35611

• Tyler1
    sztem nyáron mindenképpen jönni fog vki középre, mert Carrick 30, és rá már nem lehet alapozni. sztem dobbantani is fog Brownék után :)
    mondjuk én megjátszanék egy mély vízbe eresztést vmelyik tartalékossal, mert pl. Fryersnek is bejött, és kurva sok jó kp van a tartalékban.
  • rooney8
    jogos, ő kurva sok labdát szokott szerezni
    de akkor is kellene még egy középpályás aki tud irányítani, mert most is pl. sérül cleverly
    és lehet, hogy nem középen szoktuk erőltetni a támadásokat, de így hogy nincs egy normális irányító, olyan ötlettelen semmilyen a játékunk, hogy nagyon :D
  • Tyler1
    na de! Anderson a támadások mellett kurva sokat védekezik is, többet, mint pl. Cleverley :) Sneijder a védekezés fogalmát sem ismeri sztem, olyan átjáróház lenne a középpálya, mint ide nemtudommi :D lehet támadásokban a holland technikásabb, de mi soha nem támadunk középen, úgyhogy baszhatás :D

ha ő kellett volna, akk nyáron elhozzuk, de szerencsére nem kellett :P
  • rooney8
    anderson? na nee :D jó nem mondom, utóbbi időben tényleg nem volt rossz, de azért egy sneijder jobb nála :D
    másik meg cleverley... őt adom, ő tényleg jó és akk mellé jön sneijder és full jó :D
  • Tyler1
    de van, csak sérült, a másik meg csere volt :D
  • rooney8
    bolond vagy?? ő kell nekünk, mert nincs egy normális középpályásunk :D
  • Tyler1
    én is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha maradna a picsáján!!! :D
  • rooney8
    örülnétek sneijdernek?
    mert én nagyon :D
  • Tyler1
    korrekt 1 pont, Anfielden mindenképpen jó ez!
  • Cabell
    De Hea viszont nagyon korrekt volt ma
  • Rash87
    Milyen véletlen :DDD
  • rooney8
    jó ez az 1-1, majd otthon elpicsázzuk őket :D
  • Cabell
    PFÚ hát ennek az xnek nagyon örülhetünk, ez borzalmas volt
  • Cabell
    DE HÉÉÉ!
  • rooney8
    borsócska!!!!!!!!!!!!4444 :D
  • Cabell
    vagy mégse?;)
  • Cabell
    faszom h ezek mindig megvernek minket otthon újabban:D
  • rooney8
    az meg a másik, hozzá se ért
  • pilboy
    látott vki szabálytalanságot???
    giggs meg elhúzta magát :/
  • rooney8
    sorfal... -.-" :S
  • MR ME
    nem játszunk jól
  • ffxi
  • Cabell
    1 biztos h ez után a meccs után Fergie-ről lesz a legtöbbet szó:D
  • MR ME
    érdekes kezdő :/
  • Tyler1
    lehet kikapni megyünk
  • Rash87
    Ez vmi vicc?
  • banok
    13.45 Liverpool-Manchester United
    tv: Digisport hu/sk/cz. Digisport 1 ro, Sky Sports 2 uk
    streamek:
  • Tyler1
    De Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Young, Jones, Fletcher, Park, Giggs, Welbeck

pad:Lindegaard, Anderson, Rooney, Hernandez, Carrick, Nani, Valencia
  • MR ME
    de legalább mindenki számára elérhető...
  • Tyler1
    senkinek nincs pro4-e mi? gondolkodnának előre...
    baszott egy amatőr csatorna ez a tv2.
  • Rash87
    Egyébként 1 hónap után újra tettem egy tippmixet,köztük MU győzelemmel, szóval mai mérkőzés vagy X lesz v. kikapunk,de legalább így szoros lesz a bajnokság
  • Rash87
    Ez végül is jó hír, remélem most megoldják a hang problémát,mert elég sokszor csúszott...
  • MR ME
    Újra a TV2-n a BL-meccsek!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jövő héttől újra a TV2-re kerülnek a Bajnokok Ligája-közvetítések. A hírek szerint a közvetítési jogok tulajdonosa nehezményezte, hogy a csatorna nemrég a Pro4-re „száműzte” a legrangosabb európai kupameccseket, úgyhogy október 18-ától ismét a korábban megszokott rend lesz érvényben.

A Pro4 nem száll ki teljesen a BL-meccsek sugárzásából, a jövőben ugyanis 23 órás kezdettel egy meccset felvételről tűz majd műsorra a csatorna. Aki viszont élőben szeretné végigizgulni a Barcelona vagy a Manchester United meccseit, azok számára a TV2 lesz a nyerő választás – a korábban megszokottak szerint a csatorna minden héten egy meccset közvetít élőben, elsőként október 18-án a Napoli-Bayern München rangadót. A kommentátor továbbra is Hajdú B. István lesz.
  • rooney8
    hát az
  • sanyiute
    akkor szopóálarc!
  • rooney8
    csak tétmeccs
  • sanyiute
    Pff vicces...:D m1 Anglia gyorsan szervezzen 3 bari meccset Eb elött :P:D kiálnak C csapattal:D:D vagy bari meccsre nem vonatkozik az eltiltás?
  • rooney8
    most esik le, hogy így nem játszhat az eb csoportmeccsein
    elmehet a jó büdös f*szba ez a retek uefa is, ezért 3 meccs jó hogy nem tiltják el örökre b*zdmeg -.- fúuu de felidegesítettek :@
  • Tyler1
    nevetséges amúgy, még ha reklamált volna, vagy balhézik a bíróval, vagy káromkodik, akk megértem, de simán lesétált szó nélkül. mire akkor a 3 meccs?-.-

faszom ki van ezzel az egész korrupt kurva brigáddal...
  • rooney8
    ezért 3 meccs?
    grat...