Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
húú annak de örülnék 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pacal17
nem kell

Tyler1
+1
még ingyen se!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Csak õt ne :\

Glory, Glory Man. United!

Magic Boy
Én Sneijder-nek sokkal jobban örülnék.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Tyler1
ahogy Fergie-t ismerem, ezek közül egyik sem. talán de Gea-ra van esély, többire nem sok.
én még mindig Ochoa-ra szavazok, ha Javier vhogy mégis rávenné az öreget, hogy elhozza, akk szobrot ültetnék neki a kertben.

Jöhet!

Magic Boy

Így összefoglaló alapján nagyon ott van a srác, jó választás lenne, ha ilyen szintet tud hozni PL-ben is. Szerintem gumiból van a karja és azért ér oda ilyen széles lövésekre is 😄 nagyon jó videó 😊

The Matrix has you...

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

csika 2 gólt vágott paraguaynak

http://www.powerplaymanager.com/r57633

rooney8
hmm nem rossz a csávó, jöhet 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Del Bosque
Õt én is mindig megvettem, de Kompany helyett inkább Fellaini-t 😊

Viva España!

WuFraZselic
FM-ben mindig vele és Kompanyval kezdtem a bevásárlást 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

uccsó védése bazz😮

Tyler1
"Javier Hernandez Sir Alex Ferguson figyelmébe ajánlotta honfitársát, Guillermo Ochoa-t, mint Edwin van der Sar lehetséges utódját.
A 25 éves mexikói kapus a hírek szerint szívesen Angliába költözne, de az, hogy Sir Alex Ferguson megfogadja-e Chicharito tanácsát még a jövõ kérdése marad."

Dél-Amerikába nagy sztár a srác, és kb. akkora tehetség, mint itt Európában a Akinfejev, vagy Neuer. vele kurvajól járnák, sõt azt mondom a legjobban, mert még anyagi tekintetben is kedvezõbb mexikói klubtól szerzõdtetni, mint egy európai elittõl.

én a helyében tuti abbahagynám

Tyler1
hát neki itt véget is ér a Unitedes pályafutása(vagy lehet az egész is, ha csak nem megy el vmelyik kis bajnokság, kis csapatába).

Hargreaves ismét megsérült

Owen Hargreaves az utóbbi napokban végre edzett és reménykedett, hogy ismét szerepelhet a Manchester Unitedben, ám a játékos ismét sérülést szenvedett. Egy fejelést közben váll sérülést szenvedett és a röntgen felvétel után kiderült, ínszalag sérülése van a 30 éves középpályásnak, ami miatt újabb négy hétre harcképtelenné vált.

Hargo idén csupán hat percet szerepelt a Vörös Ördögök színeiben, miután meglepetésre kezdõként bekerült a Wolves elleni bajnoki találkozóra, ám a mérkõzés elején le kellett cserélni sérülése kiújulása miatt.

Hargreaves 2007-ben érkezett a Bayern Münchentõl 17 millió font ellenében, azóta csupán 39 találkozón szerepelt.

Daily Mail

Komolyan mondom ez már egy vicc.... 😄

Rash87
Köszi mindkettõtöknek!😊

Matthew Prosac
A United menedzsere 3 millió fontot adna Angelo Henriquezért.

A fiatal csatár az Universidad de Chile csapatában játszik jelenleg és felkeltette Ferguson, valamint a United játékosmegfigyelõinek figyelmét, akik a dél-amerikai U17-es bajnokságban követték a játékos teljesítményét.

A United menedzsere mindenképp szeretné megszerezni a tehetséget, akiért európai top csapatok sorakoznak. Ferguson ugyanazt a brazil céget kéri fel, hogy segítsenek az átigazolásban, akik a Da Silva ikrek szezõdésében is segítettek.

Ez a lépés is azt erõsíti, Ferguson szeretné megerõsíteni a klub akadémiáját annak érdekében, hogy onnan kerüljenek ki késõbbiek során az utódok, akár már Paul Scholes, Ryan Giggs, vagy az elõzõ hónapban visszavonult Gary Neville helyére.

manutdfanatics.hu

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
valószínû ez lesz.
de ennyi pénz nem is kellene. mi a ló nyakának? Costa értéke kb. 11m, Rodwell-é 14m, Defour-é 12m. ha ebbõl csak az elsõ kettõ jönne mondjuk +10m értékben, akk is csak 45milliónál járunk, úgy, hogy van 1 irányítónk, meg egy biztos védekezõ közepünk. ha még egy kapust vesznek max. 20misiért(többet sztem egyik sem ér), az is még csak 65 milla, és kb. a legnagyobb lyukak be vannak foltozva.

Rash kollégának pedig HBD<#pias>

most nézem (pedig nem szoktam, most is csak véletlen pillantottam rá), h boldog születésnapot!!!<#bohoc><#pias>

attól, h van (évek óta azt mondják, h van) saf nem fogja elkölteni...

Rash87
Szép lenne...

MR ME
ja szépen bevarta a pipába 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

WuFraZselic
azért Wes meglepõen jól lõ szabadot 😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
nem azért, de ezek a profi kluboknál kb. u6-os feladatok 😄 ha nem találnának bele egy ládába 11 méterrõl, még a Diósgyõrben se lenne helyük xD

gondolom ez volt a célja a videónak, a ruházatuk meg árulkodóan nem nagy rákészülésre enged következtetni(értsd: marketingfoci) 😊

hedonist
nem mertem ezt leírni, de igen, valszeg én is. bár szögibõl talán 3/3 berúgom üreskapura.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

rooney8
nem is olyan technikásak ezek a nagy játékosok, amennyi feladatot teljesítettek annyit én is tudtam volna 😄D

JSbyMSI8800
<#smile> lehet

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

hedonist
az igaz, de neki úgy is illene😊

JSbyMSI8800
szerintem az a utcai cipõ meg farmer nem túl elõnyös

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

végre lehetne egy bal lábasunk giggs után...

MR ME
nem rossz a srác

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bakkerman
én is elnézegetném blaugranaban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
az hagyján, h Naninal jobb, de én megkockáztatom, h CR szinten mûveli a focit. ha anno leigazoljuk gyerekes pénzekért, akk nem valószínû, h most még a portugálért siránkoznánk 😊

DONGUBA
Nem lassu viszont geci gyors😄DDDDDD
Naninal szerintem jobbbbbbb bar szeretem nanit

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hedonist
tök jó😊

Kicsit meglep, h Rooney nem tudja pl. 3/3 szor berakni szögibõl.

SzakYy

elkényelmesedett a társaság...jó a fizetés, kevesebb a meló😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Douglas

(akit 2 éve akart nagyon erõsen leigazolni a csapat, csak ide akkor nem engedte a Grémio tizenx misiért, inkább 6ért odaadta a Shaktarnak)

DONGUBA
milyen costa?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
Costával még mindig próbálkozunk? állítólag most az OT-n tekintette meg a Bolton elleni meccset, öltönyös palik társaságában.