Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
de van...tv-ben 😛

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
nincs most magyar digi?

Chelsea-MU-n tök jó volt

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok
14.30 Liverpool-Manchester United
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
Fletcher, és O'Shea is padon van. viszont Berba és Rafael a kezdõben van.

giornalista
EVDS; O'Shea, Brown, Smalling, Evra; Nani, Fletcher, Carrick, Scholes, Giggs; Rooney.

Reina; Johnson, Skrtel, Carra, Aurelio; Lucas, Gerrard, Meireles; Kuyt, Suarez, Maxi
HunnernesKonge
Like <#eljen>
MR ME
sztem vagy nyerünk, vagy döntetlen lesz, vagy kikapunk, de az egyik biztos

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
sztem a meccs utolsó negyedében rúgott egyetlen góllal fog vmelyik nyerni.

Szerintem nyerni fogunk. Már csak azért is felszívják majd magukat.

hát lehet, h ismét sikerült nekik többet adniuk a bírónak, mint annó joe cole-ért, glen johnsonért, robbenért, ferreiraért, diarraért, essienért, mikelért, ballackért és az ezelõtti 2 meccsünkön is 😊

de ezt most már felejtsük el, foglalkozzunk a mai meccsel 😊
mai tippem: 0-2

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
kár, hogy kedden kibasztak velünk az oroszok<#gun>

1 gólt tényleg elvett a bíró tõlük közel a 90. perchez. Ha jól emlékszek Arshavin nem volt lesen de a partjelzõ jelzett.

már 17 idényben sikerült megkenni az fa-t, meg a bírókat 😄

Tyler1
majd holnap kiderül lehet-e ennek örülni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk azon megint jót mosolyogtam, h a bíró "elvett" tõlük 2 gólt, tehát megint csak a játékvezetés tehet arról, hogy nem nyertek 😄 ejj ez a fránya futball, de hát nekem kuss a nevem itt a mákos, Fergie tájmos, összes bírót megkenõ csapatommal xd

Cabell
direkt nem írtam semmit

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Tudom,kikapunk 10-0-ra 😊

Glory, Glory Man. United!

Cabell
ha vernénk...de mind1.

Arsenal 0 - 0 Sunderland
05.03.2011 16:00
Vége

Rash87
Ahogy várni lehetett,nem hozta az Arsenal,szal nem olyan nagy pontveszteség ez 😊
Holnap verni kell a Pool-t mindenféleképp.

Arsenal 0 - 0 Sunderland

Remélhetõleg így kisebb a nyomás rajtunk holnap.

Pacal17
"katari terroristák"

😄DDDDDDDDDDD

(van benne igazság, amolyan "futball-terroristák")

Tyler1
itt normális igazolás már csak akkor lesz, ha a katari terroristák megveszik a klubot. addig meg marad a szerzõdéshosszabbítás, vagy ismeretlen fiatalok leigazolása, ami vagy bejön(Javier), vagy kurvára nem(Bébé).

sztem közelebb vagyunk ahhoz, h Scholes újabb 1 évvel tovább maradjon, mint hogy helyettest keressenek neki. de hát persze, nagyon szép labdákat tud Rooneyéknak megjátszani, más kérdés, hogy ezt még az 50 éves Maradona is megtudja csinálni huszonx év rutin után...

Darthmushroom
"állítólag" közel vagyunk pastore megszerzéséhez😮 de hogy ebbõl mennyi igaz.... hát egy biztos h nagy fogás lenne meg talán "méltó" utódja Scholesnak.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Pacal17
kint élsz?

gyerekek kint voltam chelsi-mu.derbin londonban,a hangulat a meccs alatt,után félelmetes volt.bajnokság már a kezünkbe van, de a sérültek miatt aggasztó a helyzet, gondolok a belsõ védõinkre.
MR ME
me leírta mindenki a csapatot a keddi meccs után, pedig jól játszottunk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
PL.com szavazás: ki nyeri a hétvégi derbit?

Liverpool win - 54.6%
Draw - 7.4%
Man Utd win - 38.1%

TOTAL VOTES: 3767

újabb érdekesség...

Darthmushroom
a kivétel csak erõsíti a szabályt h nem szoktunk 😄

Kár hogy nincsen Lájk mert nyomogatnám néha ezerrel 😄

Magic Boy
Na igen a mai gyors labdarúgáshoz már elavult ez a játékvezetõii és támogatói rendszer.

Mivel nem kis pénzek forognak kockán (szurkolók millióinak közérzetérõl nem is beszélve), így nagyon gyorsan változtatni kéne ezen a rendszeren.

legalább kétmeccses eltiltással fenyegetik Fergusont

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Inkább a sok buzi bírót büntetnék meg sorba, amiért rossz döntéseket hoznak 1-1 meccsen,vagy "véletlen" nem látnak egy-egy dolgot.S nem csak a mi mérkõzésünkre gondolok.

Magic Boy

Magic Boy

Rash87
Én is eltudnák 1-2 ember helyére mást képzelni,csak az a baj,hogy nincs kit a helyére betenni,aki mérföldkövekkel jobban csinálná.
Park,Valencia sérült,pedig õket szívesen látnám újra a csapatban.
Nyáron a középpályát kellene megerõsíteni mindenféleképp,mert sokszor azon múlik.

Tyler1
nem temetem, messze van még a vége, de mikor olyan emberek vannak kényszerbõl a kezdõben, akik nem haladják meg azt a szintet, amivel meccset/meccseket lehet nyerni, akk bizony elgondolkozom, hogy hogyan lesz ez majd a többi meccsen másképp(ahogy Cabell is mondta) 😊

Tyler1
isten óvjon minket Bundesligás játékostól.
(mellesleg sztem nem annyira jó, mint amennyire sztárolják)

Magic Boy
A United Neuerre vadászik

Õ szerintem Edvin méltó utóda lenme!

Magic Boy

Magic Boy

Magic Boy

Rash87
Még vezetjük a tabellát,majd ha nem fogjuk,akkor maximum én is így fogok hozzáállni,fõleg ha utolsó pár meccs lesz már 😊

Mostani Chelsea elleni mérkõzés se a csapat hibája volt,csak részben,aki nézte a meccset,az tudja. Szóval ebbõl nagyon nem indulnák ki.
Arsenalnak ugye most kevesebb van 1 meccsel,nem lehet tudni,hogy hozni fogják-e azt,mert ha netalán nem,akkor semmi sem történt ezzel a vereséggel.

Cabell
Nem azért, hanem azért, mert nem nagyon látni, hogy ez késõbb mitõl lesz majd másképp...és még van egy pudli, arsenal, chelsea meccs is, omájdzsád...

Rash87
Azért még ne temesd Te is a csapatot,mert kikaptunk idén másodszor <#rolleyes>

Tyler1
Carrick: "Jelenleg nagyon padlón vagyunk, de gyorsan fel tudunk állni. Korábban is megtettük már, általában jók vagyunk ebben" - ismertette a helyzetet a középpályás, hozzátéve: "Vasárnap nagy meccs lesz, amelyre készen is állunk majd. Ilyen a fenevad természete."

<#nevetes2> ez bizony igaz, mindig felállunk, mikor már nekünk kell küzdeni az elsõ helyért!!! idén is csak pár ponttal fogunk lecsúszni a végén, ajjjjjj de kááár, pedig olyan közel voltunk, de hát kevés volt az a 7 pont amivel vezettünk egy darabig.

Rash87
Jogos. Javítva minden.

Egyébként nézem,elég kemény lesz a május eleje,szerintem ott fog eldõlni minden. Elõször Arsenal ellen,egybõl utána Chelsea,gyönyörû lesz.

2. félidõt elb@sztuk.
de sajnos nem csak mi. a mészárosok és atkinson keze is igencsak benne van ebben a vereségben. a szégyen az, h fél éven belül másodszor nyúlnak bele egy rangadón. tavaly ez a bajnoki címünkbe került...
vidicet jogosan állították ki, "balázs palit" már az 1. sárgájánál ki kellett volna nyomni, mert elõtte öklelte fel borsócskát
érdekes dolgok ezek. én már az 1. félidõben észleltem a részrehajlást (#25061), így könnyebb játszani, h durvaságig mehet vki, élvezi a bíró bizalmát (aki valaha focizott, az tudja milyen érzés mind2 oldalról)
õszintén szólva nekem a tizi is kétséges attól függetlenül, h egyértelmû a kontaktus, szerencsétlen smalling nem is tudta volna hova tenni a lábát, zsírkov meg rutinosan beleakasztotta magát

ettõl függetlenül a 2. félidõ felejtõs, és még így is simán meg lehetett volna a meccs
hétvégén nyerünk

Cabell
2009-ben Liverpool majd Fulham?

Darthmushroom
kikaptunk és??? utóbbi évekbe nem gyõzni szoktunk menni a hídra...
egy dolgot ne felejtsünk el h Manchester évek óta nem kapott ki két egymás követõ bajnokin...és ez szerintem vasárnapi meccsnél sokszor lesz hangoztatva.. szóval good luck pool.

MR ME
de valóban, akkor ott van hibásan írva, 6-án 14:30kor lesz a meccs