35611
-
pilboy #27106 egye fene... én elviselném azért :D -
#27105 3. után kicsit álmos lett a hangulat nálam is, legyen vmi pörgés :) nehogy már az legyen unalmas, ha sok góllal nyerünk :D -
pilboy #27104 na még 3 a 2. félidőben, aztán jólvan :D -
#27103 Nagyon remélem hogy Cleverley gyorsan felépül... Welbeck - Cleverley páros nagyon jó -
#27102 kezd ez is nézhetetlenné válni (stream) :S -
pilboy #27101 szabálytalanság: 9-0 35 perc alatt :O -
pilboy #27100 rooney ismét :D
de jó, h idén még nem láttam a csapatot játszani...
mondjuk eddig jó ómen :D -
#27099 lesgól -
barcames #27098 0:4 tippeltem! de ez több lesz! :D -
#27097 nem is kell keresni, megy ez magától :))
3-0 -
#27096 3:0 :DD -
#27095 én is most a #27093-ben említettet nézem, egész nézhető :D -
#27094 Akk linket,mert már komolyan mondom felbasz... Szintúgy,myp2p-n találtam jókat,banok linkjei 80%-át átnéztem,de vagy be se jön,vagy kép nem jó,vagy szaggat....unom már :S -
#27093 ez eddig egész nézhető pl -
pilboy #27092 akkor keresd meg még 1-2-szer :D
2-0 ide, rooney -
#27091 megtalálom a stream-et és gól :D -
#27090 banok stream-jei között találtam egy jót, ti is ott nézzetek szét :) -
#27089 énse :S -
#27088 szintúgy
elegem van ebből az állandó stream keresésből :/
most még myp2p se elérhető, pedig ott azért mindig találtam sopcast-re egész jó stream-eket -
#27087 20 perc alatt egy értelmes streamet nem találtam,hurrá :) -
pilboy #27086 én is ott követem :) -
sanyiute #27085 Eredmenyek.comra ránéztem 0-1 nekünk:D:D Chicarito -
#27084 Olyan kicsi 1 szálka ez a David kapus :S -
#27083 Köszi! -
#27082 18.30 Bolton-Manchester United
tv: Digisport Plus hu, Digisport 3 ro, ESPN uk
streamek: -
#27081 köszi -
pilboy #27080 ... amit természetesen megint nem fogok látni, mert 1 hét szabi után éppen szombaton kell dolgoznom (nem én vettem ki a szabit, csak kaptam) :/ -
#27079 Hivatalos oldalról írtam,de úgy néz ki,átették a mérkőzést
(s fáradt&lusta vagyok nagyon,h átírjam most a bannert)
A lényeg,hogy holnap 18:30-kor lesz a meccsünk!!!
-
#27078 Valóban szánalmas,de ebben az országban semmi se tudnak normálisan megoldani, szóval meg se lep már ez se... :)
Mindent elvesznek, ami értelmes lenne. -
#27077 majdnem eltaláltam :D -
Zenszkij #27076 ide süllyedtünk -
#27075 Az ORF1 osztrák. A Sat1 is közvetít. Mind a kettő általában szerdánként ad BL meccset. -
#27074 szánalmas!!! egyszerűen szánalmas az egész helyzet, kezdte a digi, most jött ez....bár elvileg nekünk van ilyen csatornánk (soha életemben nem néztem, sőt én azt se tudtam h van) de ez komolyan mondom h egy BASZOTT NAGY VICC!! -
#27073 német(?) csatorna, de tényleg csomó helyen van :D -
#27072 életemben nem hallottam róla :D -
#27071 ORF1 (asszem) adja a meccseket (az meg van szinte mindnehol itt is) -
#27070 van 6 sportcsatornám, de egy BL-t nem tudok tv-ben nézni -
Balázs 17 #27069 szánalmas -
#27068 Szeptembertől gyakorlatilag eltűnik a BL a magyar háztartásokból.
Bosszankodhatnak a televíziónézők, szerdánként a Digi Sporton eddig is csak kevesen láthatták a sztárklubokat, a nézők azonban most már a TV2-n sem élvezhetik keddenként a legjobbak játékát.
A kereskedelmi csatorna eddig kedden főműsoridőben adta a találkozókat, tegnap azonban közleményben jelezte, a meccseket ősztől már nem nála, hanem kábelen, a Pro4 nevű adónál láthatjuk – ha láthatjuk. Ennek a tv-csatornának jóval egy százalék alatti a nézettsége.
Állítólag főként férfiaknak szóló tévéadó, s vezetői szerint augusztus 26-án a Barcelona–Porto (2-0) európai Szuperkupa találkozó közvetítése rekordot hozott számára a célközönségnél: a 18-49 éves férfi korosztálynál tízszeresére nőtt a nézettség. Ám azt „diplomatikusan" elhallgatták, hogy ez szám szerint valójában mit is jelent... Tegnap egy közleményből megtudhattuk, a Pro4 technikai lefedettsége 16 százalék, azaz a televízióval rendelkező háztartások ennyi százalékában fogható.
A BL utolsó selejtezőkörében még a TV2 sugározta a Tőzsér Dániellel (26) és Köteles Lászlóval (26) felálló belga Genk és az izraeli Maccabi Haifa meccsét, szeptember 13-án az első csoportkörből a Barcelona–Milan összecsapás már a Pro4-re kerül. A hírek szerint a kereskedelmi adó nem tudta a focimeccsekkel elérni az általa áhított nézettségi mutatókat, s ez vezetett a döntéshez, de ezt egyelőre hivatalosan senki sem erősítette meg.
Ráadásul a BL-meccseket kedden és szerdán közvetítő Digi Sport továbbra sem egyezett meg a legnagyobb magyar kábelszolgáltatókkal, azaz idehaza valóban kivételezettnek érezheti magát az, aki Bajnokok Ligája-mérkőzéseket láthat az ősszel. -
sanyiute #27067 nem baj nyertek:D:D