Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
Én egy 3-0al kiegyeznék😄

reálisan 2-1 lehetne a schalkénak kapott gól nélkül nem látom esélyt h kihúzzák és azt se gondolom hogy megtudnák szórni a manchestert.

1-0 ki kéne húznia a sclahkénak ezt kapott gól nélkül mert máskülönben nagyon nehéz lesz majd a visszavágó.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

MR ME
énis bízom benne h nyerünk, de idegenben lõtt gól mindenképp kell

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
tippem, hogy Javier betalál(ma is) 😄

amúgy hamarosan lépek kocsmába, megadom a módját, úgyhogy remélem nem kell mérgemben szétvernem a sörös üveget a pultos fején<#vigyor1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Pacal17
0-1 (nekünk)

rajkonnen92
eggyel nyerünk szerintem 😊

Glory Man United Go Kimi Go

1-1

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Tippek? 😊

Glory, Glory Man. United!

Rash87
TV2 adja,csak már nem írtam ki.

bakkerman
Ránnyik lehet tud valamit,nagyon megy a szájkarate

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hedonist
Félig nekünk köszönhetõ, Sturridge gólja miatt😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
1-el közelebb a bajnoki címhez😄

Egyébként nem mintha a többi csapat jobban megérdemelné,s nem az lehet bajnok,aki egész évbe veretlen 😊

Cabell
Ez igaz lenne akkor, hogyha úgy készülnénk bajnokok lenni, mint 2 éve mondjuk...akkor én is azt mondanám, hogy a francba is...mindenkit meg kell verni...de ha most bajnokok leszünk sem feltétlen érdemeljük meg, más kérdés, hogy más sem érdemelné meg jobban...
Így mindenesetre jól jön ez még...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

jeeee 2-1 szopott az Arsenal😄

Vagy mégsem... 2-1! 😄

Tyler1
itt már nincs mit segíteni. vagy mi nyerjük meg, vagy mi basszuk el a bajnokságot.
játszunk mindkettõvel, ott fog eldõlni minden szvsz.

Cabell
faszom, ezek kihagytak a gól elõtt 1 percel egy büntetõt...úgy tûnik nem akarnak segíteni nekünk a riválisok ellenfelei...:\

Cabell
baszki, a félidõ után egybõl egyenlítettek, ez nem jó...:S

giornalista
igen, elképesztõ, miket hagytak ki az 1. félidõben, zseniálisan kontráztak. de a fû miatt igazából a Chelsea-nek állt végig a meccs, nagyon nehéz csúszós talajon kibekkelni egy meccset.

a Bolton viszont jól csinálja eddig, az Arsenal meg sehol nincs, mezõnyben szép a tilitoli, de a kapu elõtt határozatlanok. kíváncsi vagyok, a félidõben helyre tudja-e rakni õket Wenger. ha ma nyernek, akkor az azért komoly lökést adhatna nekik, bízzunk benne, hogy maximum az egy pontra lesznek jók.

a vereségüknek azért örülnék még jobban, mert akkor végre nem veretlenül állnának ki ellenünk (tõlünk kaptak ki utoljára), és ez tovább tépázhatná az önbizalmukat. egy Emirates-ben aratott gyõzelemmel gyakorlatilag bajnokok lennénk.
igen, én is néztem... :/

Cabell
basszameg, most nézem, WHU tehetett volna nekünk egy szivességet, annyi helyzetünk volt, hogy még...

JSbyMSI8800
igen ebbe van valami...miután Nain-t lehozták mennyivel jobb lett már Valencia játéka, látszott hogy több tere volt és higgadtabban oldotta meg a szituációkat mint Nani.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

giornalista
na, most látom, hogy közben ide is megérkeztek a reális gondolatok 😊 üdva a klubban. igen, 3 irgalmatlanul kemény meccs jön, nagyon rossz eloszlásban ráadásul.
giornalista
ennyi. Nani azért a magáét hozzátette, 9/18, sokkal többet tõle nem várhatunk. azt leszámítva, hogy válasszon néha jobb megoldásokat.
Cabell
hát Valencia tény, hogy egy nagy kincs...nem is tudom, hogy láttam-e tõle lapos, kifejezetten gyenge produkciót bármikor is, mióta itt játszik.

Olyan hihetetlenül kiegyensúlyozott, megbízható, precíz játéka van, amire bármikor lehet támaszkodni.

Tyler1
nem mondtam, hogy õ a felelõs, de a csapat rossz teljesítményének sincs semmi köze az önfejûségéhez. legtöbb esetben õ adja fel a támadásokat, 1-2 szép cselért, vagy színészi alakításért.

ezzel szemben Valencia, még akkor is tiszta lehetõséget keres, ha 10 méterre van a kaputól, és nem lövi el csak azért is, pedig látja hogy 4 ember zárja a kaput elõtte. a hatékonysága kb. 70-30% Nanival szemben.

rooney8
mostanában nekem is eléggé elment a kedvem nani játékát nézni... SNEIJDER kell ide 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Cabell
nemtudom, Nanival most is vannak problémák és lesznek is, ameddig itt játszik, de szerintem a gyenge teljesítményekért nem õ a felelõs, inkább az a tény, hogy egy erõn felül teljesítõ keretünk van, ami egyszerûen nem tud olyan ütõképes lenni...

Tyler1
meccs iróniája, hogy 80 percig azt erõltetjük, aminek semmi értelme, ívelgetni az evertoni falba, és mégis így születik a gyõztes gól.

és lám mennyivel hatékonyabb egy Valencia, mint egy Nani, mert 10000%, hogy õ el lõtte volna a picsába, ki a stadionból.

Cabell
na megvan, márcsak 3 kiba...nehéz meccs van hátra

Cabell
ezzaz! csak most ezt ne basszuk már el, mert mondom, lesz itt még bõven botlásesélyes meccs..

MR ME
csak belõtték bazze kezdtem szétverni a monitort :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
Azért Nani idén elég sokat segített nekünk, szerintem nem õt kell itt elsõsorban elõvenni

Tyler1
Nani-Sneijder csere egyre inkább kezd nekem is szöget ütni a fejemben, mert amit megint csinál a portugál, az már nevetséges. jöjjön Young, v Costa a helyére, aztán Nani meg próbálgassa a bicikliket ahol akarja.
hát már úgy felbasz, hogy nem igaz-.-

Cabell
félidõ 0-0, pedig tessék, itt van a helyzet, ezt a meccset nyerni kéne mindenképp, mert a többi is necces lesz...

MR ME
helyzetkihasználás toppon van megint :/

Rash87
Nem mintha utóbbi 2 meccset nézzük,nem voltak nullán...

Tyler1
tudom, én most csak az 1 Ars meccsre koncentráltam, amit mindenképpen nyerni kéne, mert Chelsea ellen már hulla lesz a csapat.
holnaptól kezdve indul az erõltetett menet, 3-4 nap pihenõidõkkel, ami jövõhétre már biztos lenullázza az erõnlétet.

Oziris666
Hát azért BL is van nektek...

Tyler1
ha hétvégén marad így minden, akk jövõhéten szinte célba érhetnénk, ha a Spurs x-elne a Chls-vel, mi meg megvernénk az Arsenalt.
akk 1 pontra lennénk a bajnoki címtõl, de ha a Chls is kikapna, akk már jövõhéten bajnokok lennénk.

Cabell
az a vicces, hogy ezeken a meccseken még annyira simán elbukhatjuk a bajnoki címet...tulajdonképpen innen a Blackpool az, ami nem csak papíron, hanem úgy tényleg kötelez, a többi simán bukóesélyes.

Chelsea nagyon fog ellenünk küzdeni, mindent egylapra feltéve, és ha esetleg gyõznének - márpedig amennyi szerencsénk ellenük, meg bírói segítségünk volt a bajnokságban... - akkor az Arsenal ellenit sem köszönnénk meg az Emiratesben..

és akkor Blackburn, Everton, ahol szintén komoly dolognak számít gyõzni...

34. forduló:
man utd-everton
bolton-arsenal
chelsea-west ham

35. forduló:
chelsea-tottenham
arsenal-man utd

36. forduló:
stoke-arsenal
man utd-chelsea

37. forduló:
blackburn-man utd
chelsea-newcastle
arsenal-aston villa

38. forduló:
man utd-blackpool
everton-chelsea
fulham-arsenal

nagyon bízok a hazai pályánkban. sõt én abban is bízok, h ezeken a meccseken veretlenek maradunk. mert csak így lehetünk bajnokok
everton, blackpool, blackburn elleni meccseket hozni kéne, meg a másik 2 meccsen min. x-et

Cabell
Igen, az a baj, hogy 2009-ben sem tudtam volna az Arsenal elleni elõdöntõk után elképzelni, hogy olyan kamujátékot mutatunk majd a Barca ellen, aztán mégis simán megcsinálták, és az élet ment szépen tovább. (mondjuk arról azóta is tartom, hogy bunda volt, de mind1.)

Az a baj, hogy ha kiverjük a Cityt, azt mondtam volna, hogy akár triplázhatunk is, így viszont nem hiszem, hogy duplázni fogunk.

Viszont hamár a döntõbe kerülünk, személy szerint inkább kapnék egy hármast a Barcától, mint a Realtól...

Tyler1
hát sajnos izgalmas. mikor már kezdett egész szépen talpra állni a csapat, és olyan játékot játszani, amivel igenis lehetett volna triplázni, akkor jön 2 olyan meccs, h az összes morált a nullára küldi.

na de mind1, 2 héten belül eldõl, hogy ki a bajnok, BL-re meg ezek után nem is merek saccolni.

Magic Boy
Tottenham - Arsenal 3-3 (2-3)

Chelsea - Birmingham 3-1 (2-0)

Izgalmas lesz a végjáték.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Mondom én,már 2-3 😄

Rash87
Az a 3 pont inkább 4.

Tyler1
hát emberek, rábasztunk mint az egerek 40-ben. Ars 3 pontra, és lesz 1 meccsünk az Emirates-ben...

Rash87
Háát az Arsenal se lesz X,bár már adták le 4 gólos meccset😄

Rash87
Chelsea sztem ma nyer,Ars X-re hozza,hogy legyen izgalmas😊