35611

• Effe88
    :D:D
    azért annyira nem volt durva én 1 meccset adtam volna neki:D:Dde hármat hülyék ezek...
  • MR ME
    csak a szokásos...
  • Tyler1
    azért Rooneyt csak eltiltották 3 meccsre
  • pilboy
    hát a copán mutatott teljesítménye alapján egyáltalán nem kell, főleg ennyiért
  • pilboy
    teljesen megérdemelte!
  • ldobosi
    40 millió Gansóért?
  • DONGUBA
    Az az utolso szarzenalnak lott golja a videon......sose felejtem el
  • Magic Boy
    Ryan Giggs a 2011-es Golden Foot-győztes
  • Tyler1
    hatalmas
  • pilboy
    MU történelme - 6 perces videó
    sztem qrva jó!!
  • Magic Boy

Amúgy meg mindenki azt hiszi, hogy irányítót fogunk igazolni, de szerintem SAF is látja, hogy nagyon kell egy szűrő középpályás!
  • Magic Boy
    Ez mindent elmond arról, hogy milyen jó kapusaink vannak!

Hiába a sok lövés, csak öt gólt kapott a Manchester United a Premier League-ben!
  • Tyler1
    akárhonnan nézzük csúnya volt, megérdemelt a lap. már eleve az sárga, hogy úgy megmászta a figurát, mint az Everestet. de azért ebből remélem nem lesz 5 meccses eltiltás, csak mert Wayne Rooney.
  • rooney8
    ez tényleg piros volt :S
  • minimize
    hátulról, és full feleslegesen rúgott oda. ez piros. néha nagyon forrófejű tud lenni Rooney, pedig tényleg jó spíler!
  • Effe88
    fater lehet megrakta hogy a fia kap egy piroslapot???
  • Rash87
    Ez pedig mindenhol pirosat ér sztem, szóval nincs miről beszélni :)
  • DONGUBA
    ez szinte semmi nem volt de mivel rooneyrol van szo eltiltjak:((((((
  • minimize
    http://www.youtube.com/watch?v=7YWvNjzXwxg&feature=player_embedded
  • Tyler1
    kurvázott?
  • rooney8
    mit csinált már megint rooney?
  • zalrobto
    mekkora
  • pilboy
    fergie szemet vetett rá :)
  • DONGUBA
    es ez hogy jon ide?
  • Magic Boy
    A világ leggyorsabb gólja!
  • pilboy
    így azért mennyivel másabb...
  • Tyler1
    "Semmi nem történt" - kezdte a spanyol.
    "Az unokatestvéremmel és az ő spanyol barátjával elmentünk boltba, mivel éhesek voltunk és fánkot vettünk.
    Több dolgot is vásároltunk. De rájöttem, hogy nincs nálam a tárcám, ezért ki akartam menni érte az autóhoz. Ennyi történt, semmi több.
    Azt hitték, nem akartam fizetni, én pedig próbáltam elmagyarázni nekik a helyzetet, de az angol tudásom még mindig nem az igazi, így egy ideig ott maradtunk.
    Végül egy spanyol lány érkezett, akivel megértettük egymást, utána bocsánatot kértek tőlünk. A semmiből csináltak egy nagy dolgot, de viccesnek fogtam fel az egészet."

A bolti affér után azonban néhány csapattárs megviccelte a fiatal kapust, amin jókat nevettek Carringtonban.
    "Néhány csapattársam adott pár fánkot nekem viccből. De vettem a humort, egész vicces volt a dolog."
  • ldobosi
    :'DD
  • pilboy
    hatalmas!!!!!!!!!
  • Golyo69
    :D:D: komoly :D
  • Rash87
    Ez nagyon nagy :DDD
  • zaki

:d
  • rooney8
    eléggé bekezdett a chelsea... 28. perc és már 4-0ra mennek
  • Magic Boy
    A lényeg a 3 pont, de:
    - Nem mozogtak a játékosaink, mindenki állva várta a labdát ez így nem foci.
    - Úgy nézett ki, hogy ettől a "lötyögéstől" is elfogyott az erőnlét a 2. félidő közepére. Park a végére úgy nézett ki, mint egy drogos akinek elvonási tünetei vannak.
    - Ez a középpálya Young és Cleverley nélkül szart se ér, de ez már az előző idényben is láttuk sajnos.
    - Valenciát életveszély mégy egy Norwich City ellen is jobbhátvédben játszatni. Simán kaphattunk volna róla 3-4 gólt.

Stb...
  • Darthmushroom
    hát a pool is szenvedett ma emberelőnybe az everton ellen. ők se nagyon vannak formába.
  • Atti12
    ez a Jones gyerek nagyon kell oda hátra.. :) csak hát egyedül kevés :/
  • Tyler1
    én nem is számítottam 3 pontra a mutatott játék alapján. Pool ellen ha visszatér Clev, és Vidic, akk lesz esélyünk, nélkülük szvsz nem sok.
  • MR ME
    én örülök, csak azért egy kiscsapat ellen jobb játékra számítottam, de lényeg a 3 pont :)
  • Tyler1
    örülni kell a 3 pontnak. szép focit ráérünk játszani, ha lesz csapatunk, de ilyen védelemmel, középpályával ennyi a max.
  • MR ME
    elég lagymatag játékkal nyertünk