Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
Egyébként azért van az egész, mert a hülye bírók nem merik beismerni, hogy hibáztak, mert akkor eltiltogatnák õket, és hasonlók.

Inkább lapítanak, és reménykednek, hogy elnézik az ilyesmit nekik..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
Igen. aki ilyet csinál azt el kell tiltani, nem értem, miért balfaszoskodik most a mi javunkra az FA.

Anno megõrültem, mikor Bosingwa a hátába taposva rugosta ki Benayount a pályáról, és semmi eltiltást nem kapott, most meg a mi javunkra van ez az undorító eltussolgatás.

Ne gondolja már azt bármelyik sztárjátékos, hogy akármit megtehet a pályán, mert az FA leszarja.

Arról már nem is beszélve, hogy mi a szarért kell még mindig, 25 évesen ilyen hülyeségeket csinálnia, a meccs legelején, indokolatlanul? Hol vagyunk mégis, oviban?

Tyler1
megnéztem, hát én eltiltottam volna a büdös anyjába. Fergie helyében ki is hagynám a kezdõbõl holnap, általában Javierrel úgy is többre megyünk idén.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Pacal17
az eleje környékén odakönyökölt az egyik játékosnak.

Tyler1
Rooney nem kap eltiltást, de miért? én nem is vágom, h olyan durván rávert volna vkire<#nemtudom>
(biztos elvesztem a meccs izgalmában)

giornalista
játszhat Torres. az FA-kupában viszont nem játszhat Ramsey az Orient ellen, mert nem hívták vissza az 1. mérkõzés idõpontjára.
Tyler1
az angol sportsajtó fele azzal van tele, h vajon Torres ellenünk szerzi-e meg az elsõ gólját, erre fogadni is lehet már. errõl Vidic is nyilatkozott, aki elmondta, h õ nem fél Torrestõl, nem érdekli mit írnak az újságok, neki az lesz a feladata, hogy ne rúgjon.

nincs erre szabály a PL-ben, még a Pool ellen is játszott, pedig ott mintha lett volna megállapodás...

WuFraZselic
néhány hete Ranocchia sem játszhatott hasonló okokból, szóval szerintem Torres sem fog (bár lehet, más szabály van erre PL-ben)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
viszont Fosternek jót tett az eligazolás! nem tudom nálunk mi a lófasz gondja volt, h potyát potyára halmozott<#nemtudom>

Rash87
Szegény Arsenal milyen szar góllal kapott ki a ligakupa döntõjében 😄 Ezt sem tudták behúzni...

Glory, Glory Man. United!

rooney8
mert ez egy elmaradt meccs és mikor eredetileg játszottuk volna akkor még nem volt leigazolva.

nálunk is az volt, hogy ma pótoltunk egy elmaradt meccset és nem játszhatott nálunk az egyik új gyerek, mert mikor az eredeti lett volna még nem volt hozzánk leigazolva... persze ez nem a PL de lehet ott is úgy van 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

lee86
A legendák és a gyerkõcök...

&#161;Hala Madrid!

Tyler1
tõle félek a legkevésbé. amúgy persze, h játszhat.

Darthmushroom
miért ne játszhatna??

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

giornalista
ki tudja biztosan: játszhat Torres kedden? én nagyjából biztos vagyok benne, hogy IGEN, mert semmilyen, az ellentétére utaló passzust nem találtam a Premier League szabályzatában.
hedonist
azért gibson nagy zsugát adott berbatovnak..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Tyler1
Fletcher, Carrick, Gibson, O'Shea nyáron elhúzhat a jó büdös p*csába! egyetlen értelmes megmozdulásuk nincs, rendre elakad a támadás a középpályán, és a hátvédek indítgatják a csatárokat. egyetlen egy darab középsõnk nincs, aki lenne elég technikás a Unitedhez, ezek baszki a Pompeybe valóak(kivéve a kiöregedés végsõ határán álló Scholes-ot).

ezen kívül gratula a védelemnek, meg mindenki másnak!

MR ME
elsõ volt elvileg, énis román digit néztem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
na hájsztok, jók voltunk végre, vagy megint szar játékkal nyertünk?

Rash87
Második félidõ már meggyõzõbb volt 😊
Bár Nani-t még mindig nem értem,végre elmagyarázhatná neki a csapat fogalmát,annyira önzõ.

Pacal17
Fabio elsõ gólja volt nálunk nem? (román kommentátort nem értettem..😄)

MR ME
na már 4:0, gólaránnyal legalább nem lesz gond

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
nem ingó, ingatlan után értékelik, hanem piaci érték alapján. mennyi profitot termel, mekkora a reklámbevétele, médiabevétele, milyen szponzor összegeket kapnak.

ezzel még mindig a United a világ legdrágább klubja.

MR ME
azért 1-2 szép akciónk volt, a gól is, meg nani kapufája is szép volt, de összességében sajnos igen...

Rash87
De hogy megint olyan unott játékot játszunk,az azért vicc,semmi elképzelés a csapatnál,már nem tudom hanyadik mérkõzés óta .

MR ME
na ez szép gól volt borsókától
0:1

bakkerman
összes ingatlannal meg mindennel cakkom-pakk 1.8milliárdot ér a MU?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
16.00 Wigan-Manchester United
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

giornalista
mert eddig a legtöbb otthon volt :S
Tyler1
A Manchester United vezetõsége újabb hivatalos közleményben jelezte: a Glazer család nem szándékozik eladni az angol labdarúgóklubot, nincs alapja azoknak az értesüléseknek, amelyek szerint katari üzletemberek pályáznának a „vörös ördögökre".
A Daily Mail csütörtökön arról írt, hogy egy katari konzorcium másfél milliárd fontos ajánlatot tesz a Unitedre.

„A tulajdonosok hosszú távra elkötelezték magukat a Manchester United mellett. Nem tárgyaltak a klub eladásáról, a Manchester United nem eladó, és a tulajdonosok nem is várnak ajánlatokat" – közölték.

A pénteki negyedéves jelentés szerint a klub adósságállománya tovább csökkent, 509.4 millió fontról 489.4 millióra.

A United jelenlegi készpénzegyenlege 134.5 millió font, a Forbes Magazine 1.8 milliárd amerikai dollár értékûnek tartja a klubot.

Darthmushroom
kettõ lenne csak,de a chelsea meccs az pótlása a decemberinek

Rash87
Az miért van,h következõ 3 PL meccsünk idegenben lesz?

rooney8
szerencsére én csak a 2. félidõt szenvedtem végig 😊
itthon el kell õket picsázni nincs mese

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Ha tudom,h ilyen lesz,végig se nézem. Azért bíztam egy 0-1-ben. Hiába...
Visszavágóra remélem 1-2 ember felépül,akkor talán látok esélyt.

rooney8
unalmas
néha megindult egyik másik csapat de semmi érdemleges

Effe88
milyen tipusú 0-0 volt a meccs???
unalmas vagy pörgõs???

Tyler1
nyakamat mertem volna rátenni meccs elõtt, h 0-0 lesz. játék képe meg jó indok arra, miért húzzunk mi kurva gyorsan ebbõl a sorozatból. bajnokságra esélyesek vagyunk, FA kupára is, BL-re nem!

tavaly ezen ment el a bajnokság...

Rash87
Ilyen semmilyen játékkal nem fogjuk...

Pacal17
ez a 0-0 tökéletesen tükrözi a játék képét. örüljünk annak, hogy idegenben megúsztuk. Old Traffordon hozni kell!

MR ME
ez egy nagy szar meccs volt...

jó lenne, ha most már nem kapnánk gólt, egyet meg gurítani kéne

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
ideje volt már ennek a cserének... én gibsont egy jó dbig a nagycsapat környékére se engedném ilyen teljesítménnyel....

Darthmushroom
ennek a gibsonnak miért kell játszani??? 1szûen értékelhetetlen teljesítményt nyújt egy értelmes passzra nem emlékszek tõle ami nem ellenfélnél jutott ki.. arról ne is beszéljünk mennyit szerelték õk...

az elsõ 20 percben ki kellett volna használni a marseille megilletõdöttségét
azóta nem jó a meccs

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
micsoda meccs. azt se tudom hova nézzek az izgalomtól...<#unalmas>

Rash87
kössz

banok

20.45 Marseille-Manchester United
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
negyed

Darthmushroom
ha jól emlékszem ez már elõdöntõ lesz és az már a semleges helyen játszódik tehát a wembleybe