35611
-
#27227 jólvan az nem olyan vészes, 1 hét :D -
#27226 első hírek hátsó combizom húzódásról írnak. -
#27225 ohh nein
mibaja? -
#27224 Rooney sérült, ez így érdekes lesz. -
pilboy #27223 kicsit unatkozom, ezért összegyűjtöttem a mi, a city és a kékek 10. fordulóig játszandó meccseit
6. forduló:
stoke-mu
chelsea-swansea
city-everton
a kékeknek van a legnagyobb esélyük a 3pontra. sztem nekünk ugyanolyan nehéz dolgunk lesz, mint a citynek otthon a csokisok ellen
7. forduló:
mu-norwich
blackburn-city
bolton-chelsea
itt egyértelműen nekünk van a legnagyobb esélyünk a 3 pontra. a másik 2 csapat igencsak meg fog izzadni, benne van a bukási lehetőség
(megj.: mi a basellel hazai pályán, a chelsea valenciában, míg a city münchenben lép pályára a forduló előtti hétköznap)
8. forduló:
pool-mu
city-villa
chelsea-everton
sztem itt fogunk először pontokat veszíteni, bár ne legyen igazam. city nyerni fog. everton jó meccseket szokott játszani a stamfordon...
(megj.: ha jól tudom itt jönnek vissza a játékosok a válogatott meccsekről, számíthat, h kinek hány sérültje lesz)
9. forduló:
mu-city
qpr-chelsea
a qpr nekem sötét ló még mindig. a rangadón pedig bármi megtörténhet. tavaly is megszenvedtünk és most mind2 csapat erősödött.
(megj.: mi egy román vendégjáték, a city egy hazai villarreal elleni, a chelsea egy hazai genk elleni meccsen lesz túl hétköznap)
10. forduló:
everton-mu
chelsea-arsenal
city-wolves
az evertonnal legtöbbször megszenvedünk, 3esélyes. chelsea sztem behúzza, mert arsenal nagyon gyenge vendégként. city egyértelmű
összességében sztem:
mu: 10-11 pont
city: 10-13 pont
chelsea: 11 pont
nekünk vannak most a legnehezebb meccseink -
pilboy #27222 ha nem jön közbe semmi, ma az idényben először meg tudom nézni a csapatot bajnoki meccsen :)
ha nem nyerünk inkább többet nem is nézem őket, csak nyerjenek mindig :) (de én ezt a verziót szeretném kicsukni) -
girimó #27221 Haregves azt állítja Unitednél fére kezelték, ettől független bomba gólt lőtt. -
#27220 A hétvégén a Digi Sport élőben adja a meccsünket! -
#27219 *olyat -
#27218 nem kis gólt, hozzáteszem :) akasztott olyan, mint Nani a hétvégén. -
#27217 Tnap a M.Citynél O. Hargreaves gólt lőtt, de még nem sérült le! :D -
sanyiute #27216 owen 1 góljánál elég szarul találta el a labdát xD -
#27215 köszi -
#27214 -
#27213 vki összefoglalót plz köszi -
#27212 Fryers nem volt egyszerű, olyan szinten volt a védelem ura középen, h csak pislogtam! első mérkőzésén...
ebből a srácból nagy név lesz, ha így folytatja.
Berbatovval nem volt bajom, gólra nem volt veszélyes, de a támadásokban nagyon sokat segített, voltak jó passzai, indításai is. sőt még a védekezésből is kivette a részét néha. nekem tetszett a játéka, a stílusát meg már megszoktam :)
-
#27211 Berbatovot remélem minnél hamarabb elpasszoljuk,rossz nézni...
Az a lassú,flegma mozgása,néha beleér alibiből a labdába,s ennyi a játéka. -
pilboy #27210 amennyit láttam a meccsből, pogba tetszett. fiatal, hosszú lábú, jó mozgású srácnak tűnik
jó, h lehet számítani owenre is még -
#27209 tavaly az első félidőt nem kellett nézni, most már a 2.-at :D jó lenne nem rá ülni mindig a sima győzelemre, Chelsea ellen is rúghattunk volna még egyet-kettőt, ahelyett, h kibekkelünk 45 percet a sima eredménnyel.
na de mind1, végülis jó meccs volt, örülök a győzelemnek, és h Welbeck visszatért, utazó keretbe nem is írták, szóval ez vmi hirtelen döntés volt. GLORY MU -
ldobosi #27208 Giggs még mindig egy állat. Amúgy jó kis meccs. -
#27207 Giggs bazzz, ez az ember hihetetlen miket művel még ennyi idősen is :D -
#27206 Giggs, gyönyörű gól, 3-0 -
#27205 most meg a jobb felsőbe, 2-0 ^^ -
#27204 Owen ballal 1-0 ide. -
#27203 Szép lesz -
#27202 +Diouf, de ő szélső lesz, ahogy nézem. Carrick is a védelem közepén...
wadda hell iz that? -
sanyiute #27201 nem 3?? Macheda, Berbatov, Owen. -
#27200 CARLING CUP / ANGOL LIGAKUPA
20.45 Leeds United-Manchester United
tv: Sport1
streamek: -
#27199 azt a kurva van egy kezdőnk :O
Teams news - Man Utd: Amos, Valencia, Carrick, Fryers, Fabio, Diouf, Park, Giggs, Macheda, Berbatov, Owen.
4 csatár -
#27198 szerintem ő egy általán nem nagy edző. egy olyan barcát vett át amin nem sokat kellet változtatnia h újra bl-t nyerjen. ugyanazt a felállást nyomja amit rejkárd nyomott. csak dinho helyén most messi nyomja. -
#27197 na igen ő sem lenne rossz :D -
#27196 hát inkább a vetélytárs Guardiolát, vele kibékülnék ha ide jönne, csak valszeg ő sem hosszútávra rendezkedne be :) -
#27195 van benne vmi
akkor te kit látnál szívesen saf után? :D -
#27194 ha az a dolga, hogy gusztustalan játékkal kupát nyerjen, azt valóban jól csinálja, de nekem ide ilyen nem hiányzik :D egyszerűen nem méltó a klubhoz. -
#27193 nekem nincs vele bajom, jó edzőnek tartom :D
bár nekem se szimpatikus, de a dolgát jól csinálja :D -
#27192 akkor a szép napoknak vége.
ezt az embert eltiltanám még a focimeccsek nézésétől is. -
ldobosi #27191 Ferguson Mourinhot nevezte meg utódjaként. (állítólag) -
pilboy #27190 vicces volt mancini, h rögtön arra fogta a pontvesztést, h nem tudott cserélni, mert rövid a pad... -
#27189 sport1 20:45 -
#27188 elvileg a sport1-en