Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
az meg, hogy az OT-n játsszuk az FA-t, nekünk elõny nem nekik. illene kihasználni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
2011. február 23.: Olympique Marseille-Manchester United
2011. február 26.: Wigan Athletic-Manchester United
2011. március 01.: Chelsea-Manchester United
2011. március 06.: Liverpool-Manchester United
2011. március 12.: Manchester United-Arsenal (fa kupa, mivel valszeg továbbjutnak)
2011. március 15.: Manchester United-Marseille
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
utazó keret:
Kapusok: van der Sar, Kuszczak, Lindegaard
Védõk: Vidic, O'Shea, Brown, Rafael, Fabio, Evra, Smalling
Középpályások: Scholes, Gibson, Nani, Carrick, Fletcher, Bebe, Obertan, Tunnicliffe
Csatárok: Rooney, Berbatov, Hernandez, King
- a Chelsea a nagy menetelése után szétpukkadt elõlük
- a United eredményei kezdenek közelíteni a mutatott játékához,
tehát végsõ soron úgy nyerik meg a bajnokságot, hogy semmi extrát nem nyújtanak, csak õk az élmezõny legkevésbé gyenge tagjai jelenleg. olyan ez, mintha komoly csapatok nélkül rendeznének Premier League-t. nem véletlen, hogy az idén befutnak az Ágyúsok (mert sajnos befutnak).
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de hát ez van, mi már csak ilyen "mákosok" vagyunk, és hát õszintén szólva, jobb a gyõzelmet a mákra fogni, mint vereséget a bírókra<#awink>#awink>
de örülj,hogy a 4eddöntõig eljutottatok 😄DDD
Kiváncsi vagyok, vajon a Marseille ellen is chicharito és Rooney fejét fogjuk keresni egész nap a beadásokkal? Röhej. Ez lenne a taktika? Még ha Crouch méretû csatáraink lennénk is necces lenne folyamatosan erre építeni.
A vicc, hogy még össze is jött, mert fejes góllal nyertünk. Én a végére már komolyan az ellenfélnek drukkoltam...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
nyert volna inkább a Crawley, õk legalább tettek is vmit ezért a meccsért, meg kiszolgálták a szurkolóikat. aztán remélem Fergie meg súlyos kussban vonul ki a Busby Wayrõl, mert amit megint összehozott az a sportág vicce.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
ellenben Pogba remélem kap lehetõséget, õ tud nagyokat játszani, ha olyanja van.
Giggsnél mostanában vmi bizonyítási vágyat látok, amibõl rendre rosszul jön ki, Scholes-ot meg már nem ügy kikerülni egy huszonéves gyereknek.
Nevillnek is eljött az idõ, hogy mérlegelt, és jól döntött. nem kell azért erõltetni az öregeket, mert nincs más. az se mind1, hogy ennyi idõsen már egy sérülést sem nehéz beszerezni, és abból felépülni.
az meg, hogy x idõt padozzon, aztán mikor meccsre kerül a sor, már a helyét nem tudja, szerintem felesleges.
ha Giggs jó, maradjon, rengeteget segíthet. ettõl persze még kell igazolni, és szerintem fogunk is, viszont az ilyen játékosokat, mint Giggs és Scholes, minél tovább meg kell tartani. a magam részérõl VdS-szel is hosszabbítottam volna, viszont arra már õ nem volt nyitott. ha valaki jó, megbízható és segíthet, miért ne tartsuk meg?
no para. biztos, hogy 38 évesen nem alapemberként számolunk vele.
de nem! írjon csak alá még 1 évre, ne fiatalítsunk, padra jó lesz, mert õ a kibebaszott 38 éves Ryan "mindenidõk legjobbja" Giggs.
nem az a bajom, h szarul játszik, mert korához képest jól küldi az tény, de hogy csinál akkora baromságokat is, h öröm nézni, ami teljesen érthetõ mivel õ már nem való 90 percre a pályára!
mi a faszom politika ez? miért nem akarunk igazolni bassza meg? miért kell 40 évesen még gyõzködni a VdS-t, Scholes-ot, Giggs-et, hogy maradjon? ilyen a világon nincs, h kiöregedett faszokat kell még új szerzõdésre bírni. mondjuk aztán a kutya se jön ide már, mert elõbb mennek a Spurs-höz, vagy az anyámba, mint ide.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
amúgy nekem a legnagyobb érvágás volt akkor, hogy a vezetõség úgy csinált, mintha vmi jelentéktelen emberünk távozott volna, szépen zsebre vágták a 80 misit, miközben több millió ember figyelt feszülten, h akkor most mi a picsa lesz, veszünk-e éket az ék helyére...hát nagy lófaszt!
viszont mindenben van pozitívum. így kerülhetett ide Valencia, aki sztem a csapat egyik legnagyobb játékosa(mondom ezt 1 szezonnyi játék után), Nani végre kiléphetett az árnyékból(kár, hogy õ még mindig CR-nek akar bizonyítani), és Chicharito igazolásának is ez volt a gyökere.
ha Vale visszatér, Nani átkerül bal oldalra, ahol sztem fényévekkel jobban játszik, Berba és Rooney meg tartják a mostani formájukat, akk nem lesz mirõl beszélni 😊