Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyáron kiváncsi leszek mit alkot majd Ferguson kik lesznek az erõssítés mert ez így lófasz azért még mindig. Legalábbis nagyon remélem hogy lesz erõssítés.

Tyler1
inkább a 2. gól jelentett sokat, ha az elején berúgják, akk sztem most más lenne az eredmény 😊

de az biztos, h a cserék kellettek, hogy kicsit kijöjjünk a szorításból. Rooney kurva nagy labdákat szerzett a középpályán, kár hogy ez nem a csatár feladata lenne, de neki külön grat.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kicsit agresszív volt 😄

Itt a vége 2. félidõ az teljesen a miénk volt. Ennyit jelentett Valencia jelenléte a pályán?!

Tyler1
gratula a csapatnak, ez a keret a maximumot teljesítette, viszont arra remek példa volt a meccs, hogy miért kell a komplett középpályát lecserélni.

Scholes is bazdmeg amiket csinál...

Ennél jobb kapusunk nem hiszem hogy lehetne. Minden bizonnyal érezzük majd a hiányát....

Tyler1
VdS meg eszméletlen miket véd, ha nyerünk, akk az 90%-ban az õ érdeme lesz 😊

ááá mi lesz itt jövõre nélküle...<#shakehead>

Valencia eszméletlen jó labdákat ad!

Hernandez aztán kapura tette 😄

ez a FA Negyeddöntõ már srácok vagy elõdöntõ??

Rash87
Errõl van szó 😄😄😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Valencia!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#wink>

Rash87
Én is ettõl félek,mert ált. így van.

De Valenciaaa végre,remélem mutat vmit😊

Tyler1
itt az lesz a gond, hogy a 2. félidõre megint nem mi jövünk ki támadni. Arsenal most beindul mint a szar, amit ez a védelem 45 percig biztos nem fog hárítani = Chelsea-ManU szagot érzek 😊

Hát igen a játékunk az egy nagy fos de én azért reménykedek hogy nyerni tudunk.

Rash87
Jó,csak én azt hittem,h legalább vmelyik fél küzdeni akar,ehhez képest meg nagy nulla egy meccs.

Tyler1
õk???? és akkor mi mit? támadásunk nem is volt, csak kontrák. ívelgetünk mint az idétlen hülyegyerekek, aztán nem tudom kifutná be azokat a labdákat, a 2 Da Silva?
gólunk is egy szerencsés kontra, Arsenal sokkal támadóbb focit játszik, bár igaz nekik van olyan, hogy középpálya.

(O'Shea-t de kirúgnám bazmeg a világûrbe, nevetséges hogy nincs is a pályán)

Rash87
Túl sok mindent nem akar ez a Arsenal...

Góóól!!!

Rash87
Várható volt... nem tudom mi ez a meglepõdés.
Nekünk még BL ott van,gondolom ezért.

Pacal17
hát érdekes felállás....

Tyler1
bazz mi ez a felállás? középpálya mi a retkes f*sz? középen Sheasy, Gibson, széleken meg a Da Silva tesók?

hát ez csõõ, kiestünk a picsába...

banok
18.15 Manchester United-Arsenal FA-Cup
tv : Sportklub hu/ro/sr
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
"Egyes hírek szerint a Manchester United és az Everton megállapodásra jutottak Jack Rodwell ügyében.
A The Sun munkatársai úgy értesültek, hogy Sir Alex Ferguson 25 millió fontban állapodott meg a liverpooli csapat vezetõivel a csodagyerek áráról."

ezt ma több helyen is olvastam, ahol már tényként írták meg a megállapodást. mondjuk "a The Sun munkatársai úgy értesültek" elég kacsaszagú, úgyhogy még el nem hiszem, csak facebook-on, youtube-on már üdvözlik, meg mittudomén 😄

bakkerman
Santiago Canizares: A spanyol kapus kénytelen volt kihagyni a 2002-es világbajnokságot, mert a szállodai szobájának fürdõjében borotválkozás után elejtette az arcszeszes üveget, ami összetört, egy üveg darab pedig a nagy lábujját csúnyán megsebesítette.

erre emlékszem,kis nebulóként jókat kacagtunk rajta a kispályán 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Atti12
jaj de jót nevettem 😄DD

Tyler1
mondjuk ezek után nem is csodálkozom, h vb-ket hagynak ki egy sarkazás miatt, meg hónapokat egy felugrás miatt, ha Ferdinand képes volt a tv elõtt lesérülni <#nevetes2>

Tyler1
furcsa futballsérülések

azt a picsa ezen milyet szakadtam 😄 Balotelli fûallergiájától, Vassel házi operációjáig minden.

Tyler1
könnyû is volt az élet azzal a zselézett hajú portugállal

Pacal17
ez is mutatja, hogy akármilyen elkurvult ez a mai futball, a pénz itt még nem minden

Rash87
A semmit? Azt meg...

éppen a héten néztem utána annak, h amióta abramovics a chelsea-nél van mennyit költöttek õk és mennyit mi...
nem emlékszem már pontos számokra, de nálunk 120-140 millió font jött ki, míg a kékeknél 520 millió font
(ezekben csak a vételek vannak, játékoseladásból származó vételek nincsenek; a játékoscserével történt vásárlásoknál a játékos értéke nem szerepel {pl. gallas})

http://www.powerplaymanager.com/r57633

bakkerman
gibsont én mondjuk kedvelem a mu-ból,szerintem megtudja csinálni azt (mostmár) mint a nagy öreg Scholes ott középen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
az biztos, h a középpálya egy nagy kuka. de hát a öregek maradnak, Carrick hosszabbított, Fletchernek mindenki örül, Gibsont dicsérik...
ezek szerint akk minden rendben van ott, a vezetõség szerint<#pardon1>

WuFraZselic
de itt az ideje belátni, hogy ez a keret így kevés, pláne 3-4 frontra. tele van a csapat Unitedhet NEM méltó emberekkel, 4-5 új játékosra mindenképp szükség lenne, kvázi a komplett középpályát is lelehetne cserélni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
igen, Gill is elmondja minden évben, h nincs limit az igazolásokra, de mégis 20 milliókból oldjuk meg az "erõsítést".

WuFraZselic
a Gazzetta dello Sport szerint a nyáron Ferguson 120 millió fontot kap a keret megerõsítésére

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Tyler1
igen, Vale tényleg visszatérhet hamarosan, már a "nagy" csapattal tréningezik.

Magic Boy
Valencia elvileg már teljes értékû, de a következõ hónapban csak a BL meccs lesz rázós a többit kötelezõ lenne hozni.

Az Arsenal elleni kupa meccs meg jó lesz gyakorolni.

Pacal17

........Fletcher.....Carrick
Rooney....................Giggs
..........Berba
.............Hernandez

esetleg valami ilyesmi

Darthmushroom
akkor szerintem obertan meg bebe meg ilyenek csúnyán erõltetve lesznek:S sõt még lehet morrison meg pogba meg ilyenek is kapni fognak lehetõséget

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
csodálatos...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Nani kb. 1 hónapra kiesett, ezzel fel is került a kereszt a csapatra(mert hogy Park és Vale sem fog ebben a hónapban visszatérni).

DONGUBA
Aki ezek utan azt mondja nem kell ide egy jatekos aki iranyit az hazudik.....faszert nem lehet egy pastore vagy egy van der vart szintu jatekost igazolni es iranyitoval jatszani???????????????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

egyébként ha a bajnokság elején mondjuk a 4. fordulóban kikapunk a chelsea otthonában, majd a 8. forduló körül a pool otthonában, akkor nem mondaná senki, h mekkora szarban vagyunk, mert ezeken a pályákon ki lehet kapni... és sajnos most a sok sérülttel, eltiltottal még nehezebb a dolgunk

brutális a kép<#wow1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Rég nem a fociról szól már ez sajnos

az csak a stressz és az elsõ ijedtség miatt lehetett, jó formában volt mostanában, erre egy barom lerúgja, így mehet a kispadra pár hétig.

The Matrix has you...

Tyler1
remélem, h tényleg csak a képen súlyos, bár eléggé sírt mikor levitték :S

Carragher meg nem kap semmit utólag, ahogy Rooney sem kapott. lófaszt sem ér ez az FA, a bíráktól kezdve a szövetségig mindenki korrupt köcsög...