35611
-
#34809 LVG OUT! -
#34808 éljen, sikerült kiharcolni az újrajátszást... -
#34807 "Az összes meccsen, amikor 4-4-2-ben játszunk nincs egyensúly a pályán, mint például a West Ham ellen, végig szorítottam a hátsóm, hogy gólt ne kapjunk, és én nem szeretem ezt az érzést. Kilenc vagy 10 meccset nyertünk egymás után. Aztán elveszítünk egyet, és egyből mindenki a taktikát vitatja, ez nevetséges. Talán konzultálnom kellene mind a 600 millió szurkolóval? Ha megengedik én inkább a kollégáimmal beszélném meg a felállást, miután elemzem a rendelkezésre álló keret teljesítményét, az ellenfél formáját, erősségeit, taktikáját, stb." VG
Ez az ember bolond :DD
De jól van erőltesse akkor a 3 védőt a PL-ben, úgyis olyan hatékony.
-
#34806 LVG nem tudom mit művel. -
Paranoia #34805 persze vannak ilyenek,de ez már nagyon régi adidas designe(80' 90' évek kb)...Mostanában közel se ebben a stílusban mozognak.
A másik kép már inkább,de nem hiszem h a shevrolé bele egyezzen egy ilyen logóba...sőt biztos vagyok benne,h nem.Minden esetre jól sikerült.
-
Zenszkij #34804 ebből lehet még rendelnék is, tetszik, hogy a Chevrolet arany keresztje nincs ott
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.15. 18:26:34 -
#34803 Én az ideiről is ezt hittem, mikor először jöttek róla ilyen képek :D
Kockásról sem hittem, hogy olyat épeszű ember megmerne tervezni hivatalos csapatmeznek, de megtették. -
pilboy #34802 bayern beütése van szvsz -
Paranoia #34801 nem is kérdés,h ez egy fake sz@r... -
#34800 jaja, ez már barátibb :D -
#34799 ez már azért szebb
-
Zenszkij #34798 ez? ez egy rakás xar! -
#34797 ez egy fos :D -
#34796 adidas mez
Hát...izé... -
Blum #34795 Nem
Dzeko lehet, hogy kölcsönbe megy, Jovetic iránt pedig több klub is érdeklődik. -
#34794 azt h Jovetic vagy Dzeko lép le -
#34793 bony átigazolása a cityhez jelentheti azt, hogy aguero lelep? :D -
#34792 Hát igen, el lehet gondolkozni, hogy mi változott az új menedzserrel, meg a 150 milliós tuninggal. Meg mi lenne a helyzet, ha a Pool és az Arsenal is hozni tudná úgy a meccseit, ahogy tavaly. Ugyanott portyáznánk továbbra is, a idei változás mindössze annyi, hogy ezekkel az eredményekkel már dobogóesélyesek lehetünk.
Tavaly ráadásul úgy hoztuk ezeket a statokat, hogy a fél csapat már szándékosan rombolta Moyes munkáját. -
#34791 Érdekes.
-
#34790 utolsó mondatoddal nagyon egyet értek, erről van szó sajnos -
#34789 Nem tudom mi lesz így a vége. VG most már meccsről meccsre saját csapata ellen taktikázik. Ami esély lenne a pontszerzésre, azt ő veszi el.
Hogy egy ilyen támadószekció ennyire hatástalan legyen, az már elgondolkodtató. És ez a 3 védős rendszer hányszor bukjon még meg idén, hogy elfelejtse?
Semmi komolyabb előrelépést nem látok, csak hogy pár fordulón keresztül a szerencse pofátlanul mellettünk állt, a játék azonban pocsék volt akkor is, és most is, az edzői koncepció érthetetlen volt akkor is, és most is az. -
#34788 na ez nagyon gáz. mik ezek a cserék? falcao hol van? rooney miért játszi középpályán mikor pocsék ott? rvp miért játszhat mikor ebben a szezonban még nem volt formában egy percet sem? EGY KIBASZOTT KAPURA LÖVÉSÜNK SEM VOLT és ilyen játékosaink vannak hogy rvp, rooney, mata, di maria, stb.... lvgben a bizalmam eléggé kevésre csökkent a mai mérkőzés után. -
#34787 Szopóroller lesz ebből szerintem -
#34786 Allitolag megegyeztunk az Evertonnal Coleman ararol. -
#34785 Strootman told Sky Italia: "I’ve signed up for five years, but so far I’ve only been playing for six or seven months.
"I want to play and help the team. That’s important to me. If I spoke about other clubs that would be disrespectful, and I don’t want to do that." -
#34784 Persze, ez igaz, de hogy gyengébb kapus lenne, mint DG mikor idekerült(!), az abszolút nem helytálló. De Gea első évében Ben Foster szintjét nem ütötte meg, fogalma sem volt hogyan kell működnie a védelemmel, semmi önbizalma nem volt, rendre kiszorították a labda elől az ellenfél játékosai, folyamatosan hibázott, pontatlan volt szinte az összes kirúgása, stb.
Emlékszem, hogy az első 1-2 hónapban olyan gólokat kapott, amit minden más meccsen hazaadásnak lehetett volna titulálni :D Képtelen volt a labda helyét és sebességét rendesen felmérni. Ne mondja senki, hogy az angol ennél is gyengébb jelenleg. -
#34783 Azért Forster a Celticben játszott ami hasonló bajnokság mint a PL fizikálisan, (sőt a BL-ben is játszott) így könnyebb volt a beilleszkedése főleg h angol. Még De Gea azért Spanyolországból jött, sokkal fiatalabban.
am Forster hatalmas bravúr kapus, elég megnézni az elmúlt évek pár Celtic-Barcáját. pl. egyszer le is győzték őket. -
#34782 Gyengébb, mint De Gea mikor idekerült? Ezt te sem gondolod komolyan. De Gea csak azért maradhatott a csapatban, mert nem engedtek egy rekordigazolást elszarni, annak ellenére hogy Lindegaard messze jobb és biztosabb kapus volt akkoriban. De Gea sem technikailag, sem fizikálisan nem volt PL-kész szinten mikor idehozták, míg Forster már most a liga legjobbjai között említhető, a Soton még mindig a legkevesebb kapott góllal rendelkezik jelenleg.
Arról nem beszélve, hogy De Gea "mostani szintje" kb. október elejéig még sehol nem volt, sorra bakizott minden meccsen. -
#34781 Ez igaz, de De Gea a fiatalabb és a holland kapusedző segítségével messze van még a tudása javától és már így is világklasszis kapus, míg Fraser Forster alapból gyengébb, mint De Gea amikor idekerült és kitudja, hogy valaha képes lenne-e elérni De Gea mostani szintjét.
pilboy: Ezért jött Victor Valdes, de én a fiatal alatt valami max. 15, 16 (nagyon max. 18) éves tehetségre gondoltam, aki addigra érne be, amikorra De Gea visszavonul vagy elmegy 34-35 évesen levezetni a Realba vagy a Barcába. -
#34780 Hát jelenleg persze, hogy nincs egy szinten vele. DG sem úgy jött ide, mint egy kész játékos. -
#34779 -
pilboy #34778 én azt mondom, h inkább egy rutinos, kiöregedőfélben lévő kapus kellene, mivel DG ha sokáig marad, nem érdemes eltékozolni egy fiatal kapus tehetségét -
#34777 -
#34776 Cserének egyenlőre megfelel, ha tűri, hogy max az FA kupában játszik és egyébként padozik, de csak addig kell, amíg nem találunk valami fiatal tehetséget a cserepadra! -
pilboy #34775 egyébként volt már világbajnok kapusunk... egy francia..ő is kopasz volt... és jól befürödtünk vele
ő jut valdesről az eszembe -
#34774 Fraser Forster nagyon jó kapus, de David de Gea így is klasszisokkal jobb!
Ráadásul FF már 26 éves (Márciusban lesz 27), míg DG még csak 24 (Novemberben lesz 25) így DG-nek van 2 év 8 hónap előnye is.
Szerintem jelenleg nincs olyan 26 év alatti Britt kapus aki David de Geanak akár a cipőjét beköthetné!
Utoljára szerkesztette: Magic Boy, 2015.01.08. 18:07:10 -
#34773 Engem az sem zavar ha elmegy akárhova, csak hozzák ide Fraser Forstert a helyére, aztán probléma letudva. Angol is, válogatott is, fiatal is, rohadt jó is. -
#34772 Evans cseréljen posztot :D habár ő nem angol de majdnem!
Utoljára szerkesztette: attiGT, 2015.01.08. 10:28:10 -
Zenszkij #34771 minek is hoztunk ide egy fiatal spanyol kapust, egy jó angol gyereket kéne kinevelni, aki nem megy el -
#34770 Hát akár DG, akár Lindegaard helyére igazoljuk Valdest, rohadt nagy visszalépés lesz. Én a dánt is messze jobbnak tartom Valdesnél. Csak ha DG is eligazol majd, ami valljuk be előbb utóbb biztos bekövetkezik majd, akkor megint szarban leszünk.
És azért ott nem tartunk jelenleg, hogy kikukázott játékosokkal pótoljunk akárkit is.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2015.01.08. 00:09:25