Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chelsea-MU-n tök jó volt
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Reina; Johnson, Skrtel, Carra, Aurelio; Lucas, Gerrard, Meireles; Kuyt, Suarez, Maxi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de ezt most már felejtsük el, foglalkozzunk a mai meccsel 😊
mai tippem: 0-2
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
05.03.2011 16:00
Vége
Holnap verni kell a Pool-t mindenféleképp.
Glory, Glory Man. United!
Remélhetõleg így kisebb a nyomás rajtunk holnap.
sztem közelebb vagyunk ahhoz, h Scholes újabb 1 évvel tovább maradjon, mint hogy helyettest keressenek neki. de hát persze, nagyon szép labdákat tud Rooneyéknak megjátszani, más kérdés, hogy ezt még az 50 éves Maradona is megtudja csinálni huszonx év rutin után...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Liverpool win - 54.6%
Draw - 7.4%
Man Utd win - 38.1%
TOTAL VOTES: 3767
újabb érdekesség...
Mivel nem kis pénzek forognak kockán (szurkolók millióinak közérzetérõl nem is beszélve), így nagyon gyorsan változtatni kéne ezen a rendszeren.
legalább kétmeccses eltiltással fenyegetik Fergusont
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Park,Valencia sérült,pedig õket szívesen látnám újra a csapatban.
Nyáron a középpályát kellene megerõsíteni mindenféleképp,mert sokszor azon múlik.
(mellesleg sztem nem annyira jó, mint amennyire sztárolják)
Mostani Chelsea elleni mérkõzés se a csapat hibája volt,csak részben,aki nézte a meccset,az tudja. Szóval ebbõl nagyon nem indulnák ki.
Arsenalnak ugye most kevesebb van 1 meccsel,nem lehet tudni,hogy hozni fogják-e azt,mert ha netalán nem,akkor semmi sem történt ezzel a vereséggel.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
<#nevetes2>#nevetes2> ez bizony igaz, mindig felállunk, mikor már nekünk kell küzdeni az elsõ helyért!!! idén is csak pár ponttal fogunk lecsúszni a végén, ajjjjjj de kááár, pedig olyan közel voltunk, de hát kevés volt az a 7 pont amivel vezettünk egy darabig.
Egyébként nézem,elég kemény lesz a május eleje,szerintem ott fog eldõlni minden. Elõször Arsenal ellen,egybõl utána Chelsea,gyönyörû lesz.
de sajnos nem csak mi. a mészárosok és atkinson keze is igencsak benne van ebben a vereségben. a szégyen az, h fél éven belül másodszor nyúlnak bele egy rangadón. tavaly ez a bajnoki címünkbe került...
vidicet jogosan állították ki, "balázs palit" már az 1. sárgájánál ki kellett volna nyomni, mert elõtte öklelte fel borsócskát
érdekes dolgok ezek. én már az 1. félidõben észleltem a részrehajlást (#25061), így könnyebb játszani, h durvaságig mehet vki, élvezi a bíró bizalmát (aki valaha focizott, az tudja milyen érzés mind2 oldalról)
õszintén szólva nekem a tizi is kétséges attól függetlenül, h egyértelmû a kontaktus, szerencsétlen smalling nem is tudta volna hova tenni a lábát, zsírkov meg rutinosan beleakasztotta magát
ettõl függetlenül a 2. félidõ felejtõs, és még így is simán meg lehetett volna a meccs
hétvégén nyerünk
egy dolgot ne felejtsünk el h Manchester évek óta nem kapott ki két egymás követõ bajnokin...és ez szerintem vasárnapi meccsnél sokszor lesz hangoztatva.. szóval good luck pool.