Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
most nézem, hogy ha az Ars nem nyer, de a Chelsea igen, akk már õk lesznek 6 pontra. még a végén tényleg bejön a #25660, fõleg, hogy mindkét csapattal játszunk még.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Lassan ám kezdem elhinni 😄

Glory, Glory Man. United!

én meg rád fogom, h nem nyertünk<#fejvakaras>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Mondjuk az elgondolkoztató,hogy City ellen is megtettem a MU-t + Newcastle ellen is,de betudom véletlennek ismét<#idiota>

Rash87
Tényleg így van.Pedig ellenetek BLben jól játszottak,összeszedettek voltak,azóta meg...

hedonist
ilyen szar meccset játszani a MU-t rég láttam.. nem sértegetésbõl mondom.. ez hihetetlen, h mennyire leesett a PL színvonala, anno ez egy nagy összecsapás volt.. és ez amúgy kritika a nagycsapatoknak, beleértve minket is az élen!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
Szerintem inkább ti mentetek el még egy ponttal mint hogy õk hozzanak kettõt.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tyler1
hát emberek ez van. én elégedett vagyok ezzel az 1 ponttal, mert a N'Castle pont az a csapat, aki ellen kurva nehéz nyerni. látszott is, hogy a védekezés, és emberfogás nagyon össze lett rakva náluk.

gáz, hogy holnap az Arsenal 2 pontot hozhat rajtunk.

Rash87
Ebbõl a 45 percbõl annyi következtetést vontam le,hogy remélem a Schalke kiver minket a Bl-bõl,mert ha nem,akkor a döntõben rossz lesz nézni,ahogy kapni fogjuk a gólokat sorozatban,3asával.

Tyler1
Javiernek vmi hízókúra nem ártana, mert úgy basszák el a labdától, mint egy kisgyereket. nagyon fasza, ahogy a gólvonalról be tudja gurítani a labdát a kapuba, de 5-ös kívül, már sokszor tehetetlen.

Magic Boy
Newcastle United - Manchester United

Kezdõcsapatok:
Manchester United: Van der Sar - O'Shea, Smalling, Vidics, Evra - Nani, Carrick, Anderson, Giggs - Rooney - J. Hernández

cserepad: Kuszczak, J. Evans, Fabio, Gibson, Pak, Valencia, Owen

Newcastle United: Krul - Simpson, Williamson, Coloccini, José Enrique - Barton, Guthrie, Tioté, J. Gutiérrez - Lovenkrands, Ameobi
cserepad: O. Söderberg, Perch, R. Taylor, S. Taylor, Ireland, Ranger, Kuqi

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

és mennyi idõ alatt sikerült megtalálnod?<#wow3>
Ingman12
Sziasztok. Találtam egy Manchester Unitedes oldalt: www.ManUnited.hu

Akinek van kedve jöjjön! 😊

MR ME
senki se mondta h ez nem egy rémálom <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
nani? berba? álomcsapat?
vicces... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
akkor ez statisztikacsapat, nem álom.
ezekbõl talán VdS, Vidic, Nasri, meg Bale akiknek keresnivalójuk lenne egy álomcsapatban. többi posztra simán vannak jobbak.

Darthmushroom
ezen nincs mit csodálkozni minden évbe az év csapatába a két csatár akik a góllövön elõl vannak.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
hát ez elég fos egy álomcsapat. Tevez is csak azért van ott, amiért Berba, mert a góllövõlista elején van.

Rash87
Mást is eltudtam volna képzelni helyére. Oké,hogy lövöldözi a gólokat,vagyis lövöldözte...de mikor kellene,akkor még a gólvonalról is kihagyja.

Darthmushroom
21bajnoki gólját 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
A Premier League álomcsapata

Berbatov mit keres ott😄

most rio-t tilthatják el, balotellit meg kitûntetheti az fa, hogy kiprovokálta ezt<#zavart1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Lassan ez olyan mint a valóvilág 😄

Tyler1
ne aggódjon senki, FA-nél már összeült a rendkívüli tanács, hogyan akadályozzák meg a bajnoki gyõzelmünket.

utolsó fordulóban a Chelsea éppen hogy csak, 1 ponttal, de megnyeri a PL-t 😊

hedonist
Lassan mi is visszaellõzzük õket😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Egyébként tavaly meg a Liverpool nem tudott a véghajrában kihozni legalább egy X-et a Chelseavel szemben,ami nekünk kedvezett volna,szóval most legalább jók voltak 😊

Rash87
Inkább a bíró ismét,majd év végén összeszámoljuk hogy hány Arsenal meccs ment el a különbözõ bírók miatt<#idiota><#idiota>

Sabcsee
vicces, h pont a Pool segít titeket a PL címhez...

kaka

Mayorpapa
huh, az Arsenal majdnem megverte a Poolt, Kuyt a 90+12-ik percben egyenlített 11-bõl <#eljen>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Cabell
Bazki, Stoke-kal döntõzhettünk volna...:@

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
ja hogy, Balotelli kezdte megint a hülyeségét...akk már értem<#gunyos1><#szomoru2>

Tyler1
mi volt a balhé meccs után? most látom képeken, hogy Rio támadja Mancinit, aztán fogják vissza. én kinyomtam már lefújás elõtt.

Cabell
különben mégha nem is De Jong, azért egy Keane féle idegbeteg, de VEZETÕ karakter baromira hiányzik...aki viszi a hátán a csapatot, és ha valami de jonghoz, vagy ballackhoz hasonló mocsadék van az ellennél, akkor az szépen összeszarja magát..

Carricknek pedig a kétmeccses csillogása elég hamar végetért...

Tyler1
nem a kiállítás törte meg a csapatot. mellesleg a piros annyin múlt, h Scholes el is találta a fasztudja kit, amúgy mindketten olyan szinten mentek nyújtott lábbal a labdára, hogy csak na.
mondjuk ahogy a Cityben a "szerelés" szót értelmezik, az már megérne egy külön fejezet a szabálykönyvekben. talán De Jong tart a keretnek szorgalmi edzéseket, a sérülésokozás különbözõ fajtáiról.

Cabell
scholes meg komolyan. fejben felnõni csak az tud, akinek megvan a potenciál az agyában. õ nem ezek közé az emberek közé tartozik..:d

hedonist
biztosan csalnak a sorsolásnál😄 na ez már mindennek a vége😊

amúgy ez hanyadik pirosa volt Scholesnak élete során?

Cabell
ez igaz, de nem értem, hogy ahogy Hajdu B. mondta, az élmezõny legrutinosabb csapata vagyunk talán, és nem tudnk még mindig ezen túllépni, hogy egykét helyzet kimarad az elején, és akkor megáll a tudomány, és már megint ez az ötlettelen lélektelen játék...

Tyler1
nem is akartak ezek nyerni...

azért nevetséges volt ez az egész fa kupa, hogy véletlenül sorsoltak össze a Pool-al, Arsenal-al, City-vel, és még el is tiltják Rooneyt. apjuk faszát véletlen, az!

Cabell
jó hát ez fos volt, ehhez már hozzászoktunk a szezon során, ha nyerünk ma is jó játékkal, az ment volna meglepetésszámba

SLICK
úgy tûnik rajtatok megy el a mixem

Rash87
Szánalmas az egész banda,az élen SAF-al. Nem kell cserélni,végül is minek???? Látszik h Scholes szart sem ér,erre leviszi Valenciát,ezt a szerencsétlent mert mindig játszatja 90 percig,megérdemli....

Pacal17
hát, szerintem errõl ennyit

SLICK
nekem mindegy mennyivel csak nyerjetek 😊

Rash87
Szerintem 2. félidõre összeszedik magukat,s behúzzuk vagy 2-vel😊 Vagyis nagyon remélem!

Cabell
utálom, mikor olyanok az elõjelek, és vhogy végig az a rossz érzésem, hogy ki fogunk kapni..:S

Tyler1
Berba balfasz volt, de alapból szar ez az egycsatáros taktika. õ is akkor jó, ha van ékpárja.

úgyho' remélem, hogy gyûn a Csikó mosmáá, mer valakinek gólt kõne rúgni!

SLICK
mennyi az esélye, hogy nyertek ma? 😊

Rash87
Barbatov nem hazudtolja meg magát most se, kapussal egy az egybe kihagyja,aztán 2 méterrõl fölé lövi 😄

Rash87
Starting : van der Sar; O’Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Scholes, Carrick, Park; Valencia Berbatov Nani

Subs: Owen, Anderson, Smalling, Chicharito, Fabio, Gibson, Kuszczak

Rash87
Én leguútóbb azt olvastam,h nem hagyja el az Atl.Madridot.