múltkor láttam a Chelsea PL meccsét,ahol Ivanovics és Cech összebalhézott ,elég érdekes volt látni.
rooney ollózásáról beszél mindenki (egyébként engem is kirázott a hideg, amikor beollózta), de én megemlíteném a meccs emberét: smalling! óriásit játszott<#worship>#worship>
amúgy Nani gólja se volt szar, fasza volt az indítás, meg a labdakezelés.
VIDEO
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
megkockáztatom ,hogy a forduló gólja lesz...