Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Nincs karácsony Kevin nélkül!

Állítólag már csak az aláírások hiányoznak Kevin Strootman szerződéséről.

Szerintem óriási fogás lenne még így rizikóval (hogy mit tud a sérülése után ) is!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

a cseréket én sem teljesen értettem
az eredmény meg csalódás, h ekkora esélyt kaptunk a nem jogos kiállítással

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Smithie
Jo meccs volt, most neztem meg... 4-be legyunk benne, nekem meg mindig csak ennyi az elvarasom, kevesek vagyunk jelenleg egy mc-ch-hez, talan az agyusokat megelozzuk iden...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

attiGT
ez a másik, ma nagyon nem voltam megelégedve a kezdő összeállításával meg a cserékkel. fletchert csak legeslegvégső esetben játszatnám, ha közel akarunk maradni a cselszi/shitty pároshoz.

Tyler1
Azért VG 2 cserével olyan sakkmattot adott a saját csapatának, mint a huzat...döntetlen állásnál...emberelőnyben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ReszegKoldus
ingyen még azt is elfogadtam volna 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
Ha ezt a meccset megnyerjük vendégem mindenki egy iPhone 6ra. Azért merek ilyet kijelenteni, mert BIZTOSAN NEM nyerünk.

Tyler1
United team to play Aston Villa: David De Gea, Phil Jones, Michael Carrick, Evans, Valencia, Fletcher, Juan Mata, Wayne Rooney, Ashley Young, Robin van Persie, Falcao

Ez megint mi te jó isten <#idiota> De végre kezdő Falcao

+1

Darthmushroom
tudtommal nincs olyan rossz formában, mondjuk stat alapján rosszabb éve van mint tavaly. de nem meglepő ha nincs mindig fizu 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Az oké, csak lehet én nem látom értelmét ide hozni egy kiöregedő, top formájában már régóta nem játszó játékost, még csak nem is hiányposztra. De még ha az is lenne, kétlem hogy ez a Sneijder akármit hozzátudna tenni a kvalitás emeléséhez, bármelyik fiatalunkat többre tartom jelenleg.

Darthmushroom
a második része igaz, ezért 80-90% h valakinek elfogják adni.

Tyler1
Az elmúlt 4 év minden átigazolási időszakában hír volt, hogy Sneijder érkezik, sőt volt mikor már alá is írt, meg orvosin volt, meg házat nézett stb. Engem az lepne meg, ha valamikor nem hoznák szóba velünk.

Darthmushroom
Egyre több a pletyka h Sneijder érkezik a télen,bár nem lenne meglepő. Galatának kisebb anyagi gondjaik vannak, ezért meg a holland elégedetlen mivel kifizetésével vannak/voltak már gondok.

Zenszkij
Miért nem vesszük meg mi Reust?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
ja csak helyette vinné Reust meg hasonlókat..

Ott van a cikkben:

"Az ok egyszerű, Florentino Pérez tartani akarja jó szokását, miszerint minden átigazolási időszakban szerződtet legalább egy sztárt – ennyi klasszist pedig még a Real Madrid sem tud „eltartani”."

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jim Morrison
még többet kapnának érte.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

attiGT
magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért adnák el azt a világsztár játékosukat, akit nemrég vettek meg rekord összegért?

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Zenszkij
azért akárhogy is nézzük, a Pool pocokra lett verve 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
Szarul is fogunk játszani, amíg ilyen felállásokat talál ki a holland. De legalább eredményes. Bár a szerencse jó pár forduló óta kíséri a csapatot, ha még az 1 v 2 gólos vezetésnél rúg egyet a Pool, szvsz más eredménnyel végződhetett volna a meccs.

attiGT
tök átlagos kapus, megannyi jobb kapus van az angol bajnokságban, például brad johnes

Darthmushroom
DG amit idén művel az már nem emberi...

contraste
Lovren 😄 ezert a jatekosert adtak 20 misit:😄

ain't got no history

Darthmushroom
DE GEA GOD!!!!!

Darthmushroom
Egy igen, de pl. Skritelnek vagy h írják is járt volna 1 sárga

idén talán először kedvez nekünk egy bírói döntés
egyébként ismét szarul játszunk. valamit ki kellene találni a letámadás ellen, mert látható, h egyenlőre nincs ellenszerünk

Darthmushroom
Pirost én is várok valamelyik oldalról

<#zavart1>

contraste
Meglepődnék, ez a Pool egy hulladék. Nulla a védelem, nem csak a védő 4-es, egyiksem tud védekezni. Ez sima lesz nektek.

ain't got no history

attiGT
csak a szokásos hozzáfűzni valóm van: ezt a meccset se nyerjük meg és biztosan nem 11 játékossal fejezzük be!

Tyler1
Nagyon buta érv mellette, tized annyi tudása sincs, mint Falcaonak, és ilyen meccsre pont, hogy technikai előny kellene. Ezt meg mi sem szemlélteti jobban, hogy Wilson megjátszhatatlan volt végig, sőt momentuma nem volt 47 perc alatt. Sokra megy a csapat az állítólagos gyorsaságával...

Darthmushroom
LvG azt mondta a sebesség miatt döntött mellette

Tyler1
Wilson kezdő, Falcao a padon... <#rolleyes>

HRC Dodi
Megvannak a "hozzávalók", de picit kések vele! Addig ha még akartok valamit, írjátok, mert utána így leülnöm ezzel kapcsolatban nem lesz időm sajnos!

Darthmushroom
hétvégén semmit nem számít csak a csirkéket verjük meg OTTHON!!

HRC Dodi
Hétvégére összedobom! Köszi az ötleteket srácok!

Tyler1
Egy full egyszerű, letisztult banner bőven elég. Kevesebb néha több, lásd Real topik. Amit nem kell évente változtatni, nem kell a játékosokkal tökölni, örök érvényű.
Pl. valami ilyen. Esetleg háttérben egy jó kép az OT-ról (pölö).

Darthmushroom
+1
bajnoki címeink dátuma alul mint a manutdfanaticson, csak hha valaki betéved tudja hova jön 😊 (még mielőtt valaki bejönne trollkodni, ha az változik az akkor is minimális változtatás)

Darthmushroom
+AttiGT-vel értek egyet, valami háttér főleg ehelyett a fehér helyett mindenképp mert nem látszanak a fórum ikonok.

am bannerba nem ajánlok játékos képet mert azt lehet évente kell cserélni a mezek miatt, max olyat tudnék elképzelni ha már játékosokkal h legendákkal. pl Chartlon,Best,Cantona,Becks,Roo stb.. szóval minden korszakokból 1-2 és akkor nem kell cserélgetni évente.

attiGT
háttért lehet mókolni?

HRC Dodi
Nem volt időm szinte soha, mostanság, dobok össze valami perfekt bannert! Más ötlet, hogy mit javítsak?

Jim Morrison
írni kell a házigazdának, hogy csináljon valamit.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

attiGT
+++

Darthmushroom
am mi lesz a topiccal? elég csúnya így.. :/

Darthmushroom
én a 4.el is

én már ezzel a 3. hellyel is kiegyeznék<#wink>

<#worship>

<#nyes>