35611
-
#27347 :D:D
azért annyira nem volt durva én 1 meccset adtam volna neki:D:Dde hármat hülyék ezek... -
#27346 csak a szokásos... -
#27345 azért Rooneyt csak eltiltották 3 meccsre -
pilboy #27344 hát a copán mutatott teljesítménye alapján egyáltalán nem kell, főleg ennyiért -
pilboy #27343 teljesen megérdemelte! -
ldobosi #27342 40 millió Gansóért? -
#27341 Az az utolso szarzenalnak lott golja a videon......sose felejtem el -
#27340 Ryan Giggs a 2011-es Golden Foot-győztes -
#27339 hatalmas -
pilboy #27338 MU történelme - 6 perces videó
sztem qrva jó!! -
Amúgy meg mindenki azt hiszi, hogy irányítót fogunk igazolni, de szerintem SAF is látja, hogy nagyon kell egy szűrő középpályás! -
#27336 Ez mindent elmond arról, hogy milyen jó kapusaink vannak!
Hiába a sok lövés, csak öt gólt kapott a Manchester United a Premier League-ben! -
#27335 akárhonnan nézzük csúnya volt, megérdemelt a lap. már eleve az sárga, hogy úgy megmászta a figurát, mint az Everestet. de azért ebből remélem nem lesz 5 meccses eltiltás, csak mert Wayne Rooney. -
#27334 ez tényleg piros volt :S -
#27333 hátulról, és full feleslegesen rúgott oda. ez piros. néha nagyon forrófejű tud lenni Rooney, pedig tényleg jó spíler! -
#27332 fater lehet megrakta hogy a fia kap egy piroslapot??? -
#27331 Ez pedig mindenhol pirosat ér sztem, szóval nincs miről beszélni :) -
#27330 ez szinte semmi nem volt de mivel rooneyrol van szo eltiltjak:(((((( -
#27329 http://www.youtube.com/watch?v=7YWvNjzXwxg&feature=player_embedded -
#27328 kurvázott? -
#27327 mit csinált már megint rooney? -
#27326 mekkora -
pilboy #27325 fergie szemet vetett rá :) -
#27324 es ez hogy jon ide? -
#27323 A világ leggyorsabb gólja! -
pilboy #27322 így azért mennyivel másabb... -
#27321 "Semmi nem történt" - kezdte a spanyol.
"Az unokatestvéremmel és az ő spanyol barátjával elmentünk boltba, mivel éhesek voltunk és fánkot vettünk.
Több dolgot is vásároltunk. De rájöttem, hogy nincs nálam a tárcám, ezért ki akartam menni érte az autóhoz. Ennyi történt, semmi több.
Azt hitték, nem akartam fizetni, én pedig próbáltam elmagyarázni nekik a helyzetet, de az angol tudásom még mindig nem az igazi, így egy ideig ott maradtunk.
Végül egy spanyol lány érkezett, akivel megértettük egymást, utána bocsánatot kértek tőlünk. A semmiből csináltak egy nagy dolgot, de viccesnek fogtam fel az egészet."
A bolti affér után azonban néhány csapattárs megviccelte a fiatal kapust, amin jókat nevettek Carringtonban.
"Néhány csapattársam adott pár fánkot nekem viccből. De vettem a humort, egész vicces volt a dolog." -
ldobosi #27320 :'DD -
pilboy #27319 hatalmas!!!!!!!!! -
#27318 :D:D: komoly :D -
#27317 Ez nagyon nagy :DDD -
:d -
#27315 eléggé bekezdett a chelsea... 28. perc és már 4-0ra mennek -
#27314 A lényeg a 3 pont, de:
- Nem mozogtak a játékosaink, mindenki állva várta a labdát ez így nem foci.
- Úgy nézett ki, hogy ettől a "lötyögéstől" is elfogyott az erőnlét a 2. félidő közepére. Park a végére úgy nézett ki, mint egy drogos akinek elvonási tünetei vannak.
- Ez a középpálya Young és Cleverley nélkül szart se ér, de ez már az előző idényben is láttuk sajnos.
- Valenciát életveszély mégy egy Norwich City ellen is jobbhátvédben játszatni. Simán kaphattunk volna róla 3-4 gólt.
Stb... -
#27313 hát a pool is szenvedett ma emberelőnybe az everton ellen. ők se nagyon vannak formába. -
#27312 ez a Jones gyerek nagyon kell oda hátra.. :) csak hát egyedül kevés :/ -
#27311 én nem is számítottam 3 pontra a mutatott játék alapján. Pool ellen ha visszatér Clev, és Vidic, akk lesz esélyünk, nélkülük szvsz nem sok. -
#27310 én örülök, csak azért egy kiscsapat ellen jobb játékra számítottam, de lényeg a 3 pont :) -
#27309 örülni kell a 3 pontnak. szép focit ráérünk játszani, ha lesz csapatunk, de ilyen védelemmel, középpályával ennyi a max. -
#27308 elég lagymatag játékkal nyertünk