Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
bannerben lévõ naptárban 5-e szerepel...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
6.-a az vasárnap 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
fõleg h szombaton lesz a meccs 😊
de am énis döntetlenre számítok, bár ez a liverpool simán verhetõ, de tuti felhõzzák magukat ellenünk ahogy mindig is...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
megmondom, h vasárnap se hozunk 1 pontnál többet.

hedonist
Õ mindig az, amúgy én a meccs elõtt is írtam,h erre volt a legkevesebb esely,h mi nyerünk.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Igazán megmondom, hogy én elejétõl fogva arra számítottam, hogy kikapunk. Az elsõ félidõ után meg már biztos is voltam benne... Nem mondanám, hogy "kedves" voltam. Csak leírtam a véleményem, miszerint az elsõben a MU, a másodikban a CFC volt a jobb. Meg hogy Luiz tényleg pirosat érdemelt volna azok után a "szerelések" után (bár ezeket leszámítva szvsz a csapat legjobbja volt). Ennyi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

rooney8
én az elsõ félidõt nem láttam (sajnos?), de ezt a másodikat inkább nem jellemezném. végén már úgy voltam vele, hogy kikapcsolom a francba, de azért végigszenvedtem

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Cabell
A rangadókon ált. mindig történik valami gáz, de speciel örülhetünk hogy a gólszerzõnk egyáltalán játszhatott ma, meg a következõ meccseken is játszhat.

Annak már kevésbé, hogy Scholesre és Giggsre kellett ma is számítanunk (no disrespect...) és ez jó eséllyel jövõre is így lesz.

Meg az se valami fúde lovely, hogy a hét végén Liverpool, ahol gondolom szintén Scholesy a kezdõben kéne, hogy alkosson valamit, és majd csodálkozunk, meg mindenki csodálkozik majd, hogy nem fog menni...

Hát igen, ez a lábadozó CFC is mennyivel jobb mint mi...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
az elsõ félidõben remekül, és onnan tiétek volt a meccs 😊 amúgy én erre is számítottam, h mi már nem fogunk gólt erõltetni, mert miért is tennénk, hisz vezettünk, de megint csak szép fricska volt ez nekünk.

SAF-nak csak gratulálni tudok, Berbatov és Fabio is remek csere volt, a 40%-os 2. félidõnkbõl egybõl lett 25<#papakacsint>

Cabell
kiváncsi vagyok akkor is ilyen kedves lennél-e, ha mi nyerünk😄D

Rash87
Nem csak a csapat baszta el 😊 De számítottam rá,hogy valami ilyesmi lesz,Chelsea ellen 'véletlenül' mindig ilyenek történnek.
Azért vicc,hogy Vidicet kiállítják,mondjuk jogosan,nem azt mondom,de hátul a Chelseanél az a Balázs Pali meg nem kapta meg a 2. sárgát,mikor minden 2. megmozdulása emberre ment. Grat!

Glory, Glory Man. United!

Sziasztok!

A United szerintem ma remekül játszott. Az elsõ félidõ egyértelmûen a tiétek volt. A másodikban meg felébredt a Chelsea, és befejezte a meccset. 😊
Õszintén szólva Luiz is érdemelt volna pirosat, ugyan úgy, mint Vidic.
Mindenesetre az elsõ félidõ után azt hittem, hogy megszopattok minket, szerencsénkre nem így történt. Azért jól játszottak a vörösök.

További szép estét!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Cabell
Na megkaptuk meg is érdemeltük.

Vidic nem értem miért ekkora gyökér, õ aztán komolyan valaki menjen el mellette, és lerúgja fellöki lerántja. Nem is tudom az utóbb 3 évben mindig kiállították egy rangadón...

Ez a csapat egyszerûen nem lehet bajnok, mert egyszerûen nincs meg hozzá az ereje. Jobb is komolyan, hogy lõttek két gólt, onnantól legalább valami sansz volt rá, hogy nem csak a mi térfelünkön lesz a labda.

Pacal17
ezt még megbánjuk...

Tyler1
hát gyerekek ez van! még mindig mennyivel jobb csapat a Chelsea te úristen! rúgunk 1 gólt és ott nekünk vége a meccsnek, õk meg fordítanak baszki, és még esélyünk sincs, h a felezõvonalon átvigyük...

ezt megérdemelték, meg mi is a vereséget.

MR ME
pedig ezt a meccset hozni lehetett volna, de ezzel a 2. félidõvel nem csoda....:/

rooney8
és berúgta :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
pffff

rooney8
nani egy vicc, komolyan mondom...

rooney8
bazmeg :S
azért meg kell hagyni, nem volt csúnya 😞

MR ME
na bumm :/

érdekes volt, h amikor nani csúnyán bebõrözte ivanovicot, majd ijedtében ráugrott - lehet, h azt hitte, h a nõjével van 😄 -, nem jött a síp... nem sokkal késõbb torreske és evra egymásnak futottak és rögtön fújtak. ebbõl volt az egyetlen veszélyes szituációjuk (na jó még volt egy malouda helyzet)
pontrúgásaikra figyelni kellene

http://www.powerplaymanager.com/r57633

rooney gól szép volt
vds óriási fogott - ember ilyet nem tud!!!
valószínûleg jönni fog drogbácska
jobbak vagyunk eddig

Tyler1
eddig jó, de most jön még a java. kéne gyorsan rúgni egy másodikat, mert a Chelsea támadni fog, mint disznó!

MR ME
én tudom, szopás

Rash87
Jól játszunk,össze van szedve a csapat,ez már tetszik <#eljen>
Bár azért mákunk is volt annál a helyzetnél,megúsztuk,VDS mindent megtesz 😄
Nem tudom jövõre mi lesz nélküle :\

Cabell
Ha ez az Ivanovic gyerek ma gólt fejel, lecumizom magam

Atti12
VDS : |

MR ME
de szép gól volt, és jól is játszunk, eddig jó meccs

Atti12
Rooney de szép volt 😄

Pacal17
román digi nálatok is kurva ronda? (attól függetlenül stabil)

MR ME
köszi

Magic Boy
Rafael miért nem játszik?
O'Shea helyett a kezdõben lenne a helye.

Elég védekezõ a középpályán és Fletcher is érdekes szélsõként, hacsak nem 4-5-1-et játszunk és Rooney a szélsõnk.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
United team: Van der Sar; O'Shea, Vidic, Smalling, Evra; Fletcher, Carrick, Scholes, Nani; Rooney, Hernandez

Subs: Kuszczak, Brown, Berbatov, Giggs, Fabio, Rafael, Gibson

Tyler1
jelenlegi csapattól nincsenek nagy elvárásaim, nagyon nem fog megtörni ha kikapunk, de ha vmi kulcsember még lesérül, akk nem tudom mit csinálok...

banok
20.45 Chelsea FC-Manchester United
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek itt:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
sztem a realitás egy 1-2 v 0-1 nektek, de amúgy meg bármi megtörténhet, ha összekapjuk magunkat. vagy benne lehet egy nagy zakó is mondjuk 3-4 gólos vereség...:S

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Pacal17
szerintem 1-1 lesz

remélem ez a sok optimista nem fog csalódni 😊

MR ME
sok optimista van 😊, de úgy legyen, titkon énis remélem h nyerünk, csakhát a mostani játékunkból kiindúlva...:/

Darthmushroom
szerintem is nyerünk. valamelyk csatárunk villan egyet mint az idei rangadókon és kész 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Szerintem elég szoros lesz,aztán végén lövünk egy gólt,s 0-1 😊

sztem egy unalmas 0-0 lesz :/
nem indulnék ki a wigan elleni meccsbõl, hiszen egy rangadó teljesen más! ilyenkor az sem számítana, h ha a chelsea csak 8. lenne...

MR ME
úgy legyen

Én bizakodok szerintem nyerni fogunk.

Ashley Cole meglõtt egy gyakornokot!

Valaki látta már ezt a hírt? Egyik csapat agyon veri, a másik meg szét lövi egymást 😄

MR ME
kiváncsi vagyok mi lesz este, oké h wigan ellen rúgtunk egy 4est, de nem volt emggyõzõ a játék, chelsea is gyengélkedik/kedett, de mégis félõ h örülhetünk az x-nek is este :/

A csávó azért beállt Rooney elé de ez akkor is durva volt tõle. Kicsit vállal oda küldött volna neki és el van intézve vagy kikerüli és fut tovább. Jogos lett volna a piros lap.

Rash87
Õ 4 meccses eltiltást kapott,úgy tudom.
Bár a 2 eset közel sem ugyan az,de tény,h Rooney is kaphatott volna pár meccses büntetést.

Tyler1
de nem is az, hogy utólag nem ismeri be, mert lefújta. de hogy ez semmi szankciót nem vont maga után, ott, akkor, abban a pillanatban, az nevetséges.

sõt azon, hogy utólag nem tiltották el, már nem csodálkozom Gattuso Spurs elleni "akciója" után, ahol többek közt az ellenfél kispadjának is neki ment többször, még sem kapott semmilyen büntetést.