Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

természetesen a lényegrõl maradtam csak le... a 75. percben el kellett mennem itthonról 😊
összefoglalaót vki plíz, vagy legalább a gólt és a kiállítást. köszi
evans és valencia is gyenge volt. de ezen nem tudom, miért kell csodálkozni. mikor játszottak utoljára végig tétmeccset??? hozzátenném, h a kényszer nagy úr

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Cabell
de az a szar, hogy õ is, két éve nagy kedvenc volt, hatalmas tehetség, sõt, õ már nincs is ebben a kategóriában, kurva nagy képességû gyerek, és most meg nemtudom mi a faszom van.

Carrick is, 2-3 éve csoda volt amit csinált, imádtam a játékát, most meg...a hideg kiráz, ha a pályán van.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
remélem a mai produkciójával és teljesítményével aláírta az eligazolási papírjait.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Cabell
Amúgy grat Berbának, jó válasz a - szerintem am jogos - padozásra

Cabell
Na helyes. Reméljük legalább a következõ bajnokiig nem puskázzuk el, bár baromira nincs könnyû dolgunk, 3 sorozatban állunk még...

Evans meg...te ISTENBARMA.

Tyler1
maradt x a másik meccs, hoztunk 2 pontot.

Rash87
Meg nyertünk 2 pontot 😊

Glory, Glory Man. United!

MR ME
csak behúztuk vhogy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
bazzz ez a meccs-.-
nevetséges, h az utolsó 10-15 percben nyomjuk a támadásokat.

Végre már bazdmeg.

MR ME
mák volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
namostmár õk is nyerhetnek!😊

Cabell
faszom utálom h ha nemis mindig de sokszor igazam van

MR ME
már 2:2

Cabell
Arsenal meg persze még idõbenberugta a szépítõgólját, mindjárt meglesz gondolom az õ idei nagy forditásuk

Cabell
evönsz te istenbarma. istenem mi folyik ebben a csapatban.

Tyler1
na takarodj ebbõl a csapatból te szerencsétlen f*szkalap<#falbav>
semmit nem ér ez az ember...

MR ME
na piros...

Tyler1
legkisebb gondunk most az, mikor mi is szenvedünk egy fos gólért.

Mayorpapa
de legalább vezet a WBA az Ágyúsok ellen...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Majd a 2. félidõben odabaszunk 😊

Rash87
Ismét egy szar nulla játékot játszunk,gratulálok...

Tyler1
beszarok, hogy Berbávak így kibasztak! csóri gyerek végre csinálja ami a dolga, vezeti a góllövõt, erre padoztatják-.-
na de Park visszatért hurrráááá!

rooney8
magyar digi megint nincs? 😞

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

banok
16.00 Manchester United-Bolton
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

egyébként hasonlóan estek ki, mint mi tavaly:
2 gólos elõnyben voltak, és könnyedén elszórakozták hazai pályán
(mondjuk náluk nem volt kiállítás)

tartok a mai meccstõl a sok sérülés miatt
x-et tippezek

Cabell
Basszus, így ahogy közelednek a negyeddöntõk, egyre inkább nyomaszt a tavalyi Bayern elleni kiesés emléke...

Az év egyik legszörnyûbb napja volt az. Ráadásul fogadtam is a németekre, mert éreztem, hogy valami geci módon tovább fognak jutni, de hogy így, azt álmomban nem gondoltam.

De sebaj, elátkoztam õket, fõleg Robbent, akinek azóta van egy BL ezüstje, VB ezüstje, sokat volt sérült, most kiesteka BL-bõl, kupából...

és ez még csak a kezdet😛

Javier Hernandez idén 14 alkalommal találta el a kaput a bajnokságban, ebbõl 10 gól is lett.
<#eljen>

.... hanem man utd-hotspur xDDDD

Tyler1
hát ja, ennek az ágnak a gyõztese már fél lábbal döntõs, bár Chls inkább esélyesebb, h a végén ott legyen(és ugye nekünk tavaly is sikerült az egyenes útról kiesnünk a picsába).

másik döntõs szinte biztos, h spanyol lesz-.- de legalább nem El Clásico lesz a fináléban.

MR ME
elírtam mert ahonnan másoltam ott is elírták
szal ezek természetesen a negyeddöntõk 😄

MR ME
ez legalább mák, ha chelesa-t esetleg vhogy átlépjük akkor az elõdöntõ nem lesz "annyira" para...

Tyler1
jobb, mint hogy a Barca tartson megint futball leckét. amúgy meg nekünk mind1, mert volt talán 2 csapat, akik ellen lett volna esélyünk.

(továbbjutó a Shalke-Inter ph gyõztesével játszik)

MR ME
Elõdöntõk:
Real Madrid - Tottenham Hotspur

Chelsea - Manchester United

...Barcelona - Sahtar Donyeck

Inter Milan - Schalke 04

MR ME
vicc az egész sorsolás

Tyler1
Chelsea-t kaptuk BL-ben 😊

Rash87

Rash87

hedonist
<#vigyor3>napersze

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

azt meg mellékesen hozzáteszem, h tavaly a chelsea elleni bakiK a bajnokságunkba kerültek
úgy érzem idén is ebbe fog kerülni, fõleg, h még játszunk velük és ugyebár a tavalyi meccsbõl hasonlóan ezeknek mind1, h hol kell segítség a bírótól...

hedonist
de amúgy én elõre mondtam,h virgács lesz a vége😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
sztem abban is õ a rekorder😄

Oziris666
Jajjmár szenilissek vagytok!Murinhot hányszor tiltotta el az FA anno?!?😊

Cabell
Bazki, Real vezet, reménykedek, hátha Ronaldo, miközben nézem, hogy ki lõtte a gólt, még átfut az agyamon, hogy hátha egy kevésbé szimpi játékos, mondjuk Ramos, erre MARCELO😄 legtenyérbemászóbb kis alakuk😄

Cabell
egyszerûbb kérdés. bíróbá elbasz valamit, hoz pár döntést, ami befolyásolja a meccset, majd ezek után mindenkinek csöndben kell hallgatnia? ofkorsz.

Rash87
Ez mindig is így volt... Egyébként ezeket sose értem,bíró baszott el valamit,jó pár olyan döntést hozott,ami befolyásolta az eredményt,s õ semmit se kap, aki meg jogosan kritizálja,az meg büntetést kap... szánalmas ez az egész már évek óta. Ilyenkor nem nézik meg azokat a felvételeket? Vagy mi alapján hozzák a döntést?

nem nagyon akarják, h itt mi bajnokok legyünk, de azt se nagyon, h az arsenal...
sztem a chelsea-re szavaztak

2009. évi nyilatkozat miatt, most büntetnek??? háháháháhááhá

Darthmushroom
ez szánalmas próbálkozás a FA-tõl...........-.-

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
úgyse játszik <#idiota>

MR ME